Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Canım sana alttan fıtıl verdıler mı suni sancı yanı açılma için
Bana hap şeklinde verildi iki tane içtim. 4 saat sonra tekrar vereceklerdi ama kabul etmedim çünkü nst cihazından sancım gözükmüyordu ama çok sancı çekiyordum içersen parçalanırım dedim itiraz ettim iyiki öyle oldu çünkü bir saat sonra da doğurdum. İlaç angusta 25 mg dı. Türkiye’deki suni sancılardan değildi oksitosin kullanmıyorlar

Kızlar tek ayağım şişiyor sizde de oldu mu? Normal midir doktora yazmalı mıyım? Bikaç gündür var bu durum sadece sağ ayağım çok şişti

sancı gelmiyorsa gelmiyor işte bende çok yürüdüm yine de gelmedi sancı verdiler anca öyle oldu. Cihaza güvenmiyorum belli gazın var onu gösteriyor ya da yalancı kasılma
Kanamam olduğu için gittim zaten bekliyorum bakalım.ne olacak bende bilmiyorum

Demekkı orda hap seklınde verıyorlar sunı sancıyı burda alttan fıtıl verıyorlar onu verınce sunı sancı baslıyor sabaha kadar duruyor.aslında agızdan vermelerı cok ıyı oglumda alttan fıtılı bırakırken aşırı canım yanmıstı

Sordu doktor vajinal mi istersin ağızdan mı diye ben hap tercih ettim umarım senin sancın gelirde gerek kalmaz

Kızlar tek ayağım şişiyor sizde de oldu mu? Normal midir doktora yazmalı mıyım? Bikaç gündür var bu durum sadece sağ ayağım çok şişti
Benim o ne zamandır var. Sağ ayağım üstüne basınca acıyor, sol bileğim şişiyor. Hiç doktora sormadım. Ağırlıktan muhtemelen

2 eylül e gün alan biri vardı kimdi o
Sıradaki doğum onun

Türkiye'de de var o haptan. Adı cytotec.

Türkiye'de de var o haptan. Adı cytotec.
Hmm ben kimse sorsam serumla sancı aldık diyorlar bir de burda bana ebeler dediki bu o kadınların aldığı anlattığı suni sancılardan değil çok hafif bu vs dediler sanırım beni rahatlamaya çalışıyorlardı

E erik27 hangi ilde hangi hastaneye gidiyorsun? Kırmızı renkte kanama ve sancı olup da eve gönderilen gebeÇok garip gerçekten .. başka bi hastaneye daha gitme şansın yok mu acaba?

İlaçlar vermiş kullanmaya cuma günü oğlumunda benimde kontrolüm var rahatlarım yavaştan
Topuktan kan aliyorlar canım bizde bugün verdik şükür kurtulduk. artık kızımla evde mis gibi kendi halimizde takilirix kv bir haftadir bizdeydi bana baktı Allah' razı olsun
bugün gitti yarın da eşim ise baslayacak bakalım günler nasıl geçecek

Sordu doktor vajinal mi istersin ağızdan mı diye ben hap tercih ettim umarım senin sancın gelirde gerek kalmaz
Iyı yapmısın altan cok canın yanardı..ınsallh gerek kalmaz ya 1 gun o sunı sancıyı cekıyorsun cok zor oluyor

Haftaya da benim tarihim belli olacak cok heyecanlıyım 39.haftadan 1 gun verecekler oda 16 17 18 eylülden biri olacak gibi insallah gününü bekler kızlar ben erken doğurmak istemiyorum ne kadar geç benim için o kadar iyi herkes gelsin diye bekliyor ben gec gelsin istiyorum

Toparlandin mi canım dik yürüye biliyormusun peki. Sanki spinal anestezi de daha çabuk toparlanılıyor

julettae kuzum nasıl idare ediyorsun oğlunun kızına tepkisi nasıl?
Onu emzirdiğimi görünce kendi emmek istiyor artık eskisinden çok fazla emiyor onun dışında iyi gidiyor başına koluna dokunuyor aaaaayyyy aaaayyy diye sesler çıkıyor ince ince ama asla tek bırakmıyorum ne yapacağı belli olmaz bebeğin yanına gittiği an ben de gidiyorum o severken gösteriyorum elimle nasıl yapacağını ay çok tatlı yapıyor ya zaten kızımın yanında oturamayacaksam yatak odasındaki beşiğe bırakıyorum odayı kapatıyorum girmesin oğlum diye şimdilik böyle idare ediyorum. Büyük oğlum iyice oyuna sardı kafayı onu engellemeye çalışıyorum yanımda tutuyorum sohbet vs ya da iş yaparken yardım ettiriyorum maksat beraber vakit geçirelim diye işte o zorluyor beni durmak istemiyor benimle ama uzaklaşmasını istemiyorum bir yandan küçük oğlum emzirmeme izin vermiyor valla geceye kadar evde kaos var diyebilirim .
Senin nasıl gidiyor oğlunun tepkisi nasıl oldu kavrayabildi mi?

Ay geç de deme 41 42 giden var en iyisi 38 39 artık insan ne uyuyabiliyor ne yürüyebilir zor oluyormuş son haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…