Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Nasıl bakılıyor benimkine de bakalım

Yapma yaa oyle olmaz umarım benim gibi meraklı olan varmis iyi bari
Babasıyla da iyi ilişkisi varmış bir de kader değil bebek haritası hassas olmak lazım vs diyor ay burcuna benim haritamla konumlarına göre işte ilgisiz anne travmatik anne anne şöyle böyle duygusal açıdan eksik bırakmış erken olgunlaşmışvqil3 sorunları olmuş vs böyle yorumladı ama chat gpt ben daha önce astroloğa gittim chat gptden farkıı şeyler söylememişti o ara kocamla küstüm ve gerçekten evet evet olmuştum o ara ilişki terapisinden daha iyi görmüştü. Onun dışında neşeli ılımlı bi bebek haritası dedi ben başak olsun istemiyordum marsı başak

Yaa en etkileyen şeyler yükselen ve ay burcu oluyormuş genelde bende yorumlatmistim kızımi oğlumu yorumlatmadim ama ne olduğunu biliyorum yükselen ay burcu olarak valla bazı burçlar zor gerçekten anlasmakta zor

Bakalim kuzum bana doğduğunda tarih saat ve nerede doğduğunu yaz sana atayim yükselen ay burcunu fln
15.08.2025 14.03 Basel, İsviçre
Ay merak ettm sadece aslan burcu olduğunu biliyorum da doğum haritası nasıl oluyor mesela gisla demiş annesiyle sorunları yaşayacak bunu nasıl görüyorlar ben nasıl bakabilirim

Yaa en etkileyen şeyler yükselen ve ay burcu oluyormuş genelde bende yorumlatmistim kızımi oğlumu yorumlatmadim ama ne olduğunu biliyorum yükselen ay burcu olarak valla bazı burçlar zor gerçekten anlasmakta zor
Yükselen terazi ay yay güneş aslan bizim

15.08.2025 14.03 Basel, İsviçre
Ay merak ettm sadece aslan burcu olduğunu biliyorum da doğum haritası nasıl oluyor mesela gisla demiş annesiyle sorunları yaşayacak bunu nasıl görüyorlar ben nasıl bakabilirim

Kuzu burcu aslan ay burcu boga yükselen burcu akrep tablo bu şekilde gezegenle konumu yorumlatmayi bende bilmiyorum ama yapay zekaya yazarsan belki sana yorumlar

Ben kp ilk torunda öyleydi biz tek isim koyduk o yanına bir isim buldu koydu kendi aklınca her kes dedi boş ver zaten kimlikte ismi belli ama ben yine ağlıyordum neden öyle yapıyor diye en sonda ben kazandım tabi ama yıprandımda bazen diyor alıp götürücem ikinci gelince ama şimdi umursamıyorum çünkü oğlum aşırı haraketli

Ben burçlara asla inanmıyorum kuzum

Canlar tek tek yazamadım hepinizi kucak dolusu öpüyorum sütum biraz geldi az az emziriyorum ziyaretçi saatiydi gelen giden oldu ayağa zorla kalktım daha da iyi olacam sanırım teşekkür ederim
İlk ayağa kalkmayı düşünen ben seni anlıyorum

Ben burçlara asla inanmıyorum kuzum
Valla inanmayinca bu kadar kafayı takmıyor insan ne güzel ben boğayim mesela oburluk benden sorulur anama diyorum başka burc mu yoktu denk getirdin insana zarar veriyor bi yerde cok takmak

Evet insanı çileden çıkaran laflar oluyo yani siz çocuklarınızı büyütmüşsünüz torununuzu da sevin işte tadında

Yaa PhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur

Benim kizin bi ay burcu aslan digerleri aynı seninkiyle kuzu kizimla cok iyi anlastgm söylenemez tamamen babaci
Bizim ki babasını emmeye çalışıyor bana gelince ağzına verdiğim memeyi emmiyo

Valla inanmayinca bu kadar kafayı takmıyor insan ne güzel ben boğayim mesela oburluk benden sorulur anama diyorum başka burc mu yoktu denk getirdin insana zarar veriyor bi yerde cok takmak
Bende boğayım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…