yok, benimki genelde haftasına uygun çıkıyor bir tek karnı bazen 1 haftadan geri ölçülüyor. gelişim geriliği tespit edilmedi henüz ama plasentamdaki şekil bozukluğundan dolayı bebeğin yeterli beslenememe ihtimali var, o yüzden 2 haftada bir ölçüm yapıldı hepCanım sana kaç hafta geride olduğunu söyledi mi benim 35. Haftada 31 bazı yerler 32 hafta gösteriyordu vücudunun bazı kısımları da küçüklük var bacak boyu ve başı gibi
Ay evet bize de bu şekilde anlattılar gebe okulunda.. ama şimdilik bir etki göremedim bakalımCinsel ilişkiyi içe boşalmalı öneriyorlar. Gebelik Okulu'nda eşli eğitimde babaların yanında anlattılar bunu bizeMeninin içerisindeki hormonlar rahim ağzını yumuşatıp açılmayı hızlandırıyormuş. 38.haftadan sonra günaşırı birliktelik öneriyorlarmış.
Ben sonuna kadar beklemek istemiyorum ya bu hafta normal doğurabilirsem süper olacak. Benim bebek 3 buçuk kilo oldu korkuyorum çok büyük doğurmaktanBende herşeyi denedım ama bizdede tık yok doktor 38 olmadan gelir dedi ama dün gittim açıklık bile yok hahahaha
ne güzel anlattın valla pamuk gibi oldum okurken, pozitifliğine hayran kaldımCanim ben hatta hatırlarsanız yazdım kendimi sartladim emzirmeye dair bir şey almadım ilk günler az geliyor sonra artacak yaglanacak rengi gelecek diye biliyordum kendimi hiç üzmedim kendimi emzirecegim diye hazırladım ilk gun cok zordu annemler sürekli elleriyle ova ova süt çıkıyordu ama zaten ilk gün şelale gibi gelmez ki vücut bu daha yeni anne oluyorsun vücut bir sürü ilaçla tepkime veriyor yani birkaç güne süt kendine gelmeye başlıyor. Ben bu hamilelikte tek öğrendiğim şey herkesin deneyimi kendine ve sen istersen bu hikaye çok güzel oluyor benim doğum sürecim çok zordu çünkü tansiyonum oynamış dikim esnasında beni ameliyat bitiminde genel uyutmak zorunda kaldılar. Ama ben buna uzulmedim şuan bebeğim yanında uyuyor. Gerisi önemli değil. Uzun uzun yazıyorum ama oradan buradan okuyup kendimi çok strese sokmuştum o gün. İstiyorum ki siz hiç o stresi yaşamadan çok güzel geçirin
evet bu arada etki ediyor mu bilmiyorum ama karnı 1 hafta geri çıktıkça beslenmeme daha da dikkat ediyorum, günlük haşlanmış yumurta kaşar peynir avokado haftada 2 kere balık yemeye çalışıyorum bol bol soluma yatıyorum bazen karnı haftasını yakalıyor, faydası oluyor gibi hissediyorum ben deBenim bebeğimin kilosu biraz düşük gelmişti bir ay dikkat ettim maden suyu muz kefir kuruyemiş kaşar peyniri yedim faydası oldu kiloya
Evet sade maden suyuMaden suyunun sade mi olması gerekiyo acaba
Ben multivitamine de devam ediyorum vücut kendini bir anda bırakmasın diye. Doktora sordum doktor kullan iyi gelir demişti en azından birkaç ay daha kullansam iyi gelir ya da bünyeyi düşürmez diye düşünüyorum. Bugün sağlık ocağına gittim aldığım kiloyu hep verdim dedim daha da verirsin ilaçlarını kullan emzirmeye devam dedi. Bı de bol bol su iceceksin dediKan ilacı bana da devam et dedi vitaminlere de ama hiçbirini daha almadım onları bir anca gidip alayım bari ben de
İnşallah iyi geçer sürecinizne güzel anlattın valla pamuk gibi oldum okurken, pozitifliğine hayran kaldım
Faydası muhakkak oluyor canım ben normalde de sabahları yumurta yemezsem doyduğumu anlamıyorum kesin her sabah yerim yumurta.Kilosu düşük gelmişti şuan haftasından ileri gidiyor Biray dikkat etmeme bağlıyorumevet bu arada etki ediyor mu bilmiyorum ama karnı 1 hafta geri çıktıkça beslenmeme daha da dikkat ediyorum, günlük haşlanmış yumurta kaşar peynir avokado haftada 2 kere balık yemeye çalışıyorum bol bol soluma yatıyorum bazen karnı haftasını yakalıyor, faydası oluyor gibi hissediyorum ben de
Sağlıkla doğsun da canım tanıdığım 3.800 gram doğurdu hiçte bırsy olmadı sükur kilodan korkma kaç haftalıksın şuanAy evet bize de bu şekilde anlattılar gebe okulunda.. ama şimdilik bir etki göremedim bakalım
Ben sonuna kadar beklemek istemiyorum ya bu hafta normal doğurabilirsem süper olacak. Benim bebek 3 buçuk kilo oldu korkuyorum çok büyük doğurmaktan
Ben 37 yim 36 da başladım ama etki etmediKızlar bu hurma ananas korunmasız ilişki olaylarına ne zaman başlamalıyız ben 36.haftadayım sanki bunları yapsam yarın doğacak gibi geldiği için korkuyorum 36 nın sonlarına doğru 37 de mi başlasam acavba doktorum ilk doğumlar geç olur 38 den önce doğurmazsın dedi
Canım emzirmistim akşam üzeri yapmıştıKuzum senin kız hemen kaka yaptımı daha yapmamış benimki
Doğum yarın mı? Sezeryan mı yoksa suni sancı mı vereceklerÇok sevindim Niqu :) darısı yarın bana inşallah ve bekleyen tüm annelere
Oyyy niye kan almak istiyorlar kijulettae canım sarilik testi yapıldı mı ben bugün delirdim kızımı iki yerden deldiler kan alamadilar bir kolundan bir elinden
Aynen doğum yarın sezeryan olacak :)Doğum yarın mı? Sezeryan mı yoksa suni sancı mı verecekler
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahAynen doğum yarın sezeryan olacak :)
Evet benim eltimin gelini bebeğini götürmüştü sarılıktan şüpheleniyorlardı cihazla baktılarOyyy niye kan almak istiyorlar kisarılık için bir cihazla başından ölçüyorlardı ateşölçer gibi sorun yok dediler. Göz pınarları hala biraz sarı ama tam beyaz değil. Topuk kanı alırlarken çok ağlattılar bnmkini de öıldırıyordum bir sağ sol çeviriyorlar ayağı kırılacaktı resmen
Aynını yaşıyorum canımmKızlarr iyi akşamlar dün demiştim biraz ağrım var diye bugünde aynı şekilde devam etti sanki vücudumda geziyo gibi randevum vardı bir umut valizimi de alıp gittim ama yok bugünde doğuramadımdoktorumuz dedi ama aşağıya inmiş açıklığıma bakmadı doğumu biz başlatmayalım kendiliğinden gelsin dedi açıklığa da bakmayım şimdi tetiklemeyim dedi ağrılarını takip et düzenli olduğu zaman ve suyun gelirse kesin gel dedi vajinal doğum olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?