Önceki araştırma hastanesiydi iyiydi yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye buraya sevk ettiler. Evet şehir hastanesi bize yakın sadece bu hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diğer hastane uzakbir de gelişim geriliği dediler o yüzden gidiyorsun, şehir hastanesi mi gittiğin?
Gecmis olsun senin ve bebegin adina cok sevindimKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Bir tane adam akıllı bir doktora denk gelemedin ne demek ultrason da bakmamak hemde gelişim geriliği var denen bebeğe o bir hafta kim bilir neler düşündün sen kilo aldimi diye işini hakkıyla yapmayana aldığı maaş haram zıkkım olsun acayip sinirlendim riskli bir hamilelik geçiriyor kadın ya kalksan baksan ya bebeğin son durumunaÖnceki araştırma hastanesiydi iyiydi yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye buraya sevk ettiler. Evet şehir hastanesi bize yakın sadece bu hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diğer hastane uzak
BEn kafayı yicektim artık sinirden ağlayacaktim zor tuttum kendimi. Geçen hafta ki doktor iyiydi memnun kaldım ama işte sabit doktor yok çok şükür ki haftaya kontrol de o doktor olmayacakBir tane adam akıllı bir doktora denk gelemedin ne demek ultrason da bakmamak hemde gelişim geriliği var denen bebeğe o bir hafta kim bilir neler düşündün sen kilo aldimi diye işini hakkıyla yapmayana aldığı maaş haram zıkkım olsun acayip sinirlendim riskli bir hamilelik geçiriyor kadın ya kalksan baksan ya bebeğin son durumuna
Ay sinirlerim bozuldu kafasına göre nasıl hareket eder yaa Allaha emanet yasicaksin 12 eylüle kadar bu yapılmaz yani k.bakma kuzu seni strese sokmak degil niyetim ama böyle durumlar varken gevşek takinilmasi sinirlerimi bozduKızlar ben gün aldım 12 Eylül doğum inşallah. Bu doktor çok tuhafıma gitti muayene etmedi ultrasonla bebeğin gelişimine bakmadı. Geçen hafta ki doktor 37 de alırım dedi bu doktor 12 Eylüle gün verdi 38+4 de Alcam dedi.
Haklısın canım vallahi çok strese girdim şansa eşimin babası ameliyata alınacaktı diye eşimde yanımda değildi tek olmak da sıkıntıya sokuyorAy sinirlerim bozuldu kafasına göre nasıl hareket eder yaa Allaha emanet yasicaksin 12 eylüle kadar bu yapılmaz yani k.bakma kuzu seni strese sokmak degil niyetim ama böyle durumlar varken gevşek takinilmasi sinirlerimi bozdu
Keşke söyleseydin kuzum ultrasonda bakabilirmisiniz diye kafayı yenmeyecek gibi deyil ki kaçıncı haftadasn bitti az kaldı inşallah geçen haftaki doktorda yaparsin doğumunu. Neden sabit doktor bulunmuyor ? Bide hergun bitane soda ve muz yemeye calis olur mu. Boşver üzülme Allah'a havale etBEn kafayı yicektim artık sinirden ağlayacaktim zor tuttum kendimi. Geçen hafta ki doktor iyiydi memnun kaldım ama işte sabit doktor yok çok şükür ki haftaya kontrol de o doktor olmayacak
Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah ❤Kızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Kıyamam yaa olmadi sürekli randevu kovala ben hem aynı doktorla gittim randevu bulamasam da hep mhrs girdim yakaladım mesela baska doktora almıştım perşembe icin dun kendi doktorumun salı günü boşluğunu buldum hemen buna aldım belki hafta olmadan bulursun bi tane doktor durumu anlatırsın kuzu böyle kac kilo gelişimi nasil diye haftalar geçmez benceHaklısın canım vallahi çok strese girdim şansa eşimin babası ameliyata alınacaktı diye eşimde yanımda değildi tek olmak da sıkıntıya sokuyor
TeşekkürlerCanimm şekerli pekmezli su gibi bir tadı var asla icilmeyecek gibi değil. Ben günde bir tane içiyorum
36. Haftayim canım. Sebebini bilmiyorum gittiğim hastanelerde gebe polikliniğin de sabit doktor olmuyor.Bu arada inşallah duan kabul olurda o doktora denk gelirim. Muz yiyom canım ama hiç soda içmiyorum onu da içeyim birde ikna ettim kendimi bu hafta ceviz badem falan da iyi tükettim faydası olmuştur inşallahKeşke söyleseydin kuzum ultrasonda bakabilirmisiniz diye kafayı yenmeyecek gibi deyil ki kaçıncı haftadasn bitti az kaldı inşallah geçen haftaki doktorda yaparsin doğumunu. Neden sabit doktor bulunmuyor ? Bide hergun bitane soda ve muz yemeye calis olur mu. Boşver üzülme Allah'a havale et
Başladım bakmaya canım inşallah bulurum randevuyu. Sen nasılsın canım sende durumlar nasılKıyamam yaa olmadi sürekli randevu kovala ben hem aynı doktorla gittim randevu bulamasam da hep mhrs girdim yakaladım mesela baska doktora almıştım perşembe icin dun kendi doktorumun salı günü boşluğunu buldum hemen buna aldım belki hafta olmadan bulursun bi tane doktor durumu anlatırsın kuzu böyle kac kilo gelişimi nasil diye haftalar geçmez bence
Gözün aydın, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorumKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
tuvalet hemen farkediyor dimi yaAy varya smdi uyumak yatmak öyle kolay kiaz kaldı sabret
Yatmak ve sürekli tuvalete gitmek zorunda olmamak çok güzel bir şey
yaaa hadi geçmiş olsun. gözünüz aydın canım allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
alla allaKızlar ben gün aldım 12 Eylül doğum inşallah. Bu doktor çok tuhafıma gitti muayene etmedi ultrasonla bebeğin gelişimine bakmadı. Geçen hafta ki doktor 37 de alırım dedi bu doktor 12 Eylüle gün verdi 38+4 de Alcam dedi.
Ya video çekip şöyle zor böyle zor sürekli mağduriyet anlatıyorlar ben anlayamıyorum bana o kadar zor berbat bir duygu gibi gelmiyorSen nasılsın peki bu süreçte.Yani internette süreci hep çok kötü yansitiyorlar gibime geliyor. Evladını kucagina alınca insan her şeyin üstesinden gelirmis gibi oluyor. Yoksa sadece ben mi öyle düşünüyorum.
Her yerim ağrıyor ama ne bileyim ikimizde saglikliyiz iyiyiz diye kendimi motive ediyorum
İlk beni rahatladan oydutuvalet hemen farkediyor dimi ya
ben ilk doğumdan sonra ayyy demiştim ne güzelmiş saatlerce gitmeden durabilmek
yaaa hadi geçmiş olsun. gözünüz aydın canım allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
alla alla
öyle dediler böyle dediler. yine 12 eylül e mi kaldı
Yaa çok mutlu oldum bunu görünceeKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Yani kuzum bak böyle olmaz yani senin açından düşününce insan engel olamıyor cok kızıyorum doktorlara benim sknti yok kuzum yaa sukur sancim da yok şikayetim de zaten hersey bi anda oluyor olacaksa ondan yarin randevu var bana 37. Haftada gun verilecekmiş nasipse onu bekliyorum heyecanla sadece tarihi belli olsun diye ama tabi kendi gelmek isterse ona da kabuluz ama 38.haftadan sonra gelsin yine deBaşladım bakmaya canım inşallah bulurum randevuyu. Sen nasılsın canım sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?