Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Çok sevindim Niqu :) darısı yarın bana inşallah ve bekleyen tüm annelere

Kan ilacı bana da devam et dedi vitaminlere de ama hiçbirini daha almadım onları bir anca gidip alayım bari ben de

Kızlar belinde platin olan var mı ya benim belimde en alt kısımlara doğru 6 platin var spinal anestezi olur mu acaba ben genel anestezi olsun istiyorum riske atmamak için o iğne platine falan denk gelir mi diye doktorum da başka şehirde ona da sormaya gidemiyorum

kaçıncı haftan şimdi canım
38+1 bugün hala tık yokkk
Hurma yiyorum
Ananas yiyorum
Top üstünde zıplıyorum
Yürüyorum
Yer siliyorum
İlişkiye de giriyorum artık hızlansın diye
Ama bebişimin hiç gelesi yoookkkk
Ayyyy çok şükür canikom gözün aydın allahım bize de nasip etsin

Cinsel ilişkiyi içe boşalmalı öneriyorlar. Gebelik Okulu'nda eşli eğitimde babaların yanında anlattılar bunu bize Meninin içerisindeki hormonlar rahim ağzını yumuşatıp açılmayı hızlandırıyormuş. 38.haftadan sonra günaşırı birliktelik öneriyorlarmış.

Maden suyu iç balım kiloya faydası oluyor günde bir tane iç. Bidaha bakmazlarsa kendin soyle ultrasonda bakarmisiniz bebeğimin ölçülerini kilo almismi almamismi öğrenmek istiyorum diye soylemene rağmen bakmiyorsa da yaygara çıkar hakkını savun susma orada öyle rahat bir şekilde oturupta seni yollayamaz kusura bakmasın bizlerin vergileriyle alıyorlar maaşlarını işini hakkıyla yapmak zorunda seni öyle sinir küpüne çeviremez herkes bir ücret karşılığı yapıyor işini babasının hayrına oturmuyor o koltukta

Benim bebeğimin kilosu biraz düşük gelmişti bir ay dikkat ettim maden suyu muz kefir kuruyemiş kaşar peyniri yedim faydası oldu kiloya

Ben 37 yim 7 tane yiyorum günlük 36 da başladım doktor dedi bebek kanalda doğum her an olabilir 38 olmadan demoştı ama açıklık yok hâlahurma da ananas ta işe yaramadı

doğumu hızlandırıyor diyorlar :)
Ay ben duymadım hic aahah hatta en bayıldığım en sevdiğim şeydir hurma ve fıstık ezmesi. Bazen üç dört tabe yediğimde oluyor. Dikkat ediyim artık bari

Bende herşeyi denedım ama bizdede tık yok doktor 38 olmadan gelir dedi ama dün gittim açıklık bile yok hahahaha

Genital bölgedeki baskıyı ben geçtim acağip bir sancı ağlatacak kadar acı eğer devam ederse akşam acilden girmeyi düşünüyorum ben özele gitmeyi tercih etmediğim için devlete gidiyorumda
gidersen haberdar et bizi de, inşallah bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…