Evet daha biz daha kuçüğüzde, duruma göre alınıyor nstyeNst icin haftamız küçük canım benim birgün boyunca hiç hareket hissetmediğim ve adet sancısına benzer ağrılarım olduğu için çekti nst de çocuk çok kolay hareket ettiği için sabit çekemediler zaten sürekli yer değiştirip durdubenimde alttan baskı çok oluyor makat geliş olduğu içinmiş. Benim mesela sezeryan olacağı için 38 de alırız dedi eylülün ortası gibi
Bebekler için ne zamandan sonra battaniye yorgan kullanımına başlanabiliyor? İlk aylarda yorgan battaniye önerilmiyor diye biliyorumHalk seferber traktörlerle varillerle su taşıyorlar umarım tez vakit kontrol altına alınır
Bebeğimin eksiklerini tamamladikca kafam dağılıyor.dün gece yünden yatak yaptım bugün de yünden yorgan yapıyorum esasen karacadan yorgan yastık aldım ama bunlar kış için
Ben iki hatta üç yaşına kadar hiç kullanmadım yorgan yastık hep uyku tulumu giydirdim o rahat ben rahatBebekler için ne zamandan sonra battaniye yorgan kullanımına başlanabiliyor? İlk aylarda yorgan battaniye önerilmiyor diye biliyorum
Kayınvalideler her şeyi bilir kötü gelin mi olayım dhdhdjsjsjsjs sanki ona bir oyuncak doğuracağım gibi triplerde.. şunu şöyle yapacaz bunu böyle yapacaz şöyle yıkıyacaz böyle uyutacaz. Bi sus be kadınO niye karar veriyor bunaben sezeryan olduğum için kullanamadım çok rahatsız etti beni normal doğuracaksan bi denersin
Benimki de yapıyor ama ben biliyorum ki gram beni düşündüğünden değil tamamen kendi dediği olsun diye yapıyor. Niyet farklıKayınvalideler her şeyi bilir kötü gelin mi olayım dhdhdjsjsjsjs sanki ona bir oyuncak doğuracağım gibi triplerde.. şunu şöyle yapacaz bunu böyle yapacaz şöyle yıkıyacaz böyle uyutacaz. Bi sus be kadın
Bu gün benimkide kıpır kıpır diğil ne zaman randevu?bende sabırsızlıkla bekliyorum gitmek içinAynn canim iyi yapmislar..bnmde biraz bu aralar hareketleri azaldi randevu tarihim bir gelseydi
Sezeryan olduğum için kullanmadım şimdide kullanmıcamKızlar doğumdan sonra korse kullanacak mısınız? Dün kayınvalidem baba 40 gün korse giydireceğini söyledi hehehe ona soran yoktu halbuki
İlaç kullanıyormusun enfeksiyon içinBen bugün ilk nstmi yaptırdım kizlar geceden çok rahatsızdim sabah geçmedi. Şükür sorun yok bir şey çıkmadı ama çok kotuydum enfeksiyona bağlı olabilir dedi
Bnmki 3 4 gundur durgun dedigin gibi kipir kipir degil.16 Temmuzda seninki ne zamanBu gün benimkide kıpır kıpır diğil ne zaman randevu?bende sabırsızlıkla bekliyorum gitmek için
Yorgan onerilmiyor,battaniye kullanabilirsiniz ama delikli olmali yani hava geciren cinsten.bnm ilk hamileligimde cocuk hemsiresi eve kontrole gelmisti battaniyen iyi hava gecirir bu tur kullan dedi yastigida kaldirttirmisti yastik kullanma dediBebekler için ne zamandan sonra battaniye yorgan kullanımına başlanabiliyor? İlk aylarda yorgan battaniye önerilmiyor diye biliyorum
Aaa ilk defa duydum araştırmam lazımBebekler için yastık yorgan kullanmayın diyorlar sıkı giydirin diyorlar. Yastık yorgan almalı mıyım? Kullanmak mı doğru kullanmamak mı hiç bilmiyorum...
Hatay'da değilim de yakınız canım depremi hissetmedim de az evvel okudum nihayet yangında kontrol altına alınmışSende mi Hataylısın , geçen ki yangın da bize çok yakındı off şimdi de deprem oldu merkezi benim evime çok yakın kesin 5 oldu dedik birde uzun sürdü aklım çıktı
İnanın kızlar duymadım ben en son 11 yıl önce doğum yaptım o zmanlar yorgan yastık ama oğluma keşke de yastık kullanmasaydim kafası yastığa gömülurdu kulakları kepçe olduBebekler için ne zamandan sonra battaniye yorgan kullanımına başlanabiliyor? İlk aylarda yorgan battaniye önerilmiyor diye biliyorum
Veririsin mutlaka çok almamışsın ben de 75 oldum :/ doğuma kadar 75 i hedeflemiştim ama maalesef şu an o kadar oldum bileZayıflıcam kesinlikle , 67yle hamile kaldım şuan 74üm. Hedef kilom 60. O kiloya düşünce çok da belli olmaz inşallah.
17 temmuz 3 hafta oluyor öyle dedi gel belkide erken ola bilir daha almadım randevuyu ilacım bitiyor sağlık ocağına üşenirsem gitmeye doktora giderimBnmki 3 4 gundur durgun dedigin gibi kipir kipir degil.16 Temmuzda seninki ne zaman
Uyku tulumu kullanmadım ben de uyutmadan önce giydirmek zor olmuyor mu? Artık yastığa geçtik biz ama çok ince bir yastık üstü de ince battaniye ya da örtülerle örtüyorum onları o yüzden yeni doğan için bir hazırlık yapmayacağımOğluma ne yorgan nede yastık kullanmıyorum uyku tulumu en güzeli anne ve bebek rahat..oğlum öyle bir alışmışkı asla onun üstünü dışarda bile örtemem sevmiyor
Yok hiç zor olmuyor yazda zaten sıcak üstünü örtmesini istemiyor hemen açıyor kıştada alışmış sıcacık tutuyor içim çok rahat tulumla..yastık kullanmak istemiyorum şimdilik doktorlarda önermiyorUyku tulumu kullanmadım ben de uyutmadan önce giydirmek zor olmuyor mu? Artık yastığa geçtik biz ama çok ince bir yastık üstü de ince battaniye ya da örtülerle örtüyorum onları o yüzden yeni doğan için bir hazırlık yapmayacağım
Sütyenlerin linkini ben de alabilir miyim ?Ne şahane şeyler alınmış hepsi birbirinden güzel isimli hastane çıkışına bayıldım
Lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum sizlerin zevkine güveniyorum bulursanız link istiyorum
Hele geçenki attığınız üçlü lohusa sutyenlerinden ve aynı satıcının hamile alt çamaşırları dan aldım şahane ötesi bu fiyata bu kalite inanılmaz hepinize tavsiye ederim
Bu telaşlar ne güzel telaşlar umarım hepimiz agiz tadıyla kucağımıza alırız bebekelrimizi
Normal doğumda mı kullanılıyor sadeceSezeryan olduğum için kullanmadım şimdide kullanmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?