Öyle yaparım canım çok sağ ol yataklarını toplamazsa ben yapamıyorum diye rica edicem bu sefer inşallah diyebilirim13. Haftada kanamam olduğunda doktorun ilk sorduğu yatılı misafir falan mı ağırladın olmuştu. Dışardan kolay gibi gözükebilir ama kendinize çok dikkat edin.
Ay mesajları okudukça sinirlendim açık kapali bu nasıl düşünce ya. Mis gibi Esin evlatların mutlu yuvan var çok güzel bir kadınsın. Allah ile aranda olacak olan meseleye neden bu kadar müdahale edebiliyorlar. Sanki her kapalı cennetlik miBeni istemiyor heralde açığım diye çok başka kafalar yaşıyor . Açıklığın yasaklanmasını istiyor e ben türban yasakken insanlar sizin için uğraştı smdi her yerde rahatsınız bu sefer bizi istemiyorsunuz demiştim herkes yerine göre giyinmeli diyor da kısa kol bile giyene cehennemlik bakıyorlar ancak her türlü para çalma haksızlık torpil bunlarda kocası okul müdürü karısını da her yere alıyor okulda ne yolsuzluklar yapıyorlar bilseniz.. ama dizimde elbise giysem beni taşlarlar .. giyemem kocam çok üzülür işte yine de hiç yüzüme bakmazlarsa takılmam giyerim bir cesaret çok sıcak olursa.. bir eşin nasıl evde misiniz demek zor geldi kadına bir de 4 çocuğu ile geliyor insan bir sorar .. eskiden gerçekten bu kadar ayrım yoktu toplum ne hale geldi bu kafalar yüzünden
Allah aşkına hiç olacak şey mi 4cocukla hamile kadına yatılı misafirlige gitmek niye hayır demiyosun ilgilenemem bu halimle de çık işin içinden kocanda üzülürse üzülsün bunlardan önce de ev için çok yoruldun zaten arkadasim niye dinlenmiyosun tadını çıkarmıyosun bırak kimseye yaranamiyosun zaten ne ugrasiyosun hal hatır bilse bile bı olur var bı olmaz var hamile ufak çocuğu olan kadına 4cocukla yatılı misafirlige gidilmeez daha bide onun yaşam sekline göre hareket etmen gerekiyor o bekleniyor senden sana bişe soyleyim mi hayatta yaranamazsin nerde ağzına geldiği gibi konuşan varsa o baş tacı aman kırılmasın üzülmesin diye çabalayan insanlarında hali Hatrı sorulmuyor insan laf olsun diye bile olsa derki canım gelicez ama senin durumun nasıl seni zora sokmayacaksak gelelim ben zaten yardım ederim seni yormam der. Bırak kardeşi hizmetlerini yapacak o zaman sen hastasin ağrın var yataktan kalmaÖyle yaparım canım çok sağ ol yataklarını toplamazsa ben yapamıyorum diye rica edicem bu sefer inşallah diyebilirim
Varsın alinsinlar. Sen ilk hallerinden zaten yolunu belirlersin sana kolaylık yaparlarsa sen de ona göre adım atarsın.insallah bir şey olmaz. Yüreğini üzmekeşke ama maalesef demedi mecbur katlanıcam inşallah bir şey olmaz bebeğime
güzelmiş
Ben hiç sırt çantası kullanmıyorum tabii bebekten sonra ne gösterir bilemiyorumgüzelmiş
ama sırta takmalı olsa daha mı rahat kullanırdın acaba ?
bu hep kola takılıyor sanırım
kız ne pahalı bişi bu beğendim beğenmesine de o çantaya bu parayı versem biizm herüfe inme iner
nerde umursamaz laf sokan hava atan varsa inan canım onlar daha kıymetli boşver nasılsa sana sormamış gelmek istediğini sende ona göre aksiyon alırsın yapılacak işler varsa yaptır sadece yatakla kalma şu dolaba yetişemedim şu süpürgeyi kaldıramadım boşver nazlanÖyle yaparım canım çok sağ ol yataklarını toplamazsa ben yapamıyorum diye rica edicem bu sefer inşallah diyebilirim
Haberi yok kikız ne pahalı bişi bu beğendim beğenmesine de o çantaya bu parayı versem biizm herüfe inme iner
olmasın aman erkekler cidden çok tutumlu bu konularda bende geçen doğum yapan bir uzak akrabama orkide yolladım en kötü orkide 1500 tl biizmkinin modu düştü. birilerine ve kendime ara ara jestler yapamayacksam niye çalışıyorum kiHaberi yok ki
Allah kolaylık versin diğer çocuk da var mecburen ailede o bütçeyi iyi ayarlamak lazım. Biz de taşındık çok masraf oldu bu ara. Bazı alacaklarimi indirimle aldım. Üzerine bunu alayım dedim. E bebekte de vardı da modelleri sevmedim.olmasın aman erkekler cidden çok tutumlu bu konularda bende geçen doğum yapan bir uzak akrabama orkide yolladım en kötü orkide 1500 tl biizmkinin modu düştü. birilerine ve kendime ara ara jestler yapamayacksam niye çalışıyorum kiama bu çantayı bende şuan alamam alırsam özel okul taksidini yetiştiremem
Sezeryan dikişlerim kaşınıyor benimdekendimi tutmasam bütün gün göbeğimi kaşırım. başladık kaşınmalara
Bana göre küçük canım o kadar alıştımki büyük çantalara
evet bende E BEBEKTEKİ ı beğenmed,m e bebekten SADECE üstü açık bölmeli olanı aldımAllah kolaylık versin diğer çocuk da var mecburen ailede o bütçeyi iyi ayarlamak lazım. Biz de taşındık çok masraf oldu bu ara. Bazı alacaklarimi indirimle aldım. Üzerine bunu alayım dedim. E bebekte de vardı da modelleri sevmedim.
Kuzum okudum sinirlendim iyice ne alaka kapalı açık benim eşimin ailesi hepsi açık bende evlenmeden önce açıktım evlendim içime bir istek geldi kapandım ben cennetlikmi olucam şimdi?Öyle yaparım canım çok sağ ol yataklarını toplamazsa ben yapamıyorum diye rica edicem bu sefer inşallah diyebilirim
Allah kolaylık versin kuzum valla değeri kalmadı paranın şu ara düğün yaptık bir bilezik takı belli onunn haricinde ayakkabısı çantası kuaforü yakıtı çok fazla masraf yaptıkBiz de ev tuttuk bikac gune tasincaz ama o ne masraf öyle ya, göçtük maddi olarak cnm
Ya canım benim ağlattı mesajın inanki keşke benim fikrimi soran olsaydı ama işte ne yapsam yaranamam zaten yaranamadım da bu böyle gider benim zoruma giden inan gelmeleri değil ben yokmuşum gibi konuşmaları . Benim halimi bile sormayıp sana geliyorum demesi size bile demedi yani.. mecbur bu hafta içi ev temizliği yapıp bitirmem lazım. Ama geldiklerinde tavırlarına göre davranırım artık çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz içinAllah aşkına hiç olacak şey mi 4cocukla hamile kadına yatılı misafirlige gitmek niye hayır demiyosun ilgilenemem bu halimle de çık işin içinden kocanda üzülürse üzülsün bunlardan önce de ev için çok yoruldun zaten arkadasim niye dinlenmiyosun tadını çıkarmıyosun bırak kimseye yaranamiyosun zaten ne ugrasiyosun hal hatır bilse bile bı olur var bı olmaz var hamile ufak çocuğu olan kadına 4cocukla yatılı misafirlige gidilmeez daha bide onun yaşam sekline göre hareket etmen gerekiyor o bekleniyor senden sana bişe soyleyim mi hayatta yaranamazsin nerde ağzına geldiği gibi konuşan varsa o baş tacı aman kırılmasın üzülmesin diye çabalayan insanlarında hali Hatrı sorulmuyor insan laf olsun diye bile olsa derki canım gelicez ama senin durumun nasıl seni zora sokmayacaksak gelelim ben zaten yardım ederim seni yormam der. Bırak kardeşi hizmetlerini yapacak o zaman sen hastasin ağrın var yataktan kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?