Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
anne olunca , özellikle 2. 3. lerde hep aklın diğer çocuklarda dimi allah hayırlısıyla kurtarsın

Ben doğumda dayanamadım söküp attım gelen giden yoktu koridora çıktm bebek geliyor yardım edin dedim çok sinir olmuştum
Sukur kurtuldum nst den
Geçmiş olsun canım Rabb'im hayırlısı sağlıklısı neyse onu nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum sagol
anne olunca , özellikle 2. 3. lerde hep aklın diğer çocuklarda dimi allah hayırlısıyla kurtarsın
Evet aklim hep cocuklarimda valla kuzu sağol

Woodys kuzum hayırlı zamanda gelsin bebeğin bu arada bende dün doğuma gelerken nst çekildi ve çok yüksek sancılarım çıktı işte hep ağrılarım olduğu için

Canım nts de sancı çıkarsa noluyor bende çıkmadı hiç merak ediyorum
Benim hep vajinada kasıklarımda sancılar ağrılar oluyordu ama tabi son günler hiç sağa sola dönemiyordum yürüyemiyordum ağırlaştım sandım ondan ama sancıymış demek

Benim hep vajinada kasıklarımda sancılar ağrılar oluyordu ama tabi son günler hiç sağa sola dönemiyordum yürüyemiyordum ağırlaştım sandım ondan ama sancıymış demek
Bende de o bölgede 5 gündür aşırı ağrı var canım dönmekte zorlanıyorum sağa ve sola
Doktor baktı doğuma az kaldı şuan günler kaldı 38 olmadan doğar dedi
Ama geçen gittik nts güzeldi sancı çıkmadı ve açıklık ta yokmuş bende anlamadım

oyy yavrumm benimm yaa ne kadar güzel
Peki kızlar bebekleri beşiğine mi koyuyorsunuz yoksa gece boyu beraber mi uyuyorsunuz? @Gilmors
Ben şundan aldım salonda klima var orada uyuyorum çok kullanışlı geldi bana.

Cisini tutarsın ya bunu tutamamistim bir anda kendiliğinden aktı anlaşılıyor zaten. Eğer farklı bir akıntı gibi hissettiysen suyun gelmistir

Cisini tutarsın ya bunu tutamamistim bir anda kendiliğinden aktı anlaşılıyor zaten. Eğer farklı bir akıntı gibi hissettiysen suyun gelmistir
Evet tutamadım bi anda geldi ama genelde bacaktan aşağı akıyor cok geliyor diyorlar benim öyle aşırı gelmedi senin suyun gelince ağrında olmuşmuydu cnm dünden beri ağrım sızım yok.

Bence hastaneye git canım acil bölümüne risk alma

Kıııızzz suyum geldi azönceee birazdan Hastahaneye gidicem
Suyun nasıl geldi canm çokmu geldi gce benimde bi anda yataktan kalkarken fos diye bi sıvı geldi su gibi tutamadım iç çamaşırım ıslandı ama öyle cok aşırı gelmedi su çokmu geldi sende ağrın sızın varmı .

Evet tutamadım bi anda geldi ama genelde bacaktan aşağı akıyor cok geliyor diyorlar benim öyle aşırı gelmedi senin suyun gelince ağrında olmuşmuydu cnm dünden beri ağrım sızım yok.
Ben hastanede yatakta nst cekiliyordum bir anda akti geldi nisanla birlikte doktoru çağırdık açılmaya baktı acı var mı hatırlamıyorum çünkü çok saskindim. Ameliyat odasına götürdükleride masaya yatarken de şarıl şarıl suyum gelmişti

Ya benim suyummu sızdı acaba yarın belli olur usg de suyumsa zaten azalma olmuştur diye düşünüyorum ilk gebelik olunca insan hiç bişey bilmiyor iyice panikledim dün gece

Bence hastaneye git canım acil bölümüne risk alma
Eşim işten izin alamadı kuzum bugün aksi gibi diğer elemanlar izin almiş cenazeleri varmiş bende istanbuldayım karıştırıyorum hastanenin güzergahını tam bilmediğim bölgede gittiğim hastane yarına kadar beklycm mecbur.. inşallah riske atmıyormdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…