Evet canım çok şükür şuan eve dönüş yoluna geçtik o hani süs püs hazırlıklar hiç biseyi gözüm görmedi önce sağlıkÇok şükürher şeyi atlatırsın kadın olmak ne müthiş şey neleri yaşıyoruz das çocuğumuz için yine mutlu oluyoruz
Bebeğin nasıl
İnan benmde öyle oldu aldığım gecelikleri bile giymedimEvet canım çok şükür şuan eve dönüş yoluna geçtik o hani süs püs hazırlıklar hiç biseyi gözüm görmedi önce sağlıkbugün düne göre çok şükür daha iyiyim
Canım korkma yavaştan hazırlan çantanı vs kafan rahat olsun hem çok erken haftalarda değiliz sen daha iyi bilirsin durumuSonuçlar pek parlak değil tansiyonum ve değerlerim yine yüksek çıktı yatış vermek istedi korktum ben kendim takip ederim tansiyonumu dedim sağlıkçı olduğum için tamam dedi. Sabaha kadar takip edicem yarın başka testler istedi eğer onlarda yüksek gelirse gebelik zehirlenmesi kesinleşecek ciğer geliştirici yapacağız dedi heran kötüleşip doğuma da girebilirim şuan moralim sıfır baş ağrım bir gram hafiflemiyor ilaca rağmen
Bizde zman yok bakalım ne zman gelmek isterse içime doğan hep 38. Haftası tabi bakalım göreceğizEvet ya öyle olurmuş devam edeceğim ben de bu arada doğumlarımıza aynı zaman kadar kalmış uygulamaya göreama benim planlı olacak belimde sorun olduğu için
Sağlıkla kucağına al güzel haberlerini bekliyorum canımBizde zman yok bakalım ne zman gelmek isterse içime doğan hep 38. Haftası tabi bakalım göreceğiz
Devlette yapmıştın demi kuzu iyi seni 1 gun tutmuşlar canim bana 2 gun dediler 48 saati tamamlaman gerekiyor dediler iyi olmana sevindim kuzu biliyorsun sezeryanda iyileşmek istiyorsan bol bol hareket yürüyüş yapmamız gerekiyor inşallah o dönemi de kolaylıkla atlatirsinEvet canım çok şükür şuan eve dönüş yoluna geçtik o hani süs püs hazırlıklar hiç biseyi gözüm görmedi önce sağlıkbugün düne göre çok şükür daha iyiyim
Rabbim sana güç kuvvet şifa versin inşallah bebis içinde senin içinde en iyisi ne ise o olsunSonuçlar pek parlak değil tansiyonum ve değerlerim yine yüksek çıktı yatış vermek istedi korktum ben kendim takip ederim tansiyonumu dedim sağlıkçı olduğum için tamam dedi. Sabaha kadar takip edicem yarın başka testler istedi eğer onlarda yüksek gelirse gebelik zehirlenmesi kesinleşecek ciğer geliştirici yapacağız dedi heran kötüleşip doğuma da girebilirim şuan moralim sıfır baş ağrım bir gram hafiflemiyor ilaca rağmen
Hareket etmek daha zorlaştırmaz mı iyileşmeyi dikiş var yaDevlette yapmıştın demi kuzu iyi seni 1 gun tutmuşlar canim bana 2 gun dediler 48 saati tamamlaman gerekiyor dediler iyi olmana sevindim kuzu biliyorsun sezeryanda iyileşmek istiyorsan bol bol hareket yürüyüş yapmamız gerekiyor inşallah o dönemi de kolaylıkla atlatirsin
1 eylülde tam 38 haftalık olucam inşallah gelirKaç haftalıksınız tutar mı diyorsunuz
Yok yok hayır ne kadar yatarsan o kadar geç iyileşirsin o kasların aktif olması vücudun aktif olması lazmHareket etmek daha zorlaştırmaz mı iyileşmeyi dikiş var ya
Teşekkür ederim canım bilmiyordum bunuYok yok hayır ne kadar yatarsan o kadar geç iyileşirsin o kasların aktif olması vücudun aktif olması lazm
Ağır isler yapmadığın sürece daha kolay iyileşiyorsun kuzu ama bu evin işlerini yapma gibi degil de sürekli yatmak yerine ayağa kalkmak dolaşmak gibiHareket etmek daha zorlaştırmaz mı iyileşmeyi dikiş var ya
Kuzu iki kaşının ortasından hafiften yukarı çektir biz hep oyle yaparız açılsın diye genelde sutun tazyikli olabilir ya da bebek cok çekiyordur canimKızlar bebeğim emerken birden tıkanıyor ya nefes alamaz diye çok korkuyorum hemen böyle sırtını vs okşuyorum ama o kadar küçükki hızlı müdahale edersem bir yerine bir şey olacak diye de korkuyorum minicik bir şey çok güçsüz yane yapacağım bu süt boğazında kaldığında yutamadığında? Bunu yaşayan var mı
Anladımm hepimiz hızla toparlanırız inşallah.. normalde çok iyiydim diye bugün bütün evin yerlerini sildim yemektir tuvalet temizliğidir vs hepsini birden yapınca vücudumda titreme başladı baş dönmesi kusma vs mafoldum demekki vücudum hala güçsüz dinlenmesi lazımAğır isler yapmadığın sürece daha kolay iyileşiyorsun kuzu ama bu evin işlerini yapma gibi degil de sürekli yatmak yerine ayağa kalkmak dolaşmak gibi
Aaa hiç bilmiyordum deneyeceğim bunuKuzu iki kaşının ortasından hafiften yukarı çektir biz hep oyle yaparız açılsın diye genelde sutun tazyikli olabilir ya da bebek cok çekiyordur canim
5dakka da bitiyor bikini bölgesi balım ben dişimi sıkıyorum valla şuan başka çarem yok normalde lazer yapıyordum hamilelikte önermiyorlar bı kaç sefer jiletle yapayım dedim yarım yamalak yaptım yanlar duruyor ortalar pırıl ışılBen ağda yaptıramıyorum acısına katlanamıyorum
Ben Demir ilacını kullanamıyorum ya benii perişan ediyor hem afedersiniz isal oluyorm hemde miğde yanması bitiriyor beni epeydir kullanmıyorumEvet ya portakal suyuyla için dediler veyada ilacın üzerine limon sıkıp için derse üzerine çok düştüler yanı ilacın düzensiz kullanım hiçbir fayda etmez dedi sabah unutuyorsanız gece yatarken için tabi aç olmaya yakın çak kahve arası tam 2 saat olmalı dedi yoksa fayda etmez
Doktora söyleyip başka ilaca başlayın benceBen Demir ilacını kullanamıyorum ya benii perişan ediyor hem afedersiniz isal oluyorm hemde miğde yanması bitiriyor beni epeydir kullanmıyorum
Evet çok temiz oluyor dayanabiliyorsan yaptır en güzeli o5dakka da bitiyor bikini bölgesi balım ben dişimi sıkıyorum valla şuan başka çarem yok normalde lazer yapıyordum hamilelikte önermiyorlar bı kaç sefer jiletle yapayım dedim yarım yamalak yaptım yanlar duruyor ortalar pırıl ışılen azından temiz oluyor ağda bayagida gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?