Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Evet daha biz daha kuçüğüzde, duruma göre alınıyor nstye

Bebekler için ne zamandan sonra battaniye yorgan kullanımına başlanabiliyor? İlk aylarda yorgan battaniye önerilmiyor diye biliyorum

O niye karar veriyor buna ben sezeryan olduğum için kullanamadım çok rahatsız etti beni normal doğuracaksan bi denersin
Kayınvalideler her şeyi bilir kötü gelin mi olayım dhdhdjsjsjsjs sanki ona bir oyuncak doğuracağım gibi triplerde.. şunu şöyle yapacaz bunu böyle yapacaz şöyle yıkıyacaz böyle uyutacaz. Bi sus be kadın

Benimki de yapıyor ama ben biliyorum ki gram beni düşündüğünden değil tamamen kendi dediği olsun diye yapıyor. Niyet farklı

Ben bugün ilk nstmi yaptırdım kizlar geceden çok rahatsızdim sabah geçmedi. Şükür sorun yok bir şey çıkmadı ama çok kotuydum enfeksiyona bağlı olabilir dedi

Bebekler için ne zamandan sonra battaniye yorgan kullanımına başlanabiliyor? İlk aylarda yorgan battaniye önerilmiyor diye biliyorum
Yorgan onerilmiyor,battaniye kullanabilirsiniz ama delikli olmali yani hava geciren cinsten.bnm ilk hamileligimde cocuk hemsiresi eve kontrole gelmisti battaniyen iyi hava gecirir bu tur kullan dedi yastigida kaldirttirmisti yastik kullanma dedi

Bebekler için yastık yorgan kullanmayın diyorlar sıkı giydirin diyorlar. Yastık yorgan almalı mıyım? Kullanmak mı doğru kullanmamak mı hiç bilmiyorum...
Aaa ilk defa duydum araştırmam lazım
Sende mi Hataylısın , geçen ki yangın da bize çok yakındı off şimdi de deprem oldu merkezi benim evime çok yakın kesin 5 oldu dedik birde uzun sürdü aklım çıktı
Hatay'da değilim de yakınız canım depremi hissetmedim de az evvel okudum nihayet yangında kontrol altına alınmış
İnanın kızlar duymadım ben en son 11 yıl önce doğum yaptım o zmanlar yorgan yastık ama oğluma keşke de yastık kullanmasaydim kafası yastığa gömülurdu kulakları kepçe oldu

Bnmki 3 4 gundur durgun dedigin gibi kipir kipir degil.16 Temmuzda seninki ne zaman
17 temmuz 3 hafta oluyor öyle dedi gel belkide erken ola bilir daha almadım randevuyu ilacım bitiyor sağlık ocağına üşenirsem gitmeye doktora giderim

Oğluma ne yorgan nede yastık kullanmıyorum uyku tulumu en güzeli anne ve bebek rahat..oğlum öyle bir alışmışkı asla onun üstünü dışarda bile örtemem sevmiyor
Uyku tulumu kullanmadım ben de uyutmadan önce giydirmek zor olmuyor mu? Artık yastığa geçtik biz ama çok ince bir yastık üstü de ince battaniye ya da örtülerle örtüyorum onları o yüzden yeni doğan için bir hazırlık yapmayacağım

Yok hiç zor olmuyor yazda zaten sıcak üstünü örtmesini istemiyor hemen açıyor kıştada alışmış sıcacık tutuyor içim çok rahat tulumla..yastık kullanmak istemiyorum şimdilik doktorlarda önermiyor

Sütyenlerin linkini ben de alabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…