- 24 Şubat 2021
- 1.870
- 2.468
- 83
Eczanede ped varmış bunun için renk değiştiren turnosllü. İçin rahat etmezse sabah alıp koy canım hastaneye gitsende ona benzer test yapıyorlar zaten. En azından doktora gidene kadar için rahat etmiş olurEvet renksz bildiğin su gibi cnm tamda tarif ettiğin gibi gelmedi devami kontrolum var bir gun sonra doktoruma soylerim su olsa devami gelirdi sanirim bilmiyorum ki tecrubemde yokilk gebeliğim.
Aynen bizde öyleyiz ben birde mama verdiğim için daha çok gazı var hala bir şey yiyemedim hep sıvı..topuk kanı aldılar birde dediler ben 0 Rh + eşim b Rh + olduğu için kan alak sarılık olma bilme ihtimali var ben imza attım gerek yok dedim zaten çocuğu delik deşik ettiler rengide kırmızı sarı olursa görürüm yaniBende ilk gece hiç uyumadım canım balgamlı kusuyordu sevinç korku panik agri hepsini bir günde yaşayınca vücut uyutmuyor
O kadar güzel söyledin kisüreç kolay değil ama insanları soğutacak bir süreç de asla değil. Ne kadar sukretsek
AdChoicesDediğin gibi lohusa depresyonunu anne ancak kendi yonetebilirmis
ADVERTENTIE
Ben eve ikinci gün geldim ama o akşam çok sancilandim acilde Ağrı kesici oldum doktor zaten demişti. günlük sancım başlamadan parol alıyorum. Demir kan ilaclari 3 ay daha devammis devam ediyoruz biz de
Geçmiş olsun taze annemizz, zoru atlattın şimdi keyifle bebişi büyütme zamanı geldi!!Aynen öyle kötü yazıları okumayın bile ben okudum hata ettim
İnşaallah iyi gelir, bazı anneler emzik kurtarıcım diyor. Onlardan al haberiEmzik deneyeceğim bugğn alıp dediğin gibi iyi gelebilir
Ayy senin doğumu da çok merak ediyorum yaa hayırlısıyla kolaylıkla olsun inşallah
Biraz sancılar acılar olacak ama korkma geçecek hepsi kendini hazırla
hastaneye kimle gideceksin eşinle mi annenle mi nasıl olacak? Sancı çekerken çok kalabalık olma bence süre çok uzunmuş gibi gelir herkes beklerken seni stres olursun
Zorlukla alakalı değil daha zamanın var demekki.. Arkadaşının hamileliği zor geçiyordur ondan sancısı var gibi hissediyordur doğum sancısı olsa çoktan doğururdu.Geçmiş olsun taze annemizz, zoru atlattın şimdi keyifle bebişi büyütme zamanı geldi!!Dediğin gibi, herşey anne'de bitiyor. Bu sürecin geçici olduğunuda önceden bilinç altına öğretmen gerek
İnşaallah iyi gelir, bazı anneler emzik kurtarıcım diyor. Onlardan al haberiAminn, içimden bir ses normal doğum gibi başlayıp sezeryanla biticek diyor.. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin bütün doğuracak olanlara Sadece eşimle gitmeyi düşünüyorum, doğduktan sonra haber vereceğiz herkese. Kalabalıktan hiç hoşlanmayan bir insanım zaten, nekadar az insan okadar iyi benim için.. Sancı bekliyorum ama gelmiyor, anlamıyorum niye böyle oluyo? Benim arkadaşım şuan 36 haftalık, karnı aşağıda sürekli sanıcısı var. Ben hala aynıyım, değişiklik yok.. Bu beni dahada korkutuyo, doğumum zormu olacak diye
Yaninda kim kalıyor benim tezyem kalıyordu bayagi faydası olmuştu bebeğin kolunu bacağını kundaklayip veriyordu emzirmem kolay olmuştu. Şu bir kaç günü atlatirsan herşey yoluna girecek seni öyle iyi anlıyorum kiAynen bizde öyleyiz ben birde mama verdiğim için daha çok gazı var hala bir şey yiyemedim hep sıvı..topuk kanı aldılar birde dediler ben 0 Rh + eşim b Rh + olduğu için kan alak sarılık olma bilme ihtimali var ben imza attım gerek yok dedim zaten çocuğu delik deşik ettiler rengide kırmızı sarı olursa görürüm yani
Kıııızzz suyum geldi azönceeeZorlukla alakalı değil daha zamanın var demekki.. Arkadaşının hamileliği zor geçiyordur ondan sancısı var gibi hissediyordur doğum sancısı olsa çoktan doğururdu.son bir haftan zaten sonra sancın olmazsa kendileri başlatır doğumu
Eğer içinden sezeryana dönecek gibi hissediyorsan doktorundan diretk sezaryen isteyebiliyor musun?
Perinatolog’a mi gidiyorsunuz?Bende durum şöyle doktor bacak boyunu ve kafasını çok küçük ölçüyor hep en az 3 haftalık gerileme var 35. Haftada bile 2 kilo 60 gramdı bugünkü doktor bakmadı haftaya pazartesi inşallah son durumu öğrenirim
Ayyy inanamıyorum dikkat et kendine haber ver aradaKıııızzz suyum geldi azönceeebirazdan Hastahaneye gidicem
Bacak aranda baskı hissediyormusun bide göbeğin düştümü kanala girince düşermişDoktorum dedi canım bebek kanala girmiş her an gelebilir dedi 2 ayrı doktora gittim 2 side aynını dedi
Kaç haftalıksın canımAy evet bize de bu şekilde anlattılar gebe okulunda.. ama şimdilik bir etki göremedim bakalım
Ben sonuna kadar beklemek istemiyorum ya bu hafta normal doğurabilirsem süper olacak. Benim bebek 3 buçuk kilo oldu korkuyorum çok büyük doğurmaktan
Canım bacak aramda vijınal bölgede şuan aşırı baskı ağrı var göbek kısmımdada aşırı dereceBacak aranda baskı hissediyormusun bide göbeğin düştümü kanala girince düşermiş
Kaç haftalıksın canım
Eşim kalıyor onunda yaptığı kadar artık ilkde oğlum daha çok uyuyordu ve kilo verdi bu defa kendimi zorladım yürümek için ve bu oğlum hep huysuz beni istiyor kurban olurum ben ona kokumla uyuyorYaninda kim kalıyor benim tezyem kalıyordu bayagi faydası olmuştu bebeğin kolunu bacağını kundaklayip veriyordu emzirmem kolay olmuştu. Şu bir kaç günü atlatirsan herşey yoluna girecek seni öyle iyi anlıyorum ki
Cano gözün aydın, bu sabah aklıma geldin, aaa bir baktım bebiş gelmişKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Eşim kalıyor onunda yaptığı kadar artık ilkde oğlum daha çok uyuyordu ve kilo verdi bu defa kendimi zorladım yürümek için ve bu oğlum hep huysuz beni istiyor kurban olurum ben ona kokumla uyuyor
Çok sevindim canım darısı bize inşallahKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Kuzum ikinci doğumda dikişin olmaz eğer ekstra bir sorun yaşamazsan bence çok daha rahat yaparsınKızlar vajinal doğum yapıp dikis atılan var mı? Nasıl geçiyor süreç? Ne durumdasınız? Alt dikis de sezeryan gibi zorluyor çünkü ilk doğumumda vardı simdi dikissiz doğurabilirim belki diye umut ediyorum.
Perinatolog’a mi gidiyorsunuz?
Baktım kızım şeftali yiyince tepki veriyor arada şeftali yiyom canımİyiki hissediyorsun bol bol şekerli tükettirsen en azından doğuma kadar hareketlerini net hissedersinde için rahat eder canım
Evet İstanbul'dayım canım özele en son bir ay önce gittim doktor sadece küçük minyon bir bebek olacak demişti bacak boyu kısa evet ama genetik de olabilir dedi. Bu ay gidemedim birtakım sorunlar dan dolayı. Geçen haftaki doktorda dedi zaten gelişim geriliği erken doğuma sebep olabiliyor ben 37 alırım ama işte bu doktor biraz değişikti çok şükür haftaya olmayacak o doktorBildiğim kadarıyla istanbulda yaşıyordun maddi durumunu bilmiyorum ama tek seferlkte olsa iyi bir özele gidip muayene olsana hafta içinde doğumu yapmak zorunda değilsin yine araştırmaya gidersin ama en azından farklı ve teknolojik aleti gelişmiş bir doktor baksaydı bari. Devlette imkanlar iyi değil ultrason konusunda. Hemşire de bebekte hareket yok demiş ve gerilik üç hafta diyorsun. Benim bildiğim gelişim geriliği erken doğum endikasyonudur
Canım herkeste farklı oluyor misal benim oğlum da bildiğin çeşmeyi açar gibi gelmişti birden sanki bir Su balonu patlatır gibiKızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi
Toparlar kendini canım sen iyi olmaya bak cidden çok tatlı oluyorlar cennet gibi kokuları hele meme aramaları oy yerimEşim kalıyor onunda yaptığı kadar artık ilkde oğlum daha çok uyuyordu ve kilo verdi bu defa kendimi zorladım yürümek için ve bu oğlum hep huysuz beni istiyor kurban olurum ben ona kokumla uyuyor
Güzel haberle gel inşallahKıııızzz suyum geldi azönceeebirazdan Hastahaneye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?