Nasıl bakılıyor benimkine de bakalımBen bebiko dogunca ilk bakacağım sey dogum haritası olacak galiba biraz takıntılıyım 2 cocugumda da bakmıştım oğlumun yükselenini balik istemediğim için dakka saymistimcok duygusal oluyorlar cnku ama ay burcu balik oldu o konuda yapacak biseyim yoktu bunu da kesin hemen bakarim var mı benim gibi olan kesin yoktur
Babasıyla da iyi ilişkisi varmış bir de kader değil bebek haritası hassas olmak lazım vs diyor ay burcuna benim haritamla konumlarına göre işte ilgisiz anne travmatik anne anne şöyle böyle duygusal açıdan eksik bırakmış erken olgunlaşmışvqil3 sorunları olmuş vs böyle yorumladı ama chat gptYapma yaa oyle olmaz umarım benim gibi meraklı olan varmis iyi bari
Bakalim kuzum bana doğduğunda tarih saat ve nerede doğduğunu yaz sana atayim yükselen ay burcunu flnNasıl bakılıyor benimkine de bakalım
Yaa en etkileyen şeyler yükselen ve ay burcu oluyormuş genelde bende yorumlatmistim kızımi oğlumu yorumlatmadim ama ne olduğunu biliyorum yükselen ay burcu olarakBabasıyla da iyi ilişkisi varmış bir de kader değil bebek haritası hassas olmak lazım vs diyor ay burcuna benim haritamla konumlarına göre işte ilgisiz anne travmatik anne anne şöyle böyle duygusal açıdan eksik bırakmış erken olgunlaşmışvqil3 sorunları olmuş vs böyle yorumladı ama chat gptben daha önce astroloğa gittim chat gptden farkıı şeyler söylememişti o ara kocamla küstüm ve gerçekten evet evet olmuştum o ara ilişki terapisinden daha iyi görmüştü. Onun dışında neşeli ılımlı bi bebek haritası dedi ben başak olsun istemiyordum marsı başak
15.08.2025 14.03 Basel, İsviçreBakalim kuzum bana doğduğunda tarih saat ve nerede doğduğunu yaz sana atayim yükselen ay burcunu fln
Yükselen terazi ay yay güneş aslan bizimYaa en etkileyen şeyler yükselen ve ay burcu oluyormuş genelde bende yorumlatmistim kızımi oğlumu yorumlatmadim ama ne olduğunu biliyorum yükselen ay burcu olarakvalla bazı burçlar zor gerçekten anlasmakta zor
15.08.2025 14.03 Basel, İsviçre
Ay merak ettm sadece aslan burcu olduğunu biliyorum da doğum haritası nasıl oluyor mesela gisla demiş annesiyle sorunları yaşayacak bunu nasıl görüyorlar ben nasıl bakabilirim
Omg küçük oğlum ve kocamla aynı huylara sahip bir kız olacakEki Görüntüle 3633614 Eki Görüntüle 3633615
Kuzu burcu aslan ay burcu boga yükselen burcu akrep tablo bu şekilde gezegenle konumu yorumlatmayi bende bilmiyorum ama yapay zekaya yazarsan belki sana yorumlar
Valla işin zor kuzuOmg küçük oğlum ve kocamla aynı huylara sahip bir kız olacakyandım ben
Ben kp ilk torunda öyleydi biz tek isim koyduk o yanına bir isim buldu koydu kendi aklınca her kes dedi boş ver zaten kimlikte ismi belli ama ben yine ağlıyordum neden öyle yapıyor diye en sonda ben kazandım tabi ama yıprandımda bazen diyor alıp götürücem ikinci gelince ama şimdi umursamıyorum çünkü oğlum aşırı haraketliDaha çocuk doğmadan kayınbaba kişisinin yok torunumu alıp götürcem filan demesiiiiayy şaka olduğunu bilsem bile inanılmaz deli oluyorum bu laflara normal mi kızlaaarr acayip sinirliyim şuan modum düştü durduk yere
Ben burçlara asla inanmıyorum kuzumBen bebiko dogunca ilk bakacağım sey dogum haritası olacak galiba biraz takıntılıyım 2 cocugumda da bakmıştım oğlumun yükselenini balik istemediğim için dakka saymistimcok duygusal oluyorlar cnku ama ay burcu balik oldu o konuda yapacak biseyim yoktu bunu da kesin hemen bakarim var mı benim gibi olan kesin yoktur
İlk ayağa kalkmayı düşünen ben seni anlıyorumCanlar tek tek yazamadım hepinizi kucak dolusu öpüyorum sütum biraz geldi az az emziriyorum ziyaretçi saatiydi gelen giden oldu ayağa zorla kalktım daha da iyi olacam sanırım teşekkür ederim
Valla inanmayinca bu kadar kafayı takmıyor insan ne güzelBen burçlara asla inanmıyorum kuzum
Benim kizin bi ay burcu aslan digerleri aynı seninkiyle kuzuYükselen terazi ay yay güneş aslan bizim
Evet insanı çileden çıkaran laflar oluyo yani siz çocuklarınızı büyütmüşsünüz torununuzu da sevin işte tadındaBen kp ilk torunda öyleydi biz tek isim koyduk o yanına bir isim buldu koydu kendi aklınca her kes dedi boş ver zaten kimlikte ismi belli ama ben yine ağlıyordum neden öyle yapıyor diye en sonda ben kazandım tabi ama yıprandımda bazen diyor alıp götürücem ikinci gelince ama şimdi umursamıyorum çünkü oğlum aşırı haraketli
Bizim ki babasını emmeye çalışıyor bana gelince ağzına verdiğim memeyi emmiyoBenim kizin bi ay burcu aslan digerleri aynı seninkiyle kuzukizimla cok iyi anlastgm söylenemez tamamen babaci
Bende boğayım bu aradaValla inanmayinca bu kadar kafayı takmıyor insan ne güzelben boğayim mesela oburluk benden sorulur anama diyorum başka burc mu yoktu denk getirdin insana zarar veriyor bi yerde cok takmak
Yaa kuzum kıyamam şimdiden başlamış deseneBizim ki babasını emmeye çalışıyor bana gelince ağzına verdiğim memeyi emmiyo
Bir boğa olarak şoktayım o zmnBende boğayım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?