Ağlama üzülmen için yazmadimYa canım benim ağlattı mesajın inanki keşke benim fikrimi soran olsaydı ama işte ne yapsam yaranamam zaten yaranamadım da bu böyle gider benim zoruma giden inan gelmeleri değil ben yokmuşum gibi konuşmaları . Benim halimi bile sormayıp sana geliyorum demesi size bile demedi yani.. mecbur bu hafta içi ev temizliği yapıp bitirmem lazım. Ama geldiklerinde tavırlarına göre davranırım artık çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için
Maşallah Allah bağışlasın akintim var su gibi ama sürekli var o normal sanırım karin bel ağrısı bende de var baya bide bu aralar evimi taşıyorum toparlanma temizlik taşıma derken baya yoruldum geceleri uyku bile çok zor ağrım oluyorAhh sorma sorma normal, ama tek başına normal kanama yada su gibi sızıntı varsa normal değil dikkatli olmak gerekir. Ben cumartesiyi Pazar gününe bağlayan gece acile gittim doğuruyorum sandım Allah'ım korusun, çok kötü bel ağrısı ve alt karın ağrısı vardı birde evde kustum araştırma aciline gittik oradan servisteki nöbetçi kadın doğum doktoru karından muayene etti suyu herşeyi iyi dedi sonra aşağıda baskı var mı dedi evet var diyince alttanda ultrasonla baktı açılma yok herşey iyi dedi Allah'a şükür
bebeğe kıyafet almayı yarına erteledimValla beğendim pembeyi de ayrı bir renkiyi yaptın benim gözümden kaçmış valla. Bana da pahalı da ne bileyim beğenmiştim işte ama bu da çok güzel yumusacik
Kendi evine misafir kabul etmiyor diyormuşki ben bilemem benim evime gelen kadın benim eşime hangi gözle bakıcak ne kadar saçma yani eşim bile diyorki ben bu gelini ilk defa görüyorum hiç kimseyle görüşmez bu görüşmediği hali düşün.Kısacası kimse kimese baskı yapamazişte herşeyin en iyisini bildiklerini düşünüyorlar kapalı olup makyaj yapana da kapalı olup düğüğnde oynayana da inanılmaz ters bakıyorlar
bayram harçlığı isteyecek kadar ne ara samimiyet kurmuş bilemedim ki
Cok seviniriz yolla bakalım burada. Ben de trendyolda bı sure vardı hep orada. Aldım LCW e bebek aldık eksik gelirse de alınır inşallah yabebeğe kıyafet almayı yarına erteledimyarın netten e bebek wakiki turu atacam uygun bişi görürsem gruba da atarım
kişi kendinden bilir işi kalpleri çok farklı mesela bizimkiKendi evine misafir kabul etmiyor diyormuşki ben bilemem benim evime gelen kadın benim eşime hangi gözle bakıcak ne kadar saçma yani eşim bile diyorki ben bu gelini ilk defa görüyorum hiç kimseyle görüşmez bu görüşmediği hali düşün.Kısacası kimse kimese baskı yapamaz
Canim valla iyi dedin güzel dedin ama bende de kimse yok bir allahin kulu yardim etmez malesefÇok dikkat et bir saat iş yapsan 10 dk Uzan surec kolay değil ama zorlama ben çok yordum kimsenin yardımını istemediğim için ama sebeplerim vardı. Sana ki myardim ederse kabul et dizsinler sonra sen yavaştan duzeltirsin
Amin canim sagolasin, ay düğün de fena olmuş valla gitsen dert gitmesen dert valla allah size de güç versinAllah kolaylık versin kuzum valla değeri kalmadı paranın şu ara düğün yaptık bir bilezik takı belli onunn haricinde ayakkabısı çantası kuaforü yakıtı çok fazla masraf yaptık
Yani dediğin gibi çocuklara yazık diğilmi kuranını oku dinini yaşa ama belli bir saatte onların kendi çevreleri var genelde öyle oluyor şunu tek biliyorum çocuk çocukluğunu doya doya yaşamalıki sonradan sorun yaşanmasınkişi kendinden bilir işi kalpleri çok farklı mesela bizimki
biizmle oturup sohbet etmez girer içeri uzanır yada kuran okur yani kahvaltı yada yemek hairici kaybolur kahvaltı hazırlarken radyodan sohbet açar yada kuran dinler sayesinde uzun uzun dinimizi sorguladım bu kadar şüphesiz inanmak dedim ne kadar mümkün olabilirki tanrı bile sonuçta araştır oku sorgula diyor şu kanaata vardım bunların ayrı bir yapısı merkezi inandıkları bir sistem var bu cemaatler olabilir yada farklı çıkar grupları her ne olursa olsun olan çocuklara oluyor zavallı yeğenlerim zorlanıyor
En gıcık olduğum aile tiplemesi valla benim takmayanı ben hiç takmam bosver sen kendini nasıl hissediyorsun öyle davran senin evin yaa onlar misafir adı üstünde sıkma canını yemin ederim bizim itina ettiğimiz kadar onlar etmiyorlar müsaitlik sorulmadan geliniyorsa her şeyi de göze alacaklarDüşünülmek çok güzel benim de canım çok sıkkın.. eşimin ablası aradı sana geleceğiz bir hafta diye ama ne beni sordu ne de beni kattı araya insan ayıp olmasın diye eşin nasıl der ya da müsait misiniz der değil mi? Ama hayır direk kardeşine sana geliyoruz diyor .. beni hiç görmüyor umursamıyorlar hamileyim küçük bebeğim var ayıp yani tamam gelin zaten gelmeyin demem de off insan bir eşin nasıl iyi mi diye sormaz mı ya.. çok alındım ama yapacak bir şey yok geldiklerinde bakalım nasıl davranacaklar .. bir sürü temizlik yapmam alışveriş yemek yapmam lazım.
Bunları neyse eşim de yapar çoğunu biliyorum bana bırakmaz iş ama kapalı giyin elbise giyme memelerin gözükmesin demeye başladı. Ablası muhafazakar baya ancak ben onlar için bu sıcakta pantolon ve kazak giymek zorundayım bir nasılsın demeyen insanlar için. Bakalım geldiklerinde nasıl davranacaklar beni yok sayıp evimde kalacaklar ben kenarda köşede sığıntı gibi kalacağım
Kuzu çok pahalı yaa abowtemu daki çantaları bende öneriyorum
çok güzeller
çeşit çeşit
vergisi oluyor ama yinede türkiye ye göre çok uygun
benimkide bundan 3 sene önce almıştım maşallah taş gibi hala kullanıyorum. yine kullanırım.
yalnız bu fiyatlar böyle değildi tabi ne olmuş yaaa
Stylo Monaco Baby Bag Baskılı Anne Bebek Bakım Sırt Çantası - Siyah Baskı - Fiyatı, Yorumları
Stylo Monaco Baby Bag Baskılı Anne Bebek Bakım Sırt Çantası - Siyah Baskı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Temu dan bisi aldırmıyor esim yaa nedense gıcık biraz da sagol canimben temudan aldım burada çok pahalı geldi
almış başını gitmiş yaKuzu çok pahalı yaa abow
Temu dan bisi aldırmıyor esim yaa nedense gıcık biraz da sagol canim
Benimde özellikle geceleri yatmaya gelince ağrılarım artıyorC
Maşallah Allah bağışlasın akintim var su gibi ama sürekli var o normal sanırım karin bel ağrısı bende de var baya bide bu aralar evimi taşıyorum toparlanma temizlik taşıma derken baya yoruldum geceleri uyku bile çok zor ağrım oluyor
haftasonu kuzumun kıyafetlerinin etiketlerini söktük yıkadık bir ayrıntı gözüme çarptı hep 6-9 aylık almışım az göründü gözüme bugün fırsat bulursam internetten bişiler bakacam hep kollu almışım ağustosun sonu sonuçta yaz biter gibi olur klima da hep çalışıyor
Herkes bebeğine çok eşya alma illa ki hediye gelecek diyorDüşünülmek çok güzel benim de canım çok sıkkın.. eşimin ablası aradı sana geleceğiz bir hafta diye ama ne beni sordu ne de beni kattı araya insan ayıp olmasın diye eşin nasıl der ya da müsait misiniz der değil mi? Ama hayır direk kardeşine sana geliyoruz diyor .. beni hiç görmüyor umursamıyorlar hamileyim küçük bebeğim var ayıp yani tamam gelin zaten gelmeyin demem de off insan bir eşin nasıl iyi mi diye sormaz mı ya.. çok alındım ama yapacak bir şey yok geldiklerinde bakalım nasıl davranacaklar .. bir sürü temizlik yapmam alışveriş yemek yapmam lazım.
Bunları neyse eşim de yapar çoğunu biliyorum bana bırakmaz iş ama kapalı giyin elbise giyme memelerin gözükmesin demeye başladı. Ablası muhafazakar baya ancak ben onlar için bu sıcakta pantolon ve kazak giymek zorundayım bir nasılsın demeyen insanlar için. Bakalım geldiklerinde nasıl davranacaklar beni yok sayıp evimde kalacaklar ben kenarda köşede sığıntı gibi kalaca
Allah yardımcın olsunBeni istemiyor heralde açığım diye çok başka kafalar yaşıyor . Açıklığın yasaklanmasını istiyor e ben türban yasakken insanlar sizin için uğraştı smdi her yerde rahatsınız bu sefer bizi istemiyorsunuz demiştim herkes yerine göre giyinmeli diyor da kısa kol bile giyene cehennemlik bakıyorlar ancak her türlü para çalma haksızlık torpil bunlarda kocası okul müdürü karısını da her yere alıyor okulda ne yolsuzluklar yapıyorlar bilseniz.. ama dizimde elbise giysem beni taşlarlar .. giyemem kocam çok üzülür işte yine de hiç yüzüme bakmazlarsa takılmam giyerim bir cesaret çok sıcak olursa.. bir eşin nasıl evde misiniz demek zor geldi kadına bir de 4 çocuğu ile geliyor insan bir sorar .. eskiden gerçekten bu kadar ayrım yoktu toplum ne hale geldi bu kafalar yüzünden
Evet gerçekten hassaslaştık aynı özeni insanlardan da bekliyoruz belki ondan ama bulamıyoruz işte üzücü yaşadığın şeydeiş bitmiyor canım malesef hepimiz aynı durumdayız ki hassas bir haldeyiz düğün dönüşü biz bir gece kardeşimde kalacaktık kayseride kardeşim ve eşi bizde misafir var yer yok dedi dayımlarla konuştular onlar misafir etti .geçen yıl nişanda iki gün kaldık bir gece kardeşimle biraz balkon da konustuk oturduk ikinci gün ilk akşamdan kardeşim odasına kapandı vakit geçiremedik yemeğide dışarda yaptırıp getirdiler yorulmuş biizmkisi nasıl oluyorsa hep kardeşim yorulduğunu falan söylüyor
Ay inanamıyorum ben daha ihtiyacım olmadan kocama rahat rahat diyemem harçlık ver diye insanlara inanamıyorumKapalı olup olmamakla keşki insanlık terbiye olsaydı..geçen eşimin halası oğlu eşiyle geldi bize 2 küçük çocukla gelin kapalı ama ferace siyah giyinmiş sıfır makiyaj yani doğrusu bu tamam buna bir söz diyemem ama kız benden nerdeyse 10 yaş küçük belkide fazla bile erken evlenmiş sorduğu soruları görsen ben 37 yaşımdayım bu soruları soramam asla birde evime ilk defa geliyor kurban bayramıydı ilk kv gitmişler kendi hepsinden bayram harçlığı istemiş görümcemden isteyince o da demişki nakit yok şimdi bende olsun diye ben sana ibanımı atıcam ora göndersonra geldi bize eşimden istedi..yani ben ve eşimin ailesi şok..benim kp harçlık verende oğluma kaç defa söylüyorum baba abartma bu kadar utanıyorum ya ben..
Kesinlikle çok haklısın hediye sevdiğin içinden geldiği için olmalı yoksa karşılıklı alışveriş oluyor.. Allah düşürmesin her şeyimizi az çok yapabilelim gerçekten kimseye muhtaç kalmayalımHerkes bebeğine çok eşya alma illa ki hediye gelecek diyorbende benim öyle bir beklentim yok onun bunun hediyesini bekleyip ortada kalamam diyorum o yüzden alış veriş son gaz devam. Kimseden bir beklentiniz olmasın onlardan gelecek olan Allah'tan gelsin boş verin takılmayın. Biz bu bebekleri ona buna güvenerek yapmadık. Genelde hediye getirenlerin bir hediye beklentisi olacak en sinir olduğum şey, bir şeyi yapıyorsan karşılık beklemeden yapsınlar bari.
Aynen öyle bakalım atlatıcam bunu da inşallahEn gıcık olduğum aile tiplemesi valla benim takmayanı ben hiç takmam bosver sen kendini nasıl hissediyorsun öyle davran senin evin yaa onlar misafir adı üstünde sıkma canını yemin ederim bizim itina ettiğimiz kadar onlar etmiyorlar müsaitlik sorulmadan geliniyorsa her şeyi de göze alacaklar
Evet ben yine duruma göre davranıcam mecbur ama kendimi çok yormamaya çalışacağım da tutamıyorum işte ayıp olacak diye diye her defasında hasta oluyorum.. zaten üstüme bir tane pantolonum oluyor sadece üstüne de eşimin tshirtlerşnden giyeyim diyorum ne yapayım kiAğlama üzülmen için yazmadimkendini ezdirme sakın boşver onun terbiyesizligi ona kalsın ama hakedene hakettiğini vermek lazım yoksa hep üzülen kırılan sen olursun gayet açık bir dille eşinle konuş kırıldığını.İnsanların hal bilmez hareketleri deli ediyor insanı ya kadın Ağzı burnunda seni 4cocugunu çekmek zorunda mı bu ne hal bilmezlik ya canınızın kıymetini bilin yat Halim yok diye madem gelecek hamile olduğunu bile bile ona göre kendisi yapsın hizmet etme kendinden de ödün verme normal zamanda nasıl giyiniyorsan oyle giyin sen ona açıl diyormusun sana göre şekil mi alıyorda sen ona göre şekil alacaksin seni olduğun gibi kabul etmek zorundalar haa etmiyolarsa da evine barkina ne demeye geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?