Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
13. Haftada kanamam olduğunda doktorun ilk sorduğu yatılı misafir falan mı ağırladın olmuştu. Dışardan kolay gibi gözükebilir ama kendinize çok dikkat edin.
Öyle yaparım canım çok sağ ol yataklarını toplamazsa ben yapamıyorum diye rica edicem bu sefer inşallah diyebilirim

Ay mesajları okudukça sinirlendim açık kapali bu nasıl düşünce ya. Mis gibi Esin evlatların mutlu yuvan var çok güzel bir kadınsın. Allah ile aranda olacak olan meseleye neden bu kadar müdahale edebiliyorlar. Sanki her kapalı cennetlik mi
Bazı insanların düşüncesi değişmez
O yüzden onları duymayacaksın kolay değil ama maalesef yapacak bir şey yok

Öyle yaparım canım çok sağ ol yataklarını toplamazsa ben yapamıyorum diye rica edicem bu sefer inşallah diyebilirim
Allah aşkına hiç olacak şey mi 4cocukla hamile kadına yatılı misafirlige gitmek niye hayır demiyosun ilgilenemem bu halimle de çık işin içinden kocanda üzülürse üzülsün bunlardan önce de ev için çok yoruldun zaten arkadasim niye dinlenmiyosun tadını çıkarmıyosun bırak kimseye yaranamiyosun zaten ne ugrasiyosun hal hatır bilse bile bı olur var bı olmaz var hamile ufak çocuğu olan kadına 4cocukla yatılı misafirlige gidilmeez daha bide onun yaşam sekline göre hareket etmen gerekiyor o bekleniyor senden sana bişe soyleyim mi hayatta yaranamazsin nerde ağzına geldiği gibi konuşan varsa o baş tacı aman kırılmasın üzülmesin diye çabalayan insanlarında hali Hatrı sorulmuyor insan laf olsun diye bile olsa derki canım gelicez ama senin durumun nasıl seni zora sokmayacaksak gelelim ben zaten yardım ederim seni yormam der. Bırak kardeşi hizmetlerini yapacak o zaman sen hastasin ağrın var yataktan kalma

güzelmiş
ama sırta takmalı olsa daha mı rahat kullanırdın acaba ?
bu hep kola takılıyor sanırım
Ben hiç sırt çantası kullanmıyorum tabii bebekten sonra ne gösterir bilemiyorum bunu da arabaya takarım diye düşündüm. E bebekten kanca almıştım alisveris poşeti çanta falan takarım diye. Biberonlar için de sıcak tutucu minik çanta var onu da içine atarım ihtiyac dahilinde diye düşündüm sizin de fikirlerinizi alayım dedim. İçinde minik çanta alt değiştirme de var bir daha almam artık

nerde umursamaz laf sokan hava atan varsa inan canım onlar daha kıymetli boşver nasılsa sana sormamış gelmek istediğini sende ona göre aksiyon alırsın yapılacak işler varsa yaptır sadece yatakla kalma şu dolaba yetişemedim şu süpürgeyi kaldıramadım boşver nazlan

olmasın aman erkekler cidden çok tutumlu bu konularda bende geçen doğum yapan bir uzak akrabama orkide yolladım en kötü orkide 1500 tl biizmkinin modu düştü. birilerine ve kendime ara ara jestler yapamayacksam niye çalışıyorum ki ama bu çantayı bende şuan alamam alırsam özel okul taksidini yetiştiremem

Allah kolaylık versin diğer çocuk da var mecburen ailede o bütçeyi iyi ayarlamak lazım. Biz de taşındık çok masraf oldu bu ara. Bazı alacaklarimi indirimle aldım. Üzerine bunu alayım dedim. E bebekte de vardı da modelleri sevmedim.

evet bende E BEBEKTEKİ ı beğenmed,m e bebekten SADECE üstü açık bölmeli olanı aldım

Kuzum okudum sinirlendim iyice ne alaka kapalı açık benim eşimin ailesi hepsi açık bende evlenmeden önce açıktım evlendim içime bir istek geldi kapandım ben cennetlikmi olucam şimdi?keşki öyle olsa çok komik ya senin görümcen sen açıksın diye seninle kötüyse artık o günah kazanıyor onun kardeşi mutlu evli çocuklu daha ne istiyor.Misafir konusuna gelince valla bir söz diyemem çünkü bende öyleyim ama Allah'tan gebe olduğumda kimse gelmiyor

Biz de ev tuttuk bikac gune tasincaz ama o ne masraf öyle ya, göçtük maddi olarak cnm
Allah kolaylık versin kuzum valla değeri kalmadı paranın şu ara düğün yaptık bir bilezik takı belli onunn haricinde ayakkabısı çantası kuaforü yakıtı çok fazla masraf yaptık

Ya canım benim ağlattı mesajın inanki keşke benim fikrimi soran olsaydı ama işte ne yapsam yaranamam zaten yaranamadım da bu böyle gider benim zoruma giden inan gelmeleri değil ben yokmuşum gibi konuşmaları . Benim halimi bile sormayıp sana geliyorum demesi size bile demedi yani.. mecbur bu hafta içi ev temizliği yapıp bitirmem lazım. Ama geldiklerinde tavırlarına göre davranırım artık çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…