Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
yaaa ne güzel maşallah
çok sevindim
dikkat etmiş miydin bu süreçte peki , diyet yapmış mıydın

Ya bende öyle düşünüyordum ama geçen sefer halılarımı seremeden doğuma gitmiştim
o yüzden bu sefer erkenden yapıcam. sermem olmazsa ama yıkansın dursun
Serme o zaman ben yıkamaya verince sermicem asla temiz kalmaz ondan

Y yusra26 ve doğum yapan bir arkadaşımız daha vardı kullanıcı adını hatırlayamadım.

Ne yaptınız nasılsınız?

bende anakucağı alacaktım. bu model güzelmiş. salonda da uyuyabilir doğru diyorsun. favoriye atayım
İnan elim ayağım gibiydi o kadar işe yarıyordu ki bebiş büyüyünce oturur pozisyona da geliyor biz yatak odasına da götürüyorduk sallanan modeli daha kullanışlıdır eminim

Lohusa takımı olarakta bunu aldım ben foto çekiminde de giyeceğim sonrasında da evde giyerim. Dantelli mantelli şeylerden hiç hoşlanmıyorum asla evde giymeyeceğim şeyler hastanede normal giymek içinde suwenden alacağım fitilli takımları şahane emzirme sutyenlerini de ordan tavsiye ederim. Öteki ayda bebişin kıyafetlerini falan tamamlarım artık.

Eklentiler

• IMG_2769.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızıma da hastane çıkışı sadece bu tulumu yaptıracağım isimli örtüler battaniyeler falan yaptırmayacağım hastane için hediyelik kapı süsü falanda yaptırmak istemiyorum düz çiko ve kolonya. Ben doğuruyorum bana getirsinler hediye şimdilik kafamda şekillenenler bunlar ne çok şey varmış alınacak

Eklentiler

• IMG_2770.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 55
Ay çok güzelmiş mutlulukla sağlıkla kullanın bunun beşiksiz olanını almıştım bilseydim böyle modelleri bunu alırdım neyse artık

Çok şık çok güzel

Çok güzel bende sadece tulumunu battaniye eldiven şapka sipariş ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…