Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Bende de aynı hikaye , çalışıyorum ailelerden ayrı şehirdeyiz ama 3 4 haftada bir yanlarına gidiyoruz. O zaman o kadar da büyük değil anca olur herhalde çok evde durmuyoruz çünkü

öncelikle devlette doğurmayı düşünüyorum
annem gelemeyecek teyzem var bulunduğum ilde o gelirim diyor esasen eşim kalsın istiyorum ama devlette şartlar mümkün olmyabilir birde ilk zaman tecrübeli bir kadın olması iyi olur benim ikinci doğumda narkozdan dolayı değişik bir boyun sırt ağrım olmuştu ağlıyordum neler çektim annem olmasa napardım o zaman düşünemiyorum

Bende de aynı hikaye , çalışıyorum ailelerden ayrı şehirdeyiz ama 3 4 haftada bir yanlarına gidiyoruz. O zaman o kadar da büyük değil anca olur herhalde çok evde durmuyoruz çünkü
öyleyse büyük değil canım
bebeğin kıyafeti, bezi, alt değiştirme matı, maması ,emziği örtüsü, patiği bi sürü eşyası oluyor. anca alır
güzel bu

Kıyafetleri almadım dahaa alınacak yapılacak edilecek bir sürü şey vaaaaar kızlar deterjan ve şampuanı hangi marka alacaksınız

en iyisi anne zaten de işte bakalım ben ne yapacağım.. çok ta düşünmek istemiyorum kendimi strese sokmamak için

Selamm yaşadığım ülkede eş dışında kimse kalamıyor. Sadece 1 saatliğine ziyarete gelebiliyorlar oyüzden eşim dışında kimse olmayacak ziyaret saatleri dışında. Ve zaten hemşireler bakıyor yani ek bir insana ihtiyaç duymuyorum ben açıkçası

Ayy ne güzel, gerçekten de eşin muhakkak olması lazım benim genetik rahatsızlığımdan dolayı sadece araştırma hastanesinde doğum yapmama izin veriliyor, ve kadın doğum servisinde erkek yasak çünkü odalar iki kişilik ama özel oda tutacağım için belki sorun olmaz

çok güzel burada hastaneye yığılıyor herkes... ben hediyelik süs çikolata vs bile ayarlamayı düşünmüyorum

Ben saçlarımı kestirdim kısa saç seviyorum uzanmıştı dokulmeler olunca kestim valla

İstemediğin kişinin yanında rahat edemezsin bence bunun tuvaleti var banyosu var belki eşinle konuş ona durumu izah et yanımda bilmesen bile sen ol çünkü böyle böyle de. Eminim elinden geleni yapacaktır. Benim annem gelecek ama bir durum olur da gelemezse kaynanamı istemiyorum eşim kalsın yanımda diyecegim

BEn hiç temudan almadım bana hep çok güvensiz geliyor kalite olarak falan. Daha önce aldın mı bir şeyler.
ama bunlar özellikle kırmızılı olan set çok güzel güle güle kullanın
ben birsürü şey aldım ama hep yorumlara bakarak aldım. fotoğraflı yorum yapanlar oluyor mesela. hiç sıkıntı yaşamadım dahalık çok ta memnun kaldım

bende şimdi kendi çapımda kırıklarını alıyorum eğerek bükerek kuaföe gidersem çok kısaltır bende son yıllarda uzuna taktım ama uzamıyorda belli boya gelince kırılıyor
Benim saçlarım da yillardir alıştı biraz uzayınca dokulmesi başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…