Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
İşte ben kimseyi ayırmam ki insanlık önemli zaten annem teyzemler vs hep kapalı insanlar ben farklı değilim ki yani öyle aile ortamında miniler giyen biri değilim inanki yine de onlar beni dışlıyor sadece saçım açık yani onların yanına şortla elbiseyle gitmiyorum ki yine de şeytanmışım gibi bakıyor neyse ben insanlığımı yapıcam gücüm yettiğince. Eşin nasıl geleceğiz haber ver dese bile yeterdi ama demedi kocam yanımda hoparlörle konuştu ordan duydum yoksa kocam böyle anlatmazdı bana zaten sormuyor seni vs demezdi

Anlıyorum seni bende açıkken hiç mini giyinmezdim hatta atletsiz dışarı çıkmıyordum ama güzel süslenirdim şimdide ne kadar kapalı olsam bile kv ve diyorki çok güzel giyiniyorsun nerden alıyorsun hep bana diyor))Gecen bende bunun gibisine sinirlendim kv eşim konuşuyor hiç sormuyor gelin nasıl buna çok alındım sonuçta gebeyim son aylarım..seninki misafir geliyor seni sormuyor haklısın

kuzum moralini bozma gelsin bakalım biz ne kadar dikkat edersek edelim kendi ailemden keisn birileri bi kulp takar ben açıkçası eşimle ne kadar mini elbiseli resmim varsa paylaşırım kabullensinler ben böyleyim yinede bi tık yanlarına gidince hassas davranıyorum ama bakışları hiç hoşuma gitmio mümkün mertebe uzak duruyorum görümcende beğenmiyorsa gelmesin az biraz şakaya vurup bişiler söylemeye başlaman lazım

Biz de ev tuttuk bikac gune tasincaz ama o ne masraf öyle ya, göçtük maddi olarak cnm
Çok dikkat et bir saat iş yapsan 10 dk Uzan surec kolay değil ama zorlama ben çok yordum kimsenin yardımını istemediğim için ama sebeplerim vardı. Sana ki myardim ederse kabul et dizsinler sonra sen yavaştan duzeltirsin

kapalı var kapalı var canım inan bunu abartan bu dini sadece kendine hak görenler var yani nasıl anlatsam bilemiyorum kibir çok kapalı arkadaşım var hepsinin yanında inanılmaz rahatım ama ailede bir kişi varki herkesten farklı sanki o garantilemiş en iyi müslüman o edalarında eve tv almyan cinsten tatilde denize haşema ile dahi gitmeyen türden

bende küçük çantayla evden çıkmayı özledim çocuktan sonra çok mümkün olmuyor
kullanırım diyorsan al o zaman ama aynı paraya daha güzelini bulursan biraz daha bak bence

Evet zaten her şekilde dediğin gibi sesi çıkanı daha çabuk sahipleniyolar sustukça yok sayılıyorum çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptın destek oldun inşallah ev temizliğini yapabilirim temizlikte durmuyor ki her yer yine batıyor sürekli bir iş çıkıyor baş edemiyorum artık bu arada gerçekten hiçbir şeye yetemiyorum gibi hissediyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum

İstedikleri gibi baksınlar. Herkes önce içine baksın onların bu tavırları baş açık olmadan daha günah. Sen böyle güzelsin onların bakışları kalplerini gösterir .eşinle de o süreçte hep mutlu ol onlara da öyle görün o zmaan tavırlarını görürsün zaten

kocamdan kurs alıyorum ayol eskiden atlardım alırdım her bulduğumu aslında böylesi daha iyiymiş
Valla beğendim pembeyi de ayrı bir renk iyi yaptın benim gözümden kaçmış valla. Bana da pahalı da ne bileyim beğenmiştim işte ama bu da çok güzel yumusacik

kullanırım diyorsan al o zaman ama aynı paraya daha güzelini bulursan biraz daha bak bence
Bir tane indirimli olanı var rengi pembe daha da ucuz hem büyük ihtimal onu alırım

Evet canım öyle inanki eşim onların yanında ekstra ekstra iyi davranıp övüyor normalde davranmadığı gibi sahipleniyor yoksa asla katlanamam bu dışlanmaya çok zor bir şey gerçekten istenmediğin yerde durmak çok zor

Küçük çanta = mutluluk ama dediğin gibi çocukla birlikte nasıl olacak göreceğiz

Maşallah ilişkinize o cok değerli bir olay inşallah kötü senaryo olmaz. Bizde de malum kanlı bicakliyiz bu ara o yüzden tasinmamda bile istemedim onları. Hepimiz bir şekilde bu surecte yara aldık. Umarım en az şekilde etkilenirsiniz. Etkilenilmiyor desem yalan olur sen o insanları daha iyi tanıyorsun.

Kapalı olup olmamakla keşki insanlık terbiye olsaydı..geçen eşimin halası oğlu eşiyle geldi bize 2 küçük çocukla gelin kapalı ama ferace siyah giyinmiş sıfır makiyaj yani doğrusu bu tamam buna bir söz diyemem ama kız benden nerdeyse 10 yaş küçük belkide fazla bile erken evlenmiş sorduğu soruları görsen ben 37 yaşımdayım bu soruları soramam asla birde evime ilk defa geliyor kurban bayramıydı ilk kv gitmişler kendi hepsinden bayram harçlığı istemiş görümcemden isteyince o da demişki nakit yok şimdi bende olsun diye ben sana ibanımı atıcam ora göndersonra geldi bize eşimden istedi..yani ben ve eşimin ailesi şok..benim kp harçlık verende oğluma kaç defa söylüyorum baba abartma bu kadar utanıyorum ya ben..

iş bitmiyor canım malesef hepimiz aynı durumdayız ki hassas bir haldeyiz düğün dönüşü biz bir gece kardeşimde kalacaktık kayseride kardeşim ve eşi bizde misafir var yer yok dedi dayımlarla konuştular onlar misafir etti .geçen yıl nişanda iki gün kaldık bir gece kardeşimle biraz balkon da konustuk oturduk ikinci gün ilk akşamdan kardeşim odasına kapandı vakit geçiremedik yemeğide dışarda yaptırıp getirdiler yorulmuş biizmkisi nasıl oluyorsa hep kardeşim yorulduğunu falan söylüyor

işte herşeyin en iyisini bildiklerini düşünüyorlar kapalı olup makyaj yapana da kapalı olup düğüğnde oynayana da inanılmaz ters bakıyorlar
bayram harçlığı isteyecek kadar ne ara samimiyet kurmuş bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…