başı büyük olunca normal doğum zor oluyor diyorlar. doktorum da öyle demişti. başı büyük denildiğine de bakma normal bebek kafası :)Benim bebeğimin başı önden gidiyor haftasına göre acaba sezeryana etkisi varmıdır
ay bi şey sorcam. sen kilo almıyorsun ya bebek alıyor ama dimi ?Ben hayla hamile kaldığım kilomdayim canım hiç almadım çünkü sürekli mide bulantısı ve kusma var pek birşey yiyemiyorum
Öyle düşünme yapan nasıl yapıyor istesende içinde tutamiyorsun bacım doğuramam diye bişe yok düşün bence hemen ayağa kalkıyorlar seninde bebeğinde durumu normal doğuma elverişli ise kendini cesaretlendirben sordum , doktorum ben doğurturum dediama ben doğuramam bacım :) ilk doğumda cesaretliydim ama bunda korkuyorum. sezeryan da çok çok zor ama olsun bitsin modundayım
Cevap için teşekkürler, detaylıda herşey bakıldı iyi çıktı internetten izlediğim bir hocada var bebeğin başının haftasından önde gitmesi ile baş büyüklüğü farklı şeyler dedi. Başın haftasına göre önden gitmesi sorun teşkil etmiyormuş. Gelininize üzüldüm çok vijdan azabı çekiyordur. Haftaya salı Allah izin verirse muayeneye gideceğim o zaman doktorumla konuşuruz zaten genetik rahatsızlıktan dolayı kanım 8lerde normal doğumda daha fazla kan kaybedildiği için normal yapılmaz diye düşünüyorum büyük ihtimalle.Kararini etkilemek istemem ama başı buyukse asla normal doğum isteme benim yigenimin de başı önden gidiyordu gelinimiz normal doğum diye inatlasti doktorun sezeryan ol demesine rağmen çocuk çatıda sıkıştı kaldı çıkmadı kafası bayağı durdu öyle çatıda en son sezeryana aldılar yigenim doğdunda kafasında şişlik vardı yoğun bakıma alındı bilmiyorum ne derece etkisi var ama otizmli meleğim otizm teşhisini koyan doktorun ilk sorduğu da doğum sırasında herhangi bir komplikasyon oldu mu sorusuydu ne olur ne olmaz kardeşim başı önden gidiyorda sezeryan ol derim
güvenilir bi doktor bulunsa atıyorum 3-4 saatlik mesafe den bişi olmz çünkü normal doğum sorası toparlanmak çok kolaymış bir akrabam iki normal sorası sezeryan oldu sezeryan ne zormuş diyor normal doğum yapıp ertesi gün yavaştan evde dolaşıyordum bir hafta oldu daha kendime gelemedim diyorAslında uzun zaman geçtiği için yapılabilir diye düşünüyordum bende normal doğum istiyorsan Ankara'da hastane araştır bizim hastanede yok sezeryan doğum sonrası normal doğum dedi demekki yapan yapıyor yani ama doğum için şehir değiştiremem yeni doğan bebekle yolculuk yapamam mecbur sezeryan olcam
Evet onu konuştuk sorun değilmiş, ama baş büyüklüğü ve başın haftasına göre önden gitmesi farklı şeylermiş.başı büyük olunca normal doğum zor oluyor diyorlar. doktorum da öyle demişti. başı büyük denildiğine de bakma normal bebek kafası :)
Evet onu konuştuk sorun değilmiş, ama baş büyüklüğü ve başın haftasına göre önden gitmesi farklı şeylermiş.başı büyük olunca normal doğum zor oluyor diyorlar. doktorum da öyle demişti. başı büyük denildiğine de bakma normal bebek kafası :)
Canım benim oğlum 5 yaşına girecek 5 sene olmuş olacak doktor genede sezeryan dediaa öyle mi diyorsun. e kimisi diyor 5 sene geçince normal denetiyorlar.
bende güya pilates yapıyorum ama sırtım ağrıyor. ikinci hamilelik zor oluyro galiba
Başı iki hafta önden gidiyor denmişti hamileliginde ama doktoru uyarmıştı sezeryan ol çok zorlar seni diye bilemiyorum belki zaten otizmdi belki çatıda kalmasından dolayı oldu orasını Rabbim biliyor ama siz sorunca sonuçta başımıza böyle birşey geldi yazmadan edemedim hem bebeğiniz hem sizin için hangisi daha kolaysa inşallah o doğum şekli olurCevap için teşekkürler, detaylıda herşey bakıldı iyi çıktı internetten izlediğim bir hocada var bebeğin başının haftasından önde gitmesi ile baş büyüklüğü farklı şeyler dedi. Başın haftasına göre önden gitmesi sorun teşkil etmiyormuş. Gelininize üzüldüm çok vijdan azabı çekiyordur. Haftaya salı Allah izin verirse muayeneye gideceğim o zaman doktorumla konuşuruz zaten genetik rahatsızlıktan dolayı kanım 8lerde normal doğumda daha fazla kan kaybedildiği için normal yapılmaz diye düşünüyorum büyük ihtimalle.
Oğlumda benim de öyleydi kafası haftasına göre hep önden gidiyordu ama doktor normal doğuma engel değil demişti. Benim suyum geldi normal doğum sürecine hazırlandık ama oğlum kakasını yapıp yemişti hemen sezeryana alındımBenim bebeğimin başı önden gidiyor haftasına göre acaba sezeryana etkisi varmıdır
Evet her ikisini de deneyimlemis olanlar kesinlikle sezeryan daha zor diyorgüvenilir bi doktor bulunsa atıyorum 3-4 saatlik mesafe den bişi olmz çünkü normal doğum sorası toparlanmak çok kolaymış bir akrabam iki normal sorası sezeryan oldu sezeryan ne zormuş diyor normal doğum yapıp ertesi gün yavaştan evde dolaşıyordum bir hafta oldu daha kendime gelemedim diyor
Alıyor canım kilosunu hiç sormadım ama doktor hep gayet iyi dedi . Her gittiğim de bir sıkıntı çıktığı için kilosunu soramadım cuma günü sorayımay bi şey sorcam. sen kilo almıyorsun ya bebek alıyor ama dimi ?
Amin teşekkür ederimBaşı iki hafta önden gidiyor denmişti hamileliginde ama doktoru uyarmıştı sezeryan ol çok zorlar seni diye bilemiyorum belki zaten otizmdi belki çatıda kalmasından dolayı oldu orasını Rabbim biliyor ama siz sorunca sonuçta başımıza böyle birşey geldi yazmadan edemedim hem bebeğiniz hem sizin için hangisi daha kolaysa inşallah o doğum şekli olur
Sağ Salim dogurmussun çok şükür, salı günü kesinlikle doktorumla konuşacağım teşekkürler, çatıda önemli bir faktör normal doğum içinOğlumda benim de öyleydi kafası haftasına göre hep önden gidiyordu ama doktor normal doğuma engel değil demişti. Benim suyum geldi normal doğum sürecine hazırlandık ama oğlum kakasını yapıp yemişti hemen sezeryana alındım
Bende alamıyorum aldığımı geri veriyorum 1 ileri 2 geriay bi şey sorcam. sen kilo almıyorsun ya bebek alıyor ama dimi ?
Geçen aklıma geldi de bende dikkat ediyorum. çok yemeyeyim kilo almayayım diye acaba dedim bebeğe engel olur mu, ben kilo almasam o alır mıAlıyor canım kilosunu hiç sormadım ama doktor hep gayet iyi dedi . Her gittiğim de bir sıkıntı çıktığı için kilosunu soramadım cuma günü sorayım
Ben de keşke kilo alsam diyorumGeçen aklıma geldi de bende dikkat ediyorum. çok yemeyeyim kilo almayayım diye acaba dedim bebeğe engel olur mu, ben kilo almasam o alır mı
alıyor demek ki :)
Yarın mı gideceksin doktora, ben yarın gidecektim ama 4 hafatada bir gel dediği için bir sonraki gidişim 32. Haftaya denk gelsin istedim o yüzden salı günü gideceğim, bir sonraki gidişim 32ye denk gelir bariAlıyor canım kilosunu hiç sormadım ama doktor hep gayet iyi dedi . Her gittiğim de bir sıkıntı çıktığı için kilosunu soramadım cuma günü sorayım
Evet çatının normal doğum için uygun olması gerekiyor hakkında hayırlısı neyse o olsun canımSağ Salim dogurmussun çok şükür, salı günü kesinlikle doktorumla konuşacağım teşekkürler, çatıda önemli bir faktör normal doğum için
Ben hep öyle düşünüyorum canım diyom dediklerim bana yetmiyor bebeğe nasıl yetecek ama şükür yetiyor MuşGeçen aklıma geldi de bende dikkat ediyorum. çok yemeyeyim kilo almayayım diye acaba dedim bebeğe engel olur mu, ben kilo almasam o alır mı
alıyor demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?