Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
büyük ihtimalle ekrana çok bakmaktan oluyor bir ara bendede seğirme olmuştu bilgisayra daha az bakınca düzeldi görün canım
bendede aynı durum idrar torbasına çok baskı oluyor sanırım yada torbam sarkık bazen sızıntı oluyor ,çok sıkışınca da oluyor minncaık gelincede bazı günler hiç olmuyor ben günlük ped takmayı da unutunca alışkanlık olmuş günde üç dört sefer iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum

Geçmiş olsun kuzum.Yok benim olmadı takip et geçmezse doktora göster

Tansiyonunuzu ölçüyo musunuz

Bendede tek taraflı kasık agrısı ve bel agrısı oluyor bacagıma vuruyor hatta agrı.bn enfeksıyondan kaynaklı oldugunu dusunuyorum bol su içmeye çalışıyorum
İdrar enfeksiyonum var ama onunla alakası yok ilk gebeliğimde enfeksiyon yoktu ama yine aynı ağrılarım vardı doktor normal diyor ben su az içiyorum ona bağlıyorum
teşekkür ederim chatgbt yuvarlak bağ ağrısı olabileceğini söyledi ama yine de tahlil verdim. Zeyyzeyyyy aynı benim ağrımı tarif etmişsin bacaklarımda uyuşukluk hissettiriyor ama dinlenince geçiyor. chatgbt dinlenince geçiyorsa idrar yolu enfeksiyonundan ziyade yuvarlak bağ ağrısı olabilir diyor

günaydın, iş yerimde deri sandalyede sürekli masa başında oturduğum için terliyorum çamaşırım tamamen ıslanmış oluyor, ter olduğuna eminim. belki terlemişsinizdir?

bu haftalar da idrar torbasına ben de çok baskı hissettim, ben sabahları hala kustuğum için her sabah idrar kaçırma sorunu yaşıyordum. kegel egzersizlerine başladım bir haftada bile bu kaçırmalar çok çok azaldı tavsiye ederim

deneyem bende ,kusma işi zor Allah yardımcın olsun kuzum hepimizde farklı farklı bnde de mide yanması karpuz sayesinde rahatladım

deneyem bende ,kusma işi zor Allah yardımcın olsun kuzum hepimizde farklı farklı bnde de mide yanması karpuz sayesinde rahatladım
karpuz bu dönemde henüz kıştan beri yediğim ve çok iyi gelen şeylerden birisi teşekkür ederim canım

kızlar medine hurması yiyor musunuz? artık yiyebilir miyiz ben doğumu hızlandırır falan diye hiç yemiyordum
ben onu hiç bilmiyordum yesemde doğuramam ki sezeryanımaradan on yıldan fazla geçti hala sezeryan yapma çabasındalar yurt dışında olsam normal doğurturlar anacım bizim her alanımız da sorun var eğitim sağlık ....

kızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım

kızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
Oğlumdan kalan çok fazla giyim var ondan hep dışarıya almayı düşünüyorum 10 takım aldım isimli takım havlu bir kaç alt üst takım corabşimdilik bu kadar

kızlar selammm nasılsınız?
anne yanı beşik alacak mısınız? hangi model? şuan en popüler chicco next2me forever ama bana aşırı kaba geliyor ve oda yaptırıyorum. o kadar uzun vadeli kullanabilir miyim bilmiyorum. tavsiyeye ihtiyacım var. sadece popüler kültür diye atlamak istemiyorum

Oğlumdan kalan çok fazla giyim var ondan hep dışarıya almayı düşünüyorum 10 takım aldım isimli takım havlu bir kaç alt üst takım corabşimdilik bu kadar
ne güzel ne güzel önceki çocuktan kalanlar çok avantaj oluyordur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…