Ya ne güzelBen acıyla bağırınca eşim uyanıp masaj yapıyo biraz geçiyo o şekilde
aynen canım sağsalim doğuralım inşallahYaaa kardeşin birde ayy ona gidilmese olmazki..evet benim nerdeyse son günlerim belkide doğuma denk gelir bilemeyiz
telaşemiz bitmiyor anacım hele bir doğsun doğuncada memeler şişecek çeşitli ağrılar bebeğin gazı altı kusmuğu bir kolaylık gelir inşallah bizeBugğn kendi evime döndüm günde adım atma ortalamam 8600lerde
Ya benim minik durmuyor iş yapmasam bile onun peşinde ya parktayım ya avmlerdeyim serin yerde koşsun diye . Hayatımın en hareketli zamanını yaşıyorum diyebilirim bacaklarım dediğin gibi yorulmuş olabilir artık.
Evet insan kilitlenip kalıyo ,inşallahYa ne güzelbenimki işe gitmişti küçük bebeğimde beni ittiriyordu uyanmıştı o yüzden çok zorlandım inşallah bir daha yaşamayoz
Ah ben de öyle. Sürekli takvim önümde açık, kaç hafta kaldı, işte bu hafta bitse şöyle geçer, haziran bitince halledersin falann diye kendimle konuşuyorumkız benim hiç çalışasım yok nasıl olacak böyle. ya instagrama bakıyorum ya trendyola ya buraya
Benim deKızlar et benlerim aşırı arttı ve rahatsız ediyo sizce doktora gitsem herhangi bişey yapar mı
Evet takvime de bakıyorumAh ben de öyle. Sürekli takvim önümde açık, kaç hafta kaldı, işte bu hafta bitse şöyle geçer, haziran bitince halledersin falann diye kendimle konuşuyorumevde olsam da sıkılırım kesin ama ne bileyim
Evet bir de duygusallık geldi bana iki gündür ara ara ağlıyorum sanki bir şey olacakmış gibi hissediyorum inşallah hormonlardandıraynen canım sağsalim doğuralım inşallah
telaşemiz bitmiyor anacım hele bir doğsun doğuncada memeler şişecek çeşitli ağrılar bebeğin gazı altı kusmuğu bir kolaylık gelir inşallah bize
Benim de boynumda çok fazla kolye filan takamıyorum takılıyoBenim deözellikle boynumda küçük küçük bir sürü var. Zaten normalde de benli bir insandım, et beni değildi de. Hamilelikten sonra geçen çok olmuş ondan ben şuan bir şey yapmıyorum ama sonrasında geçmezse tabi müdahale ettiririm diye düşünüyorum
Hahaha tamamen aynıEvet takvime de bakıyorum
92 gün kaldı doğuma diyorm 10 gün düş sezeryan olacak 80 gün aa baya az kaldı yaaa diye konuşuyorum hergün
kesinlikle hormonlardan kızın lise giriş sınavına bir hafta vardı hüngür hüngürEvet bir de duygusallık geldi bana iki gündür ara ara ağlıyorum sanki bir şey olacakmış gibi hissediyorum inşallah hormonlardandır
İşyerinde mesajını okuyan benkız benim hiç çalışasım yok nasıl olacak böyle. ya instagrama bakıyorum ya trendyola ya buraya
Teşekkür ederim.Klima deyilde dün vantilatör çalıştırmıştim 5dakika falan belkide o çarptıGeçmiş olsun klima açıyormusunuz? Ne kadar serin tutsa bile klimayı hiçbir zaman sevmedim ben insanı hasta ediyor
Ayy kızının iyi haberlerini alırız umarımkesinlikle hormonlardan kızın lise giriş sınavına bir hafta vardı hüngür hüngürağlıyordum sınav gününde en metanetli benim ağlayamaya çalıştım hani emeklerim gözümün önüne geldi falan yok ağlayamadım
Saol balım vitamin hamileligin basindan Beri vifolic kullanıyorum. Ben kendimi yoracak hiç birşey yapmıyorum enerjimde olmuyo açıkçası evden de çıkmıyorum son 3 ay kaldı bitti ama bende bittim bir daha düşünmüyorum bebek yaa bu hamileliğim başından beri çok zor geçtigünaydın kuzum geçmiş olsun bu aşamada düzenli vitamin alıyormuusn o yorgunluk inan hepimizde var dün mesala kızımın mezuniyetiydi ve haftasonu da kardeşim evlenecek öğleye kadar işe geldim öğleden sora terzi kuyumcu kuaför sanayi okul dahası mağaza, mağaza gez sorası saat 11 e kadar mezuniyet sabah resmen kazıdım kendimi yataktan
Aynen ola bilir bu ara dikkat edek kendimize zaten bağışıklık düşmüş hepimizde birde bu sıcaklarda hasta olmayakTeşekkür ederim.Klima deyilde dün vantilatör çalıştırmıştim 5dakika falan belkide o çarptı
Çok saol kuzum kramp bı kere olmuştu bana oda çok zor canları saolsun çocuklarımızında cennet niye annelerin ayaklarınin altında dediklerini böyle zamanlarda daha iyi anlıyor insanÇok geçmiş olsun :;(( vücut direncin düşmüş iyice desene çok üzüldüm ne yapılır bilmiyorum umarım çabuk atlatırsın
Benim de sabaha doğru iki bacağıma birden kramp girmesiyle uyandım işkence gibiydi
enseyi karartma dur hemen belliki vitamınlerin eksik geliyor balık yağı magnezyum d vitamini demir ve multivitamini ayrı ayrı kullanıyormusunSaol balım vitamin hamileligin basindan Beri vifolic kullanıyorum. Ben kendimi yoracak hiç birşey yapmıyorum enerjimde olmuyo açıkçası evden de çıkmıyorum son 3 ay kaldı bitti ama bende bittim bir daha düşünmüyorum bebek yaa bu hamileliğim başından beri çok zor geçti
enseyi karartma dur hemen belliki vitamınlerin eksik geliyor balık yağı magnezyum d vitamini demir ve multivitamini ayrı ayrı kullanıyormusun
Ben durunun granül sabununu aldım deterjan olarakMerhaba, temiz içerikli bebek şampuanı ve deterjan falan bakıyorum çok karasız kaldımsiveno ve ecowel temiz gibi, yılların dalinine şimdi temiz içerikli değil diyorlar beynim yoruldu düşünmekten siz ne aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?