büyük ihtimalle ekrana çok bakmaktan oluyor bir ara bendede seğirme olmuştu bilgisayra daha az bakınca düzeldi görün canımKızlar benim gözümde ışık parlamaları oluyor. İnternette baktım ışık çakması yazıyor yarın göz doktoruna gideceğim başına gelen ya da bu durumu bilen var mı? Küçük küçük ışıklar geçiyor gözümden ama sürekli değil bugün 3 kere falan oldu.
bendede aynı durum idrar torbasına çok baskı oluyor sanırım yada torbam sarkık bazen sızıntı oluyor ,çok sıkışınca da oluyor minncaık gelincede bazı günler hiç olmuyor ben günlük ped takmayı da unutunca alışkanlık olmuş günde üç dört sefer iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorumKızlar tuvalete gittiğimde koydugum pedin el içi kadar ıslandığını gördüm sıkışıkta değildim kaçırdıgımıda hissetmedim su gelmiş olabilirmi
Bide bugün sabah sırtıma kramp girdi çok ağrıyor ne yapabilirim tutuldum kaldım
Geçmiş olsun kuzum.Yok benim olmadı takip et geçmezse doktora gösterKızlar benim gözümde ışık parlamaları oluyor. İnternette baktım ışık çakması yazıyor yarın göz doktoruna gideceğim başına gelen ya da bu durumu bilen var mı? Küçük küçük ışıklar geçiyor gözümden ama sürekli değil bugün 3 kere falan oldu.
Tansiyonunuzu ölçüyo musunuzKızlar benim gözümde ışık parlamaları oluyor. İnternette baktım ışık çakması yazıyor yarın göz doktoruna gideceğim başına gelen ya da bu durumu bilen var mı? Küçük küçük ışıklar geçiyor gözümden ama sürekli değil bugün 3 kere falan oldu.
Bendede tek taraflı kasık agrısı ve bel agrısı oluyor bacagıma vuruyor hatta agrı.bn enfeksıyondan kaynaklı oldugunu dusunuyorum bol su içmeye çalışıyorum
teşekkür ederimİdrar enfeksiyonum var ama onunla alakası yok ilk gebeliğimde enfeksiyon yoktu ama yine aynı ağrılarım vardı doktor normal diyor ben su az içiyorum ona bağlıyorum
sanırım normal, bana da böyle hissettiriyorSon 1 haftadır 2 kere banada oldu. Sanki regl olacakmışım gibi bebek aşağıda değil halbuki. Normal herhalde bilmiyorum
günaydın, iş yerimde deri sandalyede sürekli masa başında oturduğum için terliyorum çamaşırım tamamen ıslanmış oluyor, ter olduğuna eminim. belki terlemişsinizdir?Kızlar tuvalete gittiğimde koydugum pedin el içi kadar ıslandığını gördüm sıkışıkta değildim kaçırdıgımıda hissetmedim su gelmiş olabilirmi
Bide bugün sabah sırtıma kramp girdi çok ağrıyor ne yapabilirim tutuldum kaldım
bu haftalar da idrar torbasına ben de çok baskı hissettim, ben sabahları hala kustuğum için her sabah idrar kaçırma sorunu yaşıyordum. kegel egzersizlerine başladım bir haftada bile bu kaçırmalar çok çok azaldı tavsiye ederimbüyük ihtimalle ekrana çok bakmaktan oluyor bir ara bendede seğirme olmuştu bilgisayra daha az bakınca düzeldi görün canım
bendede aynı durum idrar torbasına çok baskı oluyor sanırım yada torbam sarkık bazen sızıntı oluyor ,çok sıkışınca da oluyor minncaık gelincede bazı günler hiç olmuyor ben günlük ped takmayı da unutunca alışkanlık olmuş günde üç dört sefer iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum
deneyem bende ,kusma işi zor Allah yardımcın olsun kuzum hepimizde farklı farklı bnde de mide yanması karpuz sayesinde rahatladımbu haftalar da idrar torbasına ben de çok baskı hissettim, ben sabahları hala kustuğum için her sabah idrar kaçırma sorunu yaşıyordum. kegel egzersizlerine başladım bir haftada bile bu kaçırmalar çok çok azaldı tavsiye ederim
karpuz bu dönemde henüz kıştan beri yediğim ve çok iyi gelen şeylerden birisideneyem bende ,kusma işi zor Allah yardımcın olsun kuzum hepimizde farklı farklı bnde de mide yanması karpuz sayesinde rahatladım
o sırada her gün yiyen benkızlar medine hurması yiyor musunuz? artık yiyebilir miyiz ben doğumu hızlandırır falan diye hiç yemiyordum
ben onu hiç bilmiyordum yesemde doğuramam kikızlar medine hurması yiyor musunuz? artık yiyebilir miyiz ben doğumu hızlandırır falan diye hiç yemiyordum
o sırada her gün yiyen ben
Ay ben mi uydurdum yoksaben onu hiç bilmiyordum yesemde doğuramam kisezeryanımaradan on yıldan fazla geçti hala sezeryan yapma çabasındalar yurt dışında olsam normal doğurturlar anacım bizim her alanımız da sorun var eğitim sağlık ....
meryem otunu biliyorum benAy ben mi uydurdum yoksa
Ay ben mi uydurdum yoksa
Ben riske atmam doğumu yaklaştıran her şeyden uzak duruyorum daha hazır değilimkızlar medine hurması yiyor musunuz? artık yiyebilir miyiz ben doğumu hızlandırır falan diye hiç yemiyordum
Oğlumdan kalan çok fazla giyim var ondan hep dışarıya almayı düşünüyorum 10 takım aldım isimli takım havlu bir kaç alt üst takım corabkızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
ne güzel ne güzelOğlumdan kalan çok fazla giyim var ondan hep dışarıya almayı düşünüyorum 10 takım aldım isimli takım havlu bir kaç alt üst takım corabşimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?