Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
adana sıcağında mecbur kalıyoruz ama o kadar yorgun uyanıyorum ki anlatamam hiç ama hiç sevmiyorum iş yerindede hep açık açmasam terlemekten zaten bir hal oluyorsun

adana sıcağında mecbur kalıyoruz ama o kadar yorgun uyanıyorum ki anlatamam hiç ama hiç sevmiyorum iş yerindede hep açık açmasam terlemekten zaten bir hal oluyorsun
Kemiklere kadar ağrı veriyor tabi..birde alışkanlık olunca malesef duramıyorsun ventilatör daha iyi gerçi bizim buralar çok sıcak diğil şükür ama yinede sabaha kadar ter su oluyorum

Kemiklere kadar ağrı veriyor tabi..birde alışkanlık olunca malesef duramıyorsun ventilatör daha iyi gerçi bizim buralar çok sıcak diğil şükür ama yinede sabaha kadar ter su oluyorum
hamilelik başlı başına meşakatli zaten canım üstüne de hayat şartları zorluyor beni vallahi

Allah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha in

26+0 oldum bugun inşallah vakitlice gelir.28. Hafta sınırmis bebek icin.sordugujuz icin cok tesekkur ederim
İnşallah vakitlice gelir çok şükür daha gelmemiş, her geçen gün lehinize

geçmiş olsun canım ne kötü bir şeymiş gerçekten kramp, bana da oluyor magnezyum aldığım halde ve ağrısı 2 gün sürüyor. sen de alıyor musun magnezyum?

Öyle canım valla bende eşime diyorum en son ne zaman tatil yaptık hatırlamıyorum iyice dinlenmeye ihtiyacım var
bu hafta kızımın kötü geçen lgs sınavı üstüne mezuniyet gecesi cumartesi günü yedi saatlik düğün yolcuğu hamile olmayana bile zor olan şeyleri ben bire bir yaşıyorum
kız benim hiç çalışasım yok nasıl olacak böyle. ya instagrama bakıyorum ya trendyola ya buraya
benim de yok benide alın burdan götürün sahillere uzanayım sesime kulak verin
kardeşimin iki düğününde de bulunacam geç kaldım abiye almaya iki düğünde bir abiye giyecem atın beni denizlere

Ayyy hiçbir yere gidesim yok hele yolculuk hiç valla ağustosta kına düğün var şimdiden söyledim gelemicem eşim gider tesettürlüyüm nefesim kesiliyor..

geçmiş olsun canım ne kötü bir şeymiş gerçekten kramp, bana da oluyor magnezyum aldığım halde ve ağrısı 2 gün sürüyor. sen de alıyor musun magnezyum?
Evet her gün içiyorum aslında çok şaşırdım ve karnımdan dolayı harekette edemedim çok kötüydü :/ ne yapsak olmaz bilmiyorum ki tekrar yaşarım diye uyuyamam rahat artık

Ayyy hiçbir yere gidesim yok hele yolculuk hiç valla ağustosta kına düğün var şimdiden söyledim gelemicem eşim gider tesettürlüyüm nefesim kesiliyor..
kardeşim olmasa hiç gidermiyim ağustosta zaten senin canım gün azalmış olur

Evet her gün içiyorum aslında çok şaşırdım ve karnımdan dolayı harekette edemedim çok kötüydü :/ ne yapsak olmaz bilmiyorum ki tekrar yaşarım diye uyuyamam rahat artık
kuzum bende kramp ayakta bekleyince oluyor senin tadilat ne durumda bu ara belkide gündüz çok yorulduğundan gece yansıyor biraz dikkat et dinlen

ben kramp girmese de aklıma geldikçe ayaklarımı ters yöne çekiyorum, bacak arka kaslarımı uzatıyorum baya rahatlatıyor ağrılarımı. geceleri de esnerken ayaklarımı uzatınca kramp girdiğini fark ettim. gerçekten çok kötü ya geçmiş olsun tekrar yaşamazsın umarım soda muz falan da tüket

Evt bende oyle dusunuyorum daha cok erken bnm oglan 34 te donmustu 40+3 te dogmustu.

kuzum bende kramp ayakta bekleyince oluyor senin tadilat ne durumda bu ara belkide gündüz çok yorulduğundan gece yansıyor biraz dikkat et dinlen
Bugğn kendi evime döndüm günde adım atma ortalamam 8600lerde
Ya benim minik durmuyor iş yapmasam bile onun peşinde ya parktayım ya avmlerdeyim serin yerde koşsun diye . Hayatımın en hareketli zamanını yaşıyorum diyebilirim bacaklarım dediğin gibi yorulmuş olabilir artık.

Aa evet esnerken kaç gündür bir sertlik olmuyordu teşekkür ederim ben de öyle yapacağım dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…