Link verebilir misinizEki Görüntüle 3612924
Kızlar çanta aldım geçen bahsettim ya sitede daha uyguna bu rengini aldım çok büyük yumuşacık. Kendi ağırlığı olmadığı için yormayacak tipte. Almak isteyenlere fikir olsun
Devlette yaptırdım canım randevusuz gelme dedi randevu aldım sonuçlar çıkmışAnladim canim sonucun çiktimi peki şeker yuklemesinin devlettemi yaptrdn özeldemi özelde ayni gun çikmişti ben yaptirdiğimda.
Çok sevindim canım bizim burda genelde asistan doktorlar var sabit bir doktor bulamıyoruzÖyle canım çok şükür ama arastirmistim baya devlete gidiceksem iyi bir doktor secmeliyim diye ama işte dogumuma o mu gircek hala onu bilmiyorum bakalim bu gittiğimde sorcam artik inşallah dogumuma girerbebekle ilk buluşma anını bile çekip gönderiyormus
bende anakucağı alacaktım. bu model güzelmiş. salonda da uyuyabilir doğru diyorsun. favoriye atayımAnakucağı olarakta bunu tercih ettik bu sefer. Oğlumda sallanmayan modeli tercih etmiştik artık üretimde yokmuş çocuk yapmayacağız diye herşeyini vermişiz mecbur yeniden aldık. 1 yaşa kadar kullanılıyor portatif bişey hem salona hem yatak odasına taşınabiliyor ama odada park yatakta uyuturum muhtemelen bunu salonda kullanırım
ayyy ben de 29. hafta 12 almısım kıızBen 15 kilo aldım daha da alacak gibiyim
E nabizdan baktinmi canim kaç çikmiş şekerin.Devlette yaptırdım canım randevusuz gelme dedi randevu aldım sonuçlar çıkmış
Ben çekildim ağrılarım var deyince nst istediKızlar NST çekilen oldu mu? Çünkü doktorlar gebeliğin seyrine göre 30da 32de yada 35te isteyebiliyor doğum şekli ve tarihi NSTden sonra mı belli oluyor?
Bence erken ya benim Ağustos doğum onunla bile diyorum erken halıları vericem yıkamaya ama geri kalanını biraz beklicem erken kirlenmesin diyekızlar haftaya temizlik yapmayı düşünüyorum. halılar + perdeler +cam
erken değil dimi ?
Özele gidiyorum nst için ödeniş yapmıyorumÖzelde doğum düşünen arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Nst için her gittiğimizde yine muayene ücreti mi ödüyoruz?
32.haftada çalişamaz raporu alıyorsunuz.Ama eğer çalişmak istiyorsanız doğum öncesi izni doğum sonrasına eklemek için çalışabilir raporu alabilirsiniz.Zaten 37. Haftada mecbur artık izne ayriliyorsunuz rapor geçerli olmuyorMaşallah32 haftayı geçince mi gitmek lazım? Doktordan yazıyı alıp iş yerine vereceğiz değil mi başka bir şey yapmamıza gerek yok heralde
Ya bende öyle düşünüyordum ama geçen sefer halılarımı seremeden doğuma gitmiştimBence erken ya benim Ağustos doğum onunla bile diyorum erken halıları vericem yıkamaya ama geri kalanını biraz beklicem erken kirlenmesin diye
Merhabalarmerhaba kızlar nasıl gidiyor? benim dün kontrolüm vardı. dün 27+5 haftalıktım. devlet hastanesine gidiyorum. haftasıyla uyumlu 1200 gram dedi. herşey güzel görünüyor dedi. erkek bebek kesin pipisinin resmini verdiayy ultrasonda bana da gösterdi de onu vereceğini düşünmemiştim. :) benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var iğne yaptıracaktık. sonuçlar çıkmadı bugün tekrar gideceğim inşallah iğneyi yaptırır gelirim. makat geliş poposuyla aşağı baskı yapıp duruyor. doktor anormal ağrıların olabilir dedi. bıçak saplanır gibi ağrılarım var. normal dedi. henüz alışveriş yapmadım. ama lcw dan bakıyorum. bu ara %50 ye yakın indirim var. kuponla lcw bebek kıyafetleri güzel oluyor. tavsiiye ederimm. 3500 liralık beğendim. kuponla 2058 liraya filan geldi 3 tulum 3hastane çıkışı ayaklı takım 3 tane de normal takım 6 tane çorap bir tane kapitobne yelek hepsi 2000 liraya düştü. mobilden girerseniz çark da geliyor. takip edin bence. ayrı 2 tane de 5 lihastane çıkışı alacağım. yeter diye düşünüyorum. kendime pijama ya bakıyorum da lohusa pijamaları çok pahalı geldi 2- 3 bin lira arası niye bu kadar pahalılar ? bu arada 72 kiloyla başladığım bu yolda 86 kiloula devam ediyorum. bu çok üzücü halbuki dikkat ediyorum. inşallah doğum sonrası verebilirim.
Ben dün konuştum ben 32.haftanın içinde olması gerekiyormuş 33 olmaz dedi mesela sistemden düşer dedi. Dikkatli takip etmek lazımmışMaşallah32 haftayı geçince mi gitmek lazım? Doktordan yazıyı alıp iş yerine vereceğiz değil mi başka bir şey yapmamıza gerek yok heralde
Hastaneden geldim şimdi canım çok şükür şekerin yok gayet iyi dedi sadece kansızlık ve demir eksikligin fazla ilaçlarını günde ikiye çıkar dediE nabizdan baktinmi canim kaç çikmiş şekerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?