Ayy kızlar canım çok sıkıldı benim ağlıyorum ama kv de var belli etmiyorum
Eşim bana doğum yaptığımda ithal sarı güller getirecekti çiçekçi arkadaşı var gittiğimizde o söylemişti
Doğum yapınca kosturmacadan hengameden o cicekler bir türlü gelemedi çiçekçi de kaç kere aradı hatta gördüm aramasını belki sevdiğim çiçek gelmedi dedim
Bilezik demiştim alacaktı onu da almamış ona dediki ben beğenemedim sen ne istersen onu Alacam beraber gidelim buraya kadar aman üstüne gitmeyem dedim sonuçta ikimizde yiprandik zor bir süreçti bu
Benim yakın arkadaim var başka şehirden hanım efendi çiçek için kocamı aramış hem kendin al hemde benim adıma al demiş bizimkide sorasinda fırsat bulamams alamamış arayıp söylememiş hemde açmamış telefonları
Gecen arkadasim söyledi bana eşimde ordan dediki firstim olmadı bende laf soktum kendisi de almadı zaten diye
Kız bugün yine aramış diyorki Esin neden dönmedi bir durum mu var bende artık sinirlendim ısıtıp ısıtıp niye önüme getiriyorsa bu durumu
Dedimki çiçek sepeti diye bişi var ki gelen çiçekler çikolatalar da oldu yok kimseye ulasmamista falan da bahane ben iki gün kaldım o hastanede
eşime gelince arkadaşım soruyor böyle böyle diyor ikimizde beni kirdiniz en yakın arkadaşın cicekci istesen bir telefonla getirtirdin falan dedim sustu kaynanm da vardı seslenmedi gitar çalmaya başladı bugün surat asacam ilk lohusa depresyonum hayırlı olsun
beklentiler üzüyor