1 numara ile 2 numara arasında çok fark olmuyor.Hatta bazı bebekler tombiş olursa direkt 2 numara ile başlıyorlar. Bence yeterli. İlk sefer 1 numara çok almıştım satmak zorunda kalmıştım. Çabuk büyüyorlar1 numara az gelmez mi 60 tane hemen 2 ye geçer mi?
Aynı durumdayım hatta kırmızı lekeler oldu. Annemde çatlıyorsundur ondan demiştiKızlar benim göbek derimde gerginlikten sanırım böyle elim değince bile iğne batıyor gibi bir his oluştu acıyor. Devamlı krem+yağ yapıyorum kaşımamak için zor tutuyorum kendimi nasıl dayanıyorsunuz?
60 dan 67 oldum 28+6 yım. Daha alırım ama böyle bitmez. Özellikkle son haftalarda çok alınıyor. Ödemde oluyorBir de kaç kilo aldınız? Ben 29 haftalığım 10 kg almışım.
Günaydın, tahmini doğum tarihimiz aynı ve aynı sorunlar ayakta kalamıyorumGünaydın kızlarım
Sanırım artık kendimizi gerçekten hamile gibi görüp yormamamız lazım yoksa vğcut ağrıları gerçekten çok zorlamaya başladı. Dün misafirim vardı hazırlıktı şuydu buydu derken gece kasık bel ağrısından uyuyamadım çok zorlandım ki sağolsunlar yardım da ettiler herşeyi tek başıma yapmamıştım yine de şaftım kaydı. Çocukta toplanıp durdu canım çok yandı. Biraz daha dikkat edelim bari okuduğuma göre hepimiz ağrı sorunu yaşamaya başlamışız
Günaydın evet çok haklısın. Son haftalarimiz umarim sağlıklı geçer hepimizinGünaydın kızlarım
Sanırım artık kendimizi gerçekten hamile gibi görüp yormamamız lazım yoksa vğcut ağrıları gerçekten çok zorlamaya başladı. Dün misafirim vardı hazırlıktı şuydu buydu derken gece kasık bel ağrısından uyuyamadım çok zorlandım ki sağolsunlar yardım da ettiler herşeyi tek başıma yapmamıştım yine de şaftım kaydı. Çocukta toplanıp durdu canım çok yandı. Biraz daha dikkat edelim bari okuduğuma göre hepimiz ağrı sorunu yaşamaya başlamışız
doğum şekli hamileliğin gidişatına göre belli oluyor. bazı durumlarda kesin sezeryan deniyor , bazen sorun yok normal doğurabilirsin deniliyorKızlar NST çekilen oldu mu? Çünkü doktorlar gebeliğin seyrine göre 30da 32de yada 35te isteyebiliyor doğum şekli ve tarihi NSTden sonra mı belli oluyor?
Günaydın bende 37 ye kadar nasıl devam ederim bilmiyorum. bi oturuyorum yerime tuvalet yemek dışında kalkmıyorum, kalkamıyorumgünaydın kızlar son üç haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ayağımda hafif bir sızı oldu geçmiyor üzerine zor basıyorum döndü de benim mi haberim yok bilemedim, nst den söz edilmedi ancak 34. haftadan sora iki haftada bir gel 38. haftada dörtlü test yapılacak dedi bende içimden güldüm o haftalara gelebilecekmiyim diye
şeytanın bacağını kırıp sonunda temudan alışveriş yaptım vergisi yüksek ama türkiyede alınacak bir çantaya birüsürde yanında tulum falan aldım
Günaydın, 38. Haftada ne 4lü taramasıgünaydın kızlar son üç haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ayağımda hafif bir sızı oldu geçmiyor üzerine zor basıyorum döndü de benim mi haberim yok bilemedim, nst den söz edilmedi ancak 34. haftadan sora iki haftada bir gel 38. haftada dörtlü test yapılacak dedi bende içimden güldüm o haftalara gelebilecekmiyim diye
şeytanın bacağını kırıp sonunda temudan alışveriş yaptım vergisi yüksek ama türkiyede alınacak bir çantaya birüsürde yanında tulum falan aldım
Bana hiç nst bakılmadı öyle bir şey denmedi doğum haftası bakılıyordu eskiden yine öyle olabilir.. kontrole gittiğinde sana göre Bekirler doktorun aklındakileri sor gidinceKızlar NST çekilen oldu mu? Çünkü doktorlar gebeliğin seyrine göre 30da 32de yada 35te isteyebiliyor doğum şekli ve tarihi NSTden sonra mı belli oluyor?
Ben temudan çok güzel şeyler alıyorum seçici davranıp kaliteli duranı alırsan iyi şeyler çıkıyor çok ucuzları sahte oluyor sadece onu denedim aşırı ucuz olanlar sahte geldiGünaydın, 38. Haftada ne 4lü taramasıtemuya güvenemiyorum bir türlü
Ben de yapıyorum malum misafir de gelecek şimdiden bir sürü yerim ağrıdı bence yapabildiğini yap ondan sonra hep günlük toz alma yaparsın kir birikmez yoksa çok yorulacağız son zamanlarkızlar haftaya temizlik yapmayı düşünüyorum. halılar + perdeler +cam
erken değil dimi ?
Şaşırdım neden ilk hamilelikte hiç nstye girmedin, benim cuma günü doktora gitmem lazım ama haftaya salıya aktaracağım bu güne kadar 4 haftada bir gel dedi bence 32den sonra 2 haftada bi bir gel der diye düşünüyorum.doğum şekli hamileliğin gidişatına göre belli oluyor. bazı durumlarda kesin sezeryan deniyor , bazen sorun yok normal doğurabilirsin deniliyor
nst ye ilk hamileliğimde dahil hiç girmedim. sadece suyum geldiğinde girmiştim sancım var mı diye bakmışlardı
doğum tarihi de doktora göre değişiyor herhalde ya. kimine kaç ay önceden şu gün yaparız deniliyormuş ama benim doktorum belli olmaz dedi tam tarih vermedi
Güzel gelir umarım sağlıkla kullanmak nasip olsungünaydın kızlar son üç haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ayağımda hafif bir sızı oldu geçmiyor üzerine zor basıyorum döndü de benim mi haberim yok bilemedim, nst den söz edilmedi ancak 34. haftadan sora iki haftada bir gel 38. haftada dörtlü test yapılacak dedi bende içimden güldüm o haftalara gelebilecekmiyim diye
bakalım alanlar var bende merak ediyorum doğrusuGünaydın, 38. Haftada ne 4lü taramasıtemuya güvenemiyorum bir türlü
kendini yormadan hafif hafif başla canım napacan nasılsa yardım edecek kimse yok anca biterkızlar haftaya temizlik yapmayı düşünüyorum. halılar + perdeler +cam
erken değil dimi ?
inşallah canım güzel gelirGüzel gelir umarım sağlıkla kullanmak nasip olsun
Ayaklarımın üstüne sabah ilk bastığımda sızlama oluyor şiş oluyor sanki ondan benimki çünkü bir iki saate geçiyor galiba ayak şişmesi yaşıyorum belki senin de öyledir ayaklarını yukarı kaldır bir süre belki masaj falan da iyi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?