- 26 Aralık 2020
- 1.546
- 708
- 73
Agrilarin kronik hale gelince anlamazsin ne agrisi oldugunu.bnm arkadasiminda surekli kasiklari bel bolgesi agrir kisten dolayi artik agrisi kroniklesmis gecen yil apantisi patlama noktasina gelmis son ana kadar acile gitmedim zaten benm agrilarim hep var diye diyor.sonunda dayanamadim acile gittim apantismis hemen ayni gun amaliyata almislar.yani agrilar surekli hale gelince anlayamiyorsun..Aynen insanın içi rahatlıyor hatta oğlumda çok ufak sancım çıkmıştı erken haftalarda doktor şaşırdı nasıl hiss etmiyorsun diye ya dedim benim zaten ağrılarım var ondan ağrıya alıştım
Rutini soruyorsan 32 den sonra nst çekilir doktor genelde 35 36 dan sonra net birşey söylüyor. Ek hastalıklar, bebeğin çok iri olması, önceki doğumun sezeryan olması vs zaten baştan bilinip konuşuluyor süpriz olmuyor. Ama hiçbir sıkıntı yoksa ve ilk bebekse genelde normal öneriyorlar. Ve o zaman bir tarih vermiyorlar suyunun sancının gelmesini bekliyorlar.Normal muayeneyi merak ettim, doğum tarihi ve şekli belirleniyor diye NST çekilen oldu mu?
Ben çok beğenmedim canım daha güzel şeyler bulabilirsinKızlar nasıl sizce? Alan var mı çok beğendim alınır mı sizceCatherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı-895 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı-895 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Amin canim benim tesekkur ederim.bende muayeneye gittim orada 10 dakika da dogum gerçekleşti şok olmustum gercekten ne olacagi belli olmuyor.Hayırlı olsun gözaydınlığı dilerim. Benimde ciğer geliştirici iğnem vuruldu 2 doz. Süreç zor benimde miniğim hastanede tedavi görüyor. Dualarınızı beklerim. Bol bol dua ediyorum bende . Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Ben muayene odasında doğum yaptım. Birçok açıdan ne yaşadım ya ben durumundayım. Erken doğumun sebebi belli değil. Nasip inşallah evlatlarımızı sağlıcakla alacağız.
Bana bir defa verdi ya kızıma bişeyler aldım baya uyguna geldi şimdi girip çıkıyorum çark yokKızlar lcw mobil uygulamada çok indirim oluyor bilginiz olsun. Çark falan var ben çevirdim %60 indirim kuponu çıktı baya uyguna pijama takımları aldım bilginiz olsunnnn
Teşekkür ederimİnstagramdan canım ama trendyolda da çok var bakabilirsin
Aynen ağrı hep olunca ayırt edemiyorsun ondan bence nst bakması daha iyi benim için yoksa çok şiddetli olmayana kadar anlayamamAgrilarin kronik hale gelince anlamazsin ne agrisi oldugunu.bnm arkadasiminda surekli kasiklari bel bolgesi agrir kisten dolayi artik agrisi kroniklesmis gecen yil apantisi patlama noktasina gelmis son ana kadar acile gitmedim zaten benm agrilarim hep var diye diyor.sonunda dayanamadim acile gittim apantismis hemen ayni gun amaliyata almislar.yani agrilar surekli hale gelince anlayamiyorsun..
Çok üzgünğm ben de her gün haberler izleyerek geçiriyorumGünaydın canlar Y yusra26 hayırlı olsun kuzum tez vakitte bebeğini kucağına almani diliyorum
Benim ağrılarım çoğaldı geceperi uyuyamıyorum Dörtyol'da ki
Yangın şuan bize çok yakın üzgünüm ayrıca haberler sürekli kötüye gidiyor 13 önce Fatih Altaylı hergun izlediğim yorumlarini begendigim gazeteci tutuklandı dun Adana büyük şehir belediye başkanı da göz altına alındı hiç iyi hissetmiyorum çocuklarımızin gelecekleri nasıl olacak bilemiyorumher anlamda kötüyüm özellikle ekosistem yerle bir oldu bundan sorasi daha kurak karasal bir iklim olacak
Aynn canim iyi yapmislar..bnmde biraz bu aralar hareketleri azaldi randevu tarihim bir gelseydiAynen ağrı hep olunca ayırt edemiyorsun ondan bence nst bakması daha iyi benim için yoksa çok şiddetli olmayana kadar anlayamam
Çok üzgünğm ben de her gün haberler izleyerek geçiriyorumyangınkar durdu diyorlardı ama gördün mü kontrol altına aldık diyorlar doğruysa eğer
Tahmini doğum tarihimiz aynı, benim de geçen hafta ağrılarım olmuştu acile gittiğimde karından muayene ettiler bebek iyi suyu iyi dendi aşağıda baskı hissediyor musun diye sordu bende evet diyince alttanda muayene etti Dr açıklık yok sıkıntı yok dedi NST çekilmediRutini soruyorsan 32 den sonra nst çekilir doktor genelde 35 36 dan sonra net birşey söylüyor. Ek hastalıklar, bebeğin çok iri olması, önceki doğumun sezeryan olması vs zaten baştan bilinip konuşuluyor süpriz olmuyor. Ama hiçbir sıkıntı yoksa ve ilk bebekse genelde normal öneriyorlar. Ve o zaman bir tarih vermiyorlar suyunun sancının gelmesini bekliyorlar.
Nst de şart bir olay değil bu arada ben geçen hafta bebek oynamıyor diye çekinmiştim. Sancın var mı yok mu diye bakılan bir olay hiç istemeyen doktorlar bile var rutinde
Zayıflıcam kesinlikle , 67yle hamile kaldım şuan 74üm. Hedef kilom 60. O kiloya düşünce çok da belli olmaz inşallah.benim çatlağım çok tek çözümüm zayıf kalmak düz karın olması kiloluyken belli oluyor o akrabaların gibi korkunç gözüküyor ama zayıfken gözükmüyor mesela bikini biraz yüksek bel olanlardan alıyorum kapatıyor tamamen ya da normal iç çamaşırı giyince de çok yaklaşmadan belli olmuyor:/ bu zayıfken spor yaparken böyle şimdi göbeğim şiş tabiki çok belli ..
Bebekler için yastık yorgan kullanmayın diyorlar sıkı giydirin diyorlar. Yastık yorgan almalı mıyım? Kullanmak mı doğru kullanmamak mı hiç bilmiyorum...Halk seferber traktörlerle varillerle su taşıyorlar umarım tez vakit kontrol altına alınır
Bebeğimin eksiklerini tamamladikca kafam dağılıyor.dün gece yünden yatak yaptım bugün de yünden yorgan yapıyorum esasen karacadan yorgan yastık aldım ama bunlar kış için
Geçmiş olsun, bu aralar bu NST'yi çok duyacağız galibaKızlar yanlışlıkla ilk nst me girmiş oldumdün gece inanılmaz sancım oldu, başlarda gaz olduğuna emindim. 2 saat geçmeyince ve kıvrandırınca (ilk gebelik de olunca insan ne sancısı ayırt demiyor) gece 2 de acile koştuk. Sonuç: gaz sıkışması, yazın mercimek riskliymiş allahım sağ Salim şu son günlere gelsek de vakitlice kavuşsak
Sende mi Hataylısın , geçen ki yangın da bize çok yakındı off şimdi de deprem oldu merkezi benim evime çok yakın kesin 5 oldu dedik birde uzun sürdü aklım çıktıGünaydın canlar Y yusra26 hayırlı olsun kuzum tez vakitte bebeğini kucağına almani diliyorum
Benim ağrılarım çoğaldı geceperi uyuyamıyorum Dörtyol'da ki
Yangın şuan bize çok yakın üzgünüm ayrıca haberler sürekli kötüye gidiyor 13 önce Fatih Altaylı hergun izlediğim yorumlarini begendigim gazeteci tutuklandı dun Adana büyük şehir belediye başkanı da göz altına alındı hiç iyi hissetmiyorum çocuklarımızin gelecekleri nasıl olacak bilemiyorumher anlamda kötüyüm özellikle ekosistem yerle bir oldu bundan sorasi daha kurak karasal bir iklim olacak
Nst icin haftamız küçük canım benim birgün boyunca hiç hareket hissetmediğim ve adet sancısına benzer ağrılarım olduğu için çekti nst de çocuk çok kolay hareket ettiği için sabit çekemediler zaten sürekli yer değiştirip durduTahmini doğum tarihimiz aynı, benim de geçen hafta ağrılarım olmuştu acile gittiğimde karından muayene ettiler bebek iyi suyu iyi dendi aşağıda baskı hissediyor musun diye sordu bende evet diyince alttanda muayene etti Dr açıklık yok sıkıntı yok dedi NST çekilmedi
O niye karar veriyor bunaKızlar doğumdan sonra korse kullanacak mısınız? Dün kayınvalidem baba 40 gün korse giydireceğini söyledi hehehe ona soran yoktu halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?