- 18 Mart 2020
- 43
- 69
- 88
- 32
Çok sevindim Niqu :) darısı yarın bana inşallah ve bekleyen tüm annelereKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Kan ilacı bana da devam et dedi vitaminlere de ama hiçbirini daha almadım onları bir anca gidip alayım bari ben deO kadar güzel söyledin kisüreç kolay değil ama insanları soğutacak bir süreç de asla değil. Ne kadar sukretsek
Dediğin gibi lohusa depresyonunu anne ancak kendi yonetebilirmis
Ben eve ikinci gün geldim ama o akşam çok sancilandim acilde Ağrı kesici oldum doktor zaten demişti. günlük sancım başlamadan parol alıyorum. Demir kan ilaclari 3 ay daha devammis devam ediyoruz biz de
doğumu hızlandırıyor diyorlar :)Kızlar hurma yenmiyor mu hamilelikte? Ben hergün iki üç yiyorum kahve yanında aylardır
Bende etki etmedidoğumu hızlandırıyor diyorlar :)
işte artık hurafe mi nedir bilmiyorum öyle diyorlarBende etki etmedi
Valla ananas ta yedım olmuyor doktor her an gelebilir dedı ama dün hastaneye gittim açıklık yokişte artık hurafe mi nedir bilmiyorum öyle diyorlar
38+1 bugün hala tık yokkkkaçıncı haftan şimdi canım
Ayyyy çok şükür canikom gözün aydınKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Neden hemen doğsun istiyosunuz ki daha vakti vardır 40ta gelir belkiBende etki etmedi
Cinsel ilişkiyi içe boşalmalı öneriyorlar. Gebelik Okulu'nda eşli eğitimde babaların yanında anlattılar bunu bizeAy onu'da canım istemiyor. Hiç o kafalarda değilimPanda gibi yuvarlanıyorum ordan oraya
Offf okadar çok hayal ediyorumkiii, sürelli tuvalete gitmek çok bunaltıcıı
Venüs nasıl alışabildimi emmeye, en son zorlanıyo demiştin
Maden suyu iç balım kiloya faydası oluyor günde bir tane iç. Bidaha bakmazlarsa kendin soyle ultrasonda bakarmisiniz bebeğimin ölçülerini kilo almismi almamismi öğrenmek istiyorum diye soylemene rağmen bakmiyorsa da yaygara çıkar hakkını savun susma orada öyle rahat bir şekilde oturupta seni yollayamaz kusura bakmasın bizlerin vergileriyle alıyorlar maaşlarını işini hakkıyla yapmak zorunda seni öyle sinir küpüne çeviremez herkes bir ücret karşılığı yapıyor işini babasının hayrına oturmuyor o koltukta36. Haftayim canım. Sebebini bilmiyorum gittiğim hastanelerde gebe polikliniğin de sabit doktor olmuyor.Bu arada inşallah duan kabul olurda o doktora denk gelirim. Muz yiyom canım ama hiç soda içmiyorum onu da içeyim birde ikna ettim kendimi bu hafta ceviz badem falan da iyi tükettim faydası olmuştur inşallah
Benim bebeğimin kilosu biraz düşük gelmişti bir ay dikkat ettim maden suyu muz kefir kuruyemiş kaşar peyniri yedim faydası oldu kiloyaMaden suyu iç balım kiloya faydası oluyor günde bir tane iç. Bidaha bakmazlarsa kendin soyle ultrasonda bakarmisiniz bebeğimin ölçülerini kilo almismi almamismi öğrenmek istiyorum diye soylemene rağmen bakmiyorsa da yaygara çıkar hakkını savun susma orada öyle rahat bir şekilde oturupta seni yollayamaz kusura bakmasın bizlerin vergileriyle alıyorlar maaşlarını işini hakkıyla yapmak zorunda seni öyle sinir küpüne çeviremez herkes bir ücret karşılığı yapıyor işini babasının hayrına oturmuyor o koltukta
Maden suyunun sade mi olması gerekiyo acabaBenim bebeğimin kilosu biraz düşük gelmişti bir ay dikkat ettim maden suyu muz kefir kuruyemiş kaşar peyniri yedim faydası oldu kiloya
Kuzum senin kız hemen kaka yaptımı daha yapmamış benimkiOy kuzum yakın zmanda yaşadığım için hala etkisindeyim ilk adım beklediğim kadar zor olmadı kendimizi motive ediyoruz sanırım korkma
Ben 37 yim 7 tane yiyorum günlük 36 da başladım doktor dedi bebek kanalda doğum her an olabilir 38 olmadan demoştı ama açıklık yok hâlahurma da ananas ta işe yaramadı
Ay ben duymadım hic aahah hatta en bayıldığım en sevdiğim şeydir hurma ve fıstık ezmesi. Bazen üç dört tabe yediğimde oluyor. Dikkat ediyim artık baridoğumu hızlandırıyor diyorlar :)
Bende herşeyi denedım ama bizdede tık yok doktor 38 olmadan gelir dedi ama dün gittim açıklık bile yok hahahaha38+1 bugün hala tık yokkk
Hurma yiyorum
Ananas yiyorum
Top üstünde zıplıyorum
Yürüyorum
Yer siliyorum
İlişkiye de giriyorum artık hızlansın diye
Ama bebişimin hiç gelesi yoookkkk
Ayyyy çok şükür canikom gözün aydınallahım bize de nasip etsin
Bende ise yaramadı canım ama yarayanlarda olmuşAy ben duymadım hic aahah hatta en bayıldığım en sevdiğim şeydir hurma ve fıstık ezmesi. Bazen üç dört tabe yediğimde oluyor. Dikkat ediyim artık bari
Doktorum dedi canım bebek kanala girmiş her an gelebilir dedi 2 ayrı doktora gittim 2 side aynını dediNeden hemen doğsun istiyosunuz ki daha vakti vardır 40ta gelir belki
gidersen haberdar et bizi de, inşallah bir şey yokturGenital bölgedeki baskıyı ben geçtim acağip bir sancı ağlatacak kadar acı eğer devam ederse akşam acilden girmeyi düşünüyorum ben özele gitmeyi tercih etmediğim için devlete gidiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?