Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar 29 haftalik hamileyim bebeğimin hareketlerini bazen karnımın en alt kısmında hissediyorum bu normal mi sizde de böyle mi merak ettim
Ahh sorma sorma normal, ama tek başına normal kanama yada su gibi sızıntı varsa normal değil dikkatli olmak gerekir. Ben cumartesiyi Pazar gününe bağlayan gece acile gittim doğuruyorum sandım Allah'ım korusun, çok kötü bel ağrısı ve alt karın ağrısı vardı birde evde kustum araştırma aciline gittik oradan servisteki nöbetçi kadın doğum doktoru karından muayene etti suyu herşeyi iyi dedi sonra aşağıda baskı var mı dedi evet var diyince alttanda ultrasonla baktı açılma yok herşey iyi dedi Allah'a şükür

Kızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Acilde yoksa bile hastanenin kadın doğum servisindeki nöbetçi doktora gönderiyorlar gittin mi? Yada bebeğin hareketlerini hissettin mı ?

Sat ne senin canım?

Kızlar ben bugün bebeğin hareketlerini hissedemiyorum sabah bı hissettim o kadar hafta sonu da bugün ben ne yapayım normal mi devlet aciline gitsem orada ebe ya da doktor olur mu ?
Sabah canım hissetmişsin belki yerleri daralıyor tatlı ye sola uzan hissedersin umarım korkma

Kızlar ben atlet zibin olarak askılı ve kısa kollu almayi dusunuyorum babami yakalamışken aldık biraz üstüne duruma göre uzun ama çok kalın olmayan 5 li takım ve tulum aldim kizim temmuz doğumlu oldugu icin kısa askılı tutumları var onları da evin içinde giydiririm diye dusunuyorum ama bence uzun kollu tutumlar çok işimize yarar mevsimlik ben kışın da olsa uzun kollu atlet almicam çünkü giydirirken eziyet oluyor tekrar bi daha uzun bisi giydiriyorsun cunku

Ben şöyle düşünüyorum yenidoğan olanları askılı, 0-3 ay yarım kol, 3-6 ay uzun
Bende öyle aldım 20 Eylül doğum ama geçen seneki Eylül annelerine baktım benmle aynı olanlar hep Ağustos sonu 38. Haftada gelmeye başlamışlar hep bugün alışverişim yaptım Allah’ın izniyle
Hastane çıkışı için nerden ne aldınız hanımlar fikir olur
Bugün eminönundne aldım çok begendıgım ni set vardı İnt 2900 tl idi aynısı 1700 buldum müslin set

Buda minnoşumun aldıklarım eminönü havuzlu han var 6 7 katlı herşey çok uygundu ebebeğin yarısı kadar tulumlar 200 hatta bi kaçı 100
Altüst pijama takımları 150 atlet tek kat alt 50 ve bazı parçalar 35 3 tanesi 100 dü
2 3 parçam pahalı gerisi çok uyguna geldi zaten hemen büyücekleri bi ay

Eklentiler

• 469F746A-1465-4EC3-A544-86F345FE5007.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 4A29D277-7B44-4160-BD8E-98FF0E350CBD.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 2C5C4D97-ACE5-4B5A-870D-C74C63C6FB98.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 43
Benm hem altta hem yukarda dik duruyor diye düşünüyorum doğrumu en son gittiğimde kafası sol poposu sağda yatıyordu
Bilemedim şimdi ama benimkinin tam kafası göbek deliğimin üstünde. Sertlikten ve şişlikten farkediyorum dokununca da belli oluyor şeninde öyledir belki

Sevindim güle güle kullan canım sağlıkla huzurla giysin

Günaydın kızlar. Afedersiniz ama az önce ilk sabah idrarırının bitiminde genital bölgemin üst kısmı ve karnımın alt kısmına birden bir ağrı saplandı. Keskin bir ağrı hatta inledim acıdan. Çok korktum. Hemen yattım ama hala tam geçti denemez. Bu neden olmuş olabilir ,daha önce yaşayan var mı? Şuan tam 28+2deyim. Doğum için falan çok erken ,çok korkuyorum.

Bilemedim şimdi ama benimkinin tam kafası göbek deliğimin üstünde. Sertlikten ve şişlikten farkediyorum dokununca da belli oluyor şeninde öyledir belki
Aynı benmkıde gobek delıgımın ustunde kafası hatta bıraz yuruyunce daha cok hıssedıyorsun sertlıgı kafasının oldugu yerı

Günaydın idrar yolu enfeksiyonu olabilir, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…