Gebelik kayıplarının sebebi ile ilişkisi falan mı var acaba.. ne bileyim rahim şeklidir vs. Benim doktorum da özel olmasına rağmen sonuna kadar vajinal doğumcuyuz bir aksilik olmazsa ve sen istediğin sürece sezeryanı hiç düşünmücez der hep. Şaşırdım. Ama tabi doktorların önerilerine güvenmekten başka bir çaremiz de yok, belki senin durumunla ilgili öyle uygun görüyordurDünden beri araştırıyorum vajinal doğum bebek için daha mı riskli diye açıkçası o anın şaşkınlığıyla doktora bir şey de soramadım bir ay sonra tekrar çağırdı o zaman ayrıntılı sorarım
Gebelik kayıplarımın tek sebebi kanda hafif pıhtılaşmaya yatkınlık olması onun için kan sulandırıcı kullanıyorum kan sulandırıcı ilaç da doğum şeklini etkilemiyor sezeryan ya da normal doğum öncesi bırakılıyor zaten rahim şeklim normal plasenta yeri normal her şey normal bebeğin gelişimi vsGebelik kayıplarının sebebi ile ilişkisi falan mı var acaba.. ne bileyim rahim şeklidir vs. Benim doktorum da özel olmasına rağmen sonuna kadar vajinal doğumcuyuz bir aksilik olmazsa ve sen istediğin sürece sezeryanı hiç düşünmücez der hep. Şaşırdım. Ama tabi doktorların önerilerine güvenmekten başka bir çaremiz de yok, belki senin durumunla ilgili öyle uygun görüyordur
Anladım, o zaman genelde vajinal isterler ama tabi bilemiyorumGebelik kayıplarımın tek sebebi kanda hafif pıhtılaşmaya yatkınlık olması onun için kan sulandırıcı kullanıyorum kan sulandırıcı ilaç da doğum şeklini etkilemiyor sezeryan ya da normal doğum öncesi bırakılıyor zaten rahim şeklim normal plasenta yeri normal her şey normal bebeğin gelişimi vs
Evet tabi ki önemli olan sağlıkla gelmeleri dediğiniz gibi başka doktordan da görüş alsam daha iyi olurAnladım, o zaman genelde vajinal isterler ama tabi bilemiyorumvarsa imkanın bir yerden daha görüş al istersen. Günün sonunda iki şekil de farketmez, sağlıkla gelsin de
Bence bilmiyorlar ben kesinlikle buna bağlıyorum çünkü oğlum doğmadan önce başkasının çocuğunu seviyordu ama tabi o başkasının ya onunla uğraşmıyorsun şimdi kendi çocuğunuda öper koklar hemende yorulur..bir yöntemler buldum kendimce umarım işe yarıcak..Bence de katlanmayın. Alın karşınıza konuşun ya da onu teşvik etmenin yollarını arayın. Birlikte aktive yapabilecekleri alanlar oluşturun. Ay bilemiyorum benim ilk çocuğum ,eşim nasıl bir baba olucak onu da bilemiyorum. Size nasihat verecek konumda değilim ama kesinlikle bir şeyler yapın. Dediğiniz gibi erkek çocuğu için baba figürü ve onunla arasındaki muhabbet çok mühim. Bu ülkede babasıyla sorun yaşamamış erkek çocuğu da nadir ama... Benim eşimde yıllardır babasının küçükken yaptığı kötü şeylerden bahseder durur. Nasıl baba olunur bilmiyorlar belki de...
Benimde oğlumdan önce 2 kaybım vardı ve oğluma hamileyken bir sürü iğne kullanıyordum ama doktorum demedi vajinal olmaz diye sadece ben sezeryan olsun diye kendim istedim ondan senin doktorunu hiç anlamadım ben eskiden sezeryanmı vardıGünaydın kızlar daha önce iki kez kürtaj olmuştum bebeğin kalp atışı olmamıştı bu gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum çok şükür her şey yolunda 28 haftamı bitirdim dün doktora gittim ve doktor doğum şekli için sezeryan öneriyorum dedi tıbbi bir sebebi yok ama zor bir gebelik elde ettin riske atmak istemem dedi siz ne düşünüyorsunuz vajinal doğum daha mı riskli bebek için kafam çok karıştı iki doğum şeklinden de korkar oldum
Hamilelikte zarari olmuyor değilmi batikonlu sicak suya oturmkBende onun benzerini yaşadım en etkili çözümü batikonlu sıcak suya oturmak oldu çok rahatlatıyor doktor tavsiyesi ile
Allah sabır versin okurken delirdimCanim bizde de var o sknti çok seviyor çok duskun biliyorum ama belli edemiyor çok bazen opuyor sok oluyorum çünkü çok nadir yaptığı bisi oluyor yemek yapcam cocuklarla ilgilen diyorum tmm diyor bi bakıyorum birine bilgisayardan istedigi videoyu açmış diğerinin elinde telefon kendi uyuyor fln erkeklerde anneler kadar içgüdü olduğuna inanmıyorum gecen gel bak karnıma dokun hissedeceksin diyorum off yine başladık diyor diyorum sevmiyor musun çocuğunu doğmadigi icin hukukumuz yok daha diyor çok ağrıma gidiyor ama napcan katlanıyoruz
Canım normal doğumun bebek için riskleri sezeryana oranla daha fazla o yüzden demiş olabilir bebek kanalda uzun süre kalırsa eğer Allah korusun bazı hastalıklar olabilir o yüzden öyle söylemiştirDünden beri araştırıyorum vajinal doğum bebek için daha mı riskli diye açıkçası o anın şaşkınlığıyla doktora bir şey de soramadım bir ay sonra tekrar çağırdı o zaman ayrıntılı sorarım
Valla bende akşam kafamda kaç kere boşadım belli değil. Ben yorgunum hamileyim kızıma karşı hemen sinirleniyorum sen neyine bağırıyorsun be adam. Ne yapıyorsun da kan beynine sıçrıyor. Bide her lafa cevabı var. Herşeyin biliyorsun diyorum herşeyi. Hormonlardan sanırım çok soğudum. Umarım hormonlardansırEşimi bu aralar boğasım var bebeği olanlar anlar beni ve hiç cevab vermiyor ya ona deli oluyorum aşırı rahat birisi babalık tam yüklenmemiş sanırım ona ve ya anneden babadan sıcaklık görmemiş çünkü ailece soğuklar anlat anlat bakalım hiç pes etmicem
Ben sadece depend kullandım. Zaten 1 gün kalıyorsun hastanede oda yetiyor. Yinede yedek olsun dersen koyKızlar hastane çantasına Depend koyuyorlar ya onun haricinde kanama için ped almamız gerekiyor mu sizce? Yoksa sadece idrar kaçırma vs için mi öneriyorlar?
Günaydın. İlk doğumun olduğu için daha öncede kayıpların olduğunu için doktorun belki heyecana girmeyelim demek istemiştir. Allah korusun olacak olduktan sonra ikisininde riski var tabi. Belki normal doğumla uğraşmayalım beklemeyelim diye öyle demiştirGünaydın kızlar daha önce iki kez kürtaj olmuştum bebeğin kalp atışı olmamıştı bu gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum çok şükür her şey yolunda 28 haftamı bitirdim dün doktora gittim ve doktor doğum şekli için sezeryan öneriyorum dedi tıbbi bir sebebi yok ama zor bir gebelik elde ettin riske atmak istemem dedi siz ne düşünüyorsunuz vajinal doğum daha mı riskli bebek için kafam çok karıştı iki doğum şeklinden de korkar oldum
benimki aşırı ilgili avruprada doğup büyüdüğü için sanırım burada erkekler çok ilgili bilgili evdeyken benden çok bakar altını bile almam o evdeykenCanim bizde de var o sknti çok seviyor çok duskun biliyorum ama belli edemiyor çok bazen opuyor sok oluyorum çünkü çok nadir yaptığı bisi oluyor yemek yapcam cocuklarla ilgilen diyorum tmm diyor bi bakıyorum birine bilgisayardan istedigi videoyu açmış diğerinin elinde telefon kendi uyuyor fln erkeklerde anneler kadar içgüdü olduğuna inanmıyorum gecen gel bak karnıma dokun hissedeceksin diyorum off yine başladık diyor diyorum sevmiyor musun çocuğunu doğmadigi icin hukukumuz yok daha diyor çok ağrıma gidiyor ama napcan katlanıyoruz
HormonlardandırrValla bende akşam kafamda kaç kere boşadım belli değil. Ben yorgunum hamileyim kızıma karşı hemen sinirleniyorum sen neyine bağırıyorsun be adam. Ne yapıyorsun da kan beynine sıçrıyor. Bide her lafa cevabı var. Herşeyin biliyorsun diyorum herşeyi. Hormonlardan sanırım çok soğudum. Umarım hormonlardansır
Ben sadece depend kullandım. Zaten 1 gün kalıyorsun hastanede oda yetiyor. Yinede yedek olsun dersen koy
Normal doğumda riske girdiği anda zaten ameliyata alabilir. Neden senin vücuduna karışıyor ki? Ben iki vajinal yaptım çok güzel bir deneyimdi yine öyle yapacağım inşallahGünaydın kızlar daha önce iki kez kürtaj olmuştum bebeğin kalp atışı olmamıştı bu gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum çok şükür her şey yolunda 28 haftamı bitirdim dün doktora gittim ve doktor doğum şekli için sezeryan öneriyorum dedi tıbbi bir sebebi yok ama zor bir gebelik elde ettin riske atmak istemem dedi siz ne düşünüyorsunuz vajinal doğum daha mı riskli bebek için kafam çok karıştı iki doğum şeklinden de korkar oldum
Pıhtılaşma sorunun varsa sezaryen daha tehlikeli olmaz mı ameliyat sonrası pıhtı atarsa çok riskli olur senin için? Bilemedim çok garip geldi. Kesinlikle başka doktora muayene olmalısınGebelik kayıplarımın tek sebebi kanda hafif pıhtılaşmaya yatkınlık olması onun için kan sulandırıcı kullanıyorum kan sulandırıcı ilaç da doğum şeklini etkilemiyor sezeryan ya da normal doğum öncesi bırakılıyor zaten rahim şeklim normal plasenta yeri normal her şey normal bebeğin gelişimi vs
Kuzum atam bir ara aklımdasinSütyenlerin linkini ben de alabilir miyim ?
Lohusa için bu biraz açık sanki canım doğumdan sora biraz üşütmemek lazım ben daha önce yasadim boyun ağrısı cektimTrendyol Miss dünya lisa diye bi butikten aldım ben gecelikler kumaş olarak ince ama sabahlıkla gayet güzel oluyor diğer alt üst takımlar çok güzel çıktı denemek için indirimde sipariş vermiştim ama hiçbirini iade edesim gelmedi efil efil evde giymelik hepsi debir de Suwenden Siyah Nancy Maskülen Pijama Takımı | SUWEN bunu almıştım.
Bunlara bayıldım
Osmaniye canımCok teşekkür ederim cnm saolasın.adanamisiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?