Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Gözlerini olsaydın, yok vallahi ben kendim için bile eğer acemi olduğunu fark edersem hemen başkasını çağırıyorum. Yoksa eşim olay çıkartır.
Ay düşünmek bile istemiyorum eşimde sinir oldu da neyse hatta gelirken yolda konuşuyoruz Aylin o sırada dudağını büzuyor ağlamakli oluyor herşeyi anlıyor kız bu minikler

NAsıl anlatsamki çok tatlı daha önce iki tane doğurdum sanki hiç onları ben dogurmamisim bu duyguyu tatmamisim. ağzı burnu fındık kız çocuğu çok farklı değil mi
Yaa ne güzelsinizz aynenn ben de öyle hissediyorum biraz büyüse daha iyi seveceğim de işte smdi tam dokunamıyorum çok korkuyorum bu sefer ve hala rüya gibi

Yaa ne güzelsinizz aynenn ben de öyle hissediyorum biraz büyüse daha iyi seveceğim de işte smdi tam dokunamıyorum çok korkuyorum bu sefer ve hala rüya gibi
O büyür annesi hemde en hızlısindan sadece uzun uyumalarinda sık sık emzirmen lazım

Kesinlikle al ben almadım sürekli annemler destek vermek zorunda kaldı. Bebeğin çok küçük korkuyorsun zarar vermemek için o yüzden yastık desteği çok önemli belini de kaldırıyor bence

Ay düşünmek bile istemiyorum eşimde sinir oldu da neyse hatta gelirken yolda konuşuyoruz Aylin o sırada dudağını büzuyor ağlamakli oluyor herşeyi anlıyor kız bu minikler
Kıyamam çok geçmiş olsun tekrardan, yani aslında böyle bir cihaz var madem her hastanede olması lazım

Ben durup durup bakıyorum etrafimdakiler bakma nazar edersin diyor sinirlendiriyor beni. Bugun bi daha yaşanmaz deyip izliyorum oğlanımı

Ben koydum yanıma benimki hastane çantası olmaktan çıktı hastane valizi oldu koca valizle gidecem

Nasılsın canım ağrin çok mu
Çok şükür iyi yardım ettiler kalktım arada yürüyorum doktor diyor eski dikişini yeniden diktim ağrım var tabi bakalım yarına daha iyi olurum umarım şimdi ağrı kesiciyle duruyorum

bizi gören hemşireler de bunlar kalıcı herhalde diyecek bu gidişle
Emzirme yastığını koymasam orta boya sığdırmıştım da emzirme yastığını da koyunca büyük boya geçiş yaptım büyük boya geçiş yapınca da biraz abartmış olabilirim

Çok şükür iyi yardım ettiler kalktım arada yürüyorum doktor diyor eski dikişini yeniden diktim ağrım var tabi bakalım yarına daha iyi olurum umarım şimdi ağrı kesiciyle duruyorum
O işlemi bana da yaptılar canım iyi olacaksın zamanla geçecek bu aşamaya geldin ya şükürler olsun

Ultrasyonla bakmaması cidden saçma olmuş nst çekildi umarım içini ferah tut sen yinede
Sorun orda canım nst yi çeken hemşire bana dediki bebek de pek hareket yok sadece bir hareket tek gördüm doktoruna git görsün hemen dedi doktor baktı iyi dedi gene ultrasonla bakmadı ama çok şükür bu akşam hareketleri azda olsa vardı

Benimde başıma geldi ama ultrasonda baktılar canım dedıkı bugun doğum ama bebek daha doğmadı hahahaa açılma bile yok şuan 37 haftalıgız 38 olmadan gelir dedi beklemedeyiz
Onlar geleceği günü biliyorlar canım belki 38 olur olmaz gelir belki

Senin bu denk geldiğin doktorlar beni acayip sinirlendiriyor ya ne bu böyle allasen. Neyin nolduğunu anlayana kadar doğum zamanın geldi resmen.
Oğlum da çok iyiydi herşey çok şükür doğum da bile iyi doktorlara denk geldim ama kızım şansına bir türlü halden anlayan doktor bulamadım. Resmen benim durum Allah'a kaldı ona emanetim

Teşekkür ederim canım maden suyunu deneyeyim sade yada meyveli olması fark ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…