Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Beni istemiyor heralde açığım diye çok başka kafalar yaşıyor . Açıklığın yasaklanmasını istiyor e ben türban yasakken insanlar sizin için uğraştı smdi her yerde rahatsınız bu sefer bizi istemiyorsunuz demiştim herkes yerine göre giyinmeli diyor da kısa kol bile giyene cehennemlik bakıyorlar ancak her türlü para çalma haksızlık torpil bunlarda kocası okul müdürü karısını da her yere alıyor okulda ne yolsuzluklar yapıyorlar bilseniz.. ama dizimde elbise giysem beni taşlarlar .. giyemem kocam çok üzülür işte yine de hiç yüzüme bakmazlarsa takılmam giyerim bir cesaret çok sıcak olursa.. bir eşin nasıl evde misiniz demek zor geldi kadına bir de 4 çocuğu ile geliyor insan bir sorar .. eskiden gerçekten bu kadar ayrım yoktu toplum ne hale geldi bu kafalar yüzünden

e muhafazakarsa bana mı muhafazakar. çocuklu ve hamile insana yatılı misafir gitmek nedir ya yemeği ayrı dert, yattıklrı kalktıkları, bide üstüne kapalı giyin ablam muhafazakar allah kolaylık versin ya
Ben hep dediklerini yaptım hep ekstra hizmet ettim yine de telefonda bile yok sayılıyorum Allah görüyor yazıklar olsun hepsine yine hizmetimi ederim ama saçım açık ya ben cehenneme onlar cennete gidecekmiş

Ben hep dediklerini yaptım hep ekstra hizmet ettim yine de telefonda bile yok sayılıyorum Allah görüyor yazıklar olsun hepsine yine hizmetimi ederim ama saçım açık ya ben cehenneme onlar cennete gidecekmiş
zor valla işin allah kolaylık versin. bizimki annelerimizin , kayınvalidemizin başı kapalı ama bu kafa yapısı başka bişey

bizim gelinin bir taneside inanılmaz kapalı düğünde feracesiz gezmedi ama kız kardeşinin düğününde iki değişik kıyafet almıştı illaki gittiği yerlerde giydi, ben ablası görümcesiyim ama bir sözüm 5 yaşındaki yeğenime geçmedi kızımın elsalı abiyeeri var düğünde onları giydirmek istedik neymiş efendim içinden tişört giydirecekmiş bu kadar olmaz dedim ya dolayısyla tüm aileyi etkiliyor tutum davranışı sanki o ideal aklı başında akil insan biz g*tü başı açık serserileriz

ilk doğumda bende öyle hemen büyüyorlar dediler diye hep 3 aylık almıştım :) bol bol uzun uzun giymişti çocuğum :)
1-2 tane al istersen ne olur olmaz
ay alıntı yapamadım canım sinir bozucu sitede sorun var sanırım
aynen indirimden ne alabilirsem artık bakacam canım yaklaşıyor gelmekte olan

Gerçekten üzücü ya hep onların dediği olmak zorunda en doğrusu onlar

ay alıntı yapamadım canım sinir bozucu sitede sorun var sanırım
aynen indirimden ne alabilirsem artık bakacam canım yaklaşıyor gelmekte olan
ağustos annelerini okuyorum da psikolojim bozuldu. hiç eylül de ağustos ta doğurucaz diye düşünmeyelim. hazırlayalım dursunlar

bundan sora biraz uzanacam kramp girdi moduna gir yakın davranırsa yakın davran ama baktın üstten bakıyor muhatap olmuyor eşin ilgilensin hele de dört çocuk kusura bakmasın yani

bundan sora biraz uzanacam kramp girdi moduna gir yakın davranırsa yakın davran ama baktın üstten bakıyor muhatap olmuyor eşin ilgilensin hele de dört çocuk kusura bakmasın yani
yapabilirsem yapıcam canım işte çok tepki verebilen biri değilim maalesef ama bu kadar yok sayıyorlarsa ben de uzak duracağım bu sefer

Gerçekten üzücü ya hep onların dediği olmak zorunda en doğrusu onlar
kız varya nasıl etkiliyor nasıl kendiside öğretmen ağzını gözünü büzüyor bir konuda dert yansan yooo bize öyle gelmedi diye çıkıyor, takılan paraalr yazılıyor biizm buralarda annem istiyorki o yazsın kayboldu mescitten gelmedi benim ardaşlarm akrabalarım geldi takıntı yazmaktan kimse ile ilgilenemedim düğünde annem bile bir garip davrandı memleketten inanılmaz üzülerek geldim, tek bir insanın ağzına bakıyor herkes

Arkadaşlar elimde eski zıbınlar var eşimin yeğeninden kalan ama çoğu lekeli. Bildiğiniz iyi bir leke çıkarıcı var mı bebeklere özel? Kaynar suda çamaşır suyuna bassam sonra yıkasam bebek deterjanı ile bebeğe zararı olur mu ya

ÇAMAŞIR SODASINDA uzun süre beklerse belki çıkar çıkmazsa en son çare çamaşr suyu yapacak bişi yok

çamaşır suyu olmaz.
benim kızımdan kalma kıyafetler vardı. sararmıştı. makineye atmadan bundan sıktım bi iki fıs. bazılarını geçirmedi aynı işlemi yaparak bi daha attım mis gibi oldular
çamaşır suyu yapmayın çok zararlı
e-bebek in leke çıkarıcısını da aldım ama denemedim daha

Ay ben yemeğe bile misafir alamıyorum diyorum açık açık zorlanıyorum diye yatılı misafir de neymiş keşke eşiniz diyebilseydi doğumdan sonra gelin filan diye gerçekten üzüldüm zaten zar zor idare ediyoruz

keşke ama maalesef demedi mecbur katlanıcam inşallah bir şey olmaz bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…