Ay düşünmek bile istemiyorumGözlerini olsaydın, yok vallahi ben kendim için bile eğer acemi olduğunu fark edersem hemen başkasını çağırıyorum. Yoksa eşim olay çıkartır.
Yaa ne güzelsinizzNAsıl anlatsamki çok tatlı daha önce iki tane doğurdum sanki hiç onları ben dogurmamisim bu duyguyu tatmamisim. ağzı burnu fındıkkız çocuğu çok farklı değil mi
O büyür annesi hemde en hızlısindan sadece uzun uyumalarinda sık sık emzirmen lazımYaa ne güzelsinizzaynenn ben de öyle hissediyorum biraz büyüse daha iyi seveceğim de işte smdi tam dokunamıyorum çok korkuyorum bu sefer ve hala rüya gibi
Kesinlikle al ben almadım sürekli annemler destek vermek zorunda kaldı. Bebeğin çok küçük korkuyorsun zarar vermemek için o yüzden yastık desteği çok önemli belini de kaldırıyor benceDoğum yapan annelere bir sorum var. Ben hastane çantasını bugün tamamladım da. Emzirme yastığı sizce hastanede lazım olan bişey mi? Çok yer kaplayacağı için koymadım ama çok işe yarıyor derseniz yanıma alacağım
Kıyamam çok geçmiş olsun tekrardan, yani aslında böyle bir cihaz var madem her hastanede olması lazımAy düşünmek bile istemiyorumeşimde sinir oldu da neyse hatta gelirken yolda konuşuyoruz Aylin o sırada dudağını büzuyor ağlamakli oluyor herşeyi anlıyor kız bu minikler
Kesinlikle canım ya el kadar bebeye bu yapılırmiKıyamam çok geçmiş olsun tekrardan, yani aslında böyle bir cihaz var madem her hastanede olması lazım
Ben durup durup bakıyorum etrafimdakiler bakma nazar edersin diyor sinirlendiriyor beni.Yaa ne güzelsinizzaynenn ben de öyle hissediyorum biraz büyüse daha iyi seveceğim de işte smdi tam dokunamıyorum çok korkuyorum bu sefer ve hala rüya gibi
Sezeryan dikişleri bakımından da iyi olur sankiKesinlikle al ben almadım sürekli annemler destek vermek zorunda kaldı. Bebeğin çok küçük korkuyorsun zarar vermemek için o yüzden yastık desteği çok önemli belini de kaldırıyor bence
Ben koydum yanıma benimki hastane çantası olmaktan çıktı hastane valizi oldu koca valizle gidecemDoğum yapan annelere bir sorum var. Ben hastane çantasını bugün tamamladım da. Emzirme yastığı sizce hastanede lazım olan bişey mi? Çok yer kaplayacağı için koymadım ama çok işe yarıyor derseniz yanıma alacağım
Ben koydum yanıma benimki hastane çantası olmaktan çıktı hastane valizi oldu koca valizle gidecem
Çok şükür iyi yardım ettiler kalktım arada yürüyorum doktor diyor eski dikişini yeniden diktim ağrım var tabi bakalım yarına daha iyi olurum umarım şimdi ağrı kesiciyle duruyorumNasılsın canım ağrin çok mu
Emzirme yastığını koymasam orta boya sığdırmıştım da emzirme yastığını da koyunca büyük boya geçiş yaptım büyük boya geçiş yapınca da biraz abartmış olabilirimbizi gören hemşireler de bunlar kalıcı herhalde diyecek bu gidişle
O işlemi bana da yaptılar canım iyi olacaksın zamanla geçecek bu aşamaya geldin ya şükürler olsunÇok şükür iyi yardım ettiler kalktım arada yürüyorum doktor diyor eski dikişini yeniden diktim ağrım var tabi bakalım yarına daha iyi olurum umarım şimdi ağrı kesiciyle duruyorum
Bende yiyecem tadını çıkarıyorum sarilik testi yaptırmak için hastaneye gittin miBen durup durup bakıyorum etrafimdakiler bakma nazar edersin diyor sinirlendiriyor beni.Bugun bi daha yaşanmaz deyip izliyorum oğlanımı
Sorun orda canım nst yi çeken hemşire bana dediki bebek de pek hareket yok sadece bir hareket tek gördüm doktoruna git görsün hemen dedi doktor baktı iyi dedi gene ultrasonla bakmadı ama çok şükür bu akşam hareketleri azda olsa vardıUltrasyonla bakmaması cidden saçma olmuş nst çekildi umarım içini ferah tut sen yinede
Onlar geleceği günü biliyorlar canım belki 38 olur olmaz gelir belkiBenimde başıma geldi ama ultrasonda baktılar canım dedıkı bugun doğum ama bebek daha doğmadı hahahaa açılma bile yok şuan 37 haftalıgız 38 olmadan gelir dedi beklemedeyiz
Oğlum da çok iyiydi herşey çok şükür doğum da bile iyi doktorlara denk geldim ama kızım şansına bir türlü halden anlayan doktor bulamadım. Resmen benim durum Allah'a kaldı ona emanetimSenin bu denk geldiğin doktorlar beni acayip sinirlendiriyor ya ne bu böyle allasen. Neyin nolduğunu anlayana kadar doğum zamanın geldi resmen.
Teşekkür ederim canım maden suyunu deneyeyim sade yada meyveli olması fark ediyor muMaden suyu iç balım kiloya faydası oluyor günde bir tane iç. Bidaha bakmazlarsa kendin soyle ultrasonda bakarmisiniz bebeğimin ölçülerini kilo almismi almamismi öğrenmek istiyorum diye soylemene rağmen bakmiyorsa da yaygara çıkar hakkını savun susma orada öyle rahat bir şekilde oturupta seni yollayamaz kusura bakmasın bizlerin vergileriyle alıyorlar maaşlarını işini hakkıyla yapmak zorunda seni öyle sinir küpüne çeviremez herkes bir ücret karşılığı yapıyor işini babasının hayrına oturmuyor o koltukta
Sade maden suyu olacak canm. Ne demek rica ederimTeşekkür ederim canım maden suyunu deneyeyim sade yada meyveli olması fark ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?