Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
ben de takipte kalayım cevapları, siveno temiz gibi geldi bana da

kızlar bu arada kasık ağrısı olan var mı? ovülasyon günlerimde tek taraflı kasık ağrısı hissederdim ona benziyor yakıcı bir ağrı, bele de vuruyor. hele bebek tekmeledikçe artıyor.

Merhaba.Dalin ben kendime bir defa aldım saçlarımı çok kuruttu hem içerikli temiz diğil.Oğluma şampuan incia kullanıyorum deterjan greenclean baby me

kızlar bu arada kasık ağrısı olan var mı? ovülasyon günlerimde tek taraflı kasık ağrısı hissederdim ona benziyor yakıcı bir ağrı, bele de vuruyor. hele bebek tekmeledikçe artıyor.
Bendede tek taraflı kasık agrısı ve bel agrısı oluyor bacagıma vuruyor hatta agrı.bn enfeksıyondan kaynaklı oldugunu dusunuyorum bol su içmeye çalışıyorum

normal yani öyle mi? idrar yolu enfeksiyonunuz var mı?
İdrar enfeksiyonum var ama onunla alakası yok ilk gebeliğimde enfeksiyon yoktu ama yine aynı ağrılarım vardı doktor normal diyor ben su az içiyorum ona bağlıyorum

Kızlar tuvalete gittiğimde koydugum pedin el içi kadar ıslandığını gördüm sıkışıkta değildim kaçırdıgımıda hissetmedim su gelmiş olabilirmi
Bide bugün sabah sırtıma kramp girdi çok ağrıyor ne yapabilirim tutuldum kaldım

Su bianda bosalırcasina geliyor sanırım ıslaklık gibi deyil normal doğum yapmadım ama duyduğum kadariyla o şekilde oluyor.

Su bır anda boşalır sankı su dolu poşetı patlatmıs gıbı sonrada az az gelır.normal dogum yaptıgım için o sureclerı bılıyorum ama ıstersen bır doktora git

Kızlar ben giremiyorum eskisi gibi yaa o kadar yoğun geçiyor ki yarın bodruma tatile gidicem 2 cocukla çok zor her sey valiz hazırlamayı bile yeni bitirdim eksikler var onlarda gelsin daha doldurcam kızımda oyuncak derdi çok yer varmış gibi valla hamileyken her sey çok zor zaman bulup buralara gelemiyorum umarım herkes iyidir

İyi tatiller keyifli geçsin

Kızlar benim gözümde ışık parlamaları oluyor. İnternette baktım ışık çakması yazıyor yarın göz doktoruna gideceğim başına gelen ya da bu durumu bilen var mı? Küçük küçük ışıklar geçiyor gözümden ama sürekli değil bugün 3 kere falan oldu.

İyi tatiller canım tadını çıkarmaya çalış yüzmek çok iyi gelir

Su bianda bosalırcasina geliyor sanırım ıslaklık gibi deyil normal doğum yapmadım ama duyduğum kadariyla o şekilde oluyor.

Su bır anda boşalır sankı su dolu poşetı patlatmıs gıbı sonrada az az gelır.normal dogum yaptıgım için o sureclerı bılıyorum ama ıstersen bır doktora git
Yok bi anda değil tuvalete yetişemeyip az kaçar ya o şekildeydi int baktım bazı kadınların sızıntı yapabiliyormuş suyu en iyi doktora gitmek sanırım

Benim de bir ara oldu uykusuzdum o yüzden diye düşündüm sonra geçti kendi kendine çok geçmiş olsun

Yok bi anda değil tuvalete yetişemeyip az kaçar ya o şekildeydi int baktım bazı kadınların sızıntı yapabiliyormuş suyu en iyi doktora gitmek sanırım
Doktora git canım baksın bir. Ben iki vajinal doğum yaptım ama suyum hiç gelmedi bilmiyorum nasıl bir şey. Suyumu hep doğumdan önce ebeler patlatıyor

Son 1 haftadır 2 kere banada oldu. Sanki regl olacakmışım gibi bebek aşağıda değil halbuki. Normal herhalde bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…