Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
bende sürekli elbise giyiyorum. evirip çevirip giyiyorum

sen o kadar eziyetini çek babasına benzesin valla ne bileyim şikayet gibi olmasın da zor
Benim bebiş de aynı babası benden hiçbir şey almamış gibi gözüküyor, görünce doktorla sekreteri bile aynı babası dedi insanın zoruna gidiyor 7 ay olmuş hala kusuyorum ve bebek benden hiçbir şey almamış

Bugün birisi hızlı hızlı yürürken baktım iç geçirdim aksiyorum resmen düzenli spora giden Spor yaparken koşu bandında koşan bir insan yürüyen insana imreniyor kolay değil halimiz
Ne yapalım az kaldı, bebeklerimizin canı sağolsun. Hareket ettiği zaman dünyalara bedel oluyor herşeyi unutuyorum ve keyfim yerine geliyor

Kızlar benim göbek derimde gerginlikten sanırım böyle elim değince bile iğne batıyor gibi bir his oluştu acıyor. Devamlı krem+yağ yapıyorum kaşımamak için zor tutuyorum kendimi nasıl dayanıyorsunuz?

Bel agrisi bendede 26 27 ci haftamda cok siddetli olmustu.evt bnmde oyle top seklinde duruyor ust tarafta alt kisimlarim bos gibi demekki daha donmemis diyorum.atlatirsin canim hamilelikte hafta haftayi bile tutmuyor bir bakarsin diger hafta gecmis gitmis

Cunku ac olmuyorum yatmadan önce ac içilmesi gerektirdiği icin
Ben de tiroid hapı kullanıyorum ve yatmadan alıyorum öğlen alabilirsin demişti doktorum ama öğlen aç olmuyorum. Yatmadan 3-4 saat önce yemek yemeyi bırakıyorum. Uykudan uyanmak gerçekten daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…