Kızlar çok şükür şeker çıkmadı sadece kansızlık ve Demir eksikliği var ilaçlarını günde ikiye çıkar dedi ve en önemlisi çok şükür bebeğin suyu normale dönmeye başlamış
Ya bende öyle düşünüyordum ama geçen sefer halılarımı seremeden doğuma gitmiştim
o yüzden bu sefer erkenden yapıcam. sermem olmazsa ama yıkansın dursun
İnan elim ayağım gibiydi o kadar işe yarıyordu ki bebiş büyüyünce oturur pozisyona da geliyor biz yatak odasına da götürüyorduk sallanan modeli daha kullanışlıdır eminim
Lohusa takımı olarakta bunu aldım ben foto çekiminde de giyeceğim sonrasında da evde giyerim. Dantelli mantelli şeylerden hiç hoşlanmıyorum asla evde giymeyeceğim şeyler hastanede normal giymek içinde suwenden alacağım fitilli takımları şahane emzirme sutyenlerini de ordan tavsiye ederim. Öteki ayda bebişin kıyafetlerini falan tamamlarım artık.
Kızıma da hastane çıkışı sadece bu tulumu yaptıracağım isimli örtüler battaniyeler falan yaptırmayacağım hastane için hediyelik kapı süsü falanda yaptırmak istemiyorum düz çiko ve kolonya. Ben doğuruyorum bana getirsinler hediye şimdilik kafamda şekillenenler bunlar ne çok şey varmış alınacak
Anakucağı olarakta bunu tercih ettik bu sefer. Oğlumda sallanmayan modeli tercih etmiştik artık üretimde yokmuş çocuk yapmayacağız diye herşeyini vermişiz mecbur yeniden aldık. 1 yaşa kadar kullanılıyor portatif bişey hem salona hem yatak odasına taşınabiliyor ama odada park yatakta uyuturum muhtemelen bunu salonda kullanırım
Kızıma da hastane çıkışı sadece bu tulumu yaptıracağım isimli örtüler battaniyeler falan yaptırmayacağım hastane için hediyelik kapı süsü falanda yaptırmak istemiyorum düz çiko ve kolonya. Ben doğuruyorum bana getirsinler hediye şimdilik kafamda şekillenenler bunlar ne çok şey varmış alınacak
İnan elim ayağım gibiydi o kadar işe yarıyordu ki bebiş büyüyünce oturur pozisyona da geliyor biz yatak odasına da götürüyorduk sallanan modeli daha kullanışlıdır eminim