- 18 Haziran 2025
- 92
- 29
- 3
Sizin ne zaman başladı?5-8 kere benim de oluyor günde ancak her saat değilbence doktorunla iletişim kur bir kontrol etsin
Hatırlamıyorum ama 2 aydır oluyor bazı günler iki üç kere bazı günler daha fazla ama mutlaka kasılma oluyor.. sizin kadar çok değil ama. Daha önce doğum yaptınız mı merak ettimSizin ne zaman başladı?
İlk doğumHatırlamıyorum ama 2 aydır oluyor bazı günler iki üç kere bazı günler daha fazla ama mutlaka kasılma oluyor.. sizin kadar çok değil ama. Daha önce doğum yaptınız mı merak ettim
Umarım her şey yolundadır
Doktor 38i geçirmeden alacağım dedi canım muhtemelen spinal olur belden uyuşturmalı. İlkinde oğlum gebelik zehirlenmesi nedeniyle 34te doğdu kan değerlerim yüzünden genel oldum o yüzden bebeğimin doğduğı anı görmek içimde kaldı. İnşallah bu sefer yolunda giderAnladım canımm sağlıklı olsun boşver en güzeli o
Full narkoz mu alıyorsun bölgesel mi
Ay inşallah canım benim her şey yolunda gitsinDoktor 38i geçirmeden alacağım dedi canım muhtemelen spinal olur belden uyuşturmalı. İlkinde oğlum gebelik zehirlenmesi nedeniyle 34te doğdu kan değerlerim yüzünden genel oldum o yüzden bebeğimin doğduğı anı görmek içimde kaldı. İnşallah bu sefer yolunda gider
Allah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha in
26+0 oldum bugun inşallah vakitlice gelir.28. Hafta sınırmis bebek icin.sordugujuz icin cok tesekkur ederimSİmdi kaçıncı haftadasın. İnşallah en iyi şekilde olur hem senin hem de bebeğin için
Allahım korktugunuza ugratmasın ınsallhAllah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha in
26+0 oldum bugun inşallah vakitlice gelir.28. Hafta sınırmis bebek icin.sordugujuz icin cok tesekkur ederim
İnşallah en güzel zamanında gelir. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz. İçinden hep güzel şeyler geçir.Allah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha in
26+0 oldum bugun inşallah vakitlice gelir.28. Hafta sınırmis bebek icin.sordugujuz icin cok tesekkur ederim
26+3 de gittim ama bizde ana baba kalıplı 1030 gram dedi kız bebekKızlar 26.haftada bebeğiniz kaç kiloydu hatırlıyor musunuz bizimki sanırım geriden geliyor düzgün beslenmiyor muyum acaba çok üzülüyorum
Şuan için çok erken bence bende 26 da gittim sırt üsrtü rahat rahat yatıyordu doktor hiç bişe demedi karnımın üstünde hissettiğim hep ayaklarıymışSlm kızlar bugun ultrason randevum vardı gıttım.şükür bır sorun yok ama daha baş aşşagı donmemıs dedı doktor.daha erken degıl mı bas assagı donmesı için.benım oglan 34 cü haftada dönmüştü.
hayrılı olsun canım gayet güzelKızlar babam marangoz, dolap yaptırdım ona nasıl olmuşş
kulpları temudan alacağım dahalık takılmadı
Eki Görüntüle 3606202 Eki Görüntüle 3606203
Geçmiş olsun klima açıyormusunuz? Ne kadar serin tutsa bile klimayı hiçbir zaman sevmedim ben insanı hasta ediyorKızlar nasılsınız? Ben gene hasta oldum evden dışarı da çıkmıyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum yaa sabaha kadar gözümü kırpmadm ateş bir yandan eklem ağrıları bir yandan belimden alt taraf uyustu resmen ağrıdan Özellik dizlerime vuran bir ağrı aklım çıktı doğum ağrısı sandım hastaneye de gitmedim nasıl olsa parol vercekler diye ama böyle devam ederse gidicem hamileyken hastalanmak zulm resmen
günaydın kuzum geçmiş olsun bu aşamada düzenli vitamin alıyormuusn o yorgunluk inan hepimizde var dün mesala kızımın mezuniyetiydi ve haftasonu da kardeşim evlenecek öğleye kadar işe geldim öğleden sora terzi kuyumcu kuaför sanayi okul dahası mağaza, mağaza gez sorası saat 11 e kadar mezuniyet sabah resmen kazıdım kendimi yataktanKızlar nasılsınız? Ben gene hasta oldum evden dışarı da çıkmıyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum yaa sabaha kadar gözümü kırpmadm ateş bir yandan eklem ağrıları bir yandan belimden alt taraf uyustu resmen ağrıdan Özellik dizlerime vuran bir ağrı aklım çıktı doğum ağrısı sandım hastaneye de gitmedim nasıl olsa parol vercekler diye ama böyle devam ederse gidicem hamileyken hastalanmak zulm resmen
Geçmiş olsun klima açıyormusunuz? Ne kadar serin tutsa bile klimayı hiçbir zaman sevmedim ben insanı hasta ediyor
Babamların evinde vardı çok zaman izin vermiyordum açmaya şimdi kendi evimde yok hiç düşünmüyorum bile almaya kendim hemşireyim hiç unutmam bir hastamı anne kız gelmiştiler kızı çok güzeldi ama klima onu hasta etmişti çok ciddi tedavi oluyordu kafasından tedavi oluyordu ağır ilaçlar kullanıyordu resmen bitmiş durumdaydı nerde klima görsem uzak dururum..bende öyle düşünüyorum beni mahvediyor gece serindi saat üçe kadar açmadım ama sora bir uyandım yanıyorum bir saat klimaanın soğutmasını bekledim
Çok geçmiş olsun :;(( vücut direncin düşmüş iyice desene çok üzüldüm ne yapılır bilmiyorum umarım çabuk atlatırsınKızlar nasılsınız? Ben gene hasta oldum evden dışarı da çıkmıyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum yaa sabaha kadar gözümü kırpmadm ateş bir yandan eklem ağrıları bir yandan belimden alt taraf uyustu resmen ağrıdan Özellik dizlerime vuran bir ağrı aklım çıktı doğum ağrısı sandım hastaneye de gitmedim nasıl olsa parol vercekler diye ama böyle devam ederse gidicem hamileyken hastalanmak zulm resmen
çok erken daha. dönse bile yine döner. hatta ben ilk hamileliğimde pilates hocamdan duymuştum. sancıları başlayıp hastaneye gittiğinde pıt diye dönüp doğum kanalına son dakika giren bile varmış.Slm kızlar bugun ultrason randevum vardı gıttım.şükür bır sorun yok ama daha baş aşşagı donmemıs dedı doktor.daha erken degıl mı bas assagı donmesı için.benım oglan 34 cü haftada dönmüştü.
MerhabalarMerhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyordu ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?