Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Evet inerler heralde değil mi dönerler daha
Donecekler ınanıyorum benn inatçı degıllerdır ınsallhbn oglumda cok korkmustum bıde pek bilinçli degıldım ılk gebelıgımdı 32 cı haftamda doktor donmemıs dedı sankı bır durum varmıs gıbı bnde ne oldugunu bılmıyorum heralde bebekte bır problem var dönemiyor sandım cıktım doktorun yanından aglıyorum.netten baktım abartılacak bır sey degılmıs..neysekı 34 te döndü

Yaaa sana kıyamam çok tatlısın
Ben de doktor sezaryen yapalım vs deyince korktum yani daha zamanı var doğumdan br hafta önce dönen bile varmış

Kızlar nasılsınız?sabah yine vajina kasık ağrılarımla uyandım bir pazar günü çocuğuma vakit ayıramıyorum sözde bu gün eşime dedim seninle giderim şimdi yine tek götürücek..resmen yürüyemiyorum aynısını oğlumda yaşadım hatta diyordum doğum sonrası gecermi bu ağrılar sanki hiç gecmicek diye düşünüyordum..sağa sola hiç dönemiyorum ağrıdan

Geçmiş olsun canım benimde ağrılarım var yaa resmen vücudum error veriyor artık her yerim ağrıyor bulaşık yıkarken uc kere vajinama agri saplanıp durdu çok korktum rabbim sağlıkla almayi vaktinde gelmeyi nasip etsin

Yürürken batıyor gibi bir anda geliyor sızı sonra geçiyor ara ara böyle şeyler oluyor bende senin sürekli ise daha zor:/
Eşinle git bence orda bir yerde otur eşin çocuğu oynatır en azından izlersin yanlarında olursun şu an ben öyleyim

Sanada geçmiş olsun ya benim hep var genelde ağrı girmiyor sadece orda hep ağırlık ağrı var ilk gebeliğimde çok korkuyordum bu ağrılardan şimdi alıştım ama çok zorluyor beni hele oğlumda kıyamam onada iyice yapışık oldu bana mecbur kucağıma alıyorum oynuyorum

Yaaa sana kıyamam çok tatlısın
Ben de doktor sezaryen yapalım vs deyince korktum yani daha zamanı var doğumdan br hafta önce dönen bile varmış
Tesekkur ederımmyanı evt cunku kendımızı odaklamısız normal doguma tecrubemız var sezaryanı bılmıyoruz yanı bn bılmıyorum bılmedıgın tecrubenın olmadıgı şeyde ınsanı korkuyuyor ıster ıstemez

Valla eşim mecbur ediyor çıkak diye normalde oluyor ağrı sonra geçiyor kesin bilmeden iyi uyumamışım genelde iyi uyumadığımda sabah böyle rahatsız oluyorum

Kızlar herkesin mesajı için teşekkür ederim. Sabah da hissedemedim gibi oldum korktum kahvaltidan sonra doktora gittim kalp atışını duyduk devlete gittim nst yapmadı doktor kalp atışını dinletti. Biraz dinlen dedi sonra dondurma falan yedim pasam hareketlendi çok şükür. Taşınma çok yordu ama şükür bitti yerleştik.
MaşAllah sana kuaföre gitmek istiyorum kaşlarımı uzattım iyice bozmuştum şeklini ona bile üşeniyorum

Kadın doğum acili olan bi devlet hastenesine gitmen lazım her hastane bakmıyor

Sadece bugun azalma hıssdıyorsan bnce bugun bekle bebekler ozellıklede gece yatınca hareket edıyorlar tabı yınede sen bılırsın

Bi türk kahvesi içip deneyin

Sanırım daha önce de böyle bir sıkıntı yasamışşın korkutmak gibi olmasın ama bence hemen git en azından için rahat eder

Bebegin hareketlerini hissettinmi canim nasilsin?

Kadın doğum acili olan devlet hastaneleri var. Orada kadın doğum doktorları, uzmanlar oluyor. Pazar günü kanama olduğunda kadın doğum acile gitmiştim. İçinizi ferah tutun yorgunluktan da olabilir.

Acilde yoksa bile hastanenin kadın doğum servisindeki nöbetçi doktora gönderiyorlar gittin mi? Yada bebeğin hareketlerini hissettin mı ?

Sabah canım hissetmişsin belki yerleri daralıyor tatlı ye sola uzan hissedersin umarım korkma

Çok şükür sevindim rahatlamışsındır sen de Sağlıkla oturun inşallah, dinlen artık biraz

Çok şükür, hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun diyelim

Evet senin gibiyim aynı bebeğin dönünce haber ver

Valla eşim mecbur ediyor çıkak diye normalde oluyor ağrı sonra geçiyor kesin bilmeden iyi uyumamışım genelde iyi uyumadığımda sabah böyle rahatsız oluyorum
Dışarda kafan dağılır hareket etmekte açar vücudu iyi gelir kendini kapatma eve canım inşallah ağrın geçmiştir ya da hafiflemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…