Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
hanımlar ben eylül annesi olmayı planlarken kızım ağustos kızı olmayı tercih etti ve dün doğum yaptım çok şükür sağlıklıyız ikimiz de
Ay ay doğumlar hızlandı gözünüz aydınnn, sağlıkla büyüt inşallah nasılsınız pekii? Kendi mi geldi

Yakınmış bir görünüp çıkarsın için rahat etmeyecekse

Kizlar yetişemiyorum sizlere maşallah doguran doğurmaya az kalan benim daha sürem var aman oyle de olsun ne kadar kalsa benim daha iyi bu sefer 39 fln gormek istiyorum dedi ve erkenden dogurdu dermişim

Eylül annelerine bir ben kalıcam galiba çoğunuz doğum yaptı ağustosun ortasında daha 10 gün var eylüle bu 10 gün içinde bakalım daha kaç anne bebişine kavuşacak

hanımlar ben eylül annesi olmayı planlarken kızım ağustos kızı olmayı tercih etti ve dün doğum yaptım çok şükür sağlıklıyız ikimiz de
ayy çok şükür atlatmışsınız, sağlıkla büyütün inşallah :)
Eylül annelerine bir ben kalıcam galiba çoğunuz doğum yaptı ağustosun ortasında daha 10 gün var eylüle bu 10 gün içinde bakalım daha kaç anne bebişine kavuşacak
bende eylül e kalıcam merak etme
fıt fıt doğuruyorlar maşallah :)

bende eylüle kalıyorum galiba bugün son iş günüm ama artık yürüyemediğim için bi 4 gün daha kendime eziyet etmek istemedim valla herkes doğuruyor çok heyecanlı

niqu son 3 mü
nasılsın ne hissediyorsun
Evet canım 3 gün biraz korku var ilk haftalarda doktor beni korkutmuştu imza bile aldı benden riskli diye sonra ben başka doktora göründüm bana dedi risk hep var aldırmaya gerek yok..bende devam ettirdim gebeliğimi sonuçta dedim ben tüp bebek bile denedim olmadı ama bu bebek 1 ilişkiyle oldu vardır dedik Allah'ın bir bildiği şimdi aklıma o ilk günler geliyor ama çok şükür dikişlerim iyi sadece amaliyat güzel geçsin sağlıkla kavuşayım oğluma

Kavuşacaksınız kuzu inşallah benim de senin gibi dogumdan sonra 22 ay geçmiş olacak Allahin izniyle atlaticaz bu donemi

Maşallah gözün aydın canım oğlunu sağlıkla büyüt Dünden beri aklım sendeydi ilk doğumun diye bennimde ilk doğumum olacak banada dua et canım kolay bi doğumum olsunBol bol sütün olsun inşallah oğlusuna

Allah kolaylık versin canım

Kavuşacaksınız kuzu inşallah benim de senin gibi dogumdan sonra 22 ay geçmiş olacak Allahin izniyle atlaticaz bu donemi
22 ay iyi canım iyi korkma oğlum bende daha 8 aylıktı İn şa Allah çok güzel doğumumuz olur

Kızlar doktordan çıktım yine sancım yokkk benim oğlanın gelesi yok kafası 41 haftalık olmuş.. doğuramazsan sezaryen yaparız yapacak bir şey yok diyor doktor ama ben hiçç sezaryen istemiyorumm o kadar perde astım cam sildim yer sildim hiç kanala girmemiş paşam djdjdk doğurmak istiyorum beennnn

bende eylüle kalıyorum galiba bugün son iş günüm ama artık yürüyemediğim için bi 4 gün daha kendime eziyet etmek istemedim valla herkes doğuruyor çok heyecanlı
iyi ettin yaaa, bende sabah keşke bu hafta son olsaydı dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…