Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Satamazda biliyor musun, piyasa kötü, daha yüksek kira için yapıyorlar. Allah vicdan versin, bu sayede ev sahibi olursunuz inşallah
Amin canım inşallah,alacak olan içindeki çıksın ya çıkmazsa diye almıyor çıkın adam alacak diyor kafayı yemişler ya ben bilmiyorum ne kadar kolay geliyor ev bulması taşınması depozitosu kirası nakliyesi bunlar kolay sanki. Walla iyice canımı sıktı zaten mahkeme mahkeme ugrassinlar kirasını yollayip hiç muaattab olma diycem eşime dur sen çıkmıyorum versin mahkemeye

Tamam canım saol en azından 1yıl inşallah satamaz.Oglumun son senesi ilkokulu bitiricek çocukta okul değişikligi yapmak zorunda kalmaz inşallah

Doğru söylüyorsun konuşsun dursun canımı sıkmıycam

Mahkeme aşamasına bile çok var, evi satacak, yeni ev sahibi ihtar çekecek, gerekli koşulları sağlayacak da süresi bitince dava açacak vs. Kiracıyı çıkartmak öyle kolay değil

Hastane çıkışı eve dönüş için kullanılacak ana kucağı nedir, öğrenecek ne çok şey var

Bi şeyler alasım var ama boşa da almak istemiyorum uzun kollu mu kısa mı ayyyyy öff

Hastane çıkışı eve dönüş için kullanılacak ana kucağı nedir, öğrenecek ne çok şey var
İlk çocukta bi sürü şey varmış gibi görünüyor ama bazıları gereksiz olabilir. Hepsini tamamlıcam diye uğraşmayın bence

Bunlar nereden öğrenilir ya gebelik okulunda anlatıyorlar mı
İlkinde öyle oluyor doğunca hepsini tectübe ediyorsun

Bu arada benim doktor 12 eylül olabilir dedi. 39 haftalıkken sezeryan yapıyorum ama son haftalardaki duruma bağlı tam şu tarih demek için erken dedi. Biz 9 eylül nasıl dedik, oda olabilir ama tarih için erken dedi. Bende hep 5 eylül gibi hissediyorum bakalım

Arkadaşlar bi sorum olacak. Benim bebeğim inşallah benim ailenin ilk torunu oluyor. Annem aşırı hevesli ve heyecanlı. Zevkli de bi kadındır. Yüzlerce kıyafet aldı. Altı üstü zıbını tulumu çorabı patiği battaniyesi herrrrşeyi. Ve ben çocuğuma kıyafet alamıyorum Bitti yani çünkü artık olanların bile hepsini kullanmam imkansız, daha almamın bi manası yok. Ama çok içimde kaldı. Yani kocamla gidip bi alışveriş yapamadım çocuğa. Anneme artık durması gerektiğini kırmadan nasıl söyleyebilirim ?? En azından kalan başka eşyaları ben alayım ya

Canim kotu olmuş ya bu donemde boyle bisey yaşaman Allah merhametli insanlarla karşilaştirsin mal sahiplerine firsat vermesin hepsi uckagitci olmuş bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor benim babam eminevimden aldi ev sikinti yaşamadi ama hemen cikmiyor ev iste baya bi bekleme suresi oluyor yine her turlu kiraya cikmak zorunda kalacaksn yani Allah yardimciniz olsun

Açık açık söylesen alınır mı ? Anne çok aldın alma artık filan desen. Yada kayınvaliden üzerinden söylesen anlar mı?

Bunlar nereden öğrenilir ya gebelik okulunda anlatıyorlar mı
Anlatıyolardır büyük ihtimalle ama ben gitmiyorum
Altına atlet sonra üzerine kollu bir üst altına da uzun pantolon gibi mi giydirelim yoksa bu kadarı fazla mı sadece tulum mu alsak atlet üzerine :/ ay çok zorrr
Evet bence altına atlet üzerine de bir takım sadece tulum da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…