Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim bebeğimin başı önden gidiyor haftasına göre acaba sezeryana etkisi varmıdır
başı büyük olunca normal doğum zor oluyor diyorlar. doktorum da öyle demişti. başı büyük denildiğine de bakma normal bebek kafası :)

ben sordum , doktorum ben doğurturum dedi ama ben doğuramam bacım :) ilk doğumda cesaretliydim ama bunda korkuyorum. sezeryan da çok çok zor ama olsun bitsin modundayım
Öyle düşünme yapan nasıl yapıyor istesende içinde tutamiyorsun bacım doğuramam diye bişe yok düşün bence hemen ayağa kalkıyorlar seninde bebeğinde durumu normal doğuma elverişli ise kendini cesaretlendir

Cevap için teşekkürler, detaylıda herşey bakıldı iyi çıktı internetten izlediğim bir hocada var bebeğin başının haftasından önde gitmesi ile baş büyüklüğü farklı şeyler dedi. Başın haftasına göre önden gitmesi sorun teşkil etmiyormuş. Gelininize üzüldüm çok vijdan azabı çekiyordur. Haftaya salı Allah izin verirse muayeneye gideceğim o zaman doktorumla konuşuruz zaten genetik rahatsızlıktan dolayı kanım 8lerde normal doğumda daha fazla kan kaybedildiği için normal yapılmaz diye düşünüyorum büyük ihtimalle.

güvenilir bi doktor bulunsa atıyorum 3-4 saatlik mesafe den bişi olmz çünkü normal doğum sorası toparlanmak çok kolaymış bir akrabam iki normal sorası sezeryan oldu sezeryan ne zormuş diyor normal doğum yapıp ertesi gün yavaştan evde dolaşıyordum bir hafta oldu daha kendime gelemedim diyor

başı büyük olunca normal doğum zor oluyor diyorlar. doktorum da öyle demişti. başı büyük denildiğine de bakma normal bebek kafası :)
Evet onu konuştuk sorun değilmiş, ama baş büyüklüğü ve başın haftasına göre önden gitmesi farklı şeylermiş.

Evet onu konuştuk sorun değilmiş, ama baş büyüklüğü ve başın haftasına göre önden gitmesi farklı şeylermiş.

aa öyle mi diyorsun. e kimisi diyor 5 sene geçince normal denetiyorlar.
bende güya pilates yapıyorum ama sırtım ağrıyor. ikinci hamilelik zor oluyro galiba
Canım benim oğlum 5 yaşına girecek 5 sene olmuş olacak doktor genede sezeryan dedi

Başı iki hafta önden gidiyor denmişti hamileliginde ama doktoru uyarmıştı sezeryan ol çok zorlar seni diye bilemiyorum belki zaten otizmdi belki çatıda kalmasından dolayı oldu orasını Rabbim biliyor ama siz sorunca sonuçta başımıza böyle birşey geldi yazmadan edemedim hem bebeğiniz hem sizin için hangisi daha kolaysa inşallah o doğum şekli olur

Benim bebeğimin başı önden gidiyor haftasına göre acaba sezeryana etkisi varmıdır
Oğlumda benim de öyleydi kafası haftasına göre hep önden gidiyordu ama doktor normal doğuma engel değil demişti. Benim suyum geldi normal doğum sürecine hazırlandık ama oğlum kakasını yapıp yemişti hemen sezeryana alındım

Evet her ikisini de deneyimlemis olanlar kesinlikle sezeryan daha zor diyor

Amin teşekkür ederim

Sağ Salim dogurmussun çok şükür, salı günü kesinlikle doktorumla konuşacağım teşekkürler, çatıda önemli bir faktör normal doğum için

ay bi şey sorcam. sen kilo almıyorsun ya bebek alıyor ama dimi ?
Bende alamıyorum aldığımı geri veriyorum 1 ileri 2 geri ama Allah'a şükür bebeğin gelişimi iyi önemli olan o doktorda bu duruma bir şey demiyor çünkü dediğim gibi bebek gelişiyor demek ki bebeğe gidiyor kilolar

Alıyor canım kilosunu hiç sormadım ama doktor hep gayet iyi dedi . Her gittiğim de bir sıkıntı çıktığı için kilosunu soramadım cuma günü sorayım
Geçen aklıma geldi de bende dikkat ediyorum. çok yemeyeyim kilo almayayım diye acaba dedim bebeğe engel olur mu, ben kilo almasam o alır mı
alıyor demek ki :)

Geçen aklıma geldi de bende dikkat ediyorum. çok yemeyeyim kilo almayayım diye acaba dedim bebeğe engel olur mu, ben kilo almasam o alır mı
Ben de keşke kilo alsam diyorum ama şöyle bir şey eğer anne kilo alamıyorsa bebek annedeki depolardan besleniyormuş

Alıyor canım kilosunu hiç sormadım ama doktor hep gayet iyi dedi . Her gittiğim de bir sıkıntı çıktığı için kilosunu soramadım cuma günü sorayım
Yarın mı gideceksin doktora, ben yarın gidecektim ama 4 hafatada bir gel dediği için bir sonraki gidişim 32. Haftaya denk gelsin istedim o yüzden salı günü gideceğim, bir sonraki gidişim 32ye denk gelir bari

Sağ Salim dogurmussun çok şükür, salı günü kesinlikle doktorumla konuşacağım teşekkürler, çatıda önemli bir faktör normal doğum için
Evet çatının normal doğum için uygun olması gerekiyor hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Ben hep öyle düşünüyorum canım diyom dediklerim bana yetmiyor bebeğe nasıl yetecek ama şükür yetiyor Muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…