Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Çok sevindim canım bizim burda genelde asistan doktorlar var sabit bir doktor bulamıyoruz

Ben bu sefer sırt çantası tercih ettim kızlar çok bölmeli. Anne bebek çantasını oğlumda kullandım çok yetmemişti o termal bölmeleri de hiç kullanmamıştık. Çok bölmeli olması kullanımı kolaylaştırıyor bunu baya uzun süre kullanırım. İndirimle 900e aldım.

Eklentiler

• IMG_2766.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 61
Anakucağı olarakta bunu tercih ettik bu sefer. Oğlumda sallanmayan modeli tercih etmiştik artık üretimde yokmuş çocuk yapmayacağız diye herşeyini vermişiz mecbur yeniden aldık. 1 yaşa kadar kullanılıyor portatif bişey hem salona hem yatak odasına taşınabiliyor ama odada park yatakta uyuturum muhtemelen bunu salonda kullanırım

Eklentiler

• IMG_2765.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 64
bende anakucağı alacaktım. bu model güzelmiş. salonda da uyuyabilir doğru diyorsun. favoriye atayım

merhaba kızlar nasıl gidiyor? benim dün kontrolüm vardı. dün 27+5 haftalıktım. devlet hastanesine gidiyorum. haftasıyla uyumlu 1200 gram dedi. herşey güzel görünüyor dedi. erkek bebek kesin pipisinin resmini verdi ayy ultrasonda bana da gösterdi de onu vereceğini düşünmemiştim. :) benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var iğne yaptıracaktık. sonuçlar çıkmadı bugün tekrar gideceğim inşallah iğneyi yaptırır gelirim. makat geliş poposuyla aşağı baskı yapıp duruyor. doktor anormal ağrıların olabilir dedi. bıçak saplanır gibi ağrılarım var. normal dedi. henüz alışveriş yapmadım. ama lcw dan bakıyorum. bu ara %50 ye yakın indirim var. kuponla lcw bebek kıyafetleri güzel oluyor. tavsiiye ederimm. 3500 liralık beğendim. kuponla 2058 liraya filan geldi 3 tulum 3hastane çıkışı ayaklı takım 3 tane de normal takım 6 tane çorap bir tane kapitobne yelek hepsi 2000 liraya düştü. mobilden girerseniz çark da geliyor. takip edin bence. ayrı 2 tane de 5 lihastane çıkışı alacağım. yeter diye düşünüyorum. kendime pijama ya bakıyorum da lohusa pijamaları çok pahalı geldi 2- 3 bin lira arası niye bu kadar pahalılar ? bu arada 72 kiloyla başladığım bu yolda 86 kiloula devam ediyorum. bu çok üzücü halbuki dikkat ediyorum. inşallah doğum sonrası verebilirim.

kızlar haftaya temizlik yapmayı düşünüyorum. halılar + perdeler +cam
erken değil dimi ?
Bence erken ya benim Ağustos doğum onunla bile diyorum erken halıları vericem yıkamaya ama geri kalanını biraz beklicem erken kirlenmesin diye

Maşallah 32 haftayı geçince mi gitmek lazım? Doktordan yazıyı alıp iş yerine vereceğiz değil mi başka bir şey yapmamıza gerek yok heralde
32.haftada çalişamaz raporu alıyorsunuz.Ama eğer çalişmak istiyorsanız doğum öncesi izni doğum sonrasına eklemek için çalışabilir raporu alabilirsiniz.Zaten 37. Haftada mecbur artık izne ayriliyorsunuz rapor geçerli olmuyor

Bence erken ya benim Ağustos doğum onunla bile diyorum erken halıları vericem yıkamaya ama geri kalanını biraz beklicem erken kirlenmesin diye
Ya bende öyle düşünüyordum ama geçen sefer halılarımı seremeden doğuma gitmiştim
o yüzden bu sefer erkenden yapıcam. sermem olmazsa ama yıkansın dursun

Merhabalar
lohusa takımları markadan değişiyor. ilk doğumumda lcw dreams almıştım. güzeldi. şimdide miss dünya lissa diye bi yerden aldım. trendyol. onlarda iyi çıktı. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…