Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Aa insan çok acıkıyor . Ben sancı çekiyordum eşim birkaç çeşit sandviç almış birini yiyemezsen diğerini yiyeyim diye bile düşünmüş ama hiçbir şey yiyemedim acı çekiyordum doğum yapınca sancı çektiğim odadan bütün eşyaları doğumhaneye getirmişlerdi doğumdan sonra direkt servise çıkılıyormuş daha doğumhanede bebeğimi vs tartarlarken biz eşimle o sandviçleri yemeye başladık stresten yorgunluktan öyle acıkmışız ki hayatımızda yediğimiz en güzel sandwiçlerdendi hem mutluluk hem sancı yok çok keyifli oluyor doymak seni anlıyorum o yemeğin tadı o yüzden çok güzel gelir inşallah canım yine afiyetle yemek nasip olur

Aynen canım araya mesafe koydum uzun zamandır ama yinede durmuyor arada arayıp benden benim hayatımla ilgili bisiler öğrenmek istiyor açık vermiyorum kendisi de aynı diyip gecistiyor şimdilerde sürekli bebeğin resmini atmamı istiyor görüntülü aramami istiyor beni de darliyor güya ilgili görünmüş oluyor esasen bebegi yok tüp Bebek denedi tutmada kendisine dualar ettim Allah'ım ona da versin diye

Yakınımda hastane yok cnm oturduğum yer hastanelere çok tersHayırlısı yarına kadar takip edeyim gece yine gelirse eşim götürür olmazsa .
Aynen canım sem bebiş hareketlerine bak ve bol sulu şeyler tüket su az gelmez demişlerdi gelse aşırı şiddetli gelir demişti doktor hatta 2 gün önce gece hastaneye gittim kadının suyu gelmış muane oldu tekrar suyu geldi su durmaz mış sancı da yaparmış sende bunlar yoksa korkma

Bende o lahmacunu bir yedim sora duzelmedim benimki seEryan yask

Yani o telaşla unutması normal ama arkadaşının ısrarla eşini araması yada almaması sana hatırlatması tuhaf
Kasti bence yapmış günahını almak istemiyorum ama adresini biliyorsa çicek sepetinden bile yollar kocanı arayıp yada senı arayıp rahatsız etmez

Aklın yolu bir gerçekten bende böyle düşündüm canım

Hediye konusunda benim eşimde odundur anlamaz hiç ilk doğumumda almadı söylemedin ki demişti söylemedin ki ne ya? Sonra anneler günü gelmişti o zamanda almamıştı bende bıraktım hbirşey beklemiyorum artık ondan. bazıları yapmak istemiyor demek ki zamanla bende ona yapmayı bıraktım

Kizlar ben geldim imza atıp çıktım hastaneden perinatolog bakti ölçümler normal cikti sadece karinn bolgesi 1 hafta ilerde ama bu dogum olacağını göstermiyormuş kan şekeri ölçümü icin kalmak istemedim açıkçası o yüzden izin verdiler eşimde imza atınca evimdeyim cocuklarimlayim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…