Ben ona kimse bakmıyor herhalde diye kaldırmıştımCanım sanki sen başa Eylül bebekleri için alınacak listesi koymuştun o yok
Yarın alışverişe çıkacagımda neler alınır kaçtane alınır yazabilirmisniz
Ve ilk bebiş şuan hiçbirşeyimiz yok
Ya çok zor bi süreç allah yardımcınız olsun. O evim firmalarından ev alanları duydum ama şöyle birikmiş paran varsa kura hemen çıkıyor. O zaman güzel. Ama birikmişin yoksa ödemeye başlayayım diyorsan enflasyon karşısında paran çok eriyor bi türlü birikmiyor kura çıkana kadad evler Alıyor başını gidiyor yükseliyor.Kızlar bir ara yazmıştım ev sahibi evi satılığa çıkardı diye. Bu günde aradı evi en geç Ağustosda boşaltın evde kiracı varken ya kiracı çıkmazsa diye satılmıyor diyor napicaz şaşırdık kaldık kiralar 25den başlıyor ya bu skntinin arasinda ee ben zaten iyice ağırlastim ev bul temizle taşıneve taşınırkende eşim ozellikle söyledi bize 1 2 yıl sonra çık dersen çıkamayız ona göre söyle başka ev bakalm oğlum gelecek kızım gelecek ben taşınacam dersen baştan söyle dedi yok ben yatırım için aldım dedi şimdide işler değişti diyor. Benimde aklıma bu evim firmalarına yazılmak geliyor da çevreniz de alan yada kendi başvuran varmı arkadaşlar mağdur olur muyuz oraya yazılıp alabilirsek buraya alalım diye düşünüyoruz ama tereddüt ediyoruz çevremizde yok hiç oradan alan
Havalar inanılmaz sıcak. Ev taşıyoruz o kadar yorgunum ki ellerim ayaklarim sisti. Şu haftayı da atlarsam
Ben yarım kol aldım. Çok sıcak olacak ama klima açılıyor zaten. Askılı 2-3 tane aldım hiç almamış olmak içinBende kararsız kaldım bebişlere kısa kol mu uzun kol mu giydirmek lazım ben İstanbul'dayım Eylül'de hava güzel oluyor ama kararsız kaldım ona göre alışveriş yapcam
Cok yüksek mümkün değil bizim de o şekilde ödeme yapmamız Allah herkese başını sokabilecegi bir ev nasip etsin ya. Eşim zaten dalgamı geçiyosun diye azarlams benim eşim hamile çıkamam kime satarsan sat onla görüşürüm ben demiş inanilmaz üzüldüm ama ya elin evi sonuçta tamam da benimde düzenim buraya göre göçebe gibi ordan oraya ordan oraya komşularım aile gibi hiç gitmek istemiyorum evimide çok seviyorum son zamana kadar zorlayalm şansımızı napalimBen de yakın zamanda ev sahibiyle sorun yaşayıp eminevimle görüştüm. En erken 6 ay içinde para veriyorlar ve ödemeleri inanılmaz yüksek yani bizim içim mümkün değil aylık 90 100 binlerden bahsediyorum. Ve yine ev arama telaşı var çünkü o tarz yerler ev değil para veriyor biliyorsun. Dediğim gibi en erken 6 ay… Allah yardımcın olsun gerçekten sıkıntılı bir süreç ya. Bu arada ben evden çıkmadım. Dava açabilir umrumda değil. Bu tarz davanın sonuçlanması en az 1-2 yıl bu dönemde. Ben o arada doğurur rahatlarım sonra bakarım o işlereUzlaşma yoluna gitmiyorsa siz de çirkeflik yapabilirsiniz korkmayın valla. O acımamış siz de acımayın.
Bence çıkma şu an bebeğin doğsun biraz toparlansın 1 yıla yakan siz o ara ev araştırın ya kira ya da ucuz şehir dışlarında krediyle ev alırsınız köy gibi yerlerden bilmiyorum yaşamak ister misin öyle ama en azından çok yüksek ücretli olmaz .. şimdi stres olma bir an da insanı nasıl çıkın diye zorlayabilir en az 6 ay önce falan bildirmesi lazımKızlar bir ara yazmıştım ev sahibi evi satılığa çıkardı diye. Bu günde aradı evi en geç Ağustosda boşaltın evde kiracı varken ya kiracı çıkmazsa diye satılmıyor diyor napicaz şaşırdık kaldık kiralar 25den başlıyor ya bu skntinin arasinda ee ben zaten iyice ağırlastim ev bul temizle taşıneve taşınırkende eşim ozellikle söyledi bize 1 2 yıl sonra çık dersen çıkamayız ona göre söyle başka ev bakalm oğlum gelecek kızım gelecek ben taşınacam dersen baştan söyle dedi yok ben yatırım için aldım dedi şimdide işler değişti diyor. Benimde aklıma bu evim firmalarına yazılmak geliyor da çevreniz de alan yada kendi başvuran varmı arkadaşlar mağdur olur muyuz oraya yazılıp alabilirsek buraya alalım diye düşünüyoruz ama tereddüt ediyoruz çevremizde yok hiç oradan alan
Evet bana da kuralı sistem deyilde 5ay sonra teslim tarihli olan sistem varmış o mantıklı geldi şartları neler bilmiyorum henüz görüşmedik bir arkadaş 90milyar gibi bir taksit yazmış imkansız o şekilde zaten eşimin aldığı 65falan buluyorYa çok zor bi süreç allah yardımcınız olsun. O evim firmalarından ev alanları duydum ama şöyle birikmiş paran varsa kura hemen çıkıyor. O zaman güzel. Ama birikmişin yoksa ödemeye başlayayım diyorsan enflasyon karşısında paran çok eriyor bi türlü birikmiyor kura çıkana kadad evler Alıyor başını gidiyor yükseliyor.
Çok güzel yaa sevindim senin için deKızlar bizde çıktık kontrolden. Şükür suyum normaldi. 1.200 gr 35 cm olmuşuz doktor normal dedi. Çok şüjür iyiyizbi sonraki randevu 32 haftalıkken çalışabilir raporu için olacak. Az kaldı
Kira sözleşmemiz bitti geçen yıl yenilememistik. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ya acayip acımasizlar zaten imkansız Ağustosta falan çıkamayız o boş konuştu ama can sıktı işteBen hatırladım durumunu allah kolaylık versin. Kira sözleşmeniz varsa çıkaramaz aslında hakkınızı arasanız bence de iyi olur. Bizim kiramızı da 9 dan 20 yaptı ev sahibi tanıdık olmasına rağmenbiz de taşınacağız benim evim çok küçük ve rutubetli, karanlık. Bu haftalardan sonra inanılmaz zor olacak ama ben evimden memnun olsam hakkımı sonuna kadar arardım bence çıkmayın
İşte o taksit rakamları eğer peşinatın yüksekse düşük oluyor, peşinatın azsa ve kura kısa sürede çıksın istiyorsan yüksek oluyor. Biz araba için sormuştuk oradan biliyorum. Mesela 1 milyon için giricez demiştik elimizde 300 bin var 3 ayda çıksın istiyorz aylık ödeme 35-45 bin çıkmıştıEvet bana da kuralı sistem deyilde 5ay sonra teslim tarihli olan sistem varmış o mantıklı geldi şartları neler bilmiyorum henüz görüşmedik bir arkadaş 90milyar gibi bir taksit yazmış imkansız o şekilde zaten eşimin aldığı 65falan buluyor
Satamazda biliyor musun, piyasa kötü, daha yüksek kira için yapıyorlar. Allah vicdan versin, bu sayede ev sahibi olursunuz inşallahKira sözleşmemiz bitti geçen yıl yenilememistik. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ya acayip acımasizlar zaten imkansız Ağustosta falan çıkamayız o boş konuştu ama can sıktı işte
Amin amin en güzelinden, kolaylıkla inşallah isteyen herkeseCok yüksek mümkün değil bizim de o şekilde ödeme yapmamız Allah herkese başını sokabilecegi bir ev nasip etsin ya. Eşim zaten dalgamı geçiyosun diye azarlams benim eşim hamile çıkamam kime satarsan sat onla görüşürüm ben demiş inanilmaz üzüldüm ama ya elin evi sonuçta tamam da benimde düzenim buraya göre göçebe gibi ordan oraya ordan oraya komşularım aile gibi hiç gitmek istemiyorum evimide çok seviyorum son zamana kadar zorlayalm şansımızı napalim
Evet canım tam olarak öyleMaşallah32 haftayı geçince mi gitmek lazım? Doktordan yazıyı alıp iş yerine vereceğiz değil mi başka bir şey yapmamıza gerek yok heralde
32 dolacak sanırım on temmuzda doluyormus benimkisi zaten sistemlerinde kayıtlı olduğumuzdan kendileri söylüyorGünaydın, ya ben bir türlü çözemedim 31+larda mı veriliyor rapor yoksa 32+larda mı?
Ayy o dertten bende muzdaribim genelde kollu almistimBende kararsız kaldım bebişlere kısa kol mu uzun kol mu giydirmek lazım ben İstanbul'dayım Eylül'de hava güzel oluyor ama kararsız kaldım ona göre alışveriş yapcam
Dikkat etmeye bak canım susuz kalma yardımcı tutabilsen keskeHavalar inanılmaz sıcak. Ev taşıyoruz o kadar yorgunum ki ellerim ayaklarim sisti. Şu haftayı da atlarsam
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım bakacağım
Ben şöyle düşünüyorum yenidoğan olanları askılı, 0-3 ay yarım kol, 3-6 ay uzunBen de bilmiyorum hiç Eylül de yeni doğan bakmadım görmedim ne yapcacağız anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?