ben oda ve bebek arabası gibi büyük masraflı şeyleri başta halledip küçükleri sonra alayım dedim ama şuan hiç enerjim kalmadı ahhshsh hastane çıkış bile alamadım dahakızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
Tabi olmazmıne güzel ne güzelönceki çocuktan kalanlar çok avantaj oluyordur ya
gerçekten anne yanı beşiğe karar vermek çok zorben oda ve bebek arabası gibi büyük masraflı şeyleri başta halledip küçükleri sonra alayım dedim ama şuan hiç enerjim kalmadı ahhshsh hastane çıkış bile alamadım daha
kıyafet aldım, örgüler vardı annemlerin verdiği falan.. ama biberondur vs onlara hiç giremedim. şuan önceliğim bi anne yanı beşik çok zor karar vermek
Benimde ilk kızımdan kalma kıyafetler vardı. Bi kaç zıbın ve hastane çıkış aldım. Kendime gecelik ve pijama aldım. Anne yanı yatağı duruyor. Bez, alt açma bezi, Depend, süt sağma pompası, emzirme sütyeni, bestlak,hastane terliği bunlar kaldı işte. İlk çocukta çok masraf oluyor hem tecrübesiz oluyorsun herşeyi her denileni alıyorsun. İkinci de artık onu öyle yaparım, bunu böyle yaparım deyip geçiyorsun. Çok kıyafet almayın tek tavsiyem bukızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
bebek arabası aldım ya yurtdışından kayınpederim gelirken sağolsun alıp getirdi cybex priam aldımgerçekten anne yanı beşiğe karar vermek çok zorbebek arabasına bakabildiniz mi aklınızda fikirler var mı?
ben beşiği elele madre aldımkızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
Teşekkür ederim çok güzel bir liste, evet kıyafeti çok almadım zaten. süt sağma pompası ne düşünüyorsunuz?Benimde ilk kızımdan kalma kıyafetler vardı. Bi kaç zıbın ve hastane çıkış aldım. Kendime gecelik ve pijama aldım. Anne yanı yatağı duruyor. Bez, alt açma bezi, Depend, süt sağma pompası, emzirme sütyeni, bestlak,hastane terliği bunlar kaldı işte. İlk çocukta çok masraf oluyor hem tecrübesiz oluyorsun herşeyi her denileni alıyorsun. İkinci de artık onu öyle yaparım, bunu böyle yaparım deyip geçiyorsun. Çok kıyafet almayın tek tavsiyem bu
harika bir liste, çok teşekkürlerben beşiği elele madre aldım
bebek arabasını joie pact pro aldım ablamın puseti vardı ona uyumlu olduğu için
onun dışında lcw sitesinde miss dünya lisa diye bir pijama markası vardı oradan çok uyguna pijama takımları aldım kumaşları penye kumaşı tavsiye ederim
bebek kıyafetleri aldım tek tük, ablamdan gelen birsürü kıyafet var şu an felaket kıyafet dolu her yer (çok şükür)
şöyle kendime göre excel hazırlamıştım örnek olabilir isterseniz. çocuk kıyafetleri yazmadım ben çok fazlam olduğu için
Eki Görüntüle 3607069
Bence sız bır doktora gıdın ınsallh oyle degıldır.en azından kafanızda soru kalmamıs olurYok bi anda değil tuvalete yetişemeyip az kaçar ya o şekildeydi int baktım bazı kadınların sızıntı yapabiliyormuş suyu en iyi doktora gitmek sanırım
Olabılır dedıgınız gıbı sızınkı benmkı dınlenıncede gecmıyor agrı gelınce.sureklı olmuyor ara ara oluyor bnde ama agrımaya baslayıncada 1 hafta 10 gun suruyorteşekkür ederimchatgbt yuvarlak bağ ağrısı olabileceğini söyledi ama yine de tahlil verdim. Zeyyzeyyyy aynı benim ağrımı tarif etmişsin bacaklarımda uyuşukluk hissettiriyor ama dinlenince geçiyor. chatgbt dinlenince geçiyorsa idrar yolu enfeksiyonundan ziyade yuvarlak bağ ağrısı olabilir diyor
belki enfeksiyon vardır idrar örneği ver istersen aklında soru kalmasınOlabılır dedıgınız gıbı sızınkı benmkı dınlenıncede gecmıyor agrı gelınce.sureklı olmuyor ara ara oluyor bnde ama agrımaya baslayıncada 1 hafta 10 gun suruyor
Ben oğlumdan kalan şeyleri kullanmayı planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. tahminimden çok az kıyafet saklamışım sakladıklarımında çoğu mavi renk. nerdeyse hiçbişeyi yok hep dağıtmışım herşeyini. Güya ikinciyi doğurmayacağım diyekızlar alışverişte güncel olarak ne durumdasınız? neler aldınız neler almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım
Benim gebeliğin ilk zamanları olmuştu 3.ay falan, böyle ışık çakmaları gibi. Tansiyondan korkmuştum ama çıkmadı sonra öyle kendi kendine geçti. Tansiyonuna baktın mı normalse bence sorun yokturKızlar benim gözümde ışık parlamaları oluyor. İnternette baktım ışık çakması yazıyor yarın göz doktoruna gideceğim başına gelen ya da bu durumu bilen var mı? Küçük küçük ışıklar geçiyor gözümden ama sürekli değil bugün 3 kere falan oldu.
Bana çok pahalı geldi next2me forever. Ben kraftın Denver Pr’ını aldım. Daha kurmadık ama kullanışlı görünüyor.kızlar selammm nasılsınız?
anne yanı beşik alacak mısınız? hangi model? şuan en popüler chicco next2me forever ama bana aşırı kaba geliyor ve oda yaptırıyorum. o kadar uzun vadeli kullanabilir miyim bilmiyorum. tavsiyeye ihtiyacım var. sadece popüler kültür diye atlamak istemiyorum
Çoook araştırıp f/p olarak maxi cosi leona iyi gelmişti bize. Görsel harika değil ama katlanınca küçük oluyor ve hafif bir araba. Ama gerçekten karar verene kadar delirtti bebek arabası işigerçekten anne yanı beşiğe karar vermek çok zorbebek arabasına bakabildiniz mi aklınızda fikirler var mı?
İnşallah canim 2 cocuklaİyi tatiller keyifli geçsin
Biraz zayıflatsa fena olmaz aslindaİyi tatiller canım tadını çıkarmaya çalış yüzmek çok iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?