Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
İyi yaptınvalla 1 sene önce doğum yaptım aldıklarımın fiyatına şimdi bakıyorum çok artmış ya iyiki diyorum aldım ilk bebek daha zormuş bunu o an anlamıyorsun ikinci gelince anlıyorsun

İyi yaptınvalla 1 sene önce doğum yaptım aldıklarımın fiyatına şimdi bakıyorum çok artmış ya iyiki diyorum aldım ilk bebek daha zormuş bunu o an anlamıyorsun ikinci gelince anlıyorsun
Iste 2. De kullandıklarımı 3. De kullanamicam 2. De çok masraf olmamisti mesela göğüs pompam bozuldu anne bakim çantam pörtledi reflu yatagimi başkasına verdim baska düşünmüyorum diye fln daha kızımdan kalanlara bakmadim ne var ne yok allahtan beşiği daha gözden çıkarmalısın yoksa onu da almak zorunda kalacaktım kızımda hastane çıkışı andywawa markasindan almıştım şimdi mümkün değil uçmuş fiyatlar tamamen yaa bi de çok giyilmiyor

İşte şimdi anladımki kesin 3 yapmamalıyım ve bu kararımdan dönmemek için küçük eşyalarını vericem saklamıcam evde

İşte şimdi anladımki kesin 3 yapmamalıyım ve bu kararımdan dönmemek için küçük eşyalarını vericem saklamıcam evde
Valla kuzu evdeki hesap çarşıya uymuyor Allah isteyene versin her zmn diyorum giysisi iviri ziviri bi şekilde alınıyor da işte mental olarak napacagum bilmiyorum hunili gunler bizi bekler

Ben de dün mcd bag aldım umarım memnun kalırız
Hangi modelini tercih ettiniz kızlar? Elena veya madre ye baktım ben ama bunlar çok mu küçük gelir diye kararsızım. Vista da çok büyük görünüyor.

Valla kuzu evdeki hesap çarşıya uymuyor Allah isteyene versin her zmn diyorum giysisi iviri ziviri bi şekilde alınıyor da işte mental olarak napacagum bilmiyorum hunili gunler bizi bekler
Öyle deme sen yaparsın ben o ışığı sende görüyorum

Hangi modelini tercih ettiniz kızlar? Elena veya madre ye baktım ben ama bunlar çok mu küçük gelir diye kararsızım. Vista da çok büyük görünüyor.
Benim aldığım model artık yok sitede ama vistaya benziyor valla bana zor yetiyor bebekle şunu bunu koyunca yer kalmıyor bile

Kızlar bebek bakim çantasını ne yaptınız 5 yıl önce e bebekten canta almıştım çok güzeldi ama artık soldu baya aynı modeli de göremedim napcam bilmiyorum

temu daki çantaları bende öneriyorum
çok güzeller
çeşit çeşit
vergisi oluyor ama yinede türkiye ye göre çok uygun
benimkide bundan 3 sene önce almıştım maşallah taş gibi hala kullanıyorum. yine kullanırım.
yalnız bu fiyatlar böyle değildi tabi ne olmuş yaaa

ben temudan aldım burada çok pahalı geldi

günaydın canlar
amerikadaki görümcem gelince bebeğe birsürü bişi alacak dedi kv dem görümcem geldi gitti resmen avcumuzu yaladık hadi demeseler ummuyoruz zaten amerika şöyle pahalı ekonomi şöyle kötü böyle kötü diye diye söylendi durdu ama tatillerinden araba kiralamalarından da geri kalmadı
neysem anacım biliyorsunuz kardeşim evlendi düğüne gittim geldim yeni gelinimiz tutturdu abla ben bebeğe mama sandalyesi alacam kuzum etme tutma kıyamam valla e bebekten en iyisinde hemen sipariş vermiş inanın o kadar mutlu oldum ki alamayacağımızdan değil düşünülmek ne güzel bişi

haftasonu kuzumun kıyafetlerinin etiketlerini söktük yıkadık bir ayrıntı gözüme çarptı hep 6-9 aylık almışım az göründü gözüme bugün fırsat bulursam internetten bişiler bakacam hep kollu almışım ağustosun sonu sonuçta yaz biter gibi olur klima da hep çalışıyor

Düşünülmek çok güzel benim de canım çok sıkkın.. eşimin ablası aradı sana geleceğiz bir hafta diye ama ne beni sordu ne de beni kattı araya insan ayıp olmasın diye eşin nasıl der ya da müsait misiniz der değil mi? Ama hayır direk kardeşine sana geliyoruz diyor .. beni hiç görmüyor umursamıyorlar hamileyim küçük bebeğim var ayıp yani tamam gelin zaten gelmeyin demem de off insan bir eşin nasıl iyi mi diye sormaz mı ya.. çok alındım ama yapacak bir şey yok geldiklerinde bakalım nasıl davranacaklar .. bir sürü temizlik yapmam alışveriş yemek yapmam lazım.
Bunları neyse eşim de yapar çoğunu biliyorum bana bırakmaz iş ama kapalı giyin elbise giyme memelerin gözükmesin demeye başladı. Ablası muhafazakar baya ancak ben onlar için bu sıcakta pantolon ve kazak giymek zorundayım bir nasılsın demeyen insanlar için. Bakalım geldiklerinde nasıl davranacaklar beni yok sayıp evimde kalacaklar ben kenarda köşede sığıntı gibi kalacağım

Gerçekten aynısını yaşıyorum ve korkuyorum artık umarım kötü bi şey yoktur adım atmak yatakta dönmek zulüm oldu
Kızlar ben bu dediğiniz ağrıları 23.haftalarda falan yaşamıştım hatta dedim ki şimdiden bu durum böyleyse ne yapacam diye pantolonumu bile giyemiyordum çok kötüydü doktorum da pelvisin açılıyor doğuma kendini hazırlıyor demişti ama şuan daha iyiyim çok şükür bi zaman oluyor bu ağrılar sanırım kalsiyum ve magnezyum değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin

hakkaten sormaması da ilginç gelince bakarsın duruma ona göre ilgilenirsin ben ne kadar ilgi görürsem o kadar vermeyi biraz öğrendim
muhafazakarlık durumundan bende muzdaribim herkes inanılmaz değişmiş yozlaşmış 5 gün memlekete gittim anacım bir rahat edemedim dizimin altında kolları da yarım bir elbisem var onu giydim rahat diye... babamın yüzü turşu sattı eskiden bu kadar değildi en son geleceği gün bile ters ters öyle bakıyordu ki unutamıyorum dedim daha uzun süre gitmem
esasen onlar sana geliyor sana uysunlar çokta takılma canım hamilesin nasıl rahatsan öyle giyin

e muhafazakarsa bana mı muhafazakar. çocuklu ve hamile insana yatılı misafir gitmek nedir ya yemeği ayrı dert, yattıklrı kalktıkları, bide üstüne kapalı giyin ablam muhafazakar allah kolaylık versin ya

ilk doğumda bende öyle hemen büyüyorlar dediler diye hep 3 aylık almıştım :) bol bol uzun uzun giymişti çocuğum :)
1-2 tane al istersen ne olur olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…