Bende öyle yapayım bizde klima da yokBen yarım kol aldım. Çok sıcak olacak ama klima açılıyor zaten. Askılı 2-3 tane aldım hiç almamış olmak için
Doktor suyun çok fazla erken doğum olur dedi eğer Eylül de gelirse bebişim Eylül havası güzel uzun kol giydiririm Ağustos sıcak onun için de alayım kısa kol ikinci çocuk ama acemilik çekiyorum çünkü oğlum kışın gelmiştiAyy o dertten bende muzdaribim genelde kollu almistim
Bu arada da kış icin bebise yünden yorgan döşek yastık yaptıracam en organik ve sağlıklı olanı diye düşünüyorum
Ben bundan aldım güzel çıktı
Sitilin Kız Bebek Organik Natural Somon 5 Li Hastane Çıkışı - Fiyatı, Yorumları
Sitilin Kız Bebek Organik Natural Somon 5 Li Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamam ben öyle şeyler alacağım o zaman artık daha düşünmemAnlatıyolardır büyük ihtimalle ama ben gitmiyorum
Evet bence altına atlet üzerine de bir takımsadece tulum da olur
Kadın doğum acili olan bi devlet hastenesine gitmen lazım her hastane bakmıyorKızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Sadece bugun azalma hıssdıyorsan bnce bugun bekle bebekler ozellıklede gece yatınca hareket edıyorlar tabı yınede sen bılırsınKızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Bi türk kahvesi içip deneyinKızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Umarım öyle oluyordur doğurunca hepsi kendiliğinden yüklense ne güzel olurİlk çocukta bi sürü şey varmış gibi görünüyor ama bazıları gereksiz olabilir. Hepsini tamamlıcam diye uğraşmayın bence
İlkinde öyle oluyor doğunca hepsini tectübe ediyorsun
Bunu o kadar saçma buluyorum ki, yani ne demek ilk çocuk tek seferlik 5.000 TL niye havadan mı yaşıyor ilk çocuk. Zaten çoğu insan maddi zorluktan 1 çocukta kalıyor, en az 3 çocuk demeyi bilirler o zaman ona göre teşvik olması lazım. Saçmalığın daniskası...Kaydedin kızlar lazım olacak
Sanırım daha önce de böyle bir sıkıntı yasamışşın korkutmak gibi olmasın ama bence hemen git en azından için rahat ederKızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Bebegin hareketlerini hissettinmi canim nasilsin?Kızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Yenidoğan sizden bir kat fazla giymeli hep. Kendimiz kısa kollu ise uzun kollu giyebilir. Kısa kollu zıbınları evinizin sıcaklığına göre gündüzleri akşam da uzun kollu takımları ya da tulumları giydirebiliriz zaten boğulmalara karşı üstüne örtü örtmemek gerekiyor.Altına atlet sonra üzerine kollu bir üst altına da uzun pantolon gibi mi giydirelim yoksa bu kadarı fazla mı sadece tulum mu alsak atlet üzerine :/ ay çok zorrr
Benim annem de bıraksam benzer bir senaryoda ilerlicekArkadaşlar bi sorum olacak. Benim bebeğim inşallah benim ailenin ilk torunu oluyor. Annem aşırı hevesli ve heyecanlı. Zevkli de bi kadındır. Yüzlerce kıyafet aldı. Altı üstü zıbını tulumu çorabı patiği battaniyesi herrrrşeyi. Ve ben çocuğuma kıyafet alamıyorumBitti yani çünkü artık olanların bile hepsini kullanmam imkansız, daha almamın bi manası yok. Ama çok içimde kaldı. Yani kocamla gidip bi alışveriş yapamadım çocuğa. Anneme artık durması gerektiğini kırmadan nasıl söyleyebilirim ?? En azından kalan başka eşyaları ben alayım ya
Kadın doğum acili olan devlet hastaneleri var. Orada kadın doğum doktorları, uzmanlar oluyor. Pazar günü kanama olduğunda kadın doğum acile gitmiştim. İçinizi ferah tutunKızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Cirkeflesmek istemiyorum ama mecbur bırakıyor işte dün bı ev bulup cikalm demiştim eşime ama cikmiycam nasıl çıkarıyorsa öyle çıkarsn sonuna kadar zorluycam yapacak hiç birşey yok karnım burnumda hiç cekemiycem en azından 1yıl oğlum ilkokulu bitirene kadar bide oğlumun kekeleme problemi vardı çok şükür bitti denecek kadar azaldı ama 1.inci sınıfn ilk döneminde okul değişikligi yapmıştık o kadar zorlandiki hat safhaya çıkmıştı kekelemesi çocuklar dalga geçmişti falan çok sıkıntılıydı şimdi arkadaşları ile çok iyi birbirlerine alıştılar kekelemesi de geçti sayılır tekrar düzenini bozmycamMahkeme aşamasına bile çok var, evi satacak, yeni ev sahibi ihtar çekecek, gerekli koşulları sağlayacak da süresi bitince dava açacak vs. Kiracıyı çıkartmak öyle kolay değil
Çirkefleşmiyorsun, bu senin yasal hakkın. Önceki yer değişikliğiniz gerçekten ailecek hepinizde mağduriyet oluşturmuş, çok üzüldüm. Neyse ki kekelemesi geçmiş, arkadaşlarıyla iyiymiş umarım düzeniniz hiç bozulmazCirkeflesmek istemiyorum ama mecbur bırakıyor işte dün bı ev bulup cikalm demiştim eşime ama cikmiycam nasıl çıkarıyorsa öyle çıkarsn sonuna kadar zorluycam yapacak hiç birşey yok karnım burnumda hiç cekemiycem en azından 1yıl oğlum ilkokulu bitirene kadar bide oğlumun kekeleme problemi vardı çok şükür bitti denecek kadar azaldı ama 1.inci sınıfn ilk döneminde okul değişikligi yapmıştık o kadar zorlandiki hat safhaya çıkmıştı kekelemesi çocuklar dalga geçmişti falan çok sıkıntılıydı şimdi arkadaşları ile çok iyi birbirlerine alıştılar kekelemesi de geçti sayılır tekrar düzenini bozmycam
Benim hep altta … makat geliş duruyormuş o yüzdenmişKızlar 29 haftalik hamileyim bebeğimin hareketlerini bazen karnımın en alt kısmında hissediyorum bu normal mi sizde de böyle mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?