Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Bunu nerde yaptırıyosunuz acaba instagram bana pek güvenilir gelmedi parayı şimdi atıyoruz 20 gün kargo süresi veriyolar

Ne şahane şeyler alınmış hepsi birbirinden güzel isimli hastane çıkışına bayıldım
Lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum sizlerin zevkine güveniyorum bulursanız link istiyorum
Hele geçenki attığınız üçlü lohusa sutyenlerinden ve aynı satıcının hamile alt çamaşırları dan aldım şahane ötesi bu fiyata bu kalite inanılmaz hepinize tavsiye ederim
Bu telaşlar ne güzel telaşlar umarım hepimiz agiz tadıyla kucağımıza alırız bebekelrimizi

Selam kızlarr yoğunluktan dolayı bayadır giremiyordum buaralara. Nasılsınız iyimisiniz?? Yoğunluk bitti artık hep buralardayım a dostlar Süreciniz/ hazırlıklar nasıl gidiyoo? Benim bu hafta yalancı kasılmalarım başladı. Ara ara vajinama ağrı giriyo gidiyo. Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. Bir an önce doğurup sevmek istiyorum Sıcaklar çok bunaltsada iyiyim Elhamdullilah.

Haftaya bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim. Ondan sonrada doğum çantası hazırlamayı düşünüyorum. Bebişi düşünmekten kendi ihtiyaçlarımı almayı unuttum Bugün doğursam, gereken hiçbirşeyim yok o derece Sizler naptınızz

Bizim bebişe ilk aldığımız şeydi bebek bezi.Ben Prima premium care aldım.1 numara 2 numara ve 3 numaradan migrosta 1 alana 1 bedava vardı.
Ben de ondan almak istiyorum da şu an gözle görülür bi indirim göremedim diğer markalardan azar azar aldım denemelik gibi bakalım hangisinden memnun kalırsak

Merhaba gebelik haftamız hemen hemen aynı, pipinin fotoğrafını 20+larda bana detaylıyı yapan prof vermişti bu beni de şaşırtmıştı

Kızlar çatlamalar başladı ben Shea butter kullanıyordum dr Mom markanın sizler ne kullanıyorsunuz memnnn olduğunuz varmı

Kızlar çatlamalar başladı ben Shea butter kullanıyordum dr Mom markanın sizler ne kullanıyorsunuz memnnn olduğunuz varmı
Ben mamaaura, lierac ve bio oil kullanıyorum. Sabah ve akşam olmak üzere ,karnıma göğüslerime kalçama ve bacaklarımın çatlama ihtimali olan kısımlarına sürüyorum. Kalçam biraz çatladı. Çok korkuyorum karnımın da çatlamasından. Artık gün ortasında da sürüyorum karnıma.

Aslında markadan ziyade nemli tutmak önemliymiş ben çok unutuyorumda günde bir zor sürüyorum benimki katı halde ya zorlanıyorum sıvı bişe almak istiyorum şuan aklımdaki bio oil

Çatlamanın genetik olduğuna inanıyorum ben ilk gebeliğimdede şimdide hiçbir şey sürmüyorum bir yorum okumuştum biri çok pahalı kremler kullanıp yine çatlamıştı bende ondan saldım ve çatlak olmadıİn şa Allah sizdede olmaz ama bende olsa bile umursamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…