Canım ben geçen hafta gittim bebeğin suyu çok fazla dedi şeker yükleme testi yapıldı sonuçları göstericem ondan sonra sorarım ne kadar sürede gidip gelmem gerekiyor diyeYarın mı gideceksin doktora, ben yarın gidecektim ama 4 hafatada bir gel dediği için bir sonraki gidişim 32. Haftaya denk gelsin istedim o yüzden salı günü gideceğim, bir sonraki gidişim 32ye denk gelir bari
Ben de bir sıkıntı yok ama yinede doktor şeker yüklemesi yapalım diyor belki salı günü yaparCanım ben geçen hafta gittim bebeğin suyu çok fazla dedi şeker yükleme testi yapıldı sonuçları göstericem ondan sonra sorarım ne kadar sürede gidip gelmem gerekiyor diye
Ben gebe kalmadan önce doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden şimdiye kadar hiçbir şeye para vermedimÖzelde doğum düşünen arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Nst için her gittiğimizde yine muayene ücreti mi ödüyoruz?
Çok güzelmiş güle güle kullan inşallahEki Görüntüle 3612924
Kızlar çanta aldım geçen bahsettim ya sitede daha uyguna bu rengini aldım çok büyük yumuşacık. Kendi ağırlığı olmadığı için yormayacak tipte. Almak isteyenlere fikir olsun
Bi sağlıkla doğuralım da bebelerin peşinde koşarken veririz inşBen 15 kilo aldım daha da alacak gibiyim
Ayyy süper olurBirebir aynıyız acaba 10kgdan aşağıda bitirebilir miyiz
Başka bir yerde asla tuvalete gitme canım bir şey olmaz her gün ben en az 3, 4 kere saçımdan aşağısını yıkıyorum hem sıcaklarda iyi oluyor hem sıcaklardan önce de sırf nemli kalıp çatlamamak için yapıyordum. Umarım sağlıkla gelir zamanındaIdrar enfeksiyonundan çok korkuyorum haftaya çarşamba randevum var allahtan sürekli idrarima bakılıyor yine ister diye dusunuyorum ben oglumu o yüzden 35 haftalikken doğurmak zorunda kaldim doktorum mecburuz enfeksiyonun ilacla bile düzelmiyor artıyor bebeğe zarar verecek noktaya geldi diye travma kaldi bende umarım kızımda sıkıntı çıkmazda 39.hafta da alıyorlarmış bizim burdaki sehir hastanesiartik erken doğurmaktan skldm kızımda da 36.haftaya girer girmez doğum yapmistim ve hala hiçbir hazirligim yok hala esim bakarız yaparız da
kendini sıkma. bi şey olmaz inşallah. bende kızımı 36 haftalıkken acil sezeryanla doğurdum. hala suyum çok olur mu diye korkuyorum. erken doğurmaktan bende çok korkuyorum. korktukça çekiyoruz içini rahat tut. bende öyle yapmaya çalışıyorumIdrar enfeksiyonundan çok korkuyorum haftaya çarşamba randevum var allahtan sürekli idrarima bakılıyor yine ister diye dusunuyorum ben oglumu o yüzden 35 haftalikken doğurmak zorunda kaldim doktorum mecburuz enfeksiyonun ilacla bile düzelmiyor artıyor bebeğe zarar verecek noktaya geldi diye travma kaldi bende umarım kızımda sıkıntı çıkmazda 39.hafta da alıyorlarmış bizim burdaki sehir hastanesiartik erken doğurmaktan skldm kızımda da 36.haftaya girer girmez doğum yapmistim ve hala hiçbir hazirligim yok hala esim bakarız yaparız da
Valla canim gercekten dikkat etmek gerekiyor bu zindan sonra bilhassaBaşka bir yerde asla tuvalete gitme canım bir şey olmaz her gün ben en az 3, 4 kere saçımdan aşağısını yıkıyorum hem sıcaklarda iyi oluyor hem sıcaklardan önce de sırf nemli kalıp çatlamamak için yapıyordum. Umarım sağlıkla gelir zamanında
İkisinde de aynı şeyi yaşayınca elimde olmayan bisi oldu gecen yazdım buraya sancı vuruyor sanki diye ağladım ya erken gelirse diye durduramıyorum kendimi eşimde ağustosta gelcek diyip duruyor yaa dedim neden erken dogum diye çağrışım yapıyorsun ama hep 1 ay önceden geldiler bu da öyle olur diye düşündüm diye hem böyle konuşuyor hem de yok hallederiz herseyi gıcık olmaya başladım iyice eşimekendini sıkma. bi şey olmaz inşallah. bende kızımı 36 haftalıkken acil sezeryanla doğurdum. hala suyum çok olur mu diye korkuyorum. erken doğurmaktan bende çok korkuyorum. korktukça çekiyoruz içini rahat tut. bende öyle yapmaya çalışıyorum
hazrlıklarını yap ama :) nolur nolmaz kocalara baksan zaten "daha var daha var"
Gidebiliyorsan doktora git için rahat etsin. Doktorunla iletişim halinde isen mutlaka yaz ama bunları yapmadan tatlı bir şey yiyip hareketlenmesine bak Pazar bende öyle oldum acilde sağolsunlar baktılarKizlar 2 3 gundur bebegimin hareketlerinde azalma var yani yine hareket var gun icinde ama sanki biraz azaldi bu durumu yasayan var mi?randevum 16 temmuzda
Benim de geçen ayki idrar testimde lökosit 31 çıkmış hem dahiliye doktoruma gösterdim, hem özel muayenesine gittiğim prof.a gösterdim, hem de bugün devletteki kadın doğumcum gördü hiçbiri ilaç demedi içiniz rahat olsun.Merhaba. 28 haftadayım ben de, benim idrarımda 33 Lökosit +2 bakteri çıktı, idrar kültürü yaptılar bakteri üremesi çıkmadı temiz geldi, doktor ilaca gerek yok dedi ama içim rahat etmedi sizce ilaç kullanmam gerekir miydi
Teşekkür ederim içim rahatladıBenim de geçen ayki idrar testimde lökosit 31 çıkmış hem dahiliye doktoruma gösterdim, hem özel muayenesine gittiğim prof.a gösterdim, hem de bugün devletteki kadın doğumcum gördü hiçbiri ilaç demedi içiniz rahat olsun.
o gıcık olma hali bendede var. hormonlarımızdan sanırım. en normal haline bile sinir basıyor. sen yinede olumlu düşünmeye çalış. bende bazen diyorum eylül e kadar nasıl durucam kesin erken doğururum diye. demeyelim çağırmayalım. iyi olacakValla canim gercekten dikkat etmek gerekiyor bu zindan sonra bilhassa
İkisinde de aynı şeyi yaşayınca elimde olmayan bisi oldu gecen yazdım buraya sancı vuruyor sanki diye ağladım ya erken gelirse diye durduramıyorum kendimi eşimde ağustosta gelcek diyip duruyor yaa dedim neden erken dogum diye çağrışım yapıyorsun ama hep 1 ay önceden geldiler bu da öyle olur diye düşündüm diye hem böyle konuşuyor hem de yok hallederiz herseyi gıcık olmaya başladım iyice eşime
randevuna az kalmış. acaba büyüdüğü için mi hareketleri eskisi gibi değilKizlar 2 3 gundur bebegimin hareketlerinde azalma var yani yine hareket var gun icinde ama sanki biraz azaldi bu durumu yasayan var mi?randevum 16 temmuzda
Gebeligim biraz zor geçiyor yatarak geciriyorum hamileliği ev de çok müsait değil kusura bakmayın desen nasıl olurKızlar hem annemin akrabaları hem de eski komşularımız bana gelmek istiyomuş bebek için doğumdan sonra İstanbul'da olacaklarmış müsait değilim desem ayıp olur mu sizce canım çok sıkıldı insan 7 aylık hamileye misafirliğe mi gelir bunun temizliği var ikramlığı var zaten sırtım çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?