adana sıcağında mecbur kalıyoruz ama o kadar yorgun uyanıyorum ki anlatamam hiç ama hiç sevmiyorum iş yerindede hep açık açmasam terlemekten zaten bir hal oluyorsunBabamların evinde vardı çok zaman izin vermiyordum açmaya şimdi kendi evimde yok hiç düşünmüyorum bile almaya kendim hemşireyim hiç unutmam bir hastamı anne kız gelmiştiler kızı çok güzeldi ama klima onu hasta etmişti çok ciddi tedavi oluyordu kafasından tedavi oluyordu ağır ilaçlar kullanıyordu resmen bitmiş durumdaydı nerde klima görsem uzak dururum..
Kemiklere kadar ağrı veriyor tabi..birde alışkanlık olunca malesef duramıyorsun ventilatör daha iyi gerçi bizim buralar çok sıcak diğil şükür ama yinede sabaha kadar ter su oluyorumadana sıcağında mecbur kalıyoruz ama o kadar yorgun uyanıyorum ki anlatamam hiç ama hiç sevmiyorum iş yerindede hep açık açmasam terlemekten zaten bir hal oluyorsun
hamilelik başlı başına meşakatli zaten canım üstüne de hayat şartları zorluyor beni vallahiKemiklere kadar ağrı veriyor tabi..birde alışkanlık olunca malesef duramıyorsun ventilatör daha iyi gerçi bizim buralar çok sıcak diğil şükür ama yinede sabaha kadar ter su oluyorum
Öyle canım valla bende eşime diyorum en son ne zaman tatil yaptık hatırlamıyorum iyice dinlenmeye ihtiyacım varhamilelik başlı başına meşakatli zaten canım üstüne de hayat şartları zorluyor beni vallahi
İnşallah vakitlice gelir çok şükür daha gelmemiş, her geçen gün lehinizeAllah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha in
26+0 oldum bugun inşallah vakitlice gelir.28. Hafta sınırmis bebek icin.sordugujuz icin cok tesekkur ederim
geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun :;(( vücut direncin düşmüş iyice desene çok üzüldüm ne yapılır bilmiyorum umarım çabuk atlatırsın
Benim de sabaha doğru iki bacağıma birden kramp girmesiyle uyandım işkence gibiydi
ben de aynı durumdayım temuda çok güzel bebek tulumları var çıkamıyorum, işten ayrılmadan önce işlerimi de teslim etmek istiyorum ama motive olamıyorumkız benim hiç çalışasım yok nasıl olacak böyle. ya instagrama bakıyorum ya trendyola ya buraya
bu hafta kızımın kötü geçen lgs sınavı üstüne mezuniyet gecesi cumartesi günü yedi saatlik düğün yolcuğu hamile olmayana bile zor olan şeyleri ben bire bir yaşıyorumÖyle canım valla bende eşime diyorum en son ne zaman tatil yaptık hatırlamıyorum iyice dinlenmeye ihtiyacım var
benim de yok benide alın burdan götürün sahillere uzanayım sesime kulak verinkız benim hiç çalışasım yok nasıl olacak böyle. ya instagrama bakıyorum ya trendyola ya buraya
Ayyy hiçbir yere gidesim yok hele yolculuk hiç valla ağustosta kına düğün var şimdiden söyledim gelemicem eşim gider tesettürlüyüm nefesim kesiliyor..bu hafta kızımın kötü geçen lgs sınavı üstüne mezuniyet gecesi cumartesi günü yedi saatlik düğün yolcuğu hamile olmayana bile zor olan şeyleri ben bire bir yaşıyorum
benim de yok benide alın burdan götürün sahillere uzanayım sesime kulak verin
kardeşimin iki düğününde de bulunacam geç kaldım abiye almaya iki düğünde bir abiye giyecem atın beni denizlere
Evet her gün içiyorum aslında çok şaşırdım ve karnımdan dolayı harekette edemedim çok kötüydü :/ ne yapsak olmaz bilmiyorum ki tekrar yaşarım diye uyuyamam rahat artıkgeçmiş olsun canımne kötü bir şeymiş gerçekten kramp, bana da oluyor magnezyum aldığım halde ve ağrısı 2 gün sürüyor. sen de alıyor musun magnezyum?
kardeşim olmasa hiç gidermiyim ağustosta zaten senin canım gün azalmış olurAyyy hiçbir yere gidesim yok hele yolculuk hiç valla ağustosta kına düğün var şimdiden söyledim gelemicem eşim gider tesettürlüyüm nefesim kesiliyor..
kuzum bende kramp ayakta bekleyince oluyor senin tadilat ne durumda bu ara belkide gündüz çok yorulduğundan gece yansıyor biraz dikkat et dinlenEvet her gün içiyorum aslında çok şaşırdım ve karnımdan dolayı harekette edemedim çok kötüydü :/ ne yapsak olmaz bilmiyorum ki tekrar yaşarım diye uyuyamam rahat artık
ben kramp girmese de aklıma geldikçe ayaklarımı ters yöne çekiyorum, bacak arka kaslarımı uzatıyorum baya rahatlatıyor ağrılarımı. geceleri de esnerken ayaklarımı uzatınca kramp girdiğini fark ettim. gerçekten çok kötü ya geçmiş olsun tekrar yaşamazsın umarım soda muz falan da tüketEvet her gün içiyorum aslında çok şaşırdım ve karnımdan dolayı harekette edemedim çok kötüydü :/ ne yapsak olmaz bilmiyorum ki tekrar yaşarım diye uyuyamam rahat artık
Yaaa kardeşin birde ayy ona gidilmese olmazki..evet benim nerdeyse son günlerim belkide doğuma denk gelir bilemeyizkardeşim olmasa hiç gidermiyim ağustosta zaten senin canım gün azalmış olur
Evt bende oyle dusunuyorum daha cok erken bnm oglan 34 te donmustu 40+3 te dogmustu.çok erken daha. dönse bile yine döner. hatta ben ilk hamileliğimde pilates hocamdan duymuştum. sancıları başlayıp hastaneye gittiğinde pıt diye dönüp doğum kanalına son dakika giren bile varmış.
benimki en son kafası aşağıdaydı ama yine döner.
Merhabalar
daha dün akşam yaşadım. yorulduğumda akşamları oluyor genelde. bu haftalar normal diye biliyorum. magnezyum almak işe yarıyor mu bilmiyrum
Bugğn kendi evime döndüm günde adım atma ortalamam 8600lerdekuzum bende kramp ayakta bekleyince oluyor senin tadilat ne durumda bu ara belkide gündüz çok yorulduğundan gece yansıyor biraz dikkat et dinlen
Aa evet esnerken kaç gündür bir sertlik olmuyordu teşekkür ederim ben de öyle yapacağım dediğin gibiben kramp girmese de aklıma geldikçe ayaklarımı ters yöne çekiyorum, bacak arka kaslarımı uzatıyorum baya rahatlatıyor ağrılarımı. geceleri de esnerken ayaklarımı uzatınca kramp girdiğini fark ettim. gerçekten çok kötü ya geçmiş olsun tekrar yaşamazsın umarım soda muz falan da tüket
Ben acıyla bağırınca eşim uyanıp masaj yapıyo biraz geçiyo o şekildeEvet her gün içiyorum aslında çok şaşırdım ve karnımdan dolayı harekette edemedim çok kötüydü :/ ne yapsak olmaz bilmiyorum ki tekrar yaşarım diye uyuyamam rahat artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?