Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ben alacaktım ama son anda fikir değiştirdim ve onun yerine karadut özü aldım onu sulandırıp kullanacağım belki daha sonra kendime şerbette alırım. Trendyolda baharatları ile satılıyor setler var. Karadut özünü aldığım sebile koyacağım ve yanında baklava bu kadar

Eklentiler

• 1000005808.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 7
Canım inşallah birşey olmaz duam seninleyakında varsa hastane fark etmez acili hemen alır

Ya benim suyummu sızdı acaba yarın belli olur usg de suyumsa zaten azalma olmuştur diye düşünüyorum ilk gebelik olunca insan hiç bişey bilmiyor iyice panikledim dün gece
Hiç endişelenme mutlaka fark edilir. Yarin doktorun da söyler mutlaka. Sen sadece kontrol et bence yarına kadar devamı geliyor mu

Gilmors bugün işitme ve sarılık testi yaptırdık. Çok az sarılık çıktı odayı serin tut dedi. İşitme de iyi geldi.

Siz sarılık testi verdiniz mi ?

Kizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Çok geçmiş olsun, benimde genelde geceleri baş ağrım oluyor ama anlık böyle zonklama mı desem nasıl desem bilemedim belim ve omurgamla eş zamanlı oluyor senin nasıl oluyordu tarif edebilir misin?

Sağlıkla gelsin inşallah güzel bebeğin
Sagol kuzum
Çok geçmiş olsun, benimde genelde geceleri baş ağrım oluyor ama anlık böyle zonklama mı desem nasıl desem bilemedim belim ve omurgamla eş zamanlı oluyor senin nasıl oluyordu tarif edebilir misin?
Canim benim geçmeyen bi ağrım var dünden beri doktora söyleyince yüksek tansiyondan suphelendi ama düşük cikti 2 seferdir ben boşuna yattım gibi geliyor açıkçası
Canim şuan nasılsın ne durumdasiniz
İyiyim canım ama oyle yatiyorum cocuklarimi özledim şimdiden 1 gun böyle onlarsız zor geçiyor

Geçmiş olsun

Trendyoldakini gördüm. bende hastane için limonata koymaya karar verdim. evde kendimize lohusa şerbeti alırım olmazsa

Kıııızzz suyum geldi azönceee birazdan Hastahaneye gidicem
Ayyy çok heyecanlııı haber ver bize mutlaka
Bacak aranda baskı hissediyormusun bide göbeğin düştümü kanala girince düşermiş

Kaç haftalıksın canım
38+2 bugün. Yok bende baskı falan hiç yok djdjdj benimki doğup direkt okula yazılacak bu gidişle
Ay gebe okulunda bundan kadın ısrarla bahsetti. Kesinlikle yanınıza yatırmayın bebek zaten kafasını oynatamıyor emzirirken bile dikkatli olmakta fayda var. Bir de zaten aşırı uykusuz olacağız en iyisi kendi yerine yatırmak

Ne güzel canım çıkmasın ağrilar artık ağırlaşdın ola bilir ondan zorlanıyorsun

Trendyoldakini gördüm. bende hastane için limonata koymaya karar verdim. evde kendimize lohusa şerbeti alırım olmazsa
Kız ne uğraşacaksın bence de limonata mantıklı olmuş. Ben hastanede hiçbir şey vermeyeceğim bir lokum aldı kocam gelen olursa lokum ikram ederiz yeter gider diye düşündüm

Niqu nasılsın bugün ağrın var mı, bebiş nasıl? Ağrı kesici olarak ne veriyorlar bu arada ya
Bu gün çok daha iyiyim kendim tek işimi yapıyorum yavaştan oğlum ufaktan sarılık olmuş ondan hala hastanedeyim ağrı kesici artık bana vurulmuyor ama ilave ödenişle bir ağrı kesici aldık 24 saat hep bana takılıydı onun sayesinde şiddetli ağri hiss etmedim ismini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…