Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Evet cemaat oluyor genellikle konu din inancı değil kendilerini ayrı bir üstün ırk olarak mı görüyorlar nedir .içlerine tabii iyi niyetle Allah sevgisiyle giren de vardır da bunlar çoğunlukta olunca hepsinin adı çıkıyor

ay ben bu insanlara sinir oluyorum ya ksfjksdfj gerçekten onu alma gelir bunu yapma yaparlar yok kayınvaliden çok iyi senin bişey yapmana gerek yok o bakar yok yemeğini hazırlar.... ya ben sana güvenerek mi çocuk yaptım gerçekten hediye illaki gelir ama hediye gelene kadar çıplak mı durcak çocuğum

canikom seni çok iyi anlıyorum kocanla aran bozulmasın haklısın bir yerde.. keşke eşin deseydi şu an kabul edemeyiz eşimin ağrıları var vs diye. ama olan olmuş artık gelsinler sen de kimse için kendini değiştirme. onlar için uzun kollu giyme, kendini rahat hissedemezsen de bebeğin olduğunu hatırla. kaldı ki iki tane de çocuğun var senin normalde de işin bitmiyordur eminim.

dini konularda da herkes hacı hoca mübarek kimseye bir şey denmiyor gerçekten... inanan inandığı gibi yaşasın kınamak insanları ayrıştırmak ne yani

Çok teşekkür ederim idare edicem bakalım ne yaşıcam:;(

günaydın kızlar tatlı annişler saçlarım o kadar güzel uzuyordu ki bir yanlış maşa uygulaması oldu kırıldı yıprandı kopuyor batıl inanç belki ama biizm oralarda hamileyken saç kesilmez denir .şimdilik çeşitli yağlar sürüyorum da ektra bildiğiniz bişiler varmı

günaydınnn
benimde dökülmesi durdu, vitaminlerden dolayı tabi
ağustos gibi kestirmeyi düşünüyorum. doğumdan sonra rahat etmek için.
benimde yağlar dışında bildiğim bi şey yok. zeytinyağı, yılan yağı, badem yağı sürebilirsin

hepsine tek tek bakam şirket eşime bir siyah çanta vermiş e ebebktekileri beğenmeyince bu daha güzel dedi şimdide alacam yenisi dedim rengarenk istiorum dedim adamcağız tamam dei

kız nasıl fobi buldun kendine şaka maka ilk defa bende bu gebliğimde erken gelir diye korkuyorum

yaaa ne bileyim
ilki de 36 haftalıkken olmuştu. doğumdan sonra hep iyi ki herşeyim hazırdı erken doğurdum diye düşündüm. ondan sanırım

Eltim çok söyledi mama sandalyesi hediye gelir, bebek arabası hediye gelir, kıyafet hediye gelir ne alacam desem hediye gelir dedi kendi gelini Mayıs sonunda doğurdu hediye alamadık diye biraz surat yaptı zaten sünnette dolar takıyoruz birde çok iyi biliyor şu an masraf içindeyiz zaten imkan olsa birşeyler alırdık. Kimse benden bir beklenti içinde olmasın benimde kimseden bir beklentim yok...

ben de aynı şeyi düşünüyorum. 40. haftam zaten 7 eylül o yüzden ağustosta doğacakmış gibime geliyor

Bende erken doğurmaktan çok korkuyorum, ben erken doğmuşum

kızlar hastanede yanınızda kim olacak? benim annem gelemiyor, kardeşim çalışıyor, ablamın da bebeği var.. kayınvalidemi istemiyorummmm rahat edemem yanında kocam bana yeter diye düşünüyorum ama o da tecrübesiz, iki saftirik biz dokuz doğururuz gibi geliyor

benim ilkinde de eşim kalmıştı yine eşim kalır. yaparsınız ya :) sonuçta hastanedesiniz elinizin altında hemşireler doktorlar

çok güzelmiş bence asla büyük değil, benim aldığım küçük biraz bana yetmeyeek gibi geliyor. bebeğin biiirrrsürü eşyası oluyor bence büyük olması daha iyi ama sen bilirsin yine de

benim ilkinde de eşim kalmıştı yine eşim kalır. yaparsınız ya :) sonuçta hastanedesiniz elinizin altında hemşireler doktorlar
kayınvalidemlerle aynı mahallede oturuyoruz, onlara çaktırmadan hastaneye gitmemiz lazım dksfjsdkf yoksa kesin gelirler ve kapıda olsalar bile ben düşündükçe rahatsız oluyorum sanki

ya aslında kullanımına bağlı
mesela ben çalışıyorum. çantam senin linkteki gibi büyüktü. kayınvalideme gittiğimde herşeyi alıyordu. sonra işe geri dönünce bakıcı ablaya eşyalarını bırakmak için halen kullanıyorum.
evdeysen , annen kayınvaliden yakınındaysa, çok uzak yerlere yatılı misafirliklere filan gitmiyorsan haklısın. sana gereksiz büyük gelebilir
ona göre düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…