Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Özelde doğum düşünen arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Nst için her gittiğimizde yine muayene ücreti mi ödüyoruz?
valla kuzum ben hiç özelde doğurmadım devlette olan olanağa neden birsürü para vereyim ayrıca özellikle burdaki özellere güvenmiyorum yeni doğan çetesinden sorada milim kalmadı dün haberde okudum o çetedeki kırmızı saçlı hemşire serbest şuan ee nolacak kaldığı yrden devam edecek
kaldıki devletten bile sevk yoluyla özele yollamışlar bebekleri devlete hastanesine de güven yok ama özel hastaneye hiç yok

Güzel mi sizce, işe yarar mı gereksiz mi? Renginden dolayı kız erkek olur yazmışlar ama üstündeki tavşanın tokası var acaba sadece bavul düzenleyici mı alsam

Eklentiler

• 1000003434.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 46
ay güldüm sabah sabah
İyi hissediyorsan devam et boşver doğum sonrası iyi olacak

Güzel mi sizce, işe yarar mı gereksiz mi? Renginden dolayı kız erkek olur yazmışlar ama üstündeki tavşanın tokası var acaba sadece bavul düzenleyici mı alsam
çok güzelde ben düzenli biri değilim bunları bir köşeye atar unuturum bir anne bebek çantası birde bez ve ıslak mendil için organize aldım .

Devlette içeri hiç kimseyi almıyolar ya bu beni çok korkutuyor acile gittim geçen gün koridorun her köşesinde bi kadın ağlıyor sancı çekiyor bakan yok yanlarında kimse yok inanılmaz korkuttu o görüntü beni (

eskisi gibi ilgi yok hem nufus çoğaldı(suriyeli) hem de doktorların bir çoğu yurt dışına gitti devlette düzenli gittiğin bir doktor olacak eğer sezeryansa gününü verecek değilse de malesef herkese yapılan muamele olur canısı

Kızlar ben sanki hamile deyilde daha çok hasta gibiyim ya özellikle dizlerim belim sürekli ağrıyor halsizim çok çabuk yoruluyorum ayakta kalamiyorum yürü diyorlar da yürüyemiyorum ki evin içinde bile odadan odaya geçmek zorluyor bütün hayat enerjim bitik resmen dermanım yok bana vitaminlermi az geliyor niye böyleyim bilmiyorum oğlumda hamileliğim öyle rahattı ki sadece son haftalar tekmeleri zorluyordu bu kız beni mahvetti bide dün hastanedeydim ilk doğumdan 9yıl geçti ama ilk sezeryansa kaç yıl geçerse geçsin sezeryan oluyor bizim hastanede böyle dediler normal doğuma sıcak bakıyordum alıştırıyordum kendimi ama gene sezeryan olcak

doktorum hiç istememişti. suyum fazlaydı kafası da büyüktü. herhalde istese de normal doğuramaz diye mi düşündü yoksa benim hiç sancı şikayetim yoktu ondan mı bilmiyorum.

aa öyle mi diyorsun. e kimisi diyor 5 sene geçince normal denetiyorlar.
bende güya pilates yapıyorum ama sırtım ağrıyor. ikinci hamilelik zor oluyro galiba

aa öyle mi diyorsun. e kimisi diyor 5 sene geçince normal denetiyorlar.
bende güya pilates yapıyorum ama sırtım ağrıyor. ikinci hamilelik zor oluyro galiba
Bende 5yıldan sonra yapılıyor diye biliyordum sen gittiğin zaman bir sor istersen belkide orada yaparlar bilemiyorum

ilk bakınca çok fazla dedim ama detaylı bakınca aslında güzelmiş. şu gözlü çanta zaten insanın sürekli elinin altında oluyor.
valiz düzenleyici zaten kullanılıyor hastane çantası içine koymak için
bebk bakım el çantası kullanılıyor
bitek 10 bölmeli bebek organizer çantası yok bende.
hepsini tek sefer almış olurum dersen al , güzelmiş

Bende 5yıldan sonra yapılıyor diye biliyordum sen gittiğin zaman bir sor istersen belkide orada yaparlar bilemiyorum
ben sordum , doktorum ben doğurturum dedi ama ben doğuramam bacım :) ilk doğumda cesaretliydim ama bunda korkuyorum. sezeryan da çok çok zor ama olsun bitsin modundayım

doktorum hiç istememişti. suyum fazlaydı kafası da büyüktü. herhalde istese de normal doğuramaz diye mi düşündü yoksa benim hiç sancı şikayetim yoktu ondan mı bilmiyorum.
Benim bebeğimin başı önden gidiyor haftasına göre acaba sezeryana etkisi varmıdır

Bende senin gibi düşündüm

bir sezeryan hep sezeryan değildir diye intigramda grupları var il il doktor paylaşımlşarı var bende niyetlendim iki sezeryan oldum aradan on yıl geçti ama burda yapacak doktor bulamadım bir kişi buldum oda tek sezeryan sorası dedi

Benim bebeğimin başı önden gidiyor haftasına göre acaba sezeryana etkisi varmıdır
Kararini etkilemek istemem ama başı buyukse asla normal doğum isteme benim yigenimin de başı önden gidiyordu gelinimiz normal doğum diye inatlasti doktorun sezeryan ol demesine rağmen çocuk çatıda sıkıştı kaldı çıkmadı kafası bayağı durdu öyle çatıda en son sezeryana aldılar yigenim doğdunda kafasında şişlik vardı yoğun bakıma alındı bilmiyorum ne derece etkisi var ama otizmli meleğim otizm teşhisini koyan doktorun ilk sorduğu da doğum sırasında herhangi bir komplikasyon oldu mu sorusuydu ne olur ne olmaz kardeşim başı önden gidiyorda sezeryan ol derim

Aslında uzun zaman geçtiği için yapılabilir diye düşünüyordum bende normal doğum istiyorsan Ankara'da hastane araştır bizim hastanede yok sezeryan doğum sonrası normal doğum dedi demekki yapan yapıyor yani ama doğum için şehir değiştiremem yeni doğan bebekle yolculuk yapamam mecbur sezeryan olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…