Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Dışarda kafan dağılır hareket etmekte açar vücudu iyi gelir kendini kapatma eve canım inşallah ağrın geçmiştir ya da hafiflemiştir
Çıkamadım canım evin işide bitmiyorki o da yoruyor sonuçta oğlum büyüyor onun yemek yemesi bana yapışık olmuş ilgi istiyor oynamak istiyor o an boş veriyorum ağrıyı..şimdi uzandım dedim uyut ben dinleneyim hala ağrılarım var benim sabah olunca günün sonuna kadar geçmiyor

çok geçmiş olsun

Kızlar yeni okudum tek tek, o bıçak batması gibi ağrıyı bende yaşadım. 2 gün önce. İki büklüm kaldım yataktan kalkamadım. Bebişler büyüyor ondan sanırım bilemiyorum

Valla canim bnm oglusta hep kucak istiyor yan tuttum mu karnım aciyor resmen sonra zormuş valla kucuk cocuk varken hamile olmak resmen ilk hamileliğimi arıyorum nazlanma şansım oluyordu

Valla canim bnm oglusta hep kucak istiyor yan tuttum mu karnım aciyor resmen sonra zormuş valla kucuk cocuk varken hamile olmak resmen ilk hamileliğimi arıyorum nazlanma şansım oluyordu
Ben ilktede hiç nazlanmadımki hiç hatırlamıyorum..küçük bebekle zor gerçekten bende karında hiç ağrı olmaz hep aşağıda

Kızlar bebek bakim çantasını ne yaptınız 5 yıl önce e bebekten canta almıştım çok güzeldi ama artık soldu baya aynı modeli de göremedim napcam bilmiyorum

Ben nazlanmistim anneme ama simdi hiç acımıyor bana
Benimde annemin o kadar zor gebeliği olmuşki 9 ay midesi bulanmış anlatınca bana fenalık geliyor ondan bana diyor abartıyorsunkusuyordum diyor günde kaç defa ama asla ilaç kullanmadım bulantı için hep çocuklarımı düşündüm zararlı olur diye işte böyle deyince ne diyeyim yani

Gerçekten aynısını yaşıyorum ve korkuyorum artık umarım kötü bi şey yoktur adım atmak yatakta dönmek zulüm oldu

Yok canım haklısın pahalı ben zor aldırdımşimdi kim bilir kesin daha fazla olmuş
Babami bulmuşken oğluma Igor sandalet aldırdım ama eşim baba bosver yaa daha ucuzunu buluruz dedi o an bogazlayacaktim tamam banane senin baban dedi sonunda aldırmış oldum eylul içinde babam kartı verdi e bebekten al bisiler dedi esim diyor ki baba ucuz kurtulmussun 2300 le kalmış babam da kartı verdim ama yaa gumletirse beni dedim içimden dedi allahtan gözüm dönmedi öyle ama adam iki tulum alırsın diye verdi emzik aldim ekstra valla o masraftan kurtuldum ee ne koparsam kar di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…