Geçmiş olsun canım Rabb'im hayırlısı sağlıklısı neyse onu nasip etsin inşallahBugun gözetim altında olcam ya salcaklar ya da yarım doğuma alacaklarmis
anne olunca , özellikle 2. 3. lerde hep aklın diğer çocuklarda dimiValla kuzu oglumu dusunuyorum açıkçası bensiz napcak 1 gun diye bi de dogum olursa hic hazir değilim yaa inan ki yarın çıkarım evime insallah hayata bak kızımda 36 haftalik alınmıştı gelişimi durdu diye bu kizimi da cok gelisti diye alacaklar
Bende dün amaliyat olurken kendi kendime dedimki hangi akılla yine doğurmaya karar verdim ama her şey oldu bitti ya yaşım az olsaydı yine doğardım dedimValla az çocuk yapmisim diye yillarima üzülüyorum
Sezeryan canımŞükür canım normal mi sezaryen mi oldun
Sukur kurtuldum nst denBen doğumda dayanamadım söküp attım gelen giden yoktu koridora çıktm bebek geliyor yardım edin dedimçok sinir olmuştum
İnşallah kuzum sagolGeçmiş olsun canım Rabb'im hayırlısı sağlıklısı neyse onu nasip etsin inşallah
Evet aklim hep cocuklarimda valla kuzu sağolanne olunca , özellikle 2. 3. lerde hep aklın diğer çocuklarda dimiallah hayırlısıyla kurtarsın
Canım nts de sancı çıkarsa noluyor bende çıkmadı hiç merak ediyorumWoodys kuzum hayırlı zamanda gelsin bebeğin bu arada bende dün doğuma gelerken nst çekildi ve çok yüksek sancılarım çıktı işte hep ağrılarım olduğu için
Benim hep vajinada kasıklarımda sancılar ağrılar oluyordu ama tabi son günler hiç sağa sola dönemiyordum yürüyemiyordum ağırlaştım sandım ondan ama sancıymış demekCanım nts de sancı çıkarsa noluyor bende çıkmadı hiç merak ediyorum
Bende de o bölgede 5 gündür aşırı ağrı var canım dönmekte zorlanıyorum sağa ve solaBenim hep vajinada kasıklarımda sancılar ağrılar oluyordu ama tabi son günler hiç sağa sola dönemiyordum yürüyemiyordum ağırlaştım sandım ondan ama sancıymış demek
Ben şundan aldım salonda klima var orada uyuyorum çok kullanışlı geldi bana.oyy yavrumm benimm yaa ne kadar güzel
Peki kızlar bebekleri beşiğine mi koyuyorsunuz yoksa gece boyu beraber mi uyuyorsunuz? @Gilmors
Cisini tutarsın ya bunu tutamamistim bir anda kendiliğinden aktı anlaşılıyor zaten. Eğer farklı bir akıntı gibi hissettiysen suyun gelmistirKızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi
Canimmm güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsinKıııızzz suyum geldi azönceeebirazdan Hastahaneye gidicem
Evet tutamadım bi anda geldi ama genelde bacaktan aşağı akıyor cok geliyor diyorlar benim öyle aşırı gelmedi senin suyun gelince ağrında olmuşmuydu cnm dünden beri ağrım sızım yok.Cisini tutarsın ya bunu tutamamistim bir anda kendiliğinden aktı anlaşılıyor zaten. Eğer farklı bir akıntı gibi hissettiysen suyun gelmistir
Bence hastaneye git canım acil bölümüne risk almaKızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi
Suyun nasıl geldi canm çokmu geldi gce benimde bi anda yataktan kalkarken fos diye bi sıvı geldi su gibi tutamadım iç çamaşırım ıslandı ama öyle cok aşırı gelmedi su çokmu geldi sende ağrın sızın varmı .Kıııızzz suyum geldi azönceeebirazdan Hastahaneye gidicem
Ben hastanede yatakta nst cekiliyordum bir anda akti geldi nisanla birlikte doktoru çağırdık açılmaya baktı acı var mı hatırlamıyorum çünkü çok saskindim. Ameliyat odasına götürdükleride masaya yatarken de şarıl şarıl suyum gelmiştiEvet tutamadım bi anda geldi ama genelde bacaktan aşağı akıyor cok geliyor diyorlar benim öyle aşırı gelmedi senin suyun gelince ağrında olmuşmuydu cnm dünden beri ağrım sızım yok.
Ya benim suyummu sızdı acaba yarın belli olur usg de suyumsa zaten azalma olmuştur diye düşünüyorum ilk gebelik olunca insan hiç bişey bilmiyor iyice panikledim dün geceBen hastanede yatakta nst cekiliyordum bir anda akti geldi nisanla birlikte doktoru çağırdık açılmaya baktı acı var mı hatırlamıyorum çünkü çok saskindim. Ameliyat odasına götürdükleride masaya yatarken de şarıl şarıl suyum gelmişti
Eşim işten izin alamadı kuzum bugün aksi gibi diğer elemanlar izin almiş cenazeleri varmiş bende istanbuldayım karıştırıyorum hastanenin güzergahını tam bilmediğim bölgede gittiğim hastane yarına kadar beklycm mecbur.. inşallah riske atmıyormdurBence hastaneye git canım acil bölümüne risk alma
Sağol kuzumgelmez gelmez kuzum hiç dert etme, tkrar şüphelenirsen bi acile gidersin onun testi var yapıyolar o mu değil mi anlamak için, için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?