Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ağlama üzülmen için yazmadim kendini ezdirme sakın boşver onun terbiyesizligi ona kalsın ama hakedene hakettiğini vermek lazım yoksa hep üzülen kırılan sen olursun gayet açık bir dille eşinle konuş kırıldığını.İnsanların hal bilmez hareketleri deli ediyor insanı ya kadın Ağzı burnunda seni 4cocugunu çekmek zorunda mı bu ne hal bilmezlik ya canınızın kıymetini bilin yat Halim yok diye madem gelecek hamile olduğunu bile bile ona göre kendisi yapsın hizmet etme kendinden de ödün verme normal zamanda nasıl giyiniyorsan oyle giyin sen ona açıl diyormusun sana göre şekil mi alıyorda sen ona göre şekil alacaksin seni olduğun gibi kabul etmek zorundalar haa etmiyolarsa da evine barkina ne demeye geliyolar

C
Maşallah Allah bağışlasın akintim var su gibi ama sürekli var o normal sanırım karin bel ağrısı bende de var baya bide bu aralar evimi taşıyorum toparlanma temizlik taşıma derken baya yoruldum geceleri uyku bile çok zor ağrım oluyor

Kendi evine misafir kabul etmiyor diyormuşki ben bilemem benim evime gelen kadın benim eşime hangi gözle bakıcak ne kadar saçma yani eşim bile diyorki ben bu gelini ilk defa görüyorum hiç kimseyle görüşmez bu görüşmediği hali düşün.Kısacası kimse kimese baskı yapamaz

bebeğe kıyafet almayı yarına erteledim yarın netten e bebek wakiki turu atacam uygun bişi görürsem gruba da atarım
Cok seviniriz yolla bakalım burada. Ben de trendyolda bı sure vardı hep orada. Aldım LCW e bebek aldık eksik gelirse de alınır inşallah ya

kişi kendinden bilir işi kalpleri çok farklı mesela bizimki
biizmle oturup sohbet etmez girer içeri uzanır yada kuran okur yani kahvaltı yada yemek hairici kaybolur kahvaltı hazırlarken radyodan sohbet açar yada kuran dinler sayesinde uzun uzun dinimizi sorguladım bu kadar şüphesiz inanmak dedim ne kadar mümkün olabilirki tanrı bile sonuçta araştır oku sorgula diyor şu kanaata vardım bunların ayrı bir yapısı merkezi inandıkları bir sistem var bu cemaatler olabilir yada farklı çıkar grupları her ne olursa olsun olan çocuklara oluyor zavallı yeğenlerim zorlanıyor

Canim valla iyi dedin güzel dedin ama bende de kimse yok bir allahin kulu yardim etmez malesef

Allah kolaylık versin kuzum valla değeri kalmadı paranın şu ara düğün yaptık bir bilezik takı belli onunn haricinde ayakkabısı çantası kuaforü yakıtı çok fazla masraf yaptık
Amin canim sagolasin, ay düğün de fena olmuş valla gitsen dert gitmesen dert valla allah size de güç versin

Yani dediğin gibi çocuklara yazık diğilmi kuranını oku dinini yaşa ama belli bir saatte onların kendi çevreleri var genelde öyle oluyor şunu tek biliyorum çocuk çocukluğunu doya doya yaşamalıki sonradan sorun yaşanmasın

En gıcık olduğum aile tiplemesi valla benim takmayanı ben hiç takmam bosver sen kendini nasıl hissediyorsun öyle davran senin evin yaa onlar misafir adı üstünde sıkma canını yemin ederim bizim itina ettiğimiz kadar onlar etmiyorlar müsaitlik sorulmadan geliniyorsa her şeyi de göze alacaklar

Kuzu çok pahalı yaa abow
ben temudan aldım burada çok pahalı geldi
Temu dan bisi aldırmıyor esim yaa nedense gıcık biraz da sagol canim

Benimde özellikle geceleri yatmaya gelince ağrılarım artıyor

Herkes bebeğine çok eşya alma illa ki hediye gelecek diyor bende benim öyle bir beklentim yok onun bunun hediyesini bekleyip ortada kalamam diyorum o yüzden alış veriş son gaz devam. Kimseden bir beklentiniz olmasın onlardan gelecek olan Allah'tan gelsin boş verin takılmayın. Biz bu bebekleri ona buna güvenerek yapmadık. Genelde hediye getirenlerin bir hediye beklentisi olacak en sinir olduğum şey, bir şeyi yapıyorsan karşılık beklemeden yapsınlar bari.

Allah yardımcın olsun

Evet gerçekten hassaslaştık aynı özeni insanlardan da bekliyoruz belki ondan ama bulamıyoruz işte üzücü yaşadığın şeyde

Ay inanamıyorum ben daha ihtiyacım olmadan kocama rahat rahat diyemem harçlık ver diye insanlara inanamıyorum terbiyesizlik bu başka bir şey değil ya

Kesinlikle çok haklısın hediye sevdiğin içinden geldiği için olmalı yoksa karşılıklı alışveriş oluyor.. Allah düşürmesin her şeyimizi az çok yapabilelim gerçekten kimseye muhtaç kalmayalım

Aynen öyle bakalım atlatıcam bunu da inşallah

Evet ben yine duruma göre davranıcam mecbur ama kendimi çok yormamaya çalışacağım da tutamıyorum işte ayıp olacak diye diye her defasında hasta oluyorum.. zaten üstüme bir tane pantolonum oluyor sadece üstüne de eşimin tshirtlerşnden giyeyim diyorum ne yapayım ki çok çirkin gözükeceğim elbise vs giyince yine tatlı duruyordu ama pantolonn ve uzun tshirt çok kilolu gösteriyor artık alışveriş yapacak durumum da kalmadı bebek için harcamamız lazım ee bir sürü market masrafı da olacak gerçekten can sıkıcı bu insanların zorbalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…