İnşallah ilerlemez endiseliyim o konuda sağolunSadece normal doğumda ıkınma ile artabilir diye düşünüyorum. Sezaryende de bol bol kayısı tüketip kabız olmamaya bakın derim. Bir yakınım çok çekti normal doğumdan sonra dikişleri de olunca. Geçmiş olsun
Enfeksiyon kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?Kullandım, antibiyotik fitil kullandım doktor zaten iki hafta sonra gel iyi misin tekrar tahlil yaptıralım dedi denk geldi sancı günü. Azalma çıktı ama bir de kültür testi verdik neden bu kadar enfeksiyon oluyor diye
Ya bizde aslında sorun bakması diğil bakar bizde sorun çok sabırsız çocuğa karşı çok korkuyorum kendi babası gibi olsun hiç baba sevgisi görmemiş ondan nasıl çocukla oyun oynamak ilgilenmek bilmiyor
Trendyol Miss dünya lisa diye bi butikten aldım ben gecelikler kumaş olarak ince ama sabahlıkla gayet güzel oluyor diğer alt üst takımlar çok güzel çıktı denemek için indirimde sipariş vermiştim ama hiçbirini iade edesim gelmedi efil efil evde giymelik hepsi deNe şahane şeyler alınmış hepsi birbirinden güzel isimli hastane çıkışına bayıldım
Lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum sizlerin zevkine güveniyorum bulursanız link istiyorum
Hele geçenki attığınız üçlü lohusa sutyenlerinden ve aynı satıcının hamile alt çamaşırları dan aldım şahane ötesi bu fiyata bu kalite inanılmaz hepinize tavsiye ederim
Bu telaşlar ne güzel telaşlar umarım hepimiz agiz tadıyla kucağımıza alırız bebekelrimizi
Ben de bu dertten muzdaribim doktora sordum ama tedavi için bir şey veremem kabız olmamaya dikkat et filan dedi ama ben kabız olmama rağmen sıkıntı yaşamaya başladım. Doğum içinde engel değil bu durum dedi. Bugün artık çok rahatsız oldum ve nette okuduğum yöntemi denedim elma sirkesini pamuğa döküp tampon olarak uyguladım 10-15dk şu an o kronik sızlama acı hissinin gittiğini hissediyorum devam edeceğim bir kaç gün bakalım inş çözüm olur.Hanimlar gebelikten ônce bende hemoroid vardi şimdi karnim buyudukçe sanki daha çok buyumeye başladi afedersiniz elime geliyor meme gibi bişey iki gündürde sanci giriyor makat kismıma doktora sôylemeyi hep unutuyorum ilerde daha sıkıntı olurmu acaba bu durumu yaśayan varmi
Ne şahane şeyler alınmış hepsi birbirinden güzel isimli hastane çıkışına bayıldım
Lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum sizlerin zevkine güveniyorum bulursanız link istiyorum
Hele geçenki attığınız üçlü lohusa sutyenlerinden ve aynı satıcının hamile alt çamaşırları dan aldım şahane ötesi bu fiyata bu kalite inanılmaz hepinize tavsiye ederim
Bu telaşlar ne güzel telaşlar umarım hepimiz agiz tadıyla kucağımıza alırız bebekelrimizi
Trendyol Miss dünya lisa diye bi butikten aldım ben gecelikler kumaş olarak ince ama sabahlıkla gayet güzel oluyor diğer alt üst takımlar çok güzel çıktı denemek için indirimde sipariş vermiştim ama hiçbirini iade edesim gelmedi efil efil evde giymelik hepsi debir de Suwenden Siyah Nancy Maskülen Pijama Takımı | SUWEN bunu almıştım.
Ona bırakırsam asla değişmez biliyorum sevgi görmediği için o sanıyorki doğru yolda ciddi ciddi bana diyor abartıyorsunkendi düşünüp çabalayacak yoksa sen kendini üzdüğünle kalırsın onun farketmesi lazım kendisinin eksiklerini ://
Ben koymuştum gerçektende kullandım pedi çünkü kanamam çok fazla olmadı ve depent çok kullanmadımKızlar hastane çantasına Depend koyuyorlar ya onun haricinde kanama için ped almamız gerekiyor mu sizce? Yoksa sadece idrar kaçırma vs için mi öneriyorlar?
Canim bizde de var o sknti çok seviyor çok duskun biliyorum ama belli edemiyor çok bazen opuyor sok oluyorum çünkü çok nadir yaptığı bisi oluyor yemek yapcam cocuklarla ilgilen diyorum tmm diyor bi bakıyorum birine bilgisayardan istedigi videoyu açmış diğerinin elinde telefon kendi uyuyor fln erkeklerde anneler kadar içgüdü olduğuna inanmıyorum gecen gel bak karnıma dokun hissedeceksin diyorum off yine başladık diyor diyorum sevmiyor musun çocuğunu doğmadigi icin hukukumuz yok daha diyor çok ağrıma gidiyor ama napcan katlanıyoruzEşimi bu aralar boğasım var bebeği olanlar anlar beni ve hiç cevab vermiyor ya ona deli oluyorum aşırı rahat birisi babalık tam yüklenmemiş sanırım ona ve ya anneden babadan sıcaklık görmemiş çünkü ailece soğuklar anlat anlat bakalım hiç pes etmicem
Benim yeni yeni başladi sancilar umarim 30.haftalarda artmaz bende bi o yöntemi deneyeym olmzsa.Ben de bu dertten muzdaribim doktora sordum ama tedavi için bir şey veremem kabız olmamaya dikkat et filan dedi ama ben kabız olmama rağmen sıkıntı yaşamaya başladım. Doğum içinde engel değil bu durum dedi. Bugün artık çok rahatsız oldum ve nette okuduğum yöntemi denedim elma sirkesini pamuğa döküp tampon olarak uyguladım 10-15dk şu an o kronik sızlama acı hissinin gittiğini hissediyorum devam edeceğim bir kaç gün bakalım inş çözüm olur.
Ben de bu dertten muzdaribim doktora sordum ama tedavi için bir şey veremem kabız olmamaya dikkat et filan dedi ama ben kabız olmama rağmen sıkıntı yaşamaya başladım. Doğum içinde engel değil bu durum dedi. Bugün artık çok rahatsız oldum ve nette okuduğum yöntemi denedim elma sirkesini pamuğa döküp tampon olarak uyguladım 10-15dk şu an o kronik sızlama acı hissinin gittiğini hissediyorum devam edeceğim bir kaç gün bakalım inş çözüm olur.
Bende onun benzerini yaşadım en etkili çözümü batikonlu sıcak suya oturmak oldu çok rahatlatıyor doktor tavsiyesi ileBenim yeni yeni başladi sancilar umarim 30.haftalarda artmaz bende bi o yöntemi deneyeym olmzsa.
Bizdede durum aynı mesela yeni doğduğunda yanından ayrılmıyordu sanki ondan başka kimse sevmiyor çocuğu biz kenardan gülüyorduk gecicek diye gerçektende geçti.Benimkide zor olunca telefonu açıyor kapat diyorum evde bir sürü oyuncak var otur konuş oyun oyna en son diyor ben yapamıyorum oynadığı bir tek futbol ola bilir kendisi sevdiği için onuda.Gece kaç defa oğlum kalkıyor bu çocuk neden böyle iyice beni sinir etti diyor ya diyorum saçmalama bütün çocuklar öyle..karnımı dediğin gibi sevmiyor sanki 5 çocuğu olucak bir kere ben dedim sevdi o kadarCanim bizde de var o sknti çok seviyor çok duskun biliyorum ama belli edemiyor çok bazen opuyor sok oluyorum çünkü çok nadir yaptığı bisi oluyor yemek yapcam cocuklarla ilgilen diyorum tmm diyor bi bakıyorum birine bilgisayardan istedigi videoyu açmış diğerinin elinde telefon kendi uyuyor fln erkeklerde anneler kadar içgüdü olduğuna inanmıyorum gecen gel bak karnıma dokun hissedeceksin diyorum off yine başladık diyor diyorum sevmiyor musun çocuğunu doğmadigi icin hukukumuz yok daha diyor çok ağrıma gidiyor ama napcan katlanıyoruz
Cok teşekkür ederim cnm saolasın.adanamisiniz sizGünaydın canlar Y yusra26 hayırlı olsun kuzum tez vakitte bebeğini kucağına almani diliyorum
Benim ağrılarım çoğaldı geceperi uyuyamıyorum Dörtyol'da ki
Yangın şuan bize çok yakın üzgünüm ayrıca haberler sürekli kötüye gidiyor 13 önce Fatih Altaylı hergun izlediğim yorumlarini begendigim gazeteci tutuklandı dun Adana büyük şehir belediye başkanı da göz altına alındı hiç iyi hissetmiyorum çocuklarımızin gelecekleri nasıl olacak bilemiyorumher anlamda kötüyüm özellikle ekosistem yerle bir oldu bundan sorasi daha kurak karasal bir iklim olacak
Bence de katlanmayın. Alın karşınıza konuşun ya da onu teşvik etmenin yollarını arayın. Birlikte aktive yapabilecekleri alanlar oluşturun. Ay bilemiyorum benim ilk çocuğum ,eşim nasıl bir baba olucak onu da bilemiyorum. Size nasihat verecek konumda değilim ama kesinlikle bir şeyler yapın. Dediğiniz gibi erkek çocuğu için baba figürü ve onunla arasındaki muhabbet çok mühim. Bu ülkede babasıyla sorun yaşamamış erkek çocuğu da nadir ama... Benim eşimde yıllardır babasının küçükken yaptığı kötü şeylerden bahseder durur. Nasıl baba olunur bilmiyorlar belki de...Bizdede durum aynı mesela yeni doğduğunda yanından ayrılmıyordu sanki ondan başka kimse sevmiyor çocuğu biz kenardan gülüyorduk gecicek diye gerçektende geçti.Benimkide zor olunca telefonu açıyor kapat diyorum evde bir sürü oyuncak var otur konuş oyun oyna en son diyor ben yapamıyorum oynadığı bir tek futbol ola bilir kendisi sevdiği için onuda.Gece kaç defa oğlum kalkıyor bu çocuk neden böyle iyice beni sinir etti diyor ya diyorum saçmalama bütün çocuklar öyle..karnımı dediğin gibi sevmiyor sanki 5 çocuğu olucak bir kere ben dedim sevdi o kadarAnnesi babasıda öyle torunlarıyla oynayamıyorlar bu aileden gelen bir şey bizde kesinlikle öyle yoksa bitiyor oğlu için ama ben katlanmayı düşünmüyorum çünkü bıraksam büyüdükçe dahada kötüye gidicek babanın rolü çocuk yüzerinde çok önemli hele erkek çocuksa.
Neden vajinal doğurduğun takdirde riske atmış olacakmış? Anlayamadım. Özel bir durumun mu var? Kullandığın ilaçtan dolayı mı söyledi bunu? Hayır hiç bir sebep yok,genel olarak söyledi diyorsan bana öyle demesi çok yanlış geldi. Ve saçma elbette ki.Günaydın kızlar daha önce iki kez kürtaj olmuştum bebeğin kalp atışı olmamıştı bu gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum çok şükür her şey yolunda 28 haftamı bitirdim dün doktora gittim ve doktor doğum şekli için sezeryan öneriyorum dedi tıbbi bir sebebi yok ama zor bir gebelik elde ettin riske atmak istemem dedi siz ne düşünüyorsunuz vajinal doğum daha mı riskli bebek için kafam çok karıştı iki doğum şeklinden de korkar oldum
Hayır hiç bir özel durum yok sadece iki kaybım var diye işte bu gebeliği zor elde ettin vajinal doğumla risk almanı istemiyorum dedi hatta ben devlette çalışıyor olsaydım bile sana sezeryan önerirdim dediNeden vajinal doğurduğun takdirde riske atmış olacakmış? Anlayamadım. Özel bir durumun mu var? Kullandığın ilaçtan dolayı mı söyledi bunu? Hayır hiç bir sebep yok,genel olarak söyledi diyorsan bana öyle demesi çok yanlış geldi. Ve saçma elbette ki.
Dünden beri araştırıyorum vajinal doğum bebek için daha mı riskli diye açıkçası o anın şaşkınlığıyla doktora bir şey de soramadım bir ay sonra tekrar çağırdı o zaman ayrıntılı sorarımNeden vajinal doğurduğun takdirde riske atmış olacakmış? Anlayamadım. Özel bir durumun mu var? Kullandığın ilaçtan dolayı mı söyledi bunu? Hayır hiç bir sebep yok,genel olarak söyledi diyorsan bana öyle demesi çok yanlış geldi. Ve saçma elbette ki.
Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek... Ben şaşırdım ama doğrusu. Ve o doktora da güven duymazdım sizin yerinizde olsam. Doktorlar sezeryana teşvik edip ek para alıyorlar bunu aklınızda bulundurun. Normal doğurtmakla uğraşmak da istemiyorlar.Dünden beri araştırıyorum vajinal doğum bebek için daha mı riskli diye açıkçası o anın şaşkınlığıyla doktora bir şey de soramadım bir ay sonra tekrar çağırdı o zaman ayrıntılı sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?