EvetAynı benmkıde gobek delıgımın ustunde kafası hatta bıraz yuruyunce daha cok hıssedıyorsun sertlıgı kafasının oldugu yerı
İnşallah o tip zararsız bir şeydir. Teşekkür ederim.Günaydın idrar yolu enfeksiyonu olabilir, çok geçmiş olsun
Donecekler ınanıyorum benn inatçı degıllerdır ınsallhEvetinerler heralde değil mi dönerler daha
Yaaa sana kıyamam çok tatlısınDonecekler ınanıyorum benn inatçı degıllerdır ınsallhbn oglumda cok korkmustum bıde pek bilinçli degıldım ılk gebelıgımdı 32 cı haftamda doktor donmemıs dedı sankı bır durum varmıs gıbı bnde ne oldugunu bılmıyorum heralde bebekte bır problem var dönemiyor sandım cıktım doktorun yanından aglıyorum.netten baktım abartılacak bır sey degılmıs..neysekı 34 te döndü
Bol bol su için ama doktora da görünün ilerlemeden bence, rica ederimİnşallah o tip zararsız bir şeydir. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun canım benimde ağrılarım var yaa resmen vücudum error veriyor artık her yerim ağrıyor bulaşık yıkarken uc kere vajinama agri saplanıp durdu çok korktum rabbim sağlıkla almayi vaktinde gelmeyi nasip etsinKızlar nasılsınız?sabah yine vajina kasık ağrılarımla uyandım bir pazar günü çocuğuma vakit ayıramıyorum sözde bu gün eşime dedim seninle giderim şimdi yine tek götürücek..resmen yürüyemiyorum aynısını oğlumda yaşadım hatta diyordum doğum sonrası gecermi bu ağrılar sanki hiç gecmicek diye düşünüyordum..sağa sola hiç dönemiyorum ağrıdan
Yürürken batıyor gibi bir anda geliyor sızı sonra geçiyor ara ara böyle şeyler oluyor bendeKızlar nasılsınız?sabah yine vajina kasık ağrılarımla uyandım bir pazar günü çocuğuma vakit ayıramıyorum sözde bu gün eşime dedim seninle giderim şimdi yine tek götürücek..resmen yürüyemiyorum aynısını oğlumda yaşadım hatta diyordum doğum sonrası gecermi bu ağrılar sanki hiç gecmicek diye düşünüyordum..sağa sola hiç dönemiyorum ağrıdan
Sanada geçmiş olsun ya benim hep var genelde ağrı girmiyor sadece orda hep ağırlık ağrı var ilk gebeliğimde çok korkuyordum bu ağrılardan şimdi alıştım ama çok zorluyor beni hele oğlumda kıyamam onada iyice yapışık oldu bana mecbur kucağıma alıyorum oynuyorumGeçmiş olsun canım benimde ağrılarım var yaa resmen vücudum error veriyor artık her yerim ağrıyor bulaşık yıkarken uc kere vajinama agri saplanıp durdu çok korktum rabbim sağlıkla almayi vaktinde gelmeyi nasip etsin
Tesekkur ederımmYaaa sana kıyamam çok tatlısın☺
Ben de doktor sezaryen yapalım vs deyince korktum yani daha zamanı var doğumdan br hafta önce dönen bile varmış
Valla eşim mecbur ediyor çıkak diye normalde oluyor ağrı sonra geçiyor kesin bilmeden iyi uyumamışım genelde iyi uyumadığımda sabah böyle rahatsız oluyorumYürürken batıyor gibi bir anda geliyor sızı sonra geçiyor ara ara böyle şeyler oluyor bendesenin sürekli ise daha zor:/
Eşinle git bence orda bir yerde otur eşin çocuğu oynatır en azından izlersin yanlarında olursun şu an ben öyleyim
MaşAllah sana kuaföre gitmek istiyorum kaşlarımı uzattım iyice bozmuştum şeklini ona bile üşeniyorum
Kadın doğum acili olan bi devlet hastenesine gitmen lazım her hastane bakmıyor
Sadece bugun azalma hıssdıyorsan bnce bugun bekle bebekler ozellıklede gece yatınca hareket edıyorlar tabı yınede sen bılırsın
Bi türk kahvesi içip deneyin
Sanırım daha önce de böyle bir sıkıntı yasamışşın korkutmak gibi olmasın ama bence hemen git en azından için rahat eder
Bebegin hareketlerini hissettinmi canim nasilsin?
Kadın doğum acili olan devlet hastaneleri var. Orada kadın doğum doktorları, uzmanlar oluyor. Pazar günü kanama olduğunda kadın doğum acile gitmiştim. İçinizi ferah tutunyorgunluktan da olabilir.
Acilde yoksa bile hastanenin kadın doğum servisindeki nöbetçi doktora gönderiyorlar gittin mi? Yada bebeğin hareketlerini hissettin mı ?
Sabah canım hissetmişsin belki yerleri daralıyor tatlı ye sola uzan hissedersin umarım korkma
Çok şükür sevindim rahatlamışsındır sen deKızlar herkesin mesajı için teşekkür ederim. Sabah da hissedemedim gibi oldum korktum kahvaltidan sonra doktora gittim kalp atışını duyduk devlete gittim nst yapmadı doktor kalp atışını dinletti. Biraz dinlen dedi sonra dondurma falan yedim pasam hareketlendi çok şükür. Taşınma çok yordu ama şükür bitti yerleştik.
Çok şükür, hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun diyelimKızlar herkesin mesajı için teşekkür ederim. Sabah da hissedemedim gibi oldum korktum kahvaltidan sonra doktora gittim kalp atışını duyduk devlete gittim nst yapmadı doktor kalp atışını dinletti. Biraz dinlen dedi sonra dondurma falan yedim pasam hareketlendi çok şükür. Taşınma çok yordu ama şükür bitti yerleştik.
Bütün duygular bir aradaKızlar siz nasılsınız umarım herkes iyidir?
Yolun son çeyreğindeyiz
Evet senin gibiyim aynı bebeğin dönünce haber verTesekkur ederımmyanı evt cunku kendımızı odaklamısız normal doguma tecrubemız var sezaryanı bılmıyoruz yanı bn bılmıyorum bılmedıgın tecrubenın olmadıgı şeyde ınsanı korkuyuyor ıster ıstemez
Dışarda kafan dağılır hareket etmekte açar vücudu iyi gelir kendini kapatma eve canım inşallah ağrın geçmiştir ya da hafiflemiştirValla eşim mecbur ediyor çıkak diye normalde oluyor ağrı sonra geçiyor kesin bilmeden iyi uyumamışım genelde iyi uyumadığımda sabah böyle rahatsız oluyorum
Tm canım verırımEvet senin gibiyim aynı bebeğin dönünce haber ver
:)) benimde 10 Temmuz ebe randevum var bakalım hayırlısı her şeyinTm canım verırımusg randevum 16 temmuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?