Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
İlaç kullanıyormusun enfeksiyon için
Kullandım, antibiyotik fitil kullandım doktor zaten iki hafta sonra gel iyi misin tekrar tahlil yaptıralım dedi denk geldi sancı günü. Azalma çıktı ama bir de kültür testi verdik neden bu kadar enfeksiyon oluyor diye

Bende bir defa verdim ilaç kullandım sonra giderken hiç istemedi tekrar kan tahlili anlamadım bende

Bende bir defa verdim ilaç kullandım sonra giderken hiç istemedi tekrar kan tahlili anlamadım bende
Yüksek çıktı belki o yüzden kontrol etmek istedi belki.
Azalma var dedi ama kültüre de bakalım neden oluyor bu enfeksiyonlar dedi daha önce de yaşadığım bir durumdu

Normalde bugün geleceklerdi ama pazartesi akşam dediler canımm temizlediğim evi çocuklar kirletiyor yeniden yapcam yarın
Allah kolaylık versin mutfak banyo bile toplu olsa yeter sen çocuklu bir kadınsın. Tabii ki çocuk dağınıklığı olur. Sen iyisin umarım

Eşimi bu aralar boğasım var bebeği olanlar anlar beni ve hiç cevab vermiyor ya ona deli oluyorum aşırı rahat birisi babalık tam yüklenmemiş sanırım ona ve ya anneden babadan sıcaklık görmemiş çünkü ailece soğuklar anlat anlat bakalım hiç pes etmicem

Allah kolaylık versin mutfak banyo bile toplu olsa yeter sen çocuklu bir kadınsın. Tabii ki çocuk dağınıklığı olur. Sen iyisin umarım
evet banyo tuvalet tekrar yıkıyacağım gerisi sil süpür yeter ne yapayım
Sana da geçmiş olsun korkma enfeksiyonu atlatırsın kısa zamanda inşallah

Öğret canım maruz bırak çocukla mecburi tek kalsın baksın belki faydası olur

17 temmuz 3 hafta oluyor öyle dedi gel belkide erken ola bilir daha almadım randevuyu ilacım bitiyor sağlık ocağına üşenirsem gitmeye doktora giderim
Anladim seninde az kalmis.bnmki suan ayda bir usg ama bir sorun olursa 2 haftada bir olur dedi doktor.ne ilaci kullaniyorsun?

Çok teşekkür ederim. Gerçekten zorlanıyoruz ben artık bu ay bütün ağrı ve sancıları yaşamaya başladım önceden çiçek gibi yaşamışım meğer
Üçüncü trimester belli ediyor hemen kendini çünkü kilo almaya başlıyorlar. On dk yürüsem kasığıma ağrı giriveriyor. Birde karnım büyüyor sanırım ara ara adete benzer sancı oluyor

Hanimlar gebelikten ônce bende hemoroid vardi şimdi karnim buyudukçe sanki daha çok buyumeye başladi afedersiniz elime geliyor meme gibi bişey iki gündürde sanci giriyor makat kismıma doktora sôylemeyi hep unutuyorum ilerde daha sıkıntı olurmu acaba bu durumu yaśayan varmi

Sadece normal doğumda ıkınma ile artabilir diye düşünüyorum. Sezaryende de bol bol kayısı tüketip kabız olmamaya bakın derim. Bir yakınım çok çekti normal doğumdan sonra dikişleri de olunca. Geçmiş olsun

Öğret canım maruz bırak çocukla mecburi tek kalsın baksın belki faydası olur
Ya bizde aslında sorun bakması diğil bakar bizde sorun çok sabırsız çocuğa karşı çok korkuyorum kendi babası gibi olsun hiç baba sevgisi görmemiş ondan nasıl çocukla oyun oynamak ilgilenmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…