- 13 Mayıs 2025
- 278
- 81
- 13
Ağrı çıkınca doğuma almıyorlarmı canımNe güzel canım çıkmasın ağrilar artık ağırlaşdın ola bilir ondan zorlanıyorsun
Sadece suyunmu geldiSuan bi hareketlilik yok tam olarak niye yattım hiçbir fikrim yok
Oğlumda çok ufak sarılık çıktı tekrar test yapıcaklar ondan Allah nasip etsin yarın çıkıcazSen hastaneden ne zaman çıkıyorsun evine geçtin mi kız
Yok canım mesela bende nst bundan önce ufak sancım çıkmıştı ama doktor dedi daha 1 hafta durur belkide gün vermeseydi bana yine dururduAğrı çıkınca doğuma almıyorlarmı canım
Yakınımda hastane yok cnm oturduğum yer hastanelere çok tersCanım inşallah birşey olmaz duam seninleyakında varsa hastane fark etmez acili hemen alır
Sık sık bakıyorum paronoyak oldumHiç endişelenme mutlaka fark edilir. Yarin doktorun da söyler mutlaka. Sen sadece kontrol et bence yarına kadar devamı geliyor mu
Kuzum tek diğilsin başka özel günlerde çiçek alır doğum yaptığımda almıyor ilkte oğlum çok kilo vermişti bana sordu birde çiçek alayım diye bende dedim istemiyorum bebeğim iyi olsun yeterki şimdide sarılık olmuş oğlum bence yine almaz sanmıyorum aklına gelsin hiç bende artık umursamıyorumAyy kızlar canım çok sıkıldı benim ağlıyorum ama kv de var belli etmiyorum
Eşim bana doğum yaptığımda ithal sarı güller getirecekti çiçekçi arkadaşı var gittiğimizde o söylemişti
Doğum yapınca kosturmacadan hengameden o cicekler bir türlü gelemedi çiçekçi de kaç kere aradı hatta gördüm aramasını belki sevdiğim çiçek gelmedi dedim
Bilezik demiştim alacaktı onu da almamış ona dediki ben beğenemedim sen ne istersen onu Alacam beraber gidelim buraya kadar aman üstüne gitmeyem dedim sonuçta ikimizde yiprandik zor bir süreçti bu
Benim yakın arkadaim var başka şehirden hanım efendi çiçek için kocamı aramış hem kendin al hemde benim adıma al demiş bizimkide sorasinda fırsat bulamams alamamış arayıp söylememiş hemde açmamış telefonları
Gecen arkadasim söyledi bana eşimde ordan dediki firstim olmadı bende laf soktum kendisi de almadı zaten diye
Kız bugün yine aramış diyorki Esin neden dönmedi bir durum mu var bende artık sinirlendim ısıtıp ısıtıp niye önüme getiriyorsa bu durumu
Dedimki çiçek sepeti diye bişi var ki gelen çiçekler çikolatalar da oldu yok kimseye ulasmamista falan da bahane ben iki gün kaldım o hastanede
eşime gelince arkadaşım soruyor böyle böyle diyor ikimizde beni kirdiniz en yakın arkadaşın cicekci istesen bir telefonla getirtirdin falan dedim sustu kaynanm da vardı seslenmedi gitar çalmaya başladı bugün surat asacam ilk lohusa depresyonum hayırlı olsunbeklentiler üzüyor
Yok kuzu suyum gelmedi sadece baş ağrım olduğunu soyledim bi de ultrasonda iri cikti baya ondan yatış yaptilarSadece suyunmu geldi
Ay ne bilim bende sallamiyorum ama arkadaşım dostmu düşman mı belli degil . adamlar Lal oldu vallahi bir ara ben ameliyattan çıkamadım uzun sürdü bir ara çocuk nefessiz kaldi . bir ara darladim erkenden gel kahve getirKuzum tek diğilsin başka özel günlerde çiçek alır doğum yaptığımda almıyor ilkte oğlum çok kilo vermişti bana sordu birde çiçek alayım diye bende dedim istemiyorum bebeğim iyi olsun yeterki şimdide sarılık olmuş oğlum bence yine almaz sanmıyorum aklına gelsin hiç bende artık umursamıyorum
evet en güzeliKız ne uğraşacaksın bence de limonata mantıklı olmuş. Ben hastanede hiçbir şey vermeyeceğim bir lokum aldı kocam gelen olursa lokum ikram ederiz yeter gider diye düşündüm
aman kimseden bi şey beklemeyelim üzülmeyelim diye diye bedava yaşar olduk. bi çiçek beAyy kızlar canım çok sıkıldı benim ağlıyorum ama kv de var belli etmiyorum
Eşim bana doğum yaptığımda ithal sarı güller getirecekti çiçekçi arkadaşı var gittiğimizde o söylemişti
Doğum yapınca kosturmacadan hengameden o cicekler bir türlü gelemedi çiçekçi de kaç kere aradı hatta gördüm aramasını belki sevdiğim çiçek gelmedi dedim
Bilezik demiştim alacaktı onu da almamış ona dediki ben beğenemedim sen ne istersen onu Alacam beraber gidelim buraya kadar aman üstüne gitmeyem dedim sonuçta ikimizde yiprandik zor bir süreçti bu
Benim yakın arkadaim var başka şehirden hanım efendi çiçek için kocamı aramış hem kendin al hemde benim adıma al demiş bizimkide sorasinda fırsat bulamams alamamış arayıp söylememiş hemde açmamış telefonları
Gecen arkadasim söyledi bana eşimde ordan dediki firstim olmadı bende laf soktum kendisi de almadı zaten diye
Kız bugün yine aramış diyorki Esin neden dönmedi bir durum mu var bende artık sinirlendim ısıtıp ısıtıp niye önüme getiriyorsa bu durumu
Dedimki çiçek sepeti diye bişi var ki gelen çiçekler çikolatalar da oldu yok kimseye ulasmamista falan da bahane ben iki gün kaldım o hastanede
eşime gelince arkadaşım soruyor böyle böyle diyor ikimizde beni kirdiniz en yakın arkadaşın cicekci istesen bir telefonla getirtirdin falan dedim sustu kaynanm da vardı seslenmedi gitar çalmaya başladı bugün surat asacam ilk lohusa depresyonum hayırlı olsunbeklentiler üzüyor
Bende artık şöyle bakıyorum eşimde benim gibi telaştaydı amaaan deyip geçiyorum özel başka günlerde ben demeden alıyor belkide ondan bilmiyorumkiAy ne bilim bende sallamiyorum ama arkadaşım dostmu düşman mı belli degil . adamlar Lal oldu vallahi bir ara ben ameliyattan çıkamadım uzun sürdü bir ara çocuk nefessiz kaldi . bir ara darladim erkenden gel kahve getir
sonuçta izin aldı iş yerinden de arıyorlar
Ne desem ki adama oda benim gibi telastaydi
Arkadaşın kendi dediğin gibi çiçek sepetinden vs halledebilir bunun için kocanla görüşmesine sinir oldum bir de üst üste seni darlamış sorarak anlamadım ne yapmaya çalışıyor yani. Ya erkekler bu durumu çok umursamıyor bizim kadar çiçek vs gereksiz görüyorlar seni düşünmüyor değildir üzülme ağlama arkadaşına da iyi demişsin bnce isteyen kendisi halleder alt tarafı çiçek gönderecekAyy kızlar canım çok sıkıldı benim ağlıyorum ama kv de var belli etmiyorum
Hamileliğim boyunca o kadar dedim ki çiçek alsan çok mutlu olurum diye anneler gününde bile almadı bu sene sayılmaz diye. Doğuma hiç beklentim kalmadı.Ayy kızlar canım çok sıkıldı benim ağlıyorum ama kv de var belli etmiyorum
Ah canım benim bir şeyler beklemek gayet normal, karşı tarafın da bunu görmesi gerekiyor çok hassas bir dönemdeyiz çünkü.Ayy kızlar canım çok sıkıldı benim ağlıyorum ama kv de var belli etmiyorum
Hakkini yemeyem alır zaten yeni evliyiz kuzum ama işte birisi birde benim için çiçek al dese bende almam çünkü şöyle bir durum var maddi olarak varmı yokmu demeyip emrivaki yapıyorevet en güzeli
aman kimseden bi şey beklemeyelim üzülmeyelim diye diye bedava yaşar olduk. bi çiçek be
gazlamak istemiyorum seni ama
istemeyince de hiç bi şey yapmıyorlar
bizimki hiç ses etmiyor bakalım çeyrek altında bulamıcaz herhalde
He kuzum adam senle hastanede stresli kolay değil süs püs gözümüz mü görüyor can derdinden başta arkadaşım arayınca sitem ettim ama sora geçtiBende artık şöyle bakıyorum eşimde benim gibi telaştaydı amaaan deyip geçiyorum özel başka günlerde ben demeden alıyor belkide ondan bilmiyorumki
Aynen canım ya bende lafı gedigine koydum çiçek sepeti diye bişi var dedim ayy eşinee soylemeseydin beni kötü bilmesin diyor doğumumda bile en gündemde olmak isteyen kendini öne atan kendisi olmak istiyor sinir bozucuArkadaşın kendi dediğin gibi çiçek sepetinden vs halledebilir bunun için kocanla görüşmesine sinir oldum bir de üst üste seni darlamış sorarak anlamadım ne yapmaya çalışıyor yani. Ya erkekler bu durumu çok umursamıyor bizim kadar çiçek vs gereksiz görüyorlar seni düşünmüyor değildir üzülme ağlama arkadaşına da iyi demişsin bnce isteyen kendisi halleder alt tarafı çiçek gönderecek
Umarım alır kuzum ama neyi sevdiğini söylemen lazım erkekler bazen cidden düşünemiyo bir tane erkek arkadaşımız çiçeğe böceğe para vermeyi sevmiyorum diye hastaneye gelirken lahmacun paketletmis getirmiş güldük herkes afiyetle yedi mesela bu da bir önem verme şekli erkekler farklı bakıyorHamileliğim boyunca o kadar dedim ki çiçek alsan çok mutlu olurum diye anneler gününde bile almadı bu sene sayılmaz diye. Doğuma hiç beklentim kalmadı.
Kesinlikle canım biraz düşününce dedim bu kız ne yapmaya çalışıyor onun derdindemiyiz beş gün geçmiş aradan zaten eve geçince söylemişsin almış kadar oldum demişimAh canım benim bir şeyler beklemek gayet normal, karşı tarafın da bunu görmesi gerekiyor çok hassas bir dönemdeyiz çünkü.
Ama ben eşinde pek bir kusur bulamadım, he yapsa yapardı orası ayrı. Erkekler çok umursuz işsiz görünüyor ama inan onun da kendi sıkıntıları vardır mutlaka kafasına taktığı bir şeyleri. Bence burda asıl problem arkadaşın. Neden eşini arayıp darlayabiliyor ben bunu anlamadım. Adamın zaten çocuğu olmuş senin çiçeğini de o mu düşünsün. Kaldı ki çiçek sepetini de geç herhangi bir çiçekçiyi arasa bile yapabileceği bir iş yani internette beş dakikasını almaz. Sinir oldum arkadaşına …
Bu arada gerçekten erkeklere ısrarla hatırlatmayınca zor yapıyorlar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?