Bende de aynı hikaye , çalışıyorum ailelerden ayrı şehirdeyiz ama 3 4 haftada bir yanlarına gidiyoruz. O zaman o kadar da büyük değil anca olur herhalde çok evde durmuyoruz çünküya aslında kullanımına bağlı
mesela ben çalışıyorum. çantam senin linkteki gibi büyüktü. kayınvalideme gittiğimde herşeyi alıyordu. sonra işe geri dönünce bakıcı ablaya eşyalarını bırakmak için halen kullanıyorum.
evdeysen , annen kayınvaliden yakınındaysa, çok uzak yerlere yatılı misafirliklere filan gitmiyorsan haklısın. sana gereksiz büyük gelebilir
ona göre düşünebilirsin
öncelikle devlette doğurmayı düşünüyorumkızlar hastanede yanınızda kim olacak? benim annem gelemiyor, kardeşim çalışıyor, ablamın da bebeği var.. kayınvalidemi istemiyorummmm rahat edemem yanındakocam bana yeter diye düşünüyorum ama o da tecrübesiz, iki saftirik biz dokuz doğururuz gibi geliyor
öyleyse büyük değil canımBende de aynı hikaye , çalışıyorum ailelerden ayrı şehirdeyiz ama 3 4 haftada bir yanlarına gidiyoruz. O zaman o kadar da büyük değil anca olur herhalde çok evde durmuyoruz çünkü
Günaydın kızlaaar 29+4üm ay beni de bi telaş sardı yaaagünaydınnn temmuz a da girdik kızlar. temmuz grubundakiler doğuruyor bizimde çoğumuz eylül e kalmayabilir. benim erken doğum fobim var ya :) her şeyi hazırlamam lazım ya erken doğurursam diye düşünüyorum
valla zaman çabuk geçiyorGünaydın kızlaaar 29+4üm ay beni de bi telaş sardı yaaa
en iyisi anne zaten de işte bakalım ben ne yapacağım.. çok ta düşünmek istemiyorum kendimi strese sokmamak içinöncelikle devlette doğurmayı düşünüyorum
annem gelemeyecek teyzem var bulunduğum ilde o gelirim diyor esasen eşim kalsın istiyorum ama devlette şartlar mümkün olmyabilir birde ilk zaman tecrübeli bir kadın olması iyi olur benim ikinci doğumda narkozdan dolayı değişik bir boyun sırt ağrım olmuştu ağlıyordum neler çektim annem olmasa napardım o zaman düşünemiyorum
Selamm yaşadığım ülkede eş dışında kimse kalamıyor. Sadece 1 saatliğine ziyarete gelebiliyorlar oyüzden eşim dışında kimse olmayacak ziyaret saatleri dışında. Ve zaten hemşireler bakıyor yani ek bir insana ihtiyaç duymuyorum ben açıkçasıkızlar hastanede yanınızda kim olacak? benim annem gelemiyor, kardeşim çalışıyor, ablamın da bebeği var.. kayınvalidemi istemiyorummmm rahat edemem yanındakocam bana yeter diye düşünüyorum ama o da tecrübesiz, iki saftirik biz dokuz doğururuz gibi geliyor
şampuanı mustela aldım. deterjan da baby me sıvıKıyafetleri almadım dahaa alınacak yapılacak edilecek bir sürü şey vaaaaarkızlar deterjan ve şampuanı hangi marka alacaksınız
Ayy ne güzel, gerçekten de eşin muhakkak olması lazımSelamm yaşadığım ülkede eş dışında kimse kalamıyor. Sadece 1 saatliğine ziyarete gelebiliyorlar oyüzden eşim dışında kimse olmayacak ziyaret saatleri dışında. Ve zaten hemşireler bakıyor yani ek bir insana ihtiyaç duymuyorum ben açıkçası
çok güzel burada hastaneye yığılıyor herkes... ben hediyelik süs çikolata vs bile ayarlamayı düşünmüyorumSelamm yaşadığım ülkede eş dışında kimse kalamıyor. Sadece 1 saatliğine ziyarete gelebiliyorlar oyüzden eşim dışında kimse olmayacak ziyaret saatleri dışında. Ve zaten hemşireler bakıyor yani ek bir insana ihtiyaç duymuyorum ben açıkçası
BEn hiç temudan almadım bana hep çok güvensiz geliyor kalite olarak falan. Daha önce aldın mı bir şeyler.
ben bu üçünü aldım kargo tam gelsin diye, hepsini toplam 1900 tlye almıştım. içi biraz küçük geldi bana ama dedim iki çantayı bir kullanırım.
kırmızı olanı da hemşireye vermek için falan kullanacağım onun kumaşı falan efsane güzel.
Ben saçlarımı kestirdim kısa saç seviyorum uzanmıştı dokulmeler olunca kestim vallagünaydın kızlar tatlı annişler saçlarım o kadar güzel uzuyordu ki bir yanlış maşa uygulaması oldu kırıldı yıprandı kopuyor batıl inanç belki ama biizm oralarda hamileyken saç kesilmez denir .şimdilik çeşitli yağlar sürüyorum da ektra bildiğiniz bişiler varmı
bende şimdi kendi çapımda kırıklarını alıyorum eğerek bükerek kuaföe gidersem çok kısaltır bende son yıllarda uzuna taktım ama uzamıyorda belli boya gelince kırılıyorBen saçlarımı kestirdim kısa saç seviyorum uzanmıştı dokulmeler olunca kestim valla
İstemediğin kişinin yanında rahat edemezsin bence bunun tuvaleti var banyosu var belki eşinle konuş ona durumu izah et yanımda bilmesen bile sen ol çünkü böyle böyle de. Eminim elinden geleni yapacaktır. Benim annem gelecek ama bir durum olur da gelemezse kaynanamı istemiyorum eşim kalsın yanımda diyecegimkızlar hastanede yanınızda kim olacak? benim annem gelemiyor, kardeşim çalışıyor, ablamın da bebeği var.. kayınvalidemi istemiyorummmm rahat edemem yanındakocam bana yeter diye düşünüyorum ama o da tecrübesiz, iki saftirik biz dokuz doğururuz gibi geliyor
ben birsürü şey aldım ama hep yorumlara bakarak aldım. fotoğraflı yorum yapanlar oluyor mesela. hiç sıkıntı yaşamadım dahalık çok ta memnun kaldımBEn hiç temudan almadım bana hep çok güvensiz geliyor kalite olarak falan. Daha önce aldın mı bir şeyler.
ama bunlar özellikle kırmızılı olan set çok güzel güle güle kullanın
Ay ben çok düşündüm bunu şart mı diye süsleme hediyelikler falançok güzel burada hastaneye yığılıyor herkes... ben hediyelik süs çikolata vs bile ayarlamayı düşünmüyorum
Benim saçlarım da yillardir alıştı biraz uzayınca dokulmesi başlıyorbende şimdi kendi çapımda kırıklarını alıyorum eğerek bükerek kuaföe gidersem çok kısaltır bende son yıllarda uzuna taktım ama uzamıyorda belli boya gelince kırılıyor
Bu hafta taşınmadan gitmedim yarın gideceğim. Ben sanırım 37 e kadar devam eder evde topla hareket ederim diye düşünüyorum. İki gündür yerimden kalkamıyorum ama ben zaten çok yorgunum büyük ihtimal o da sebepPhoebeBuffay00 pilatesi ne zaman bırakacaksın :) bana zor gelmeye başladı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?