Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Evet renksz bildiğin su gibi cnm tamda tarif ettiğin gibi gelmedi devami kontrolum var bir gun sonra doktoruma soylerim su olsa devami gelirdi sanirim bilmiyorum ki tecrubemde yokilk gebeliğim.
Eczanede ped varmış bunun için renk değiştiren turnosllü. İçin rahat etmezse sabah alıp koy canım hastaneye gitsende ona benzer test yapıyorlar zaten. En azından doktora gidene kadar için rahat etmiş olur

Bende ilk gece hiç uyumadım canım balgamlı kusuyordu sevinç korku panik agri hepsini bir günde yaşayınca vücut uyutmuyor
Aynen bizde öyleyiz ben birde mama verdiğim için daha çok gazı var hala bir şey yiyemedim hep sıvı..topuk kanı aldılar birde dediler ben 0 Rh + eşim b Rh + olduğu için kan alak sarılık olma bilme ihtimali var ben imza attım gerek yok dedim zaten çocuğu delik deşik ettiler rengide kırmızı sarı olursa görürüm yani

Aynen öyle kötü yazıları okumayın bile ben okudum hata ettim
Geçmiş olsun taze annemizz, zoru atlattın şimdi keyifle bebişi büyütme zamanı geldi!! Dediğin gibi, herşey anne'de bitiyor. Bu sürecin geçici olduğunuda önceden bilinç altına öğretmen gerek
İnşaallah iyi gelir, bazı anneler emzik kurtarıcım diyor. Onlardan al haberi Aminn, içimden bir ses normal doğum gibi başlayıp sezeryanla biticek diyor.. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin bütün doğuracak olanlara Sadece eşimle gitmeyi düşünüyorum, doğduktan sonra haber vereceğiz herkese. Kalabalıktan hiç hoşlanmayan bir insanım zaten, nekadar az insan okadar iyi benim için.. Sancı bekliyorum ama gelmiyor, anlamıyorum niye böyle oluyo? Benim arkadaşım şuan 36 haftalık, karnı aşağıda sürekli sanıcısı var. Ben hala aynıyım, değişiklik yok.. Bu beni dahada korkutuyo, doğumum zormu olacak diye

Zorlukla alakalı değil daha zamanın var demekki.. Arkadaşının hamileliği zor geçiyordur ondan sancısı var gibi hissediyordur doğum sancısı olsa çoktan doğururdu. son bir haftan zaten sonra sancın olmazsa kendileri başlatır doğumu
Eğer içinden sezeryana dönecek gibi hissediyorsan doktorundan diretk sezaryen isteyebiliyor musun?

Yaninda kim kalıyor benim tezyem kalıyordu bayagi faydası olmuştu bebeğin kolunu bacağını kundaklayip veriyordu emzirmem kolay olmuştu. Şu bir kaç günü atlatirsan herşey yoluna girecek seni öyle iyi anlıyorum ki

Kıııızzz suyum geldi azönceee birazdan Hastahaneye gidicem

Kızlar vajinal doğum yapıp dikis atılan var mı? Nasıl geçiyor süreç? Ne durumdasınız? Alt dikis de sezeryan gibi zorluyor çünkü ilk doğumumda vardı simdi dikissiz doğurabilirim belki diye umut ediyorum.
Perinatolog’a mi gidiyorsunuz?

Doktorum dedi canım bebek kanala girmiş her an gelebilir dedi 2 ayrı doktora gittim 2 side aynını dedi
Bacak aranda baskı hissediyormusun bide göbeğin düştümü kanala girince düşermiş
Kaç haftalıksın canım

Eşim kalıyor onunda yaptığı kadar artık ilkde oğlum daha çok uyuyordu ve kilo verdi bu defa kendimi zorladım yürümek için ve bu oğlum hep huysuz beni istiyor kurban olurum ben ona kokumla uyuyor

Cano gözün aydın, bu sabah aklıma geldin, aaa bir baktım bebiş gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş

Eşim kalıyor onunda yaptığı kadar artık ilkde oğlum daha çok uyuyordu ve kilo verdi bu defa kendimi zorladım yürümek için ve bu oğlum hep huysuz beni istiyor kurban olurum ben ona kokumla uyuyor
oyy yavrumm benimm yaa ne kadar güzel
Peki kızlar bebekleri beşiğine mi koyuyorsunuz yoksa gece boyu beraber mi uyuyorsunuz? Gilmors

Çok sevindim canım darısı bize inşallah nasıl geçti doğum

Kuzum ikinci doğumda dikişin olmaz eğer ekstra bir sorun yaşamazsan bence çok daha rahat yaparsın ikinci doğumlar daha kolay herkes böyle söylüyordu ben de yaşayınca farketmiştim

Evet İstanbul'dayım canım özele en son bir ay önce gittim doktor sadece küçük minyon bir bebek olacak demişti bacak boyu kısa evet ama genetik de olabilir dedi. Bu ay gidemedim birtakım sorunlar dan dolayı. Geçen haftaki doktorda dedi zaten gelişim geriliği erken doğuma sebep olabiliyor ben 37 alırım ama işte bu doktor biraz değişikti çok şükür haftaya olmayacak o doktor

Canım herkeste farklı oluyor misal benim oğlum da bildiğin çeşmeyi açar gibi gelmişti birden sanki bir Su balonu patlatır gibi

Toparlar kendini canım sen iyi olmaya bak cidden çok tatlı oluyorlar cennet gibi kokuları hele meme aramaları oy yerim aklımız gidiyor aklımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…