Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
bir de gelişim geriliği dediler o yüzden gidiyorsun, şehir hastanesi mi gittiğin?
Önceki araştırma hastanesiydi iyiydi yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye buraya sevk ettiler. Evet şehir hastanesi bize yakın sadece bu hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diğer hastane uzak

Gecmis olsun senin ve bebegin adina cok sevindimdarisi bizlere

Önceki araştırma hastanesiydi iyiydi yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye buraya sevk ettiler. Evet şehir hastanesi bize yakın sadece bu hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diğer hastane uzak
Bir tane adam akıllı bir doktora denk gelemedin ne demek ultrason da bakmamak hemde gelişim geriliği var denen bebeğe o bir hafta kim bilir neler düşündün sen kilo aldimi diye işini hakkıyla yapmayana aldığı maaş haram zıkkım olsun acayip sinirlendim riskli bir hamilelik geçiriyor kadın ya kalksan baksan ya bebeğin son durumuna

BEn kafayı yicektim artık sinirden ağlayacaktim zor tuttum kendimi. Geçen hafta ki doktor iyiydi memnun kaldım ama işte sabit doktor yok çok şükür ki haftaya kontrol de o doktor olmayacak

Ay sinirlerim bozuldu kafasına göre nasıl hareket eder yaa Allaha emanet yasicaksin 12 eylüle kadar bu yapılmaz yani k.bakma kuzu seni strese sokmak degil niyetim ama böyle durumlar varken gevşek takinilmasi sinirlerimi bozdu

Ay sinirlerim bozuldu kafasına göre nasıl hareket eder yaa Allaha emanet yasicaksin 12 eylüle kadar bu yapılmaz yani k.bakma kuzu seni strese sokmak degil niyetim ama böyle durumlar varken gevşek takinilmasi sinirlerimi bozdu
Haklısın canım vallahi çok strese girdim şansa eşimin babası ameliyata alınacaktı diye eşimde yanımda değildi tek olmak da sıkıntıya sokuyor

BEn kafayı yicektim artık sinirden ağlayacaktim zor tuttum kendimi. Geçen hafta ki doktor iyiydi memnun kaldım ama işte sabit doktor yok çok şükür ki haftaya kontrol de o doktor olmayacak
Keşke söyleseydin kuzum ultrasonda bakabilirmisiniz diye kafayı yenmeyecek gibi deyil ki kaçıncı haftadasn bitti az kaldı inşallah geçen haftaki doktorda yaparsin doğumunu. Neden sabit doktor bulunmuyor ? Bide hergun bitane soda ve muz yemeye calis olur mu. Boşver üzülme Allah'a havale et

Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah ❤
Spinal mi olmuştun genel mi

Haklısın canım vallahi çok strese girdim şansa eşimin babası ameliyata alınacaktı diye eşimde yanımda değildi tek olmak da sıkıntıya sokuyor
Kıyamam yaa olmadi sürekli randevu kovala ben hem aynı doktorla gittim randevu bulamasam da hep mhrs girdim yakaladım mesela baska doktora almıştım perşembe icin dun kendi doktorumun salı günü boşluğunu buldum hemen buna aldım belki hafta olmadan bulursun bi tane doktor durumu anlatırsın kuzu böyle kac kilo gelişimi nasil diye haftalar geçmez bence

36. Haftayim canım. Sebebini bilmiyorum gittiğim hastanelerde gebe polikliniğin de sabit doktor olmuyor.Bu arada inşallah duan kabul olurda o doktora denk gelirim. Muz yiyom canım ama hiç soda içmiyorum onu da içeyim birde ikna ettim kendimi bu hafta ceviz badem falan da iyi tükettim faydası olmuştur inşallah

Başladım bakmaya canım inşallah bulurum randevuyu. Sen nasılsın canım sende durumlar nasıl

Gözün aydın, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum

Ay varya smdi uyumak yatmak öyle kolay ki az kaldı sabret
Yatmak ve sürekli tuvalete gitmek zorunda olmamak çok güzel bir şey
tuvalet hemen farkediyor dimi ya
ben ilk doğumdan sonra ayyy demiştim ne güzelmiş saatlerce gitmeden durabilmek
yaaa hadi geçmiş olsun. gözünüz aydın canım allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
alla alla
öyle dediler böyle dediler. yine 12 eylül e mi kaldı

Ya video çekip şöyle zor böyle zor sürekli mağduriyet anlatıyorlar ben anlayamıyorum bana o kadar zor berbat bir duygu gibi gelmiyor tabiki zorlanacağız ama sağlıklıyız dediğin gibi bence güzel günler hele biraz sevilecek düzeye gelsinler tadından yenmez dediğin gibi sağlıklıyız yorgunluk uykusuzlukta çekeceğiz sen şimdi sezeryan ağrıları çekiyorsun ben vajina ağrıları yaşıyorum hepimizin çektiği şeyler var ama bunu yaşamak içinde doktor doktor gezen insanlar da var ya da bebeğini tedavi ettirmeye çalışan ebeveynler var güzel şeylere odaklanmak en güzeli olur yoksa lohusa depresyonu gelir bir de
Ağrın nasıl peki ilaç kullanabiliyor musun ben arada parol benzeri şeyler içiyordum iki üç gündür hiç kullanmadım

İlk beni rahatladan oydu zaten doğum sonrası tuvalete gitmeye çok korktum saatlerce gelmeyince çok iyi hissetmiştim

Yaa çok mutlu oldum bunu görüncee Allah anneli babalı büyütsün canım benim sezaryen oldu değil mi çok ağrın var mı

Başladım bakmaya canım inşallah bulurum randevuyu. Sen nasılsın canım sende durumlar nasıl
Yani kuzum bak böyle olmaz yani senin açından düşününce insan engel olamıyor cok kızıyorum doktorlara benim sknti yok kuzum yaa sukur sancim da yok şikayetim de zaten hersey bi anda oluyor olacaksa ondan yarin randevu var bana 37. Haftada gun verilecekmiş nasipse onu bekliyorum heyecanla sadece tarihi belli olsun diye ama tabi kendi gelmek isterse ona da kabuluz ama 38.haftadan sonra gelsin yine de

Kızlar 36 haftalık oldum bugün ama ben yürüyemiyorum sol ayağımı yere basmamla genital bölgemde içeride acaip bir sancı oluyor. Dün Ankara serindi parka gidelim dedik herkes üşürken ben yürürken genital bölgemin sancısından ter içinde kaldım. Yaşayan neden olduğunu bilen var mıdır aranızda ve şuan çok toparlanıyo çocuk karnımın altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…