Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Anladım canımm sağlıklı olsun boşver en güzeli o
Full narkoz mu alıyorsun bölgesel mi
Doktor 38i geçirmeden alacağım dedi canım muhtemelen spinal olur belden uyuşturmalı. İlkinde oğlum gebelik zehirlenmesi nedeniyle 34te doğdu kan değerlerim yüzünden genel oldum o yüzden bebeğimin doğduğı anı görmek içimde kaldı. İnşallah bu sefer yolunda gider

Ay inşallah canım benim her şey yolunda gitsin

Benim kız bu haftaya kadar hep baş aşağıydı şimdi makat geliş duruyormuş kafası midemde yani nefes alamıyorum baya zorlanıyorum artık ağırlaştığımız haftalara geldik sanırım

Y yusra26

Canım nasılsın durumda herhangi bir değişiklik var mı dualarimdasin merak ediyorum seni
Allah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha in
Sİmdi kaçıncı haftadasın. İnşallah en iyi şekilde olur hem senin hem de bebeğin için
26+0 oldum bugun inşallah vakitlice gelir.28. Hafta sınırmis bebek icin.sordugujuz icin cok tesekkur ederim

Allah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha in

26+0 oldum bugun inşallah vakitlice gelir.28. Hafta sınırmis bebek icin.sordugujuz icin cok tesekkur ederim
Allahım korktugunuza ugratmasın ınsallh

İnşallah en güzel zamanında gelir. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz. İçinden hep güzel şeyler geçir. Dualarımız seninle

Kızlar 26.haftada bebeğiniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz bizimki sanırım geriden geliyor düzgün beslenmiyor muyum acaba çok üzülüyorum
26+3 de gittim ama bizde ana baba kalıplı 1030 gram dedi kız bebek
Şuan için çok erken bence bende 26 da gittim sırt üsrtü rahat rahat yatıyordu doktor hiç bişe demedi karnımın üstünde hissettiğim hep ayaklarıymış

Kızlar nasılsınız? Ben gene hasta oldum evden dışarı da çıkmıyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum yaa sabaha kadar gözümü kırpmadm ateş bir yandan eklem ağrıları bir yandan belimden alt taraf uyustu resmen ağrıdan Özellik dizlerime vuran bir ağrı aklım çıktı doğum ağrısı sandım hastaneye de gitmedim nasıl olsa parol vercekler diye ama böyle devam ederse gidicem hamileyken hastalanmak zulm resmen

Geçmiş olsun klima açıyormusunuz? Ne kadar serin tutsa bile klimayı hiçbir zaman sevmedim ben insanı hasta ediyor

günaydın kuzum geçmiş olsun bu aşamada düzenli vitamin alıyormuusn o yorgunluk inan hepimizde var dün mesala kızımın mezuniyetiydi ve haftasonu da kardeşim evlenecek öğleye kadar işe geldim öğleden sora terzi kuyumcu kuaför sanayi okul dahası mağaza, mağaza gez sorası saat 11 e kadar mezuniyet sabah resmen kazıdım kendimi yataktan

Geçmiş olsun klima açıyormusunuz? Ne kadar serin tutsa bile klimayı hiçbir zaman sevmedim ben insanı hasta ediyor

bende öyle düşünüyorum beni mahvediyor gece serindi saat üçe kadar açmadım ama sora bir uyandım yanıyorum bir saat klimaanın soğutmasını bekledim

bende öyle düşünüyorum beni mahvediyor gece serindi saat üçe kadar açmadım ama sora bir uyandım yanıyorum bir saat klimaanın soğutmasını bekledim
Babamların evinde vardı çok zaman izin vermiyordum açmaya şimdi kendi evimde yok hiç düşünmüyorum bile almaya kendim hemşireyim hiç unutmam bir hastamı anne kız gelmiştiler kızı çok güzeldi ama klima onu hasta etmişti çok ciddi tedavi oluyordu kafasından tedavi oluyordu ağır ilaçlar kullanıyordu resmen bitmiş durumdaydı nerde klima görsem uzak dururum..

Çok geçmiş olsun :;(( vücut direncin düşmüş iyice desene çok üzüldüm ne yapılır bilmiyorum umarım çabuk atlatırsın
Benim de sabaha doğru iki bacağıma birden kramp girmesiyle uyandım işkence gibiydi

çok erken daha. dönse bile yine döner. hatta ben ilk hamileliğimde pilates hocamdan duymuştum. sancıları başlayıp hastaneye gittiğinde pıt diye dönüp doğum kanalına son dakika giren bile varmış.
benimki en son kafası aşağıdaydı ama yine döner.
Merhabalar
daha dün akşam yaşadım. yorulduğumda akşamları oluyor genelde. bu haftalar normal diye biliyorum. magnezyum almak işe yarıyor mu bilmiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…