Bende durum şöyle doktor bacak boyunu ve kafasını çok küçük ölçüyor hep en az 3 haftalık gerileme var 35. Haftada bile 2 kilo 60 gramdı bugünkü doktor bakmadı haftaya pazartesi inşallah son durumu öğrenirimyok, benimki genelde haftasına uygun çıkıyor bir tek karnı bazen 1 haftadan geri ölçülüyor. gelişim geriliği tespit edilmedi henüz ama plasentamdaki şekil bozukluğundan dolayı bebeğin yeterli beslenememe ihtimali var, o yüzden 2 haftada bir ölçüm yapıldı hep
senin en son ölçümün nasıldı, haftalar geri de olsa kafa kol karın vs. haftaları birbirine yakın mıydı?
Yarın gideceğim doktor salı gel demişti sanırım o yüzden çağırıyor yarın doktora gitmeden sağlık ocağına da gidip topuk kanı vereceğiz bakalımBende yiyecem tadını çıkarıyorum sarilik testi yaptırmak için hastaneye gittin miPhoebeBuffay00
İyiki hissediyorsun bol bol şekerli tükettirsen en azından doğuma kadar hareketlerini net hissedersinde için rahat eder canımSorun orda canım nst yi çeken hemşire bana dediki bebek de pek hareket yok sadece bir hareket tek gördüm doktoruna git görsün hemen dedi doktor baktı iyi dedi gene ultrasonla bakmadı ama çok şükür bu akşam hareketleri azda olsa vardı
Üçüncü gün demiştiYarın gideceğim doktor salı gel demişti sanırım o yüzden çağırıyor yarın doktora gitmeden sağlık ocağına da gidip topuk kanı vereceğiz bakalım
Sana hangi gün dediler
Evet çok şükür yürüdüm daha iyiyim benim oğlan aşırı bana bağlı ya memede uyumak istiyor ve ya kokulu istiyor hiç kendim uyumadım bileO işlemi bana da yaptılar canım iyi olacaksın zamanla geçecek bu aşamaya geldin ya şükürler olsun
Bildiğim kadarıyla istanbulda yaşıyordun maddi durumunu bilmiyorum ama tek seferlkte olsa iyi bir özele gidip muayene olsana hafta içinde doğumu yapmak zorunda değilsin yine araştırmaya gidersin ama en azından farklı ve teknolojik aleti gelişmiş bir doktor baksaydı bari. Devlette imkanlar iyi değil ultrason konusunda. Hemşire de bebekte hareket yok demiş ve gerilik üç hafta diyorsun. Benim bildiğim gelişim geriliği erken doğum endikasyonudurOğlum da çok iyiydi herşey çok şükür doğum da bile iyi doktorlara denk geldim ama kızım şansına bir türlü halden anlayan doktor bulamadım. Resmen benim durum Allah'a kaldı ona emanetim
Enfeksiyonun yok dimi canım? Sızıntı şeklinde anlayabilir miyiz bilmiyorum kontrolün ne zaman? Benimde karnımda krampla uyandım ilk defa karnım çok sert bebek sola toplandı anlamadm değişik bi kramp yaşıyorumKızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi
En son iki hafta once tahlil verdim yoktu canim ama surekli sari akintim geliyor son zamanlarda kontrolüm çarsamba gunu bi gun sonra gidicem umarim su değildir cok erken daha. 34+1deyimEnfeksiyonun yok dimi canım? Sızıntı şeklinde anlayabilir miyiz bilmiyorum kontrolün ne zaman? Benimde karnımda krampla uyandım ilk defa karnım çok sert bebek sola toplandı anlamadm değişik bi kramp yaşıyorum
Suyun gelmesi çiş gibi olur fakat çişi kontrol edip sikarsin,eğer kontrol edemiyorsan,boşalır şekilde çok hızlı akıyorsa ,sıkınca durmuyorsa sudur fakat su gelince çok gelir bir kaç damla gelmezKızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi
Benimde son gunlerde cok toplaniyorEnfeksiyonun yok dimi canım? Sızıntı şeklinde anlayabilir miyiz bilmiyorum kontrolün ne zaman? Benimde karnımda krampla uyandım ilk defa karnım çok sert bebek sola toplandı anlamadm değişik bi kramp yaşıyorum
Canim zaten tutamadim aniden geldi çişim olsa tutabiliyorum Cok gelse su oldugundan emin olacagim ama iç camasirim islandi devami gelmedi .Suyun gelmesi çiş gibi olur fakat çişi kontrol edip sikarsin,eğer kontrol edemiyorsan,boşalır şekilde çok hızlı akıyorsa ,sıkınca durmuyorsa sudur fakat su gelince çok gelir bir kaç damla gelmez
Bende ilk gece hiç uyumadım canım balgamlı kusuyordu sevinç korku panik agri hepsini bir günde yaşayınca vücut uyutmuyorEvet çok şükür yürüdüm daha iyiyim benim oğlan aşırı bana bağlı ya memede uyumak istiyor ve ya kokulu istiyor hiç kendim uyumadım bile
Bana anlattığın şey su gibi geldi ama seni telaşlandırmak istemem. Herkeste farklı oluyor su gelmesi. Söylediğin kadar azsa biraz daha bekle kendini takip et yine su gelirse doktora git bence.Kızlar uyumayan varmı su gelmesi nasıl oluyor ben yataktan kalkarken aniden sıvı bi su geldi 2-3 çay kaşığı kadar sonra tuvalete koştum çişim geldi sanırım diye baktım koku yok bi iç çamaşırını değiştirdim bi kaç damla daha geldi anlamadım ağrım sızım yok bebek toplanıyor ama bu hergun olan bşydi zaten devamı gelmedi amniyon sıvısı olabilirmi
Haftanda küçükmüş devam ederse git bari ihmal etmeBenimde son gunlerde cok toplaniyor
Evet renksz bildiğin su gibi cnm tamda tarif ettiğin gibi gelmedi devami kontrolum var bir gun sonra doktoruma soylerim su olsa devami gelirdi sanirim bilmiyorum ki tecrubemde yokBana anlattığın şey su gibi geldi ama seni telaşlandırmak istemem. Herkeste farklı oluyor su gelmesi. Söylediğin kadar azsa biraz daha bekle kendini takip et yine su gelirse doktora git bence.
Ve evet çiş gibi değil diyorlar suyu tutamıyorsun ama su renksiz olmalı bildiğin su gibi bir şey
Iyi aksamlar cnm ben 21 haftadayim ve bebek 377 grr 16 cm ilk gebelik bunlar normalmi yoksa 16 cm cokmu az biraz korktum acikcasi bilgn varmi yda bilgisi olanPatoloji Sonuçlarınız çıkmıştır. Tetkiki isteyen hekiminize başvurabilirsiniz. Bu mesajın size ait olmadığını düşünüyorsanız lütfen dikkate almayınız. Sağlıklı günler dileğiyle. B001
Sanırım doğumda benden parça alınmış hiç bir bilgim yok doktouma on gün sora dikiş için gidecem bakalım hayırlısı
Gelmedi inşallah gelmez canimHaftanda küçükmüş devam ederse git bari ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?