Çıkamadım canım evin işide bitmiyorki o da yoruyor sonuçta oğlum büyüyor onun yemek yemesi bana yapışık olmuş ilgi istiyor oynamak istiyor o an boş veriyorum ağrıyı..şimdi uzandım dedim uyut ben dinleneyim hala ağrılarım var benim sabah olunca günün sonuna kadar geçmiyor
Çıkamadım canım evin işide bitmiyorki o da yoruyor sonuçta oğlum büyüyor onun yemek yemesi bana yapışık olmuş ilgi istiyor oynamak istiyor o an boş veriyorum ağrıyı..şimdi uzandım dedim uyut ben dinleneyim hala ağrılarım var benim sabah olunca günün sonuna kadar geçmiyor
Kızlar yeni okudum tek tek, o bıçak batması gibi ağrıyı bende yaşadım. 2 gün önce. İki büklüm kaldım yataktan kalkamadım. Bebişler büyüyor ondan sanırım bilemiyorum
Sanada geçmiş olsun ya benim hep var genelde ağrı girmiyor sadece orda hep ağırlık ağrı var ilk gebeliğimde çok korkuyordum bu ağrılardan şimdi alıştım ama çok zorluyor beni hele oğlumda kıyamam onada iyice yapışık oldu bana mecbur kucağıma alıyorum oynuyorum
Valla canim bnm oglusta hep kucak istiyor yan tuttum mu karnım aciyor resmen sonra zormuş valla kucuk cocuk varken hamile olmak resmen ilk hamileliğimi arıyorum nazlanma şansım oluyordu
Valla canim bnm oglusta hep kucak istiyor yan tuttum mu karnım aciyor resmen sonra zormuş valla kucuk cocuk varken hamile olmak resmen ilk hamileliğimi arıyorum nazlanma şansım oluyordu
Kızlar bebek bakim çantasını ne yaptınız 5 yıl önce e bebekten canta almıştım çok güzeldi ama artık soldu baya aynı modeli de göremedim napcam bilmiyorum
Benimde annemin o kadar zor gebeliği olmuşki 9 ay midesi bulanmış anlatınca bana fenalık geliyor ondan bana diyor abartıyorsunkusuyordum diyor günde kaç defa ama asla ilaç kullanmadım bulantı için hep çocuklarımı düşündüm zararlı olur diye işte böyle deyince ne diyeyim yani
Kızlar bebek bakim çantasını ne yaptınız 5 yıl önce e bebekten canta almıştım çok güzeldi ama artık soldu baya aynı modeli de göremedim napcam bilmiyorum
Kızlar nasılsınız?sabah yine vajina kasık ağrılarımla uyandım bir pazar günü çocuğuma vakit ayıramıyorum sözde bu gün eşime dedim seninle giderim şimdi yine tek götürücek..resmen yürüyemiyorum aynısını oğlumda yaşadım hatta diyordum doğum sonrası gecermi bu ağrılar sanki hiç gecmicek diye düşünüyordum..sağa sola hiç dönemiyorum ağrıdan
Babami bulmuşken oğluma Igor sandalet aldırdım ama eşim baba bosver yaa daha ucuzunu buluruz dedi o an bogazlayacaktim tamam banane senin baban dedi sonunda aldırmış oldum eylul içinde babam kartı verdi e bebekten al bisiler dedi esim diyor ki baba ucuz kurtulmussun 2300 le kalmış babam da kartı verdim ama yaa gumletirse beni dedim içimden dedi allahtan gözüm dönmedi öyle ama adam iki tulum alırsın diye verdi emzik aldim ekstra valla o masraftan kurtuldum ee ne koparsam kar di