- 3 Mayıs 2023
- 1.378
- 752
- 53
- 32
Bunu nerde yaptırıyosunuz acaba instagram bana pek güvenilir gelmedi parayı şimdi atıyoruz 20 gün kargo süresi veriyolarKızıma da hastane çıkışı sadece bu tulumu yaptıracağım isimli örtüler battaniyeler falan yaptırmayacağım hastane için hediyelik kapı süsü falanda yaptırmak istemiyorum düz çiko ve kolonya. Ben doğuruyorum bana getirsinler hediyeşimdilik kafamda şekillenenler bunlar ne çok şey varmış alınacak
Bizim bebişe ilk aldığımız şeydi bebek bezi.Ben Prima premium care aldım.1 numara 2 numara ve 3 numaradan migrosta 1 alana 1 bedava vardı.Kızlar bez aldınız mı hiç? Aldıysanız hangi marka ve ne kadar aldınız
Canım bana Dr akşam yemeğinden önce iç demişti o zaman aç oluyorsunYapsam da kalkamiyorum
Cunku ac olmuyorum yatmadan önce ac içilmesi gerektirdiği icin
Ben de ondan almak istiyorum da şu an gözle görülür bi indirim göremedim diğer markalardan azar azar aldım denemelik gibi bakalım hangisinden memnun kalırsakBizim bebişe ilk aldığımız şeydi bebek bezi.Ben Prima premium care aldım.1 numara 2 numara ve 3 numaradan migrosta 1 alana 1 bedava vardı.
Çok güzel olmuş isim de harika mutluluk sağlık getirsin ömür boyuKızlar bizde isme karar verdik sonunda böyle bi takım yaptırdım trendyoldan güvenilir satıcı
Çok teşekkür ederiz canımÇok güzel olmuş isim de harika mutluluk sağlık getirsin ömür boyu
Normal muayeneyi merak ettim, doğum tarihi ve şekli belirleniyor diye NST çekilen oldu mu?Ben çekildim ağrılarım var deyince nst istedi
Merhaba gebelik haftamız hemen hemen aynı, pipinin fotoğrafını 20+larda bana detaylıyı yapan prof vermişti bu beni de şaşırtmıştımerhaba kızlar nasıl gidiyor? benim dün kontrolüm vardı. dün 27+5 haftalıktım. devlet hastanesine gidiyorum. haftasıyla uyumlu 1200 gram dedi. herşey güzel görünüyor dedi. erkek bebek kesin pipisinin resmini verdiayy ultrasonda bana da gösterdi de onu vereceğini düşünmemiştim. :) benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var iğne yaptıracaktık. sonuçlar çıkmadı bugün tekrar gideceğim inşallah iğneyi yaptırır gelirim. makat geliş poposuyla aşağı baskı yapıp duruyor. doktor anormal ağrıların olabilir dedi. bıçak saplanır gibi ağrılarım var. normal dedi. henüz alışveriş yapmadım. ama lcw dan bakıyorum. bu ara %50 ye yakın indirim var. kuponla lcw bebek kıyafetleri güzel oluyor. tavsiiye ederimm. 3500 liralık beğendim. kuponla 2058 liraya filan geldi 3 tulum 3hastane çıkışı ayaklı takım 3 tane de normal takım 6 tane çorap bir tane kapitobne yelek hepsi 2000 liraya düştü. mobilden girerseniz çark da geliyor. takip edin bence. ayrı 2 tane de 5 lihastane çıkışı alacağım. yeter diye düşünüyorum. kendime pijama ya bakıyorum da lohusa pijamaları çok pahalı geldi 2- 3 bin lira arası niye bu kadar pahalılar ? bu arada 72 kiloyla başladığım bu yolda 86 kiloula devam ediyorum. bu çok üzücü halbuki dikkat ediyorum. inşallah doğum sonrası verebilirim.
Ben mamaaura, lierac ve bio oil kullanıyorum. Sabah ve akşam olmak üzere ,karnıma göğüslerime kalçama ve bacaklarımın çatlama ihtimali olan kısımlarına sürüyorum. Kalçam biraz çatladı. Çok korkuyorum karnımın da çatlamasından. Artık gün ortasında da sürüyorum karnıma.Kızlar çatlamalar başladı ben Shea butter kullanıyordum dr Mom markanın sizler ne kullanıyorsunuz memnnn olduğunuz varmı
Lierac kullanıyorum ben 3.aydan beriKızlar çatlamalar başladı ben Shea butter kullanıyordum dr Mom markanın sizler ne kullanıyorsunuz memnnn olduğunuz varmı
Aslında markadan ziyade nemli tutmak önemliymiş ben çok unutuyorumda günde bir zor sürüyorum benimki katı halde ya zorlanıyorum sıvı bişe almak istiyorum şuan aklımdaki bio oilBen mamaaura, lierac ve bio oil kullanıyorum. Sabah ve akşam olmak üzere ,karnıma göğüslerime kalçama ve bacaklarımın çatlama ihtimali olan kısımlarına sürüyorum. Kalçam biraz çatladı. Çok korkuyorum karnımın da çatlamasından. Artık gün ortasında da sürüyorum karnıma.
Normal kontrole gitmiştim ağrım var dedim nst istedi sancı varmı yokmu ona bakmak istedi.Normal muayeneyi merak ettim, doğum tarihi ve şekli belirleniyor diye NST çekilen oldu mu?
Çatlamanın genetik olduğuna inanıyorum ben ilk gebeliğimdede şimdide hiçbir şey sürmüyorum bir yorum okumuştum biri çok pahalı kremler kullanıp yine çatlamıştı bende ondan saldım ve çatlak olmadıKızlar çatlamalar başladı ben Shea butter kullanıyordum dr Mom markanın sizler ne kullanıyorsunuz memnnn olduğunuz varmı
Gecmis olsun canim suan nasilsin?Normal kontrole gitmiştim ağrım var dedim nst istedi sancı varmı yokmu ona bakmak istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?