Ahh sorma sorma normal, ama tek başına normal kanama yada su gibi sızıntı varsa normal değil dikkatli olmak gerekir. Ben cumartesiyi Pazar gününe bağlayan gece acile gittim doğuruyorum sandım Allah'ım korusun, çok kötü bel ağrısı ve alt karın ağrısı vardı birde evde kustum araştırma aciline gittik oradan servisteki nöbetçi kadın doğum doktoru karından muayene etti suyu herşeyi iyi dedi sonra aşağıda baskı var mı dedi evet var diyince alttanda ultrasonla baktı açılma yok herşey iyi dedi Allah'a şükürKızlar 29 haftalik hamileyim bebeğimin hareketlerini bazen karnımın en alt kısmında hissediyorum bu normal mi sizde de böyle mi merak ettim
Benimki Ağustos olucak çok aşırı sıcak diğil kaldığım yer hele yeni doğan bebeğe kısa kol giyindiremem uzun ince giyindirmeyi düşünüyorumHanımlar biz bu bebeklere ne giydireceğiz ya yarım kollu badi mi uzun kollu mu
MAŞALLAHKızlar bu da benim bebeğim, 27+2’yiz. Bugün 4D ultrason için bir doktora gittik, bebeğim hem elleri hem ayaklarıyla yüzünü kapattığı için doktor 30 dakika uğraştı1050 gram 35 cm olmuşuzEki Görüntüle 3610762
Daha randevuma var merak ettim bendeBenim hep altta … makat geliş duruyormuş o yüzdenmiş
Acilde yoksa bile hastanenin kadın doğum servisindeki nöbetçi doktora gönderiyorlar gittin mi? Yada bebeğin hareketlerini hissettin mı ?Kızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Sat ne senin canım?Bu arada benim doktor 12 eylül olabilir dedi. 39 haftalıkken sezeryan yapıyorum ama son haftalardaki duruma bağlı tam şu tarih demek için erken dedi. Biz 9 eylül nasıl dedik, oda olabilir ama tarih için erken dedi. Bende hep 5 eylül gibi hissediyorum bakalım
Sabah canım hissetmişsin belki yerleri daralıyor tatlı ye sola uzan hissedersin umarım korkmaKızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Çok tatlı MaşAllahKızlar bu da benim bebeğim, 27+2’yiz. Bugün 4D ultrason için bir doktora gittik, bebeğim hem elleri hem ayaklarıyla yüzünü kapattığı için doktor 30 dakika uğraştı1050 gram 35 cm olmuşuzEki Görüntüle 3610762
Doktor bana da makat geliş diyip korkuttu, sonradan dönüyolar mı ? 29. Haftamın içindeyimBenim hep altta … makat geliş duruyormuş o yüzdenmiş
Bende öyle aldım 20 Eylül doğum ama geçen seneki Eylül annelerine baktım benmle aynı olanlar hep Ağustos sonu 38. Haftada gelmeye başlamışlar hep bugün alışverişim yaptım Allah’ın izniyleBen şöyle düşünüyorum yenidoğan olanları askılı, 0-3 ay yarım kol, 3-6 ay uzun
Bugün eminönundne aldım çok begendıgım ni set vardı İnt 2900 tl idi aynısı 1700 buldum müslin setHastane çıkışı için nerden ne aldınız hanımlar fikir olur
Benm hem altta hem yukarda dik duruyor diye düşünüyorum doğrumu en son gittiğimde kafası sol poposu sağda yatıyorduBenim hep altta … makat geliş duruyormuş o yüzdenmiş
Bilemedim şimdi ama benimkinin tam kafası göbek deliğimin üstünde. Sertlikten ve şişlikten farkediyorum dokununca da belli oluyor şeninde öyledir belkiBenm hem altta hem yukarda dik duruyor diye düşünüyorum doğrumu en son gittiğimde kafası sol poposu sağda yatıyordu
Sevindim güle güle kullan canım sağlıkla huzurla giysinBende öyle aldım 20 Eylül doğum ama geçen seneki Eylül annelerine baktım benmle aynı olanlar hep Ağustos sonu 38. Haftada gelmeye başlamışlar hep bugün alışverişim yaptım Allah’ın izniyle
Bugün eminönundne aldım çok begendıgım ni set vardı İnt 2900 tl idi aynısı 1700 buldum müslin set
Buda minnoşumun aldıklarım eminönü havuzlu han var 6 7 katlı herşey çok uygundu ebebeğin yarısı kadar tulumlar 200 hatta bi kaçı 100
Altüst pijama takımları 150 atlet tek kat alt 50 ve bazı parçalar 35 3 tanesi 100 dü
2 3 parçam pahalı gerisi çok uyguna geldi zaten hemen büyücekleri bi ay
Beni de korkuttuDoktor bana da makat geliş diyip korkuttu, sonradan dönüyolar mı ? 29. Haftamın içindeyim
Göbek deiliğin üst tarafı sert ve daha şiş o zman kafasımı oluyorBilemedim şimdi ama benimkinin tam kafası göbek deliğimin üstünde. Sertlikten ve şişlikten farkediyorum dokununca da belli oluyor şeninde öyledir belki
Benim doktorum ultrasonda gösterdi tam orada diye o yüzden eminim önceden neresi bilmiyordum. Dediğin gibi göbek deliğimin üstü sert ve şiş tam o kafasıymışGöbek deiliğin üst tarafı sert ve daha şiş o zman kafasımı oluyor
Aynı benmkıde gobek delıgımın ustunde kafası hatta bıraz yuruyunce daha cok hıssedıyorsun sertlıgı kafasının oldugu yerıBilemedim şimdi ama benimkinin tam kafası göbek deliğimin üstünde. Sertlikten ve şişlikten farkediyorum dokununca da belli oluyor şeninde öyledir belki
Günaydın idrar yolu enfeksiyonu olabilir, çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Afedersiniz ama az önce ilk sabah idrarırının bitiminde genital bölgemin üst kısmı ve karnımın alt kısmına birden bir ağrı saplandı. Keskin bir ağrı hatta inledim acıdan. Çok korktum. Hemen yattım ama hala tam geçti denemez. Bu neden olmuş olabilir ,daha önce yaşayan var mı?Şuan tam 28+2deyim. Doğum için falan çok erken ,çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?