Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Hadi yaaa ikinci çocuğu planlamadıysan nereden bilecektin ihtiyaç olacağını, neyse ki bebek arabasını kurtarmışsın en büyük masraf kalemlerinden biri sonuçta
O kadar şaşkınım ki herşeyi vermişim arkadaşlarımın çocuklarına. Durup sararmasından iyi tabi çünkü bazıları sararmışlar yıkadım çıkmadı. Hastane çıkışını ilk tulumunu ilk ayakkabısını falan saklamışım sadece. Neyseki cinsiyet farkı var yeni yeni ciciler alırım kızceme

bu bende de oluyor bazen girişinde batma da hissediyorum hele gece sağa sola dönerken çok acıyor doktorum vajinal de baktı rahim ağzında sıkıntı yok ama bebek makat geliş dönmüş altta hissettiğim ayaklarıymış bebekler büyüyor artık ağrılar sızılar artacak dayanacağız

Merhaba arkadaşlar bebişim için bu biberonu aldım ama sonrasında Philips avent response ürün karşıma çıktı ikisi arasındaki farkı bilen varmı yada hangisini önerirsiniz hangisi bebek için daha iyi olur

Eklentiler

• IMG_20250622_102608.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar günaydın umarım herkes iyidir
Ben 1 yaşındaki oğlum için bu yatağı almıştım ancak yatıramıyorum kriz çıkarıyor.
Yeni doğan için kullanabilir miyim bu yatağı yoksa yeni bir beşik mi alayım çok kararsız kaldım sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_0651.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben 27.haftadayım henüz hiç aşı yaptırmadım özeldeki doktorum 28.haftadan sonra tek doz yapıyorum tetanoz boğmaca difteri dedi ebe çok iyi değil 2 doz yapıyoruz dedi ve difteri yok sanırım tetanoz ve boğmaca var siz hangisini yaptırdınız

Günaydınn
şu yan tarafı açık ya ondan emin olamadım. dönmeye başladığında oradan düşmesin
oraya geçici bi şey yaparsan güzel bence

bana sağlık ocağında tek doz tetanoz yaptılar. yeni aşılardanmış boğmaca filan varmış içinde. 2.dozu yapmadı tek doz yeter dedi, çünkü eylül ayında işyerinde de tetanoz yapmışlardı.

Günaydın.Yeni doğduğunda yerinden kıpırdamıyor kullana bilirsin ama sonrası açık bir tarafı o olmucak ben hala bu yatağa bile geçmedim benim oğlan uyurken şekilden şekile giriyor

Günaydınn
şu yan tarafı açık ya ondan emin olamadım. dönmeye başladığında oradan düşmesin
oraya geçici bi şey yaparsan güzel bence
O tarafı yatağa birleştirip kullanırım diye düşünüyorum tekerlekli bir şey alacaktım ama bu çöp olmasın diye kullanmak istiyorum bir yandan da aklımda farklı modeller vardı çok kararsız kaldım ya://

Kızlar birde beni bir heyacan basmış sanki yarın doğuma gidiyorum sanki yetişemicem niye öyle oldum bilmiyorum hızlı geçiyor bana göre

Günaydın.Yeni doğduğunda yerinden kıpırdamıyor kullana bilirsin ama sonrası açık bir tarafı o olmucak ben hala bu yatağa bile geçmedim benim oğlan uyurken şekilden şekile giriyor
Ne kullanıyorsun peki ? Benim ki de koca yatakta gezerek yatıyor bu yatağa yatıramadım ağlıyor

bana sağlık ocağında tek doz tetanoz yaptılar. yeni aşılardanmış boğmaca filan varmış içinde. 2.dozu yapmadı tek doz yeter dedi, çünkü eylül ayında işyerinde de tetanoz yapmışlardı.
Evet canım senin yakınmış tarih ben normalde hiç uğraşmayayım kendi doktorum yapsın diyorum 2400₺ aşı fiyatı o da fazla geldi aynı aşı ise değilse yaptıralım tabi ama

Kızlar birde beni bir heyacan basmış sanki yarın doğuma gidiyorum sanki yetişemicem niye öyle oldum bilmiyorum hızlı geçiyor bana göre
Senin az kaldı 37 de mi alacaklardı doğuma var daha ama işte zaman hızlı geçiyor evet ben de panik oldum bu ara her şeyi ayarlamak istiyorum ama benim daha 41. Haftayı bulur biliyorum

Ne kullanıyorsun peki ? Benim ki de koca yatakta gezerek yatıyor bu yatağa yatıramadım ağlıyor
İşte seninkine benziyor sadece yanlarında çekmeceler var altında var ve komple kapalı sallanıyor büyüyen beşik bir tarafı açık olsa asla durmaz benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…