Ay ay doğumlar hızlandıhanımlar ben eylül annesi olmayı planlarken kızım ağustos kızı olmayı tercih etti ve dün doğum yaptımçok şükür sağlıklıyız ikimiz de
Yakınmış bir görünüp çıkarsın için rahat etmeyecekseEvet canım bu gün son işim gideyim kuaföreyarın eşimin teyze oğlunun kınası var evimizin yanında asla gitmek istemiyordum annemde diyor git seni çok seviyorlar kaç defa dediler bakıcam daha 24 düğün eşim gidicek İstanbula çok kişi bilmiyor pazartesi doğum
ayy çok şükür atlatmışsınız, sağlıkla büyütün inşallah :)hanımlar ben eylül annesi olmayı planlarken kızım ağustos kızı olmayı tercih etti ve dün doğum yaptımçok şükür sağlıklıyız ikimiz de
bende eylül e kalıcam merak etmeEylül annelerine bir ben kalıcam galibaçoğunuz doğum yaptı ağustosun ortasında daha 10 gün var eylüle bu 10 gün içinde bakalım daha kaç anne bebişine kavuşacak
gözün aydııın sağlıkla büyütün inşallahhanımlar ben eylül annesi olmayı planlarken kızım ağustos kızı olmayı tercih etti ve dün doğum yaptımçok şükür sağlıklıyız ikimiz de
Mecbur gitmeliyim birde kızlar beni merak edicek bilmiyorum evime gelmeden gideyimYakınmış bir görünüp çıkarsın için rahat etmeyecekse
niqu son 3 müMecbur gitmeliyim birde kızlar beni merak edicek bilmiyorum evime gelmeden gideyim
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahhanımlar ben eylül annesi olmayı planlarken kızım ağustos kızı olmayı tercih etti ve dün doğum yaptımçok şükür sağlıklıyız ikimiz de
Benim de 10 eylülbende eylüle kalıyorum galiba bugün son iş günüm ama artık yürüyemediğim için bi 4 gün daha kendime eziyet etmek istemedim valla herkes doğuruyor çok heyecanlı
Amin canım saol inşallahKolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah
Sezeryan tarihiniz mi 10 EylülBenim de 10 eylül
Evet canım 3 gün biraz korku var ilk haftalarda doktor beni korkutmuştu imza bile aldı benden riskli diye sonra ben başka doktora göründüm bana dedi risk hep var aldırmaya gerek yok..bende devam ettirdim gebeliğimi sonuçta dedim ben tüp bebek bile denedim olmadı ama bu bebek 1 ilişkiyle oldu vardır dedik Allah'ın bir bildiği şimdi aklıma o ilk günler geliyor ama çok şükür dikişlerim iyi sadece amaliyat güzel geçsin sağlıkla kavuşayım oğlumaniqu son 3 mü
nasılsın ne hissediyorsun
Kavuşacaksınız kuzu inşallah benim de senin gibi dogumdan sonra 22 ay geçmiş olacak Allahin izniyle atlaticaz bu donemiEvet canım 3 gün biraz korku var ilk haftalarda doktor beni korkutmuştu imza bile aldı benden riskli diye sonra ben başka doktora göründüm bana dedi risk hep var aldırmaya gerek yok..bende devam ettirdim gebeliğimi sonuçta dedim ben tüp bebek bile denedim olmadı ama bu bebek 1 ilişkiyle oldu vardır dedik Allah'ın bir bildiği şimdi aklıma o ilk günler geliyor ama çok şükür dikişlerim iyi sadece amaliyat güzel geçsin sağlıkla kavuşayım oğluma
Maşallah gözün aydın canım oğlunu sağlıkla büyütMesaj yarıda kaldı kusura bakmayın. Kızlar su geldi sancı verildi ama açıklık olmadı. Doktor beni ve bebeği yormak istemedi sağolsun. Sezaryen ile geldi evladım 37+3 kilosu 3060 boy 48 cm çok çok çok şükür evladım çok güzel.
Kızlar çok güzel duyguymus. Yemin ederim kelime yok anlatmaya. Ben hep normal doğum istiyordum ama size şunu söyleyeyim. İyi ki sezaryen olmuş. Aklında benim gibi endişesi korkusu olan için diyorum. Kızlar sağlıkla kucaginiza alacaksanız nasıl geldiğinin önemi yok. Çok mutluyum evladım yanimda. Süt emzirme olayında da söyledim ya size biberon mama almadım bilerek iyi ki almamışım zorladım tutturmak için emeceksin dedim oğlumaçok şükür emiyor yani yoruluyor ama olsun alışacak.
Uzun oldu ama hepinize dua ettim. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah kolaylık versin canımKızlar doğuran herkesi tebrik ediyorum Allah analı babali büyütsün inşallahGaliba bende doğurmak üzereyim sancılarım 5 dakikada bir geliyor hastaneye gittim nst bağladılar 100 çıkıyor sancım ebe sabaha da gelebilir bir iki günde sürebilir dedi 36+2yiz 2 kilo 700 gr bebeğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bana dua edin
22 ay iyi canım iyi korkma oğlum bende daha 8 aylıktı İn şa Allah çok güzel doğumumuz olurKavuşacaksınız kuzu inşallah benim de senin gibi dogumdan sonra 22 ay geçmiş olacak Allahin izniyle atlaticaz bu donemi
iyi ettin yaaa, bende sabah keşke bu hafta son olsaydı dedim.bende eylüle kalıyorum galiba bugün son iş günüm ama artık yürüyemediğim için bi 4 gün daha kendime eziyet etmek istemedim valla herkes doğuruyor çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?