Evet cemaat oluyor genellikle konu din inancı değil kendilerini ayrı bir üstün ırk olarak mı görüyorlar nedir .içlerine tabii iyi niyetle Allah sevgisiyle giren de vardır da bunlar çoğunlukta olunca hepsinin adı çıkıyorkişi kendinden bilir işi kalpleri çok farklı mesela bizimki
biizmle oturup sohbet etmez girer içeri uzanır yada kuran okur yani kahvaltı yada yemek hairici kaybolur kahvaltı hazırlarken radyodan sohbet açar yada kuran dinler sayesinde uzun uzun dinimizi sorguladım bu kadar şüphesiz inanmak dedim ne kadar mümkün olabilirki tanrı bile sonuçta araştır oku sorgula diyor şu kanaata vardım bunların ayrı bir yapısı merkezi inandıkları bir sistem var bu cemaatler olabilir yada farklı çıkar grupları her ne olursa olsun olan çocuklara oluyor zavallı yeğenlerim zorlanıyor
Kızlar bebek bakim çantasını ne yaptınız 5 yıl önce e bebekten canta almıştım çok güzeldi ama artık soldu baya aynı modeli de göremedim napcam bilmiyorum
canım linki varsa bende bakam bizede kapsamlı bir çanta lazım
ay ben bu insanlara sinir oluyorum ya ksfjksdfj gerçekten onu alma gelir bunu yapma yaparlar yok kayınvaliden çok iyi senin bişey yapmana gerek yok o bakar yok yemeğini hazırlar.... ya ben sana güvenerek mi çocuk yaptım gerçektenHerkes bebeğine çok eşya alma illa ki hediye gelecek diyorbende benim öyle bir beklentim yok onun bunun hediyesini bekleyip ortada kalamam diyorum o yüzden alış veriş son gaz devam. Kimseden bir beklentiniz olmasın onlardan gelecek olan Allah'tan gelsin boş verin takılmayın. Biz bu bebekleri ona buna güvenerek yapmadık. Genelde hediye getirenlerin bir hediye beklentisi olacak en sinir olduğum şey, bir şeyi yapıyorsan karşılık beklemeden yapsınlar bari.
canikom seni çok iyi anlıyorum kocanla aran bozulmasın haklısın bir yerde.. keşke eşin deseydi şu an kabul edemeyiz eşimin ağrıları var vs diye. ama olan olmuş artık gelsinler sen de kimse için kendini değiştirme. onlar için uzun kollu giyme, kendini rahat hissedemezsen de bebeğin olduğunu hatırla. kaldı ki iki tane de çocuğun var senin normalde de işin bitmiyordur eminim.Evet cemaat oluyor genellikle konu din inancı değil kendilerini ayrı bir üstün ırk olarak mı görüyorlar nedir .içlerine tabii iyi niyetle Allah sevgisiyle giren de vardır da bunlar çoğunlukta olunca hepsinin adı çıkıyor
Çok teşekkür ederim idare edicem bakalım ne yaşıcam:;(canikom seni çok iyi anlıyorum kocanla aran bozulmasın haklısın bir yerde.. keşke eşin deseydi şu an kabul edemeyiz eşimin ağrıları var vs diye. ama olan olmuş artık gelsinler sen de kimse için kendini değiştirme. onlar için uzun kollu giyme, kendini rahat hissedemezsen de bebeğin olduğunu hatırla. kaldı ki iki tane de çocuğun var senin normalde de işin bitmiyordur eminim.
dini konularda da herkes hacı hoca mübarek kimseye bir şey denmiyor gerçekten... inanan inandığı gibi yaşasın kınamak insanları ayrıştırmak ne yani
günaydınnngünaydın kızlar tatlı annişler saçlarım o kadar güzel uzuyordu ki bir yanlış maşa uygulaması oldu kırıldı yıprandı kopuyor batıl inanç belki ama biizm oralarda hamileyken saç kesilmez denir .şimdilik çeşitli yağlar sürüyorum da ektra bildiğiniz bişiler varmı
ben bu üçünü aldım kargo tam gelsin diye, hepsini toplam 1900 tlye almıştım. içi biraz küçük geldi bana ama dedim iki çantayı bir kullanırım.
kırmızı olanı da hemşireye vermek için falan kullanacağım onun kumaşı falan efsane güzel.
kız nasıl fobi buldun kendinegünaydınnn temmuz a da girdik kızlar. temmuz grubundakiler doğuruyor bizimde çoğumuz eylül e kalmayabilir. benim erken doğum fobim var ya :) her şeyi hazırlamam lazım ya erken doğurursam diye düşünüyorum
yaaa ne bileyimhepsine tek tek bakamşirket eşime bir siyah çanta vermiş e ebebktekileri beğenmeyince bu daha güzel dedi şimdide alacam yenisi dedim rengarenk istiorum dedim adamcağız tamam dei
kız nasıl fobi buldun kendineşaka maka ilk defa bende bu gebliğimde erken gelir diye korkuyorum
Eltim çok söyledi mama sandalyesi hediye gelir, bebek arabası hediye gelir, kıyafet hediye geliray ben bu insanlara sinir oluyorum ya ksfjksdfj gerçekten onu alma gelir bunu yapma yaparlar yok kayınvaliden çok iyi senin bişey yapmana gerek yok o bakar yok yemeğini hazırlar.... ya ben sana güvenerek mi çocuk yaptım gerçektenhediye illaki gelir ama hediye gelene kadar çıplak mı durcak çocuğum
ben de aynı şeyi düşünüyorum. 40. haftam zaten 7 eylül o yüzden ağustosta doğacakmış gibime geliyorgünaydınnn temmuz a da girdik kızlar. temmuz grubundakiler doğuruyor bizimde çoğumuz eylül e kalmayabilir. benim erken doğum fobim var ya :) her şeyi hazırlamam lazım ya erken doğurursam diye düşünüyorum
Bende erken doğurmaktan çok korkuyorum, ben erken doğmuşumgünaydınnn temmuz a da girdik kızlar. temmuz grubundakiler doğuruyor bizimde çoğumuz eylül e kalmayabilir. benim erken doğum fobim var ya :) her şeyi hazırlamam lazım ya erken doğurursam diye düşünüyorum
belli olmaz tabi ama inşallah zamanlı doğum yaparız :)Bende erken doğurmaktan çok korkuyorum, ben erken doğmuşum
benim ilkinde de eşim kalmıştı yine eşim kalır. yaparsınız ya :) sonuçta hastanedesiniz elinizin altında hemşireler doktorlarkızlar hastanede yanınızda kim olacak? benim annem gelemiyor, kardeşim çalışıyor, ablamın da bebeği var.. kayınvalidemi istemiyorummmm rahat edemem yanındakocam bana yeter diye düşünüyorum ama o da tecrübesiz, iki saftirik biz dokuz doğururuz gibi geliyor
çok güzelmiş bence asla büyük değil, benim aldığım küçük biraz bana yetmeyeek gibi geliyor. bebeğin biiirrrsürü eşyası oluyor bence büyük olması daha iyi ama sen bilirsin yine deKızlar ben de temudan bayadır çanta bakıyorum şunu almayı düşünüyorum
Ama sizin attıklarınızdan sonra bu çanta kocaman gelmeye başladı gözüme, abartıyor muyum acaba
kayınvalidemlerle aynı mahallede oturuyoruz, onlara çaktırmadan hastaneye gitmemiz lazım dksfjsdkf yoksa kesin gelirler ve kapıda olsalar bile ben düşündükçe rahatsız oluyorum sankibenim ilkinde de eşim kalmıştı yine eşim kalır. yaparsınız ya :) sonuçta hastanedesiniz elinizin altında hemşireler doktorlar
ya aslında kullanımına bağlıKızlar ben de temudan bayadır çanta bakıyorum şunu almayı düşünüyorum
Ama sizin attıklarınızdan sonra bu çanta kocaman gelmeye başladı gözüme, abartıyor muyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?