Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
kızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
ben oda ve bebek arabası gibi büyük masraflı şeyleri başta halledip küçükleri sonra alayım dedim ama şuan hiç enerjim kalmadı ahhshsh hastane çıkış bile alamadım daha
kıyafet aldım, örgüler vardı annemlerin verdiği falan.. ama biberondur vs onlara hiç giremedim. şuan önceliğim bi anne yanı beşik çok zor karar vermek

gerçekten anne yanı beşiğe karar vermek çok zor bebek arabasına bakabildiniz mi aklınızda fikirler var mı?

kızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
Benimde ilk kızımdan kalma kıyafetler vardı. Bi kaç zıbın ve hastane çıkış aldım. Kendime gecelik ve pijama aldım. Anne yanı yatağı duruyor. Bez, alt açma bezi, Depend, süt sağma pompası, emzirme sütyeni, bestlak,hastane terliği bunlar kaldı işte. İlk çocukta çok masraf oluyor hem tecrübesiz oluyorsun herşeyi her denileni alıyorsun. İkinci de artık onu öyle yaparım, bunu böyle yaparım deyip geçiyorsun. Çok kıyafet almayın tek tavsiyem bu

ben beşiği elele madre aldım
bebek arabasını joie pact pro aldım ablamın puseti vardı ona uyumlu olduğu için
onun dışında lcw sitesinde miss dünya lisa diye bir pijama markası vardı oradan çok uyguna pijama takımları aldım kumaşları penye kumaşı tavsiye ederim
bebek kıyafetleri aldım tek tük, ablamdan gelen birsürü kıyafet var şu an felaket kıyafet dolu her yer (çok şükür)

şöyle kendime göre excel hazırlamıştım örnek olabilir isterseniz. çocuk kıyafetleri yazmadım ben çok fazlam olduğu için

Teşekkür ederim çok güzel bir liste, evet kıyafeti çok almadım zaten. süt sağma pompası ne düşünüyorsunuz?

harika bir liste, çok teşekkürler

Yok bi anda değil tuvalete yetişemeyip az kaçar ya o şekildeydi int baktım bazı kadınların sızıntı yapabiliyormuş suyu en iyi doktora gitmek sanırım
Bence sız bır doktora gıdın ınsallh oyle degıldır.en azından kafanızda soru kalmamıs olur

Olabılır dedıgınız gıbı sızınkı benmkı dınlenıncede gecmıyor agrı gelınce.sureklı olmuyor ara ara oluyor bnde ama agrımaya baslayıncada 1 hafta 10 gun suruyor

Olabılır dedıgınız gıbı sızınkı benmkı dınlenıncede gecmıyor agrı gelınce.sureklı olmuyor ara ara oluyor bnde ama agrımaya baslayıncada 1 hafta 10 gun suruyor
belki enfeksiyon vardır idrar örneği ver istersen aklında soru kalmasın

Ben oğlumdan kalan şeyleri kullanmayı planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. tahminimden çok az kıyafet saklamışım sakladıklarımında çoğu mavi renk. nerdeyse hiçbişeyi yok hep dağıtmışım herşeyini. Güya ikinciyi doğurmayacağım diye park yatakta yeni eve taşındık sığmadı odaya çok büyükmüş. Yani çocuğumun bebek arabası dışında hiçbişeyi yok geçenlerde ebebekten atlet almıştım bi onlar var. Diğer ay maaşı ayırıp alırım artık herşeyini. Çok şaşkınım güveniyordum elimdekilere

Benim gebeliğin ilk zamanları olmuştu 3.ay falan, böyle ışık çakmaları gibi. Tansiyondan korkmuştum ama çıkmadı sonra öyle kendi kendine geçti. Tansiyonuna baktın mı normalse bence sorun yoktur

Bana çok pahalı geldi next2me forever. Ben kraftın Denver Pr’ını aldım. Daha kurmadık ama kullanışlı görünüyor.

gerçekten anne yanı beşiğe karar vermek çok zor bebek arabasına bakabildiniz mi aklınızda fikirler var mı?
Çoook araştırıp f/p olarak maxi cosi leona iyi gelmişti bize. Görsel harika değil ama katlanınca küçük oluyor ve hafif bir araba. Ama gerçekten karar verene kadar delirtti bebek arabası işi

Kızlar iyi akşamlar sağolun hepiniz yazmışsınız tek tek alamadım bir türlü mesajları göz doktoruna gittim retina yırtılması olabilir dedi bütün kontrolleri yaptı çok şükür bir şey çıkmadı gözlerimin numarası büyümüş sadece. Çok şükür her şey yolunda

Doktoruma da uğradım gitmişken Bebek de iyimiş. Sadece bende enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisine başladım. Hepimiz hep güzel haberler alalım artık az kaldı sürecimiz güzel geçsin

0-3 ay

Tulum 4 tane

Alt üst takım 5 tane

penye yelek 2 tane

kısakollu dış zıbın 4 tane

Kısakollu iç zıbın 3 tane

Uzun kollu iç zıbın 2 tane

Alt iç zıbın 2 tane

uzun kollu iç atlet 2 tane

Ben kıyafet olarak bunları aldım. Tecrübeli anneler sizce eksiğim ya da fazlalığım var mı?

Bu arada beni de ekler misiniz? 31 yaş ilk gebelik sat 6 aralık beklenen doğum tarihi 12 eylül 2025 erkek

Kızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz? Park beşikte 1 yaştan sonra alt seviyeye indirince bebeği yatırıp kaldırırken bel ağrısı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…