- 24 Mart 2025
- 98
- 67
- 3
- 26
Ay inşallah kötü anısını anlatanlara olabilir her insanın bünyesi acı eşiği farklıdır diyorum ki ben uyuşturulmadan kürtaj oldum sonra bi duydum normalde anesteziyle yapılıyomuş ve kürtaj doğumdan daha acılı dşyenler var ben onu çektiysem Allahın izniyle normal doğumuda hallederim diye düşünüyorum. Bende siz gibi normal doğumcuyum ama dediğiniz partili değilim. Allah böyle bir düzen koyduysa demek ki yapılabilen ve en güzeli diye düşünüyorum.Bu kadar kararlıysan çok daha kolay sabredersin sancılaraçıkarken öyle bir acı yok merak etme sadeve son doğacağı zaman yani sancılar aşırı artıyor ki vücut bebeği dışarı itiyor zaten çıkınca da bir rahatlama geliyor ki sanki cehennemden kurtuluyorsun yaparsın tabii. İnşallah hiçbir sağlık engeli çıkmaz.. Ay yine aklıma doğumum geldi hep o ana geri gidip düşünüyorum öyle güzel oluyor ki..
ay bende sanki akpnin gizli ajanı gibi normal doğum övüp duruyorum
Yaa çok geçmiş olsunAy inşallah kötü anısını anlatanlara olabilir her insanın bünyesi acı eşiği farklıdır diyorum ki ben uyuşturulmadan kürtaj oldum sonra bi duydum normalde anesteziyle yapılıyomuş ve kürtaj doğumdan daha acılı dşyenler var ben onu çektiysem Allahın izniyle normal doğumuda hallederim diye düşünüyorum. Bende siz gibi normal doğumcuyum ama dediğiniz partili değilim. Allah böyle bir düzen koyduysa demek ki yapılabilen ve en güzeli diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim Allah bütün doğum yapacak olanlara kolaylık sağlık sıhat versin dediğiniz gibi normal olmazsa var bi çözümü yeterki sağlıklı olalım demek ki nasibimiz buymuş derizYaa çok geçmiş olsun
İnşallah bir sorun çıkmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Zaten sorun çıkarsa da sezeryana alırlar o şekilde kurtulursunuz ben hep kendimi öyle Motive ettim bir şey yolunda gitmezse çözümü var hastanedeyim sezeryanla alırlar dedim kendi kendime. Her şey yolunda diye içimden tekrar edip durdum.. sağlık kucağınıza aldığınız haberi alırız umarım
Rabbim kolaylık versin bir avazda doğur inşallah canm. Wallahi bizim kızlara bin kere maşallah suni sancıyla çatır çatır doguruyorlar helal kız sizlere
Gilmors PhoebeBuffay00
Kızlaaaaar bebişleriniz geldimiii, nasılsınızzzUmarım doğurmuş, bebişlerinizin tadını çıkartıyosunuzdurr
YaaPhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur
İlk doğum uzun sürüyor neler çekiyordur canım benim tahmin ediyorumsabahtan beri aklım onda :/// PhoebeBuffay00 canımm inşallah her şey yolundadır ya
Tabi o fırsatçılara gercekten yazıklar olsun sezeryan bana göre riskli gebeler için bir tek olmalı yani bunu keyf için yapan nasıl kolaya kaça biliyorki sezeryan asla kolay diğil ağrı çekmekten korkmasınlar kızlar keşkiÇok iyi anlıyorum seni sonuçta ameliyat oluyorsunuz normal doğumla kıyaslanamaz bile kesinlikle kolay değil. Yine de iyiki var iyiki bir sürü anne bebek kurtuldu bu sayedefırsatçılığa dönüştüren sisteme yazıklar olsun ne diyelim
Kuzum bilmiyorum ki doktorlar ne diyor :/ bence iyi bir şeydir doğumun başladığına işaret.. ne durumdasın iyi misinKızlar herkese iyi geceler. Allah hepinizden bin kere razı olsun. Şansa ki suni sancı aldıktan sonra suyum geldisancı etkisi mi yoksa zaten gelir miydi bugün su b
Kuzum bilmiyorum ki doktorlar ne diyor :/ bence iyi bir şeydir doğumun başladığına işaret.. ne durumdasın iyi misinKızlar herkese iyi geceler. Allah hepinizden bin kere razı olsun. Şansa ki suni sancı aldıktan sonra suyum geldisancı etkisi mi yoksa zaten gelir miydi bugün su b
Kuzu suyun geldiyse zaten o da aynı gunu sececekmis resmen tesadüfün böylesi nasilsin dogum daha gerçekleşmedi mi canimKızlar herkese iyi geceler. Allah hepinizden bin kere razı olsun. Şansa ki suni sancı aldıktan sonra suyum geldisancı etkisi mi yoksa zaten gelir miydi bugün su b
Yaa kuzum cok sevindim maşallah kilosu da boyu da cok guzel onemli olan sağlıkla kucağına alman zaten canim şükürler olsun mis kokusunu bol bol içine çek annesi emzirdikce alışacak emmeye de dert etme hicbiseye ilk defa anne olmak başka bi duygu her zmn derim bol bol dinlen kuzumMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
Kızlar çok güzel duyguymus. Yemin ederim kelime yok anlatmaya. Ben hep normal doğum istiyordum ama size şunu söyleyeyim. İyi ki sezaryen olmuş. Aklında benim gibi endişesi korkusu olan için diyorum. Kızlar sağlıkla kucaginiza alacaksanız nasıl geldiğinin önemi yok. Çok mutluyum evladım yanimda. Süt emzirme olayında da söyledim ya size biberon mama almadım bilerek iyi ki almamışım zorladım tutturmak için emeceksin dedim oğlumaçok şükür emiyor yani yoruluyor ama olsun alışacak.
Uzun oldu ama hepinize dua ettim. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ayyy maşallahhh canım benimm hayırlı olsun evladınla sağlıklı uzun ömürleriniz olsunMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
Kızlar çok güzel duyguymus. Yemin ederim kelime yok anlatmaya. Ben hep normal doğum istiyordum ama size şunu söyleyeyim. İyi ki sezaryen olmuş. Aklında benim gibi endişesi korkusu olan için diyorum. Kızlar sağlıkla kucaginiza alacaksanız nasıl geldiğinin önemi yok. Çok mutluyum evladım yanimda. Süt emzirme olayında da söyledim ya size biberon mama almadım bilerek iyi ki almamışım zorladım tutturmak için emeceksin dedim oğlumaçok şükür emiyor yani yoruluyor ama olsun alışacak.
Uzun oldu ama hepinize dua ettim. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Gözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
İyi olmana coook sevindim endişelendik senin için uzun süre ses gelmeyince sürekli girip girip baktım .Bu gününe şükürler olsun kavustun bebeğine anne olmak çok güzel bir duygu yaMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
Pazartesi de seni beklicez kuzum sağlıkla al insallah hep güzel geçsin sürecinGözün aydın canım MaşAllah bebişine kilosuda çok iyiNasıl geldiği önemli diğil canım siz iyi olun yeterki sıra bende bu pozitif dolu mesaj iyi geldi bana
Gözünüz aydın canım Allah anneli babalı büyütsünMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
Ay evet ya çok heyacanlıyım Amin canım Amin daha yeni sezeryan olmuşum güzel geçsin sorunsuzPazartesi de seni beklicez kuzum sağlıkla al insallah hep güzel geçsin sürecin
Gözünüz aydın, Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versinMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?