Benim hep kasıkta vajinada ağrılarım var oğlumdada çok erken haftalarda nst giriyordum yine aynı durum alıştım bu ağrılaraGecmis olsun canim suan nasilsin?
Ben lierac mamaaura ve shea yağı sürüyorum kakao yağı karnım kalçam bacaklar göğüs herrr yere çatlayq çatlaya kasığım çatladı bacak aralarım bikini bölgem çatıadıKızlar çatlamalar başladı ben Shea butter kullanıyordum dr Mom markanın sizler ne kullanıyorsunuz memnnn olduğunuz varmı
Ben 2 kere çektirdim b2beğim iri olduğu için 29da sonra sancılandım yine çekti drKızlar NST çekilen oldu mu? Çünkü doktorlar gebeliğin seyrine göre 30da 32de yada 35te isteyebiliyor doğum şekli ve tarihi NSTden sonra mı belli oluyor?
Ben 3 kilo ama 2 bebek diyet yapıyorum şeker yüzünden çok dikkat ediyorum haliyle alamadım 63 ile gebe kaldım bu 66 67 65 gidip geliyorumBir de kaç kilo aldınız? Ben 29 haftalığım 10 kg almışım.
Nemli tutmak önemli ama her daim her bir yanımız nemli olamaz ki ya... Daha bunun doğumdan sonraki süreci var. Aldığımız kiloları verirken de sürmemiz lazım yoksa kilo verirken çatlarız. Allah korusun bebeğimiz kolik olursa ya da lohusa depresyonu falan yaşarsak krem süremeyizAslında markadan ziyade nemli tutmak önemliymiş ben çok unutuyorumda günde bir zor sürüyorum benimki katı halde ya zorlanıyorum sıvı bişe almak istiyorum şuan aklımdaki bio oil
Ay genetik olsa annem anneanneme teyzemler bebek gibi ne çatlak ne sarkma bende oluyor amaÇatlamanın genetik olduğuna inanıyorum ben ilk gebeliğimdede şimdide hiçbir şey sürmüyorum bir yorum okumuştum biri çok pahalı kremler kullanıp yine çatlamıştı bende ondan saldım ve çatlak olmadıİn şa Allah sizdede olmaz ama bende olsa bile umursamam
Allah yardımcınız olsun, inşallah bu günleri çabucak atlatırsınız.Bebegim hala yogun bakim kuvezde bugun 12. Günü solunum.destegi aliyor
Canim hayirli olsun bebegin bende 26+6 da dogum yaptim yuksek enfeksiyondan 24 haftalikken yatisim yapildi hastaneye ilaclarla bu kadar tutabildiler.Bende ciger gelistirici ve magnezyum aldim bunlar cok onemliymis premature annesi olduk daha zor bi süreç inşallah kolaylikla saglikla atlatiriz.sizin ki daha avantajli 28. Hafta sınır demisti doktorum ama benjm bebegimde beklemedi geldi sizin gibi anlamadim ilk gebelikti sanci oldugunu vs.Hepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
30 Haziran sabaha doğru doğumum gerçekleşti. 29+4tüm.Riskim vardı ama yatışım yapılmadı. Kanama vardı aktif değil dediler. Sancım vardı Nts’de çıkmadı.1 cm açıklık normal dedilerBilmediğim bir süreçte ne acısı olduğumu bilmeden hastanede sabaha karşı zor yetişerek doğumun gerçekleşti. gerçekten son dakika oldu. doktorlar bu süreçte kanamam olduğu için ağrım olduğu için ne kadar sık gitsemde yakından takip etselerde yaptıkları en doğru şey sadece ciğer geliştirici dozları yapılması (çok şükür ). gece doktoru çoğu hastanede yok lütfen ne olur olmaz gece doktoru araştırın.kızım biraz kuvözde kalacak . çok dua edin içgüdülerinize güvenin lütfen.
İnşallah canim cok tesekkur ederim dua beklerim sizlerden..Allah yardımcınız olsun, inşallah bu günleri çabucak atlatırsınız.
Aslinda iyi bir sey erken haftalarda nst aklinda supe kalmiyor insaninBenim hep kasıkta vajinada ağrılarım var oğlumdada çok erken haftalarda nst giriyordum yine aynı durum alıştım bu ağrılara
Aynen insanın içi rahatlıyor hatta oğlumda çok ufak sancım çıkmıştı erken haftalarda doktor şaşırdı nasıl hiss etmiyorsun diye ya dedim benim zaten ağrılarım var ondan ağrıya alıştımAslinda iyi bir sey erken haftalarda nst aklinda supe kalmiyor insanin
Aaaa demek oluyormuş benim annemdede kardeşimdede çatlak yok ondan onlara güvenerek krem sürmedim ben elimde bile krem tutamıyorum ondan boş verdimAy genetik olsa annem anneanneme teyzemler bebek gibi ne çatlak ne sarkma bende oluyor ama
Hayırlı olsun gözaydınlığı dilerim. Benimde ciğer geliştirici iğnem vuruldu 2 doz. Süreç zor benimde miniğim hastanede tedavi görüyor. Dualarınızı beklerim. Bol bol dua ediyorum bende . Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Ben muayene odasında doğum yaptım. Birçok açıdan ne yaşadım ya ben durumundayım. Erken doğumun sebebi belli değil. Nasip inşallah evlatlarımızı sağlıcakla alacağız.Canim hayirli olsun bebegin bende 26+6 da dogum yaptim yuksek enfeksiyondan 24 haftalikken yatisim yapildi hastaneye ilaclarla bu kadar tutabildiler.Bende ciger gelistirici ve magnezyum aldim bunlar cok onemliymis premature annesi olduk daha zor bi süreç inşallah kolaylikla saglikla atlatiriz.sizin ki daha avantajli 28. Hafta sınır demisti doktorum ama benjm bebegimde beklemedi geldi sizin gibi anlamadim ilk gebelikti sanci oldugunu vs.
Saglicakla kiziniza kavuşursunuz inşallah
Çok teşekkürler . Süreci kabul etmeye çabalıyorum. Bebeğim tedavi görecek daha minicik. Onu düşünüp süt sağmakla, yapmam gereken hazırlıklarla ilgileniyorum. Çok hızlı moral bozukluğu yaşıyoruz. Gün içinde kızımla alakalı konuşmak , onun işleriyle uğraşmak iyi geliyor. Haftada 3 gün görebiliyorum.Bugün kıyafetleri yıkandı. Sizlerde sağlıklı kolay doğumlar dilerim. Allah razı olsun
benim çatlağım çok tek çözümüm zayıf kalmak düz karın olması kiloluyken belli oluyor o akrabaların gibi korkunç gözüküyor ama zayıfken gözükmüyor mesela bikini biraz yüksek bel olanlardan alıyorum kapatıyor tamamen ya da normal iç çamaşırı giyince de çok yaklaşmadan belli olmuyor:/ bu zayıfken spor yaparken böyle şimdi göbeğim şiş tabiki çok belli ..Nemli tutmak önemli ama her daim her bir yanımız nemli olamaz ki ya... Daha bunun doğumdan sonraki süreci var. Aldığımız kiloları verirken de sürmemiz lazım yoksa kilo verirken çatlarız. Allah korusun bebeğimiz kolik olursa ya da lohusa depresyonu falan yaşarsak krem süremeyizGerçekten psikolojim çok ciddi bozuldu şu çatlak meselesi yüzünden. Akrabalarım göbeklerini açıp gösterdiler bana ,keşke görmeseydim...İnşallah çatlağı vs hiç önemsemeyen güruha bende katılırım en kısa zamanda.
İnstagramdan canım ama trendyolda da çok var bakabilirsinBunu nerde yaptırıyosunuz acaba instagram bana pek güvenilir gelmedi parayı şimdi atıyoruz 20 gün kargo süresi veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?