Suan bi hareketlilik yok tam olarak niye yattım hiçbir fikrim yokWoodys kuzum hayırlı zamanda gelsin bebeğin bu arada bende dün doğuma gelerken nst çekildi ve çok yüksek sancılarım çıktı işte hep ağrılarım olduğu için
Ben alacaktım ama son anda fikir değiştirdim ve onun yerine karadut özü aldım onu sulandırıp kullanacağım belki daha sonra kendime şerbette alırım. Trendyolda baharatları ile satılıyor setler var. Karadut özünü aldığım sebile koyacağım ve yanında baklava bu kadarkızlar lohusa şerbeti yaptınız mı ? nasıl yapılıyor? trendyolda malzemelerini hazır satıyorlar sanırım. öyle mi aldınız
bide mesela hastaneye götürecek misiniz ? benim hastaneye gelen giden olmaz kendimiz için evde yapayım diyorum ama
Canım inşallah birşey olmaz duam seninleEşim işten izin alamadı kuzum bugün aksi gibi diğer elemanlar izin almiş cenazeleri varmiş bende istanbuldayım karıştırıyorum hastanenin güzergahını tam bilmediğim bölgede gittiğim hastane yarına kadar beklycm mecbur.. inşallah riske atmıyormdur
Hiç endişelenme mutlaka fark edilir. Yarin doktorun da söyler mutlaka. Sen sadece kontrol et bence yarına kadar devamı geliyor muYa benim suyummu sızdı acaba yarın belli olur usg de suyumsa zaten azalma olmuştur diye düşünüyorum ilk gebelik olunca insan hiç bişey bilmiyor iyice panikledim dün gece
Sağlıkla gelsin inşallah güzel bebeğinKizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Çok geçmiş olsun, benimde genelde geceleri baş ağrım oluyor ama anlık böyle zonklama mı desem nasıl desem bilemedim belim ve omurgamla eş zamanlı oluyorKizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Canim şuan nasılsın ne durumdasinizKizlar benim kaderim de var erken dogum galiba yatisim yapıldı bas ağrısı yüzünden ve bebek cok iriymis
Sagol kuzumSağlıkla gelsin inşallah güzel bebeğin
Canim benim geçmeyen bi ağrım var dünden beri doktora söyleyince yüksek tansiyondan suphelendi ama düşük cikti 2 seferdir ben boşuna yattım gibi geliyor açıkçasıÇok geçmiş olsun, benimde genelde geceleri baş ağrım oluyor ama anlık böyle zonklama mı desem nasıl desem bilemedim belim ve omurgamla eş zamanlı oluyorsenin nasıl oluyordu tarif edebilir misin?
İyiyim canım ama oyle yatiyorum cocuklarimi özledim şimdiden 1 gun böyle onlarsız zor geçiyorCanim şuan nasılsın ne durumdasiniz
Geçmiş olsunSagol kuzum
Canim benim geçmeyen bi ağrım var dünden beri doktora söyleyince yüksek tansiyondan suphelendi ama düşük cikti 2 seferdir ben boşuna yattım gibi geliyor açıkçası
İyiyim canım ama oyle yatiyorum cocuklarimi özledim şimdiden 1 gun böyle onlarsız zor geçiyor
Vermedik kolunu delmek istediler iki kere iğne batirdilar bulamadılar bende bırakın dedim yarında sağlık ocağına gideceğizGilmors bugün işitme ve sarılık testi yaptırdık. Çok az sarılık çıktı odayı serin tut dedi. İşitme de iyi geldi.
Siz sarılık testi verdiniz mi ?
Trendyoldakini gördüm. bende hastane için limonata koymaya karar verdim. evde kendimize lohusa şerbeti alırım olmazsaBen alacaktım ama son anda fikir değiştirdim ve onun yerine karadut özü aldım onu sulandırıp kullanacağım belki daha sonra kendime şerbette alırım. Trendyolda baharatları ile satılıyor setler var. Karadut özünü aldığım sebile koyacağım ve yanında baklava bu kadar
Sagol canimGeçmiş olsun
Trendyoldakini gördüm. bende hastane için limonata koymaya karar verdim. evde kendimize lohusa şerbeti alırım olmazsa
Sağlık ocağında sarılık testi yok canımVermedik kolunu delmek istediler iki kere iğne batirdilar bulamadılar bende bırakın dedim yarında sağlık ocağına gideceğiz
Ayyy çok heyecanlııı haber ver bize mutlakaKıııızzz suyum geldi azönceeebirazdan Hastahaneye gidicem
38+2 bugün. Yok bende baskı falan hiç yok djdjdj benimki doğup direkt okula yazılacak bu gidişleBacak aranda baskı hissediyormusun bide göbeğin düştümü kanala girince düşermiş
Kaç haftalıksın canım
Ay gebe okulunda bundan kadın ısrarla bahsetti. Kesinlikle yanınıza yatırmayın bebek zaten kafasını oynatamıyor emzirirken bile dikkatli olmakta fayda var. Bir de zaten aşırı uykusuz olacağız en iyisi kendi yerine yatırmakCanım park beşik aldık baş ucumda tam dalınca ona bırakıyoruz dün emzik aldık emzik verdik rahat ettik birde yaninda uyutma konusunda eskiler hep anlatir uyku arasında bebeği emzirirken bebeğini Allah korusun ezen bile olmuş dikkat etmek lazım
Tabi eskiler kim bilir gündüz hangi tarla işinden geliyordu da o derece yorgun derin uykuda
Ne güzel canım çıkmasın ağrilar artık ağırlaşdın ola bilir ondan zorlanıyorsunBende de o bölgede 5 gündür aşırı ağrı var canım dönmekte zorlanıyorum sağa ve sola
Doktor baktı doğuma az kaldı şuan günler kaldı 38 olmadan doğar dedi
Ama geçen gittik nts güzeldi sancı çıkmadı ve açıklık ta yokmuş bende anlamadım
Kız ne uğraşacaksın bence de limonata mantıklı olmuş. Ben hastanede hiçbir şey vermeyeceğim bir lokum aldı kocam gelen olursa lokum ikram ederiz yeter gider diye düşündümTrendyoldakini gördüm. bende hastane için limonata koymaya karar verdim. evde kendimize lohusa şerbeti alırım olmazsa
Sen hastaneden ne zaman çıkıyorsun evine geçtin mi kızNe güzel canım çıkmasın ağrilar artık ağırlaşdın ola bilir ondan zorlanıyorsun
Bu gün çok daha iyiyim kendim tek işimi yapıyorum yavaştan oğlum ufaktan sarılık olmuş ondan hala hastanedeyim ağrı kesici artık bana vurulmuyor ama ilave ödenişle bir ağrı kesici aldık 24 saat hep bana takılıydı onun sayesinde şiddetli ağri hiss etmedim ismini bilmiyorumNiqu nasılsın bugün ağrın var mı, bebiş nasıl? Ağrı kesici olarak ne veriyorlar bu arada ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?