- 3 Mayıs 2023
- 1.378
- 752
- 53
- 32
Evet canım herhalde anlayışla karşılarlar ama hiç uğraşma biz bi uğrucaz derseler yine temizlik yapmam gerekiyo ikramlık yapmasam da, temizliği sonlara doğru yapmayı planlıyodum çok huzursuz oldum telefon çalacak diye bekliyorumGebeligim biraz zor geçiyor yatarak geciriyorum hamileliği ev de çok müsait değil kusura bakmayın desen nasıl olur
Canim bende çok nadir hissediyorum Senin plasenta önde değildi değilmi Sen diyet yapiyomusun peki suyun fazla olduğu için?Kizlar ben iki haftadır bebeğin tekmelerini hissetmiyorum sadece sanki makat gelişi olduğu için sürekli vajinamda ağrı var hatta bazen sanki bebek çıkacak gibi oluyor nefessiz kalıyorum. Doktor bebeğin suyu çok fazla demişti ondan olabilir mi acaba
Ay onlar da ne dusuncesiz ya. Sanki ne diye geliyorlarsa bir sürü gereksiz soru göz suzmesi. Sen şansını dene her türlü geleceklerse en azından ikram beklemezler bu söylemeEvet canım herhalde anlayışla karşılarlar ama hiç uğraşma biz bi uğrucaz derseler yine temizlik yapmam gerekiyo ikramlık yapmasam da, temizliği sonlara doğru yapmayı planlıyodum çok huzursuz oldum telefon çalacak diye bekliyorum
Evt bende oyle dusundum gun icinde hareket ediyor ama sanki azaldi gibi hissdiyorumrandevuna az kalmış. acaba büyüdüğü için mi hareketleri eskisi gibi değil
öyle de olabilri
İnşallah canım sabah belli olacak benimkisiBen de bir sıkıntı yok ama yinede doktor şeker yüklemesi yapalım diyor belki salı günü yaparistemediğimi söyledim aslında ama güzel haberler alırız inşallah
Canım benim hamileliğimin başından beri var ve antibiyotik kullanıyorum kan vermiştim pazartesi tekrar enfeksiyon ve bakteri çıkmış yarın bakayım doktor ne dicekIdrar enfeksiyonundan çok korkuyorum haftaya çarşamba randevum var allahtan sürekli idrarima bakılıyor yine ister diye dusunuyorum ben oglumu o yüzden 35 haftalikken doğurmak zorunda kaldim doktorum mecburuz enfeksiyonun ilacla bile düzelmiyor artıyor bebeğe zarar verecek noktaya geldi diye travma kaldi bende umarım kızımda sıkıntı çıkmazda 39.hafta da alıyorlarmış bizim burdaki sehir hastanesiartik erken doğurmaktan skldm kızımda da 36.haftaya girer girmez doğum yapmistim ve hala hiçbir hazirligim yok hala esim bakarız yaparız da
Yok canım plasenta ile ilgili birşey demedi doktor sadece suyu çok fazla dedi şeker yükleme testi yapıldı yarın sonuçlara bakacak şimdilik diyet falan yap demedi banaCanim bende çok nadir hissediyorum Senin plasenta önde değildi değilmi Sen diyet yapiyomusun peki suyun fazla olduğu için?
İnşallah ilacla geçer canim benim bildigin geçmemişti çoğalmisti ondan mecbur kaldi doktor bebegi almaya 34 haftalikken alacaktı ben direttim ama çoğalınca enfeksiyon artik oğlumun sağlığı tehlikeye girecek diye mecbur kaldık ama ben devlete gitmiştim aslinda yapması gereken idrar tahlilini o zmn yapsaymis böyle olmayacaktı ozelde de doktorum vardi iyi ki guvenmisim ona neyse ki sağlıklı oldu şimdi sadece devlete gidiyorum çok iyi ama doktorum çok şükürCanım benim hamileliğimin başından beri var ve antibiyotik kullanıyorum kan vermiştim pazartesi tekrar enfeksiyon ve bakteri çıkmış yarın bakayım doktor ne dicek
ayy çok zor bir şey ya.. diyebilirsen hamileliğim zor geçiyor kusura bakmayın vs diyebilirsinKızlar hem annemin akrabaları hem de eski komşularımız bana gelmek istiyomuş bebek için doğumdan sonra İstanbul'da olacaklarmış müsait değilim desem ayıp olur mu sizce canım çok sıkıldı insan 7 aylık hamileye misafirliğe mi gelir bunun temizliği var ikramlığı var zaten sırtım çok ağrıyo
Hamile hamile misfr agirlamak gercekten zor bunu gelen misafirin dusunmesi lazim.kabul etse olmuyor insan etmese olmuyorKızlar hem annemin akrabaları hem de eski komşularımız bana gelmek istiyomuş bebek için doğumdan sonra İstanbul'da olacaklarmış müsait değilim desem ayıp olur mu sizce canım çok sıkıldı insan 7 aylık hamileye misafirliğe mi gelir bunun temizliği var ikramlığı var zaten sırtım çok ağrıyo
Doktorun iyisi artık mucize gibi bizim burda hep stajyer doktor var senin adına sevindim canımİnşallah ilacla geçer canim benim bildigin geçmemişti çoğalmisti ondan mecbur kaldi doktor bebegi almaya 34 haftalikken alacaktı ben direttim ama çoğalınca enfeksiyon artik oğlumun sağlığı tehlikeye girecek diye mecbur kaldık ama ben devlete gitmiştim aslinda yapması gereken idrar tahlilini o zmn yapsaymis böyle olmayacaktı ozelde de doktorum vardi iyi ki guvenmisim ona neyse ki sağlıklı oldu şimdi sadece devlete gidiyorum çok iyi ama doktorum çok şükür
Anladim canim sonucun çiktimi peki şeker yuklemesinin devlettemi yaptrdn özeldemi özelde ayni gun çikmişti ben yaptirdiğimda.Yok canım plasenta ile ilgili birşey demedi doktor sadece suyu çok fazla dedi şeker yükleme testi yapıldı yarın sonuçlara bakacak şimdilik diyet falan yap demedi bana
Öyle canım çok şükür ama arastirmistim baya devlete gidiceksem iyi bir doktor secmeliyim diye ama işte dogumuma o mu gircek hala onu bilmiyorum bakalim bu gittiğimde sorcam artik inşallah dogumuma girerDoktorun iyisi artık mucize gibi bizim burda hep stajyer doktor var senin adına sevindim canım
Bu aralar ağırlaştım kusura bakmayın inşallah doğumdan sonra müsait bir zamanda bekleriz demekte hiç bir sakınca yok benceKızlar hem annemin akrabaları hem de eski komşularımız bana gelmek istiyomuş bebek için doğumdan sonra İstanbul'da olacaklarmış müsait değilim desem ayıp olur mu sizce canım çok sıkıldı insan 7 aylık hamileye misafirliğe mi gelir bunun temizliği var ikramlığı var zaten sırtım çok ağrıyo
Kızlar hem annemin akrabaları hem de eski komşularımız bana gelmek istiyomuş bebek için doğumdan sonra İstanbul'da olacaklarmış müsait değilim desem ayıp olur mu sizce canım çok sıkıldı insan 7 aylık hamileye misafirliğe mi gelir bunun temizliği var ikramlığı var zaten sırtım çok ağrıyo
Hayırlı olsun çok ponçik büyük de görünüyorKızlar bu çantayı aldım
Gün içinde yazamadım hamile halimizle öyle kıyı köşe temizlik yapamıyoruz bende şahsen birisi gelecek olsa almamanin yollarını ararım bir bahane bulurum.
Teşekkür ederim senin ki de çok sade ve kullanışlı görünüyorHayırlı olsun çok ponçik büyük de görünüyor
Haberlere sosyal medyaya bakmaya korkar olduk eger kasitli yapiliyorsa ihmal varsa Allah belalarini versin gordukce icim parcalaniyorİzmir'deki orman yangın uykumu kaçırıyor inanılmaz üzücü evlere de sicramis yazık elden bişi de gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?